Ohh my ! ;)

Hallå :) , jag håller på och fixar med bilder som jag ska framkalla och sätta in i Ramar i mitt rum . Svåårt att välja mellan alla miljontals bilder hahah ;) , men jag lägger upp dom sen när jag har bestämmt mej =) . Asså hela dagen idag har jag haft Lördag , jag venne varför ;).

Igår var jag  hos Ida å Hanna var där också , sista kvällen med tjejerna mina . Imorse for dom till Hemavan/Tärnaby . Som tur är så kommer Ida hem redan på torsdag <3. Här är lite bilder från igår ;D

  Förlåt var tvungen att sno bilden ;)


Denna dagen började med att jag var tvungen att gå upp klockan åtta och gå ut å hämta min kamera i brev vlådan. Men varför dååå?! tänker säkert ni . Hah , jag glömde min kamera hos Ida igår kväll och jag ville liksom ha den innan dom for i morse. Så dom fick lämna den i postlådan hah ;;), en bra lösning blev det i slutändan ! (Y) .

Men nu ska jag fixa med bilder :) , Puss <33Glömska jaag ;) ,

Hej igen !, nu är jag hemma från Ida . Vi gjorde egentligen int så mycket där men det var kul ändå :)  . Imorrn ska jag fara på gudstjänst .
Puss hade <33

 


 

 Rubikskuben jag köpte ;)

Puss <33


canolaoil , ,,

Jag är heelt lessen , för Ida och Hanna ska fara boort till fjällen imorrn så jag blir alone in manny looong dayys ! ;) . Jajaj jag överlever kanske. Idag har jag vart å kollat på hockey med Ida å Hanna . Där träffade vi Veronica, Lydia å Frida E ´.´Jagg vill haaa disco nu så alla vet <33

Hade puss <22


Domarcupen ;) ,

Heej , nu är klockan sent å jag ska snart gå och sova . Jag kommer somna på dirren när jag lägger huvvet på kudden ;) . Imorse vaknade jag halv sju å låg i tio min tills väckaren skulle ringa. Klockan åtta bar det iväg till Kallax för att vinka av mamma och pappa som fov till Stockholm . Å det betyder FF heeela helgen <33 . Jag var på stan idag med I, H och M . Det var kul , haha jag köpte en rubikskub som jag har velat ha så länge =) , ikväll har jag varit å kollat på domarcupen , det var najs :) .
Men hörni nu måste jag gå och borsta tänderna ;) ,
Hade Puss <33

Love yaahh + mjölk <33

Tjaa , ska snart cykla iväg till ungdomsmottagningen brrrr .. det är tjugofem minus ute så det får bli täckbyxor för min del tror jag ;) , jag har dessutom ett hål i min strumpa , asså det är ett par strumpbyxor eller vad man nu ska säga :/ daem : Då måste jag köpa mej ett par nya :( , men nu ska jag klä på mej .
Puss hade <33

 

Potatiskaka ;)

Halläå !  , kom hem från Hanna för ett tag sen , jag och Ida for dit efter skolan . Vi hjälpte Inger och bakade potatiskaka och några småkakor . Det gick gode bra tycker jag . Just nu sitter jag och väntar på palten som vi ska ätaa .

 Palt ! <33

Ikväll ska jag Ida och Hanna och se på Hockey på LF , det blir helgreat ! (Y) . Torsdag imorrn och det betyder haöv dag Sooooft ! , och sen blir det sportlovv (Y) . Men nu ska jag gå och äta tio paltar !!
Puss hade <33

 Bullar ...

Hallå , kom hem från skolan för ett tag sen . Dagen började med att vi hade volleyboll på ett superhögt nät hahah , vårat lag var såå grymmt (Y) . Såhär dagen efter såå har jag superduperont i mina tänder , jag gruvar mej för varje gång jah ska äta något . Men dom som har erfarenhet säger att det bara varar i typ två tre dagar , Jag hoppas dom haar rätt ;D . Ikväll ska jag sälja salamisar så jag kommer om pontus på 19 korvar , om han inte har fler hahah ;) ,

Puss hade <33

It hurts !!...

Hallå , idag fick jah ju denna tandställningen, det gjorde inte ont alls att sätta på den men nu är det detso värre :S , det värker nanting ! . Jaja , idag städade jag med städtanterna på skolan , dock så städade jag inte så länge , jag for iväg klockan åtta och fixade tandisen och sen tio över tio hade vi matteprov hahh , så det blev typ sammanlagt en timma ;) , men det har ju ingen dött av :)

 

Puss <33

Sista dagen av frihet !! ;)

Hallå ! , imorrn smäller det , då blire ett års arbete som lokförare på rälsen hahah ! ;) , a för alla som inte fattar kan jag ta det i klartext också . Imorrn äre tandställning som gäller :S , vi får se hur det går . Jag ska stiga upp tidigt också för jag ska städa på skolan boooooring ! ;) . A nu ska jag bädda rent i min säng , såå himla sooft ! (Y) :)
Puss <33

 

 yoo ;)


Jååhå !?

Jaoo , jag ska redigera bilderna från festen förra fredagen hahah och försöka få ut dom om det funkar ;) ,
Hade
Pusss <33

  YeeeAAH ;)


Ketchup på tangenterna ! ;)

Tjjoofräs ! , jag och Hanna sitter och socialar oss på fejjan ! .. Kvällen igår var supergr8 . Ikväll blire hockey med hanna :) Nu ska vi gååå och äta bullar 
Hade
Pusssss 1 <3

SDOL !!

