Martin Luther !

Hallå där ;) , nu känner jag mej rätt så uppdaterad inom Martin Luthers lära (Y) . Också ska jag försöka få in det där med matspjälkningen och sånt till på torsdag :S . Men det brukar fixa sej i dom flesta fallen hah .
Ska klockan 21.30 se på " I En annan del av Köping " , det är såå grymmt bra =) .



Puss <3

GD.

Hallå igen , jag kom just hem från Golden Dragon . Jag käkade Entrecoté med ris . Det var super ! (Y)

Ska snart se vem som tar hem titeln i robinsson ;)

Puss<3

Tuxer !

Haalllå ! , det har dröjt sååå länge sen jag skrev sist , har haft typ sjuukt mycket att göra . Men nu ska jag skärpa mej som vanligt haah ;) . Men jag har iallafall hittat mej en ny dunjacka , så att jag slipper gruva mej varje gång  jag går ut för att jag ska frysa häcken av mej ;) . Den är av märket Tuxer och gick på en summa av 1499:- . Jag hittade den på Sportringen och jag barara älskar den <333. Idag fylller farsan år så vi ska gå på resta ikväll . Vi hade planerat att gå på challenge men det var smockfullt med bokningar där , så det får bli golden .. ;) . blir nog bra det också .

 Love it <33


Igår var jag i Älvsbyn å kollade på fotboll . Munksund vann guld !!! (Y) Vi kom hem typ tolv igår så jag iddes inte blogga då .
Puss , hade <33

  Alva 4 år ;)





Mästarnas mästare..

Sitte här och ser på mästarnas mästare , jag säger då bara det att utsätta sej för något som att stå i en dusch som strilar 7 gradigt vatten !! , ja jag undrar om jag skulle stå kvar en i en halv minut hahah ;) , men allt för att vinna !
Nu 'är dom två jobbiga dagarna avklarade (Y) , yess. Ska lägga mej i tid i dag så jag får en superbra nattsömn .
Puss <33




Gröt . ;)

Jag ska tillverka en gröt om tjugo minuter , sen bär det av till fåröbanan .
Puss <3


Lemon tree - Fools Garden


Food !

tjatja bloggen !! ;) , nu håller vi på att laga mat , Jag,Elin och Amanda . Det blir Kycklingwok med nudlar . Hanna kommer hit senare och ser på robinsson och en film som vi har hyrt ,this one :

 ( den ser inte riktigt ut såhär men det är den filmen iallafall )



Puss på er <33


Photos ;)





















Newspaper i dojjan `?!¨^.^

Haallå ! dte har varit en händelserik dag today . Jag steg upp klockan 07.45 fixade mej för att åka iväg med GRATIS buss till vallsberget . Ja jag antar att ni vet vad jag roade mej där haha ;) . Såklart så sstod jag och plingade med en koklocka och hejade utav bara den när dom hära skidfantasterna tävlade om vem som är bäst in Sweden . Och på damsidan varte ju denna helt suveräna Pitetjej Magdalena Pajala !! (Y) .

 Magdalena Pajala ;)

Ja och på herrsidan så vet jag inte riktigt vem det var som tog hem titeln , men det var någon duktig kan man ju säga iallafall :) 

Nu kanske ni undrar över min rubrik ?? , ja men såhär var det att jag och Marie gick in till en Varm kåta . Där satt vi och värmde våra fötter och då sa ett par 60 plussare till oss att vi skulle sätta tidningspapper som sula i skon för att det skulle bli varmare. Vi gjorde som dom sa och ja för en liten stund blev det varmt men jag som har världens dåligaste cirkulation i fötterna blev kall endå tahah ;) , men det är ett tips från mej ändå ;D.

            

Ska fixa med lite bilder , lägger upp dom om ett tag ;D

See yah



När vi gräver guld i USA ...


