*****

Du e såååå fruktansvärt kåååwl!!!!!!


Stay the night


Bildbomb!!!!!!

Hmmmm, va ska man ta å skriva om i dett inlägget nuråå???.. Glödlampa pliingg!!! ( hoppas iallafall någon fattar va jag mena me de där)) .
Jag har inte berättat ordentligt om gårdagen va??. Iallafall så var kvällen helskön. Okejjj jag kan ju inte säga att man hade ansträngt sej överdrivet mycke på utklädningen men. Vi såg på värsta obehagliga filmen :O , saw4 tror jag bestämt att de var , feeeettt psykopatisk (stavning) film juh. Känns inte som att jag kommer vilja se någon sån där på ett bra tag typ:S.. Fast de jämnade ju liksom ut sej eftersom övriga kvällen ju var helt chill. Så man kunde ju liksom gå å lägga sig igårkväll å ändå känna att de hade vart en lyckad kväll trots allt;). Åh nu äntligen kommer dom efterlängtade bilderna från gårdagen !!! , enjoyy Idas bildNu har man ju nästan laddat upp bilder för ett helt år framöver !! Puss lovayahh // alva♥
yäääähh

Hallå alla finisar!!!. Tänkte jag skulle va lite duktig å fixa klart me engelskan nu innan jag sätter mig å fastnar vid datorn helt å hållet :O . Bilder från gårdagen kommer senare ikväll;) . Puss

Kvällens söta outfit ;)


Hockey!!!!!!<3333333

Drar å ser hockey me Ida Marklund nue!
Puss♥


08.56

Tjoooohh!! . Självklart så hade jag ju inte ställt om min klocka igårkväll innan jag gick å la mig. Så jag ´vaknade j uå trodde att klockan var halv nio. Men nör jag kom till köket å hade klätt på mig å allt så insåg jag ju när jag kollade på köksklockan, att den bara var halv åtta!!!! . Men då vare ju hursomhelst ingen ide att ens försöka gå å lägga sig i sängen igen eftersom jag ju var såpass pigg;D , ajja min dag blir ju längre av mitt misstag;). Finns alltid något man kan hitta på , som att ladda in bilderna från igår. På tal om igår så var kvällen super!!!! , bilder därifrån kommer sen idag;).

Idag blire att bara chilla tror jag, ska grejja på här hemma me lite allt möjligt. Jag kanske tillochmed tar tag i att slutföra min lilla postlåda som jag började måla i somras hahah;). Vi får se , jag tar dagen lite som den kommer helt enkelt;D.

Puss  // alva♥


Peace dudieeee

Nu har man ju nästan lite panik!! . Klockan är fyra å jag vet inte ännu vad jag ska klä ut mej till ikväll :O:O:O. De är illa,,, jag kommer ju faila totalt ;). Ajja man kan inte alltid vara bäst eller hur??.

Jag ska snart fara te Ida å göra mig i ordning, fast hur gör man sig i ordning när man inte vet va man ska va?? hahaha ;). Blir en ny upplevelse de;D.
Puss loveyahh// alva<33
?????

Morrn alla söta människor!! ,
Jag har ett stort problem :S ,,, vet inte alls vad jag ska klä ut mej till ikväll på den så kallade "halloweenfesten". Jag har haft några funderingar på olika utklädningar , men det har slutat i att jag inte har utrustning nog:(( . Ajja det får väl bli nå halvers denna gången , bättre än att inte klä ut sig alls iaf:D . Drar på stepin nu å försöker få igång tankebanorna på nå sätt ;)

Puss// alva♥

 Hahahah coolt värre


IdaMarklundÅHannafJöÄllström

Tänk va livet kan kännas sååå himla bra ibland !!, kom å tänka på det när jag nyss gick hem från stan me Hanna Fjällström♥. Va vore livet utan människor man tycker om???. Jag själv skulle då inte klara det tror jag. När man tänker efter så är man välldigt rik som verkligen har massa vänner som alltid ställer upp för en i alla lägen. Man bör ta sig en funderare ibland för att inse hur mycket man faktiskt har. Istället för att bara fixera sig på det man inte har. Det har då jag gjort:).

Just nu sitter jag å väntar på att maten ska bli klar, är ju lite lätt hungrig eftersom maten på skolan idag inte var sådär super. Ska senare mysa me Hanna!!! , kring halv nio ansluter sig även Ida Marklund när hon har bowlat klart :D. Få se va vi hittar på för nååå;) .

Puss loveyahh // alva♥


Det finns inte ord för hur mycket jag älskar er snyggingar!!!!! <3<3<3<3


PeaceyaoooFår aldrig nog av denna bilden , loveit!!!!!