Jaooo ! , nu är denna dagen äntligen här , ska dra till Ida nu , skriver mer imorrn
Puss <3

Köping ! ;)

Jaooo collish ! , komm hem från kusinen just. Hon fyller 13 år idag . Men det var såååå himla vamt därborta puuuhi jag typ avled hahah ;)
 Aoooh  ;)

 Old ;)

See yahh ;I)

AArmband,)

Ahhi ! , ska checka allla tusentals bilder som tagits de senaste dagarna . Blir nog många goda skrattt till dom. Jag ida och Hanna har  varit på stan idag ,. Jag köpte mångaaa armband ;) hahah .. Också blev det en behå också .

  (ring) Gina Tricot 19:-

 Kicks 49,50:-

 Armband 99:- JC

Vi var även och lunchade på Nodo . Där blev det en varm  macka med Kyckling och Basilika , soooo great !!! (Y)

 83:- Inklusive dricka 


 YYooo !! soe soe

VI gick ut ocj tog kort på min gårdd typ för ett while sen dom är oredigerade :

 

 

 Sött ;)
Kvällen igår hos Hanna Forsberg var helt underbar! , vi hade såå kul <33 . Man kan sumera kvällen med fyra ord: Tacopaj, Skratt , Fest och en sorglig film . Men jag måste verkligen redigera bilderna från igår , det blev röda ögon på allaaa blir hellt galen !!! ;) men de ´´ kommer typ yo night , de ä bar å håll ut !!
O juste Hanna ,Ida och Emme kommer klockan sex på taco , också ska vi festa :)
See yah puss <3


Feeest !!

Hallå ! , är på fesst hos forsberg. Vi har såå jävla kul ! . Nyss roade vi oss med att lekaen lek sär vi skrev ord i luften med rumpan hahah ;) . Imorn blire nog å slänga in bilderna på datorn hemma !! =D .
Puss se yaah ! <333333


Glee...

Aahh , jag och hanna var på stan idag och köpte present till Hanna Forsberg=) , jag tänker dock inte säga vad det blev haha ;) . Ja också skulle vi dra en repa in på intersport och kolla på sko rean. Såklart så skulle jag ju hitta en jacka i ett reaställ på vägen ut , jag blev så exalterad av den så jag var tvungen att slå till . Det är en Nike , rosa,vit och grå. Har kostat femhundrafemtio och nu kostade den 300 , så jag gjorde ett klipp !! (Y) Så här ser den ut :

 ;)

 Saknar handbollen <33

 Stockholm...

 Inne på dasset i sthlm ! ;) 
 
Seeh yah ! <33


Helt sluut ! ,

Hallå ! ;) , kom hem från korpen för ett tag sen , är helt sluut i kroppen , skönt på ett sätt =D . Imorrn är det redan torsdag och nästan hela veckan har gått !!! , nyss vare måndag jö  . Imorrn äre svenskaprov som gäller så jag ska ta å plugga igenom det sista nu och sen blire Biologi tills Andra Avenyn <33
Hörni hade <33

 
Love yah ! <3

Yeah ;)


Segertåget - Maskinen

Sitter och roar mina öron med hög musik, låten e segertåget med maskinen . Den är så himl sköön ,jag blir typ aldrig less på den ! <33 Ska klockan åtta se på mästarnas mästare . Imorrn äre onsdag och det betyder musik på skolan ! , love it . Ska lära mej någon grymm låt ;) . Hörni jag ska kolla läget på facebook och sånt nu ,
Hare typ coolt !! love yah <33

 ;)Söndag ;)

Hallå ! , det var hur fint väder som helst idag så jag och mina flickor drog iväg till vallsberget . Det var nå jävulskt mycket folk först men sen avtog det som tur var ! ;) . Imorrn är det måndag och ny vecka med två prov :S , ´jajj det fixar sej.

 

Puss love yah ! <3

Ice Ice baby + Shopping i Luleå ;)

Tjofräs !, sitter och funderar på vad för fyndigt jag ska skriva här i rutan . Hmm . ...
Igår vare ju då detta efterlängtade disco i Norrfjärden. Asså man trodde typ att det kanske inte skulle vara allt för mycket folk därborta¨. Men såklart blev det inte så , det var huuur great som helst ! (Y) , å jag säger då bara det att ni som inte var där , ni missade något !!!!!;)  Taggar inför SDOL !
Kom mej i säng klockan 2 ,hahah också var det bara å ställa väckaren på sju för shopping i Luleå .

 ( ungefär like this såg affishen ut till discot )

Vi kom till Luleå klockan kvart i tio , så vi gick in i bankomatrummet och väntade tills portarna öppnades. Vi träffade typ halva Piteå i stan haha ;) , vi sammanslöt oss med Forsberg , Issan , Fanny och Petra .
Klockan två rulllade bilen hem till Piteå igen . Detta fyndade jag :

 Paljettlinne 99:- H&M

Kjol ( lr vad man ska säga , dock finare på ) 99:- Indiska

Jag har haft en fantastiskt rolig dag med älsklingstjäjorna <33 love yah !
Här får ni lite bilder från dagen ( oredigerade ) :  A rich girl ! ;) hahah ;)
Fast egentligen stod det såhär : Status !!

Och slutligen SDOL Affishen

 

Nu ska jag se på melodifestivalen ;)
Puss <3

RSS 2.0