Nu äre slut på veckan deet är dags för fredags myyyyyyyyys ! ... ;D

Hola !! Nu är äntligen denna härliga stunden här , rubriken säger en hel del i detta fallet. Jag tycker att denna veckan har gått lagomt fort , inte sådär att man liksom inte ens kommer ihåg typ vad som hände the last day !? . Dagen har varit bra , började coolt med boxning på gympan , säger bara en sak , Så himla skönt å bara släppa ut alla aggressioner man har ruvat på under veckan ;) . Ikväll bire å se på Let´s dance , sen orkar man nog inte hålla ögonen öppna nå mycket längre än så <hahah ;D . Imorrn blire antingen SM på " Lindbäcksstadion " lr så blire staden med Ida + Subland ;) , jag ska förhandla lite med Aidaho ;) . Amen hörni hade " <3 Jag och Elin ;)

 Vallsbörjet ;)




Bröd ;)

Hallå ;) , jag blev nyss klar med mina hemmagjorda bröd =) , dom luktar gott och ser då superbra ut så jag tror nog att dom duger hahah ;) . Dagen har varit som en vanlig torsdag . Fredag imorrn !!! love it <33  . Å på köpet äre palt på matsedeln så det blir ju ett plus i kanten för det (Y) . Sitter och ser på Glee , sen klokan nio blir det `" Made In sweden " . Fullspäckad kväll ;)
Här kommer bild på mina vackra bröd :

 Jodå ;)

 Ungefär sååhär stökigt äre på mitt golv för ovanlighetens skull hahah a;D

aa ;)

Hallå , Nu är det snart andra avenyn igen ! (Y) guud så kul <3 . Imorrn är det torsdag och det betyder dan före dopparedan fredag hahah ;D . Puss <3



 ;D

;D

Hallå ,´nu sitter jag här och ser på mästarnas mästare. Hejar på stefan Holm såklart ;) (Y) . Jag och mamma var nyss och handlade . vi köptee läppsyyl , guh så sköönt ;D . Här ska ni få se en härlig bild ;)

  Jag och Hanna Fjällström ;) 1,5 & 1 år

 ;D

Om jag står här eller sitter ner....

Hallå alla som läser min underbara blogg ;) , jag ska snart hoppa in i duschen och raka benen på köpet. Dagen har rullat på . Jag har absolut ingen fantasi kväll godnatt på er <33


Shout to the lord


Praise the Lord !

Hallå ! , hörni nu är jag hemma från konfirmationslägret i Älvsbyn och jag kan bara säga att det var huuur kul som helst . Jag ville inte åka därifrån idag :/ , men så äre det ;) . Vi har typ lekt, kollat på teater, spelat pingis,fotboll och ätit en massa god mat ;D . Jag längtaar superdupermycket till när vi ska fara till Göteborg en HEL VECKA ! .
Nu ska jag snart se på " I en annan del av köping " .
Puss <3










Paprikks ;)

Hallå igen ! , tyvärr har jag brytit mitt såkallade nyårslöfte att jag skulle skriva minst ett blogginlägg om dagen . Jag vet att jag har brytit tidigare men då tänkte jag att det var så nära nyårsafton så jag körde bara på . Men nu har jag gjort det omöjliga och hoppat över att skriva på två dagar !! det känns ju inte helt bra kan jag ju säga ... Ah men jag tar igen det får vi hoppas .
Jag är nu hs Aidaho , vi väntar på hannibull hon kpommer typ snart ;)
Puss <33

Vallsberget !

Hallå ! , ikväll ska vi fara på vallsberget, Jag, Ida och Hanna . För mej blir det premiär , ska bli sååå kul <33
I övrigt så har första dagen gått lysande .
Puss på er <33

 Hahah jag och Ida ;)


Hungry Heart

Hallå igen ;) , nu äre tolv timmar tills man sitter där i klassrummet , känns helt läskigt nära haha ;) , men det är ju såhär det är . Ni ska få lite bilder =)









 Detta badkar rymdes vi i alla tre , Jag, Ida och
 Hanna <3



  PUSS <33


The last day of freedom !

Hallå , idag äre den sista dagen before the Hell ;) , haha näh jag tycker ändå på ett sätt att det ska bli himla skönt å komma in i vardags rutinerna . Plus att man nu kommer att uppskatta när det är helg mycket mer ;D , vissa dagar nu under locet har man inte liksom vetat alls vilken dag det är ;) . Jag hoppas att vi börjar lite sooft imorrn så man börjar komma igång succesivt . Men nu ska jag vara lite social med gästerna som vi har hemma IN OUR HOUSE ;) ,
pUSS <33


Bilder iallafall...