07.41

Morrn!
De var med stor lättnad, när jag imorse kände vibrationen från alarmet under kudden. Jag var nämligen mitt uppe i värsta obehagliga drömmen, så då förstår ni att de kändes för en gångs skull välldigt skönt att vöckaren ringde just då. Så här var det , jag satt å "höll på" me en kille som jag inte alls gillar!, fattar inte varför jag gjorde de:S, men iallafall så ledde detta till att jag gjorde en person jag älskar, så otroligt ledsen ... hemsk dröm:((( .
En sak jag inte förstår är varför man egentligen ska drömma såna där drömmar`?? :O , dom gör ju absolut ingen nytta . Snarare får man bara en dålig känsla av dom.

Ajja nog pratat om drömmar. Fredag idag (!) , vilket i sin tur innebär  LOV HELA NÄSTA VECKA!!!!!!!!!!!. Dock har denna vecka kännts ovanligt lång , brukar i vanliga fall bara flyga iväg utan att man ens hunnit tänka efter vad veckan har att bjuda på. Fast iochförsig så hinner man ju då liksom stanna upp å verkligen försöka ta vara på dagen. Man lever ju bara en gång!!! , eller gör man verkligen det ???? . Egentligen tror jag att man har levt flera liv tidigare eller att man har flera framför sig.... Okejjj nu håller mitt inlägg helt på att spåra ur,, jag måste lära mig att komma ner på jorden vid vissa tillfällen!!! , men de kommer såsmningom , jag har ju hela livet framför mej eller hur ??? ;) .

Cyyahhh♥All by myself

Tjoooohh alla coola människor därute!!!!

Vet ni hur otroligt skönt de är att vara själv hemma !!!! , man känner sej liksom bara helt fri på något sätt. Okejj inte för att jag nu är hemma själv speciellt länge , men det räcker med bara en timme eller två för att bli nöjd för denna kvällen iallafall;) 

Åh ja upptäckte just att jag har sååå sjuukt mycke kläder i min garderob, å de är ju bara typ 20 procent av dessa som jag använder nångång. Jag har flera gånger tänkt att, nä nu ska jag verkligen ta tag i det här, å göra en storrensning en gång för alla! . Men nähädå , inte har de blitt av... För när man väl står där å kollar in i garderoben så får man den funderingen att , " tänk om jag då rensar bort en massa kläder" , åsså bara några dar senare inser man att " ohshieeeett jag hade nog ändå velat ha kvar den där tröjan:O .. Så det är lite både och de där me å rensa , fast det kommer nog att överväga till att jag gör det ändå. Det finns ju faktiskt något som kallas KÖPA NYA. Men då är det bara de där me ekonomin :/ ,,, den går inte alltid ihop sig som man vill . Menmen thats life. Man får försöka se saker å ting på den posiviva sidan som man brukar säga:). Även fast he int är så lätt alla gånger har man nog nytta av att åtminstone försöka göra det ibland....
Okej nu ska jag se det på den positiva sidan : DET ÄR FREDAG IMORGON !!!!!!!!!!!!!!! . shoooohooo va gla man blev nuråå;D;D;D. Haahahah

pusshejj ♥ // alva

 


Torsdag 28 oktober 2010 <3333

Morrrn!
OMGEEEEE vad man kan h amärkliga drömma ibland alltså. Just denna natten hade jag en sådan. Ja drömde att jag hade värsta lokalsinnet i ÄLVSBYN:O , varför just älvsbyn av alla ställen ??? . Jag visste liksom vart  varenda lite stubbe låg!! , å de konstiga var ju att det inte alls liknade älvsbyn;) . Hahhaha kul å veta ens;D. Ajja kanske nån därute som har upplevt precis samma dröm ?? , de vore ju ändå lite för coolt ifall de vore så tyck då ja;) .

Dagen ser ut så att man snart då beger sig av till älsklingsplatsen på jorden, pitholmsskolan !! ( host ) . Sen blire nog att plugga endel, å nog hínner man väl alltid me lite piano på de såklart :D., har en ny låt på g som jag har bestämt mej för att kunna utan å innan till Jul:D, få se om jag klarar de...
Cyyyahh<3

 Älskar er brudar!!!!<333

Rubrik

Yeeeeesss!!!! Nu ligger jag bara en halv matteläxa efter!, jag gör framsteg juh;). Har även hunnit me utvecklingssamtal ikväll. Det gick väl som dom flesta utvecklinssamtal brukar göra. Man sitter där å väntar på att skriva på de där pappret som betyder att samtalet är över:O. Detta var faktiskt det kortaste utvecklingssamtalet jag någonsin har haft i mitt liv tror jag ( bortsett från KVARTsamtalen i ettan tp) , vi var bara där i 40 min(!) . Rekord för fan:D:D:D
 
