Q/A

Skulle du inte kunna ge tips på hur man kan få motivation till att faktiskt börja träna och hur man ska börja och allt sånt där?
 
-Det handlar om att hitta den där viljan. Viljan att förändra sin livsstil. Det fungerar aldrig om man inte VILL göra en förändring. Om man inte är beredd att offra lite för att få en förändring. En förändring på sin kropp eller kanske en förändring i välmåendet. 
 
-Bestäm dig. Intala dig själv att du ska bannemig klara det. Intala dig det varenda dag. 
 
-Börja succesivt. (stavning). Ta det lite lugnt till en början med kanske 2-3 pass per vecka för att sedan lägga in fler pass. Variera tunga och lite lättare pass så kroppen vänjer sig.
 
-Hitta mål som är rimliga att nå. Mål som ger dig motivation att orka ge dig på det där jäkla passet som du kanske gruvar ihjäl sig för hela dagen bara för att man vet att det är döjobbigt. 
 
-Lägg upp delmål på vägen. Det behöver inte alls vara stora mål. Bara att kunna stå i plankan i 2 minuter exempelvis kan vara ett delmål. Eller att orka springa 30 minuter på löpbandet utan att stanna. Eller kanske att klara göra strikta chins osv. 
 
-Kolla runt på olika inspirationsbloggar och träningsbloggar där man kan hitta många träningstips och motivationsbilder. 
 
-Fixa en grym lista på spotify med din favoritmusik. Träningen går så mycket lättare med bra musik i öronen. Man kan gå in i sin egna lilla bubbla liksom.
 
-Ge inte upp. Det ÄR tungt att träna. Det finns inga genvägar. Inga bananskal att bara glida på.
 
-Tänk på den där sköna känslan och välmåendet som kommer efter ett avklarat träningspass
 
-Skaffa sköna och snygga träningskläder som du trivs i och faktiskt känner dig snygg i. Min träning går iallafall tusen gånger bättre om jag trivs i mina träningskläder och kan känna mig snygg där i gymspegeln.
-Hitta en träningsform som passar just dig. Som du tycker är rolig men som samtidigt ger. Tänk på att du exempelvis kan dansa dig helt slut på Sh´Bam eller Zumba. 
 
Jag är själv inget proffs men hoppas detta ger dig något iallafa. Lycka till!
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Skulle du kunna skriva upp några bra träningslåtar? Eller bara några låtar som du gärna lyssnar till innan och under träning :)

2013-04-21 @ 20:19:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0