Det blir några gamla bilder ändå ;)













 Helt oanvända !! ;)








Gods three girls !!

Hallå ;D , jag sitter här vid tvn och ska snart om en kvart typ se på Guds tre flickor. Vet inte vad jag sak skriva , ska lägga in bbilder imorrn så håll ut tills dess ;)


ZZZzzz...

Hallå , har typ just kommit hem från Ida . Vi hade jätteroligt igår och inatt. Det blev ännu en kall dag idag . Ikväll ska moster med familj komma hit på middag , blir trevligt .
Ja och på måndag börjar skolan om , jag kan ju söga att jag gärna hade kunnat ha en vecka till med lov , men ändå är jag välldigt nöjd över mitt jullov.

See yah puss <3

Let´s dance,,,

Hallå bloggisar !  , ikväll spenderar jag min tid hos Ida Marklund. Hanna Fjällström är här också. Vi har badat i idas suupercoola badkar och sen gick vi ner och bastade och såg på Let´s Dance . Så now we are clean and fresch ! (Y) . Ja och vem hejar man på ?? , jamen såklart RABIH <33 , hann e ju en helt otroligt Charmig Person ! <3 . Vi var på stan idag och jag hittade ett örhänge på glitter för 24,90 :- 

Men hörni`puss hade <3

 Idas bastu <33

Tandläkarn ...

Nu bär det snart av till tandläkaren ....

 


Paus ,, c",

Hallå ! , denna dagen började med att jag vaknade och hade tänkt fara ut och springa men asså det var så in i helvetes kallt ute , det var liksom 27 (!) grader celsius utomhus . Jag fäljde med mamma, elin och jens och handlade då klockan halv elva . Sen for vi in till stan på eftermiddagen och jag köpte ett par örhängen också fick jag ett par strumpbyxor av mamma , det sticker fram fyra potatisar på varje fot på de andra strumpbyxorna hahah ;) . Jag hade ringt och beställt tid till å göra slingor i håret klockan halv fyra, så det blev å vara där ett bra tag i eftermiddag.

 
Så blev det men det synns inte så mycket , men det blev en liten skillnad iallafall ;)



Jag och min familj ska se på filmen " Mamma Mia " ikväll , det ska bli mysigt och superroligt <33

 


Imorrn ska jag till tandläkaren , få se ja det var klockan 10.40 , hoppas det är en tandläkare som inte är såå där jätte hårdhänt :S , också hoppas jag att jag slipper ha en sån dära bomullsbit i munnen hahah ;) .
Nu låter det som att jag är värsta skitskraj för att fara till tandläkaren men asså så farligt tycker jag dock inte att det är ;) Jag är ju en knuffing haahh ;D .

 MOAHAHAH !

Just nu så lyssnar jag på lugna favvosar och msnar med Hanna Fjällström . Jag har fått se på hennes nya bräda och hennes nya skor till . Vi planerar att fara och hänga på vallsberget någon dag , könner mej faktiskt riktigt sugen <33 .
Men nu ska jag kolla lite facebook och bloggar .
Puss ocj kram och nyp i stjärten som man brukar säga ;)







Ny duschad ;)

Hallå igen ;) , nu har jag duschat . Jag älskar känslan att vara nyduschad ! . Och imorrn ska jag nog boka tid på Paus för att göra slingor i håret .. Också blire nog å hitta på något annat skojjigt ;D ,
Ha de bäst <33

 
<33

Rubrik

Hallå igen , nu har jag tid att skriva igen hah ;) .  Jag issan och ida bestämde oss för att far på gudstjänst idag klockan elva , sååååå himla långdraget säger jag bara . Men nu är det bortgjort iallafall .
På eftermiddagen spelade jag , ida, Hanna, Marie, Issan och Petra Buzz . Jag och Ida var på lag men det gick lite sisådär men kul vare =D .




