Gick inte å redigera slänger in några bilder ändå ! ;)













Det kommer mera så småningom ;)

Puss <3



what a disco !

Hallåi! Igår vare ju då disco på Norrmalmia . Det var grymmt kul ;) <3 . Asså snacka om död man var när man kom hem , efter att ha stått och dansat i fem timmar !! men som sagt det var sjukt kul iallafall <3 . Idag åkte jag buss från Piteå till Arcus . Vi har gått på Arcus mässan idag . Jag hittade ingenting men det var liksom ändå stämmning att gå och kolla =). Ikväll blir det å se på körslaget Heja team Ugglas ( stavning ) . Men hörni nu SKA jag redigera lite bilder och lägga in hah ;) 
Pussen på er <3
/ a

 

Arcus!

Hallåi ! Sitter nu i husvagnen i Luleå . Har just kommit hem från stan . Asså jag har inte typ hunnit å skriva nå på bloggen nästan i veckan , jaja . Klockan fyra ska jag och Hanna ta bussen hem till Piteå , vi ska ju gå på " What a Disco "  ;) . Jag ska försöka ladda upp några bilder antingen idag eller imorrn . Men hörni vi ses alla som ska på discot hhaah ;)
Pussen <3
/ a


Vintertid!

Hallåi ! Jag hoppas att ni alla har kommit ihåg å ställa tillbaka klockan en timme ?? . Det har då jag iallafall . ´Jag har gått på IKEA idag . Hittade massor med fiana grejor men man måste ju bromsa sej lite och tänka efter . Men det blev iallafall två kuddas och trippetkuddfodral =) är nöjd för ett tag hahah ;) . Guuud så skönt att slippa kliva upp till skolan imorrn bitti <3 . Nu är vi hos mormor och morfar :) sen någon gång ikväll ska vi fara hem till Piteå igen ;) .
Jag håller på att ladda in massa gamla bilder från mitt Usb minne hhahh jag lägger nog upp någrA gamla godingar när det är klart ;)
Pussen <3
/ a

;)

Hallåi ! Sitter nu på datorn i Kalix, har inte speciellt mycket att göra . Vi har nyss spelat femhundra men det gick bajsdåligt för min del . Senare ska vi å äta på kinarestaurang . Blir trevligt ;) .
Pussen <3
/a

Duschen ;)

Hallåi ! Ska gå och duscha nu för att sen fara till Kalix . Men såklart så följer datorn med ;)
Pussen <3
/a

Snöö!

Hallåi ! Nu snöar det haha ;) typ lycklig , Idag var jag på vippen att stanna hemma från skolan . Jag kände mej helt hopplös ;) men sen tänkte jag om . Hur tråkigt är det inte att vara hemma ?? så jag drog mej iväg till skolan , nog för att jag höll på att somna på svenska lektionen men jag klarade mej igenom en hel dag , det känns  mycket bra (Y) . Nu sitter jag och lyssnar på spotify på U2 . ÄLSKAR verkligen spotify det är underbart . Igår var jag ju med Hanna pch ni ska få lite bilder därifrån hahha .

 reflexväxt gillar vi ;)



 älskar din mun Hanna <33


20.55

Halliå ! Kom hem från Hanneli för ett tag sen, vi såg på riverside och tog lite kort hahh vi sa just till varandra att tänk vad man kunde roa sej som liten ;) då kunde man liksom göra en grej hur länge som helst utan att bli det minsta less ;) . Imorrn är det fredag IGEN !! som sagt det känns som att det bara är fredag , måndag,fredag hela tiden ;) Pussen <3
/ a


Jaooo!

Hallåi ! , ikväll äre andra avenyn <333

Pussen<3


22.24

Hallå igen , nu ska jag gå och sova är typ hur trött som helst , dock så kommer jag ju att vakna typ sju imorrn menmen . Jag ska sova i mitt nya vita rum för första gången . För jag och pappa fixade in grejerna där idag .
Pussen <3



                                                                                                                                                             Var bara tvungen att sno denna bilden Hanna <333 söta lilla unge ;)

/ a


Fest ;)

 







 

 

















Pussen <33

/ a


09.32

Hallåhi! . Asså det är så typiskt ! När man väl får sova så kan man inte sova , som idag då hade jag ju kunnat sova till ja hur sent sonm helst , men då vaknar jag klockan kvar i åtta och är typ stenpigg . Jaja det finns inget man kan görA åt det antar jag ;) . Ikväll var det tänkt att vi skulle ha tjejkväll hos Hanna men hon känner sej lite krasslig så det blir en annan gång.

