Hannas stugaaaa!!;-DDD

Tjaaaa , jag är nu på hannas stuga :D, Vädret är baaajjjjsss!!! . Men de blir nog bättre sen får man hålla tummarna för ;) .
Igår var älvsbyboysen här , de var heeelt najjs ;)).


Puss<33


Welcome to the club

Hallååå jag är hos Ida å de är jätteeeespännandee !! ;);)Ikväll blir det att fara å se på fotbll på LF :D:D , å  imorrn kommer Robin <33

Puss<33

 Yeaaaahhhhh ;)


Stamp on the ground ...

Tjaaaa :D:D: , Hahhaaa hör på en coool låt :D . Hade hkprov idag , de gick ändå gode så bra men jag tror  inte att jag spikar direkt men ahah ;) .
Men nu ska jjag laga mat :D

PUss <33

 

<33

Hinner intee !!!

Tjaaa , ofta jag hinner blogga :S ;)

Puss<33

Helt awesome !!


Helg imorrn juuh !!! ;;D;

Tjaaaa ;D . Jag sitter just nu å lyssnar på Buffalo Soldier , grymmt skön låt om ni tar å frågar mej iallafall ,) . Vi hade kemiprov idag , typ labbprov . Inte direkt min grej kanske men ,,,, vi får se hure går när jag får tillbax de :O;) .

Imorrn är de äntligen fredaaaaag !!! , helg :D:D: , jag tror att de blir å vara me pitholmsflickorna imorrn kväll . Å på lördag äre älvsbyn som gäller (Y) <3333333
Puss<33

 
Robin Berglund <3333


Picasa... ;D

Tjaa;) . Jag håller på ¨å redigerar bilder på picasa just nu . Hhah men jag blir aldrig klar , för då är de en massa annat som kommer upp hahh . Men jag måste iallafall bli klar så att jag kan lägga ut som ikv ;) .

Dagen har varit gode så bra , elr de var jätteebooring me alkoholdag elr vad man nu ska säga .:S:S, men som tur var så slutade vi ju halv dag pheeewww ;);) :O .
Då for jag å Hanna till stan å checkade läget.. , 

 Hhaahh klantt !!

 Hhahah bolt arms !! ;);)
Puss <33

My time

Halllå :D:D: . Jag har vart dålig på å blogga nu på senaste , men asså ibland hinner man liksom bara inte :S . Å när man ska göra de så vill man ju ändå att de ska bli nå ordentligt ju ;D;D.
DAgen idag har vart bra men mitt hår har vart heelt elektriskt å bara allmänt jobbigt ..., Jjaja vi får hoppas på att de är bättre imorrn dåee ;)


 Fan va coola hahah ;D;D;DPuss älskar er alla !! <333

Ohhmyyy !! ;);)

Tjaaaaa:D:D:D . Idag äre ju lördag (Y) , jag ska på kalas snart hos min farbror ;D . Idag var jag på stan med Hanna, Ida å Petra . Jag köpte en tröja på Rea (Y)(Y) :D:D, 49:- (y) .
Åh imorrn blire älvsbyn !! (Y) <3333

Puss <33Najjjjjss ;);)

Kvällen har vart awesome!!, ska sova nu puss <33


Hahah :D:D:D, hoppa över bilden på mej på vonkis blogg ;);)

Hallå :D:D:D. Jag sitter just nu å msnar me folk å de är fett intressant hhöhö ;) . Jag har pluggat gode mycke ida å de känns jättebra (Y) , . Imorrn äree ju torsdag å de betyder att det bara är en enda dag kvar till Fredag å DISCOOOOOO !!!!! , fan va gött (Y) <33


Erkänn grymm jag ee !!! ;D;DPuss <33


Hanna är nördd !!!!


Ida å Hanna är snygggaaa ;D

Hallåjjj;) , Jag sitteer i min coola säng me Ida å Hanna . DAgen har gått helt bra idag :D . Snart bäre av till Bergsviken :)

Puss <33
Yooooooohhh


;)

Yoo måndagen avklaradd yessss :D <33Höhh dissa hårslingan ;)Puss cyyahh <33


Love it <333333


Helt otroligt alltså ;D

HHallååjj :D, Ida å Hanna har vart här ikväll . Vi var ju tvungna att ta vara på den sista kvällen :o ;) . Men asså det känns ändå skönt att börja skolan igen , då vet man ju helt säker att man har något att göra på dagarna . Plus att de blir närmare discoo som är den 16e har jag hört ,) , puss på deee <33Oldiee;)

 

Puss <33
-

Jag skriver int nu men sen blire ju nog :D


Ojj fail ;)

haah de råkade visst bli två bilder på idaälsklingen <33

When love takes over ..