Ja och igår var vi ju då och såg denna omtalade filmen " Avatar " , Och jag säger då bara det VILKEN GRYYMt BRA FILM !! . Den ligger absolut högst på min filmtopp :) . Jag tänkte först att det skulle bli jobbbigt att har på sej 3D glasögonen men det var absolut inga problem med det , man var liksom helt inne i filmen så man tänkte inte på det ;) 

Här får ni lite bilder från ditt och datt ;)











 




pUSSEN tJAA ;)


Buzz..

Hallå =) , jag var såå grymmt trött igår kväll så det blev inget bloggande för min del . Och jag som hade som nyårslöfte att blogg varje dag ;) , ajjja jag får ta igen det :) .
Idag spelade vi buzz , jag skriver mer om det ikväll =)
Puss <3

Avatar ´.

Tjatja bloggen ! , Jag har haft en underbar dag och kväll med mina älsklingar <3 . Vi ska strax se på ´Sanning eller konsekvens´ , har dock sett den förut men den är bra . Imorrn så blireå se avatar . Asså i början tänkte jag liksom , vad är det för film , men alla som liksom har sett den har tyckt att den var bra så jag får vÄL lita på det folket ;) . Nackdelen med filmen är att det är typ helt dyr å se men det är ju 3D så att , jag tror säker att detr värt pengarna .



    

6i love yah bitches <3


Måndag igen ..

Hallå ! , som sagt gårdagen var helt underbart rolig !! <33 ,, älskar att spela i arcus , jag hoppas att vi kan fara på en sån där cup nästa år också=D .  Det finns egentligen inte så mycket att säga om gårdagen men den var helt otroligt kul !! Ni ska få lite bilder att kika på :







 Hih kan man vara tröttare ? ;)












I lördags så var ju jag och Marie Johansson och bowlade. Det var länge sen man gjorde det men det satt i ändå hahah ; ) . Marie van med 450 mot mina 415 poäng men jag är supernöjd ändå haah ;) . Jag slänger in lite bilder därifrån också när jag ändå håller på :) , dock oredigerade ;) 













Nu efter lucnch ska jag ida och Hanna promma till biblioteket med träningsverken från igår , får se hur det går haha ;) 
Ikväll tänkte vi nog sova hos någon , dte blir superkul <333
Puss <33




 


Arcuuus !

Tjatja bloggen , kom hem från arcus för ett tag sen . Asså vi har haft sååå himla kul idag <33 . Men jag ids inte göra något stort komplicerat blogginlägg nu  gör ett skit ballt imorrn ist ;)
Pussen <33

Killing me softly with this song...

Tjatja bloggen ! , Nu ska jag och mamma snart fara och handla tilll imorrn och gissa vad som händer då ?? , joo det är ju fotbollscup i Arcus !! Fy farao så himla kul <33 , längtar asmycket. Senare klockan tre ska jag och Marie och bowla , det var längesen man gjorde det , får se hur det ör med bowlingskillsen hahah ;) . 
Jaaa det blir nog och kliva upp rätt tidigt imorrn så för mej blire en tidig kväll =D .
Det finns inte mycket mera att säga så vi tar en bild på det hela ;)


Puss på er <33

Kissies <3


Buffalo Soldier - Bob Marley

Hallå ! , nu sitter jag här , dagen efter nyårsaftonen och hör på musik , Rubriken säger en hel del ;) . Asså jag fattar inte att jag var uppe så länge som jag var igår . Amen det är ju ingenting säger en del men asså för mej äre liksom länge att vara uppe till HALV FEM (!) hahah ;) . Men asså jag var inte ett dugg trött , det var väl lite underligt tycker man .
Ikväll ska jag och familjen till nåra som vi känner på middag , det blir trevligt :D .

 ( Bob Marley )




Och igår när vi smällde upp raketer så hände det något skräckinjagande ;) . En raket som vi smällde var trasig på träpinnen som det sitter på , så raketen for liksom helt konstigt och smällde presis uti lägenheten bakom vårat hus . Men som tur var så hände det inget PUUUH ! .
Men annars vare en superbra kväll igår <33

  Old Picture ;)
Puss på er mina små flickor <3

RSS 2.0