<3


Tisdag .

Ciao ! Inatt sov jag hos Marie Johansson. Hela kvällen igår var jag,Marie och Denise ute/inne och filmade . Vi hade jättekul ;) . Kring elva , halv tolv kröp vi till sängs utmattade av allt filmande ;P . Idag har jag varit på stranden med mamma,Elin,Jens,Amanda och Helen . Det var ashöga vågor !! . Snart blir det fotbollsträning på Hallgrens , ska bli kul .
Puss hade <3

Love it <333


;)

Ciao ! Skriver ett snabbt inlägg . Helgen har varit super med massa fotboll. Älskar när det är massa folk och det är fart och fläkt ! ( det där lät lite fyndigt tycker jag haha ) . Vi kom typ bland dom åtta bästa i flickor 95 av 49 lag typ . Så jag är ju så nöjd. Igår kom mormor,morfar och moster hit till Piteå och på vägen hade dom varit och hämtat mat från pizzerie aljest i öjebyn . Men såklart hade inte min kycklingrulle kommit med . Så mamma och moster fick hämta den ;P . Vi for på Karlbergs teatern klockan sex . Den var bra fast man måste liksom hänga med hela tiden för att förstå ett skvatt ;) . Nu snart  ska jag träffa Marie och Denise på stan . Jag ska kolla efter solbrillor för jag har tappat bort mina buuuhuhu =( . Jaaja dom kostade ju bara tio kronor men ändå det är ju klart man blir ledsen för nästa gång kanske det är typ ett par hundrakronnisr brillor , jag måste skärpa mej punkt slut . Nu ska ni få min nya favorit låt som jag tyå nöter lite grand ;) .
Puss hade
/alva♥ 


 

Grymm låt älskar den ;)


PSG <3

Ciao ! Har inte hunnit skirva så mycket under senaste veckan , har varit på stranden och så är det ju pite summe games i helgen <33 . Det är askul, vi har vunnit alla våra tre matchen också nu klockan tolv ska vi spela mot trångfors och dom ska vi KROSSA !!!! . Jag hoppas verkligen att vi går långt , det skulle vara superkul . Det är ju disco ikväll vi får se om jag ska går , det beror på om vi har match tidigt imorron bitti ;) . Jag satt just och såg på "Fångarna på fortet" , det var jätteroligt att se igen ;P.  
Puss hade
 / alva ♥

Beachen <3

Ciao ! Idag har jag varit på stranden igen . Med Marie, Elin, Denise, Ida och Jens . Det var supervarmt , man höll ju på å kvammen å !! ( pitemålet ) . Men härligt vare ! . Snart ska vi spela match mot 94 erna , vi ska krossa dom !!! Sen efter det blire match på LF . ( Piteå IF allsvenskan) . Imorrn äre ju PSG !!! Jag längtar som en gris <33 . Nu ska ni få höra på en bra låt ;)   Sjung med vetja hahah ;) ( TEXT ) .   Hade puss / alva ♥

Måns <3


Havsbadet =D

Ciao ! . Idag vaknade jag ungefär halv nio. Jag skulle nämligen fara med Marie och Ida till Havsbadet. Jag packade matsäck som bestod av : Två baguetter ( stavning ? ) , vatten, saft, äpple, apelsin, våtservetter, orientdressing och pistagenötter :D . Vi tog bussen klockan fem i elva utanför mej , snacka smidigt liksom , jag kan ju bara gå ut utanför mitt hus och gå på en buss för att fara och steka på havsbadet ( asså stranden ) . Sooooft . Men i allafall så typ klockan halv ett intog vi våra matsäckar för att sedan gå och spela volleyboll med min syrra Elin och några av hennes kompisar , fast Marie och Ida ville inte vara med ;P . När vi hade spelat färdigt så sprang vi ner i vattnet och badade . Det var inte så kallt som jag trodde att det skulle vara ;P . Fast när vi kom upp ur vattnet så började det blåsa och spöregna så då var det bara att packa ihop grejerna och bege sej hemåt =( . Och såklart då när vi kom hem så blev det superbra väder igen hrmf .... aja det blir garanterat massor med fler dagar på stranden i sommar . När vi kom hem från stranden så färgade jag och Marie håret på varandra ( mest på Marie för jag hade ju redan gjort slingor fast jag gjorde lite i underhåret ) . Det blev superbra på Marie och på mej syntes det inte så jättemycket men ändå ;) . Snart ska jag och min örviga familj fara och fika hos Marie , ska bli askul ju !!! . 
Kvällens klädsel :


Frisyr :

Världens finaste låt ! <3


Marie Johansson + sola <3

Ciao ! Igår kväll for vi ju och hyrde film, jag, Marie, Elin, Pappa och Jens. Vi hyrde " Wild Child " och " Wallander , Hämden " .

