20.37

Heejj :D. Ååh det är så härligt när man ser att lagen börjar rulla in i Pite , värsta stämmningen alltså ;). Hoppas bara att det blir fint väder , annars äre liksom inget PSG ju !! ;)) .
Imorrn ska jag verkligen fara på den nya affären som alla snackar om , Circus sale tror jag att den heter , blir säkert något fynd där om jag har tur :D .

Nu blire filmmys med familjen =) Puss <33

 Hajna bjud vi på ;);) ,


16.17

Hallåjj ;) . Jag e fett dålig på att uppdatera nuförtiden . Men asså det bli att man tänker , äh jag gör det sen . Fast då blire int av då heller :O . Men det kanske blir bättre senare i sommar (a) .

Idag gick man då från konfirmand till konfirmerad , läskiiigt ;)  . Det bästa var ju ändå att man fick en superfin bibel heheheh , så nu behöver jag ju inte fara på bibblan på heeeela sommaren ... hrm ;) .


Snart bär det av till Byske igen , Hanna och Ida följer me (Y) fan va gött :D <333
Puss<3333Fler bilder från göteborg kommer så småningom , dom e då inne på datorn nu iallafall :D


Puss

Tjaaa :D , De har varit fett me sok idag ju ;) (Y) , om man inte räknar med molnen som kom och förstörde då och då ;) . Men jag har upptäckt att jag verkligen måste sola ryggen :O , man ser värsta linjen om jag står i profil -.- inte sådär supersnyggt kanske ;) . Men de går att fixa=D .
Nu ska jag gå och borsta tänderna ;)

Puss <33
Konfaaa <333333

Göteborg !!!!<33

Hejjj :D Jag är hemma nu från göteborg ;) , eller jag kom ju hem igår men jag ides inte skriva nå dåå .Jag har haft så sjukt kul ! , så man e lite lätt sliten av resan haha ,). Jag ska frsöka få in bilderna på datorn så fort som möjligt , men ni vet ju att de brukar ta lite tid för mej heheheh ..
Snart ska jag steka blodpuddin antecknar gör ni säkert !!! ;) .

Puss<33¨¨
Dåliguppdatering.se

Tjaaa :D , Guud jag har ju inte skrivit på bloggen på hur länge som helst !! :O , Eller tre dagar , men ändå ;) . Men de har varit så mycke , hahah dålig ursäkt ;) . Menmen imorrn bär det iallafall av te Göteborg , Fyfan va gött !! (Y). Så alltså blir det inget bloggande för min el på drygt en vecka :O .
Men jag finns på mobilen , så de är bara att höra av er om ni har något på hjärtat ;)  076-8241876
Puss<33

Bilder från fingerman ;)

 Jag tog mej en powernap ;))
S


22.10

Tjaaaaa :D, . Nu är de bara två dagar kvar till thee big freedom !!!! ;). Jag är tp nervös nanting inför när ja å Hanna ska spela. Får be till gud att de ska gå bra :DD.
Taggar patrulldag imorrn .. eller så inte kanske ;) . Fast man ska nog int säga nå före man vet hur de är där , de kan ju bli azmm !!! :D

Puss <33


20.36

Hejjj :D . Nu är jag äntligen hemma från skellefteeeå ;) , Fan va sköönt . Har vart me Ida och Hanna ikväll , det fanns sååå mycket att prata om efter en hel helg ;o .
Hoppas de blir sooft imorrn på skolan ;)

Puss<33
22.30

Tjaaaa. Sitter och tänker mej hur kul alla har ppå discot nuee... Och jag sitter här i husvagnen och typ har liiite tråkigt:O,, Vi har nyss vart å bastat . De var sjuuukt varmt höhö , konstigt ;)) .
Imorrn hoppas jag på att det är sol ute så jag kan bli brownieeee..

Puss<33
Bara för att jag är cooool ;))soul sister...

Nu har Hanna lärt mej Hey Soul sister på gitarr :DD (Y) , tack älskling <333.
Jag är inte på långa vägar lika bra som henne ,men jag ska nöta hela helgen så kan jag den superbra på måndag :D.

Strax far jag iväg te skellefteå me husvagnen -.-  hade hellre velat stanna hemma å fara på disco imorrn ...  Menmen thats life :/ . 
 
Puss <33


Jajjaa ??!!

Vafaan , de blir ingen DM match ikväll :S , Älvsbyn lämnade wo :((((. Menmen vi får iallafall vinst för de. Fast helst vill man ju vinna på riktigt . 

Idag var det ju äntligen sol och varmt , plus att man slutade tidigt , så jag har solat på eftermiddagen :DDD, Helt underbart <33,.
Sen blire träning på LF (Y) :) .

Puss<33RSS 2.0