Hallåjjj :D . De är lördag ida ju å de betyder en ledig dag till :D (Y) . Dagen har varit bra, jag har mestaadels suttit å stekt uti brasan ;D , jag tänkte att varför kan man inte bli brun när man sitter vi elden ? :O , de skulle vara grymmt najs ;) . Ikväll ska jag vara hemma , det känns typ som att de var längesen :S ;) .

Just nu sitter jag å hör på Rixfm partyyyy oohhh gash thats really awesome ;D .


Oohhyehh hhah ;)

Puss<33Awesome ! ;D

Hejhalllååå ;D . Dagen har vart helbraa ida !! :D , å nu sitter jag me Ida å Hanna <33
Puss <33

Dåliig fantasi nanting ;)

Jiaooo !! , halllååå . Nu sitter jag här vid min cooola dator . Denna dagen har jag spenderat på stan i Luleå (Y) :D , fast jag hade inte så mycket penga menmen man får ju behärska sej lite ;) . Men jag köpte iallafall en tröja och en kofta idag :D .
Imorrn kommer Janne,Alle å Bobby hit (Y)(Y) , fett me najjjss äre juhh ;D .
Här får nnii lite bilder för jag kan int skriva ;)Hahah lånade Emmes jackiiee ;)

 Hahahah såå grymm man kan vara ;)

Puss <33


Home agaiin !! ;D .

Nu är jag hemma från Hannas stuga. Jag var nyss hos tandläkarn å spände tandställningen , få se nu hur ont jag kommer att få :S ;) . Vi ahr kört massa skoter å bastat alltmest , fett mysigt har vart :D .
Idag så ska jag fara till IKEA (Y), sen sover vi över i Kalix så jag hinner int lägga upp nå ilder från stugan nu men jag göre sen när jag kommer hem imorrn ;D .

Puss <33 Smilgrop ;) <33

Finns på mobilen ifall ni har något på hjärtat ;) 0768241876 <33
Skellefteåå ! :D:D

Asså nu bliiir jag ju galeeen , det här är tredje gången som jag skriver om detta inlägget !!!! . Det far liksom bara borttt .

Jajjja idag är det söndag , det har vart huuur varmt som helst ute idaa ! , jag kunde liksom sitta med bara linne på mej och inte frysa . De är fett najjs "!! (Y) =) .
Imorrn far jag till Skellefteå å ser när syrran spelar match , sen far jag å Ida på dirren  till Hanna Fjällströms stuga . Såå himla gött juh !! :D .


Nu ska jag å Pappa fara å handla apelsiner å tuggummi på coop :D:DSåna här vill jag haaa !! :D:D

  Jag åh hanna är fett snygga ju !! ;) ;)
Puss cyyyaah <33
Rush


Ohhhmyy !! ;)

Hallå , jag är hemma från kåbdalis :) , dock var det ett bra tag sen men hha ;) . Dagen har varit awesome förutom att det var isigt i backen nanting !!! :S. Men de gick å åka iallafall (Y) :) . Imorrn är det söndag och det betyder en dag kvar tills jag far till Hanna Fjällströms stuga :D:D:D:D (Y) .Puss <33


Kåbdalisss !!

Nu far jag till kåbdalis !! (Y) :D
Skriver ikväll ;)
Puss <33

<3333

Hejn är definitivt världens bästa pöjk ;)  !! <33


 <3333333333333333
Vad vore livet utan dej Robin Berglund ?? ;) <33


Pixbox !! ;) <33Tjoooo bree! alla coolingar som läser min blogg ;) , idag är det den hära låååånga fredan som brukar vara såhär kring påsken. Fast den har inte vart så speciellt lång för min del hah. Jag åkte från lidräsket klockan typ nio i morse med Idas mamma . Sen har jag vart ute å blitt knapersteiikt i solen ;D . Vi var nyss å hyrde två filmer å , de blev bröllopsfotografen och New mooon =) ;) .

Här får ni lite bilder från lidträske :)

  De var feettt dimmigt ute på isen ! :O ;)

 

 Idaa vare sol ute :D

 

Pusss <3333
Ohyess thaa hair smells good ;)

Hallå ;D , sitter här i Idas stuga i Lidträsket. Dagen har vart bra me pimpling och sooft vid brasan:D(Y) . Ingen av oss fick  nå fisk så de var inte sådär helkul å pimpla ;S ;) . Snart är det hockeyyy som gäller :D . Skellefteå-HV71 , fettt me najjs ;) . 

 

De funka int å ladda in bilderna från ida på datorn buhuuuu :S , så de fick bli en gammal en ;) .

Puss <33RSS 2.0