 

Båda filmerna var Asbra ! . Wild Child såg jag och Marie imorse medans vi åt frukost :D . Under förmiddagen spelade vi krocket och solade. Sen efter lunch så följde jag med till Maries stuga eller hennes mormors stuga rättare sagt :D . Det var superkul där vi solade, badade och fikade . Kring fem for vi hem därifrån . Då for vi förbi till coop och till Ica och köpte hårfärg som vi ska färga imorrn :D . Ikväll ska jag se en bra film som börjar klockan 21.00 på fyran =) . Jag hoppas verkligen att det blir superfint väder imorrn så att man kan steka söndeeer !! ;P . Men hörni mina bloggläsare hade Puss 

        / alva♥

 Tennis hanns också med under midsommaraftonen :D
 <3

Puss <3 ( kommer musik )


Lyssna ;)


Midsommar <3

Ciao!  Igår var det ju midsommar som ni alla säkert ´vet ;) . Jag och min familj var nere hos Amanda Persson med massa andra folk . Det var superkul <33 . Vi hade en sjukamp och mitt lag vann :D . Vi åt en massa god mat också typ kött och sånt :D . Vi  var där till typ halv tre puuh snacka trött jag var när vi kom hem också kändes det som att jag typ rökt för att typ alla vuxna rökte ju hela kvällen . Imorse sov jag till halv ett (!) . Fast det är inte mitt sovrekord ;P jag har faktiskt sovit en gång förr till 12.34  :D . Marie ringde klockan typ halv två och vi for och badade på Norrstrandspoolen . Vi badade inte så länghe för det blev typ skitkallt :S . + att det regnade -.- Marie har slingat mitt hår och det vars asfint ( Tack Marie Johansson ) . Marie ät middag här och vi åt lax med tortellinisallad (mummmmms ) Snart ska pappa skjutsa oss till hemmakväll så att vi ska få hyra oss en film :D.
Hade ♥
/ A


Fantasi <3


Molly <3


<3

 299:-  från din sko . 

  Labeé

 Hanna .

Shoes <33

Ciao ! Igår var jag med Marie, Ida och Hanna på stan och vi åt ,som vanligt, på Subland. Det var supergött <33 . Jag hittade ett par skor på stan också som jag älskar ;) . Dom är typ roliga att ha på sej för man blir nästan lika lång som alla andra ahah ;P . På kvällen var vi och såg när Piteå spelade mot Umeå IK . Det var riktigt spännande där på slutet . Blev 1-1. Ikväll blir det match på LF läääängtar <33 . Sen ska vi nog sova hos nån vi tjejer ;) Kommer bilder strax Hade Puss <3 / A

Det blev ingee...

Ciao! Igår var vi ju på cup i skellefteå (morön) det gick väl sådär . Vi förlorade tre matcher och vann en. Men jag är nöjd ändå , som vanligt. Idag skulle vi egentligen fara till Svinöra med fotbollslaget. Men det var så dåligt väder så det blev inge =( tråkigt. Men vi ska fara någon gång framöver som tur är =) . Jag vaknade halv ett idag =) Rekord ;P . Snart kommer mormor och morfar hit och vi ska äta surströmming med dom <33 .                               
Hade <3     / A


Oh Susie <33


Examen ! <3

Ciao ! Asså gud jag kan inte fatta att det är examen imorgon !! . Det har gått sjukt fort detta skolåret ju ;S . Egentligen borde jag vara nervös eftersom jag ska spela piano men jag är faktiskt ine det jag menar asså det är ju inte hela världen om man skulle råkas spela lite fel ;P . Efter våran examen så ska jag, Hanna, Ida, Petra och Issan se på niernas examen och sen ska vi  nog fara på stan tror jag för vi skulle äta på Subland ;) som vanligt ;P . Sen på kvällen ska jag ut och äta med familjen på restaurang . På lärdag ska jag spela fotboll i skellefteå och på söndag blire Svinöra med laget =) så jag hinner nog tyvärr inte skriva något om hure gick på examen och så förräns på måndag men ni klarar er nog hahah ;) . Jag ska lägga in världens bästa låt för tillfället också ;) Puss / A


Wednesday .