Igår vare fest hos Elin , kul hade vi . Jag var den som for hem först hah ;) . Men jag var så himla trött  och det kan man ju inte rå för . Jag pappa och jens ska fara till luleå efter lunchen och se när Elin spelar badminton , det blir kul (Y)  . Men hörni pussen <3

Säljes !,?+

Vill just du köpa dom här skitcoola brillorna ?? .
Endast 69:-

Fösrst till kvarn 11 ;)


20.49

Halliåå! Nu sitter jag återigen här vi computern , skulle göra tyska på datorn men det krånglade . Ska fixa det så fort som möjligt. Snart ska jag nog se på Riverside som jag ligger lite efter i ;D . Imorrn är det Fredag IGEN! Det känns verkligen som att det är måndag,freda,g,måndag,fredag hela tiden haha , . Livet bara rinner iväg ju . Menmen det är ingenting man kan göra åt det typ ;) .
Pussen <3

 Skellefteå.

 


;D

 Var bara tvungen att lägga in den har haha ;) Puss på er tjejer<3

21.48

Halliå! Asså man kan då bli överlycklig bara på ett litet ögonblick liksom . Det var idag när jag klev in genom dörren till mitt hus och såg att min dator var hemma ! ( den har varit lite krånglig ) , asså jag blev så glad och som ni säkert förstår så sitter jag och bloggar på den just nu <3 . Den är underbart skön ( jag gillar ordet underbar hah;) ) Imorrn äre skola fritt jobb sooft , och sen blire korpen <33 Om tjugofem minuter typ så äre älsklingsprogrammet andra Avenyn <333 . Men hörni Pussen ;)


amen ?? ,..

Halli ¨hallå ! . Just nu sitter jag och lyssnar på disneyfavoriter på spotify hahah riktigt bra ;) . Min dag idag har varit bra med skola och stan . Jag har pluggat lite nu ikväll också ska jag se på riverside typ senare ;) . Ska kolla runt lite bloggar först haha ;D. Datorn har vi skickat in till elgiganten igen så dom skulle kolla på den , den är mest troligt klar imorrn får vi hoppas <33 . Men Pussen hörni ;)



Saknar luggen nanting !! ;)
 

<333333333

Queen - Don´t stop me now ( Lyssna på den den är grymm !! )

 

typ lite ledsen !

Hej hallå där ! Asså man blir ju typ helt less på den dära datorn . Ena dagen funkar den och andra dagen är den helt sönderdekad !!! . Och på elgiganten sa dom bara att det är bara att starta den och det är så enkelt men nehe då!, då måste man installera en massa saker och avinstallera och ja jag vet då inte vad miin hjärna exploderar !! , eller det är inte jag som håller på å fixar den hahaha men ändå ;) . Men en bra nyhet är att på torsdag så ska en tapetserare komma hit hem till oss och tapetsera i mitt rum läängtaaar . Jag har det rött nu som säkert många vet och det blir lite träligt i längden så nu blire vitt vitt vitt = soooft ;) .  Pussen <3

 Freaky Friday ! ;)





Skellefteå ! ;)

Hallå där! Asså jag slrev ett inlägg igår men det kom tydligen inte in :/ jajaj det här får vi hoppas kommer in iallafall tihi ;) . Jag skriver då på min nya älsklings laptop ;) den är helt underbar . Igår vann vi då webb 8an , känns riktigt bra (Y) 5000 spänn till kassan klirr ;) . Om ett tag ska jag och min övriga familj fara till Skellefteå ;) med husvagnen . Shopping imorrn . Då ska jag köpa en minneskorts läsare till datorn . Hanna och Ida far till Stockholm idag , man kan ju inte säga att jag är liiiiite avundsjuk på dom ;) . Menmen min tur kommer . Jag ska fixa picasa nu ;)
pussen
/ alva<3

16.52

Ciaooo!


Hello! Marie gästbloggar :D

hejsan nu är det Marie som skriver hära !
Hade inget att göra så nu tänkte jag bara gästblogga lite på Alvas blogg :D äre ok eller? hoppas det.
www.mariiejohanssons.blogg.se ni kan kika in på min blogg också :D Aja nu måste jag gå och göra läxa ;P hejdå alvas blogg cia0!

19.59

Men hallå där alla små bloggisar ! Ikväll har jag tillbringat min tid hos Hanna gullet . Vi har gjort hur häftiga frisyrer som helst på varandra haha ;) , ni ska få några bilder där ifrån . Jag måste bara säga att jag imorrn mest troligtvis ska fara och kolla på en dator tihii =)








 


Ciao

Hallå igen . Nu ska jag lägga in lite bilder
Puss <3

 Kubb ;)

 Cykeltur till claes olsson ;)

<3

Men absolut!

Halli hallå bloggisar ! . Om ni undrar varför jag inte har bloggat på typ evigheter så är det för att vårat internet har inte fungerat . Asså det är helt otroligt , man känner sej helt hjälplös utan internet. Jaja det är toppenskönt att det är tillbax nu igen (Y) . Ja jag kom nyss hem från sikfors där jag har varit på fotbollsläger , det var askul ! fast man får leva med lite träningsverk imorrn ;) haha men det är det absolut värt för vi har som sagt haft jätteskojjigt ;) . Till veckan ska jag mest troligt köpa min laptop (Y) så då blire å blogga endel haha ;) .
Kommer bilder snart Puss <3

RSS 2.0