Ciao ! Inatt sov vi ju i logen med klassen . Ja jag kan säga att det var inte det roligaste jag har gjort men kul vare ! ;) . Vi hade typ lekar och grejs på kvällen och mitt lag ääägde ;P . Jag somnade väl kring tolv och dom andra var uppe till tre sa dom ;P . Imårse så städade vi ut och sen blev vi bjudna av Linneas mamma aatt fara och bada på norrstrand , så det tackar man ju inte nej till ;) . Det var hyfsat varmt i vattnet men jag började frysa efter ett tag så jag ville inte bada så länge ;) . Ikväll ska jag se när Sverige möter Malta och doom måååste vinna !!!! . Imorrn är det torsdag och vi ska fara till Ingela och fika typ . Sen slitar vi efter lunch SOOOFT !" . Och sen är det bara natt innan EXAMEN <333     Hade ;)

Grease <33


Operation dagsverke !

Hallå ! Nu har jag äntligen städat färdigt mitt rum. Jag har dammsugit, dammtorkat, skurat , tvättat mina sängkläder och en massa . Så nu känns det gansak bra att jag är klar =) . Snart så ska jag och mammi fara in till stan där jag ska kolla på typ träarmband och sånt . Ikväll ska jag och se när Elin spelar match på parken , det ser jag verkligen fram emot =) .

Igår när jag satt och laddade in bilder på pixbox så tog plötsligt batteriet slut !! Fatta irriterad jag blev . Men nu är det fulladdat så jag ska fortsätta att ladda upp bilder =)

Hade <3    / A

Bilder fårn den gångna helgen ;)

          <33

Sebastian Kranz <333


Spruta :S

Hallå! . Ikväll har jag tagit spruta !! . Det är mot livmoderhalscancer så det är ju bra ;) . Det gick jättebra (Y). I lördags spelade vi match mot junosoando fast vi förlorade med 2-0 men jag är nöjd ändå över min insats =) . Vi får bita ihop och se framemot nästa match . Efter matchen när jag, Ida och Hanna skulle cykla hem från LF där vi spelade, började det typ ashagla !!!! Det var grymmt kallt att cykla men vi tog oss hem till sist ;) . Sen följde jag och Hanna med till Idas stuga , det var jättekul !! ( kommer bilder därifrån ). Idag söndag var jag ju först på Idas stuga och sen kring två for vi hem =) . Hoppas att  jag får följa med nån fler gång i sommar <33      Hade <3                

/ A  ;)

<33


Lallatrallalala ;)

Hallå hallå! Har presis duschat en vaaarm dusch , feel me very clean ;) . Sen när mitt håt har fått självtorka så ska jag fixa det ( platta och så ) . Och ikväll äre ju oskyldigt dömd igen , det måste jag se !! . Det är grymmt bra . Jag ska nog hinna med några sidor i min bok " Om jag kunde drömma " ( Twilight ) . Den är hur bra som helst , jag rekomenderar verkligen att läsa den =) . Dagen har varit bra med bild och så . Imorrn har vi ju sovmorron till klockan halv tolv typ = Jästarns sooooft <33 . Jag ska lägga mej ändå direkt efter Oskyldigt dömd för jag är typ trött ZZZZzzzzz..... Ja det finns inte mycket mer att säga hade <3

       Ida min älskling i bakgrunden <333

=)


Sommar !

Nu äre inte alls länge kvar till sommarlovet !! Det känns så himla bra ju <33 Dagen har varit bra och inte alls så dryg som måndagar brukar vara ;) (Y) . På gympan hade vi brännboll , inte min favvogympa menmen , och mitt lag vann med 1 enda poäng !!! . Tänk att ett enda poäng kan betyda så mycket i ett sånt där sammanhang ;) . Ja nu nyss har jag just hjälpt mamma med Palten som vi ska äta till middag , de blir gott hoppas jag ;) . Sen ska jag till Ida och Hanna kommer nog också . Vi ska va lite <33 . Ikväll blir det nog att se på en film som vi hyrde som vi aldrig hann se i helgen .  Nu ska jag checka runt lite på olika bloggar hare bäst Puss <3 

    Heeja Jarmo !! <333  

RSS 2.0