Dagen har i övrigt rullat på som vanligt , vi var på nån dansuppvisning. Den var väldigt speciell om jag säger så, men för min del så gjorde det absolut inget . Man slapp ju en del av skolan .. sooooooftish(Y) .
Imorrn äre torsdag , vilket betyder chiiiiiiilllll i think....Puss
// alva♥


Tjooobreeee

Morning!!
Jag tänkte börja försöka köra på den trenden att jag startar dagen med ett blogginlägg, å avslutar dagen me ett inlägg :D. Eftersom jag nu har blitt så duktig på att blogga every single dayy så tror jag nog att jag ska klara detta suveränt bra ;). Dagen idag ser ut så att vi ska på nån dansuppvisning me skolan typ nu på morronen tror jag de var , åssså blire väl att bara jobba på som vilken onsdag som helst . Sen klockan 16.00 DAGENS HÖJDPUNKT!!! , boxning på korpen (Y).

Hörni jag upptäckte nyss en otroligt bra grej !!!. Nu när det är såpass mörkt på mornarna så kan man använda förnstret som spegel juh! , feetttt najjs alltså;D. Inte för att det gör att jag inte drar några repor förbi spegeln i hallen å i toan men färre vändor dit blire ju allt. Då vet ni ;)

Måst göra mej i ordning nu puss

// alva♥
Lemon tree


Azmmmmm

Hitta en skön bild som jag kände mej tvungen att lägga ut !! , puss på er tjäjor <3333


Feeettttttt

Shiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeetttt va man kan bli glad bara sådär helt plötsligt ibland !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D.
Drar på stepin sen te arvid , kan de bli bättre slut på denna dag ????!!! , svar NEJ !

Puss // alva♥
Bild från Idas stuga;D

Gubben i lådan<3<3<3

SNöööööÖö!!!

Morrn alla sötisar !!!

Vaknade av mej själv imorse redan 06.00(!) , jag var huur pigg som helst ju:O. He tycker jag är lite konstigt, att kroppen liksom inte tar vara på den tiden den faltiskt får sova, å jag tror nog många håller med mej om det , inte sant ??? . Ajja, när jag drog upp persiennerna imorse så såg jag ju att de var snö på marken !!. Fint å mysigt till en viss del , men nu blire hundra gånger krångligare att ta sej till ställen :S ,,, menmen man har ju överlevt alla andra vintrar så det känns som att man nog göre denna också;D.
Nu ska jag försöka hitta en bild som passar någorlunda med detta inlägg , kan bli knepigt men jag kommer nog klara de;)'''´´

Look I made it !!! , im Awesome;)
Puss // alva♥


Monday morning ... evening maybeee

Gokvälll !
Idag fick vi veta hur de gick på fysikprovet som jag gruvat mej så för. Det visade sig att jag hade gruvat mej alldeles i onödan. Jag fick tillbaka provet i handen å he stod vg+ , pheeeewww säger jag bara;).
Snart beger man sig till ku me Hanna å Elin, Talangjakt står på schemat !. Jag å Hanna skulle ha vart me men vi har inte hunnit träna :/ , såå vi skippar de den här gången , vi måst ju låta andra få stå i centrum nångång , right Hanna ??;) .

Ajja de är väl dags att börja klä på sej om man inte ( som i så många andra fall ) , ska komma försent te Hanna för en gångs skull!! . '

Puss// alva <3333


Thaaa schkooolish

Känns ju nästan som att man har haft lov nu när man inte vart på skolan på en hel vecka. Å de bästa av allt är att man bara behöver stå ut en vecka tilll så äre ju lov på riktigt !!!!!! , helt otroligt ;D. Jag hoppas de bara blir å chilla i veckan , dvs INGA LÄXOR !!!!!!!! . Men om jag känner lärarna rätt så håller dom inte med mej i den frågan .....
Ajja , jag tror mest troligt att man överlever ändå;) .

Puss// alva♥


Söndag

Heeejjj :D:D. Har inte hunnit skriva nå idag , har haft fullt upp me å städa rummet , sen for jag på stepin. Å strax kommer Arvid<3.

Puss<3


=)

Tjooooh! , är hemma från Lule nu. Dagen har vart super , vi har gått på stan hela dagen lång!!!! Gjorde några fynd ovanligt nog ., men nu är jag på hemmaplan igen. Ska snart bege mej till Arvid<333

Puss // alva <33Luleå

Hallåjjj ;D. Kom hem för ett tag sen, åkte buss från öjebyn idag . De tog typ länge :O,, men nu är jag hemma iaf. Fast jag ska alldeles strax gå in till stan å strosa runt på affärer tills bussen som går till Lule klockan 15.35 , kommer:) .
Ska sova i Lule tills imorn , i nån lägenhet. Skriver mer om de imorn .
Puss <33
Rubrik

Tjoooh!. Klockan e 20.30 å Alva Öberg åt just midda !! , de e inte vanligt för å va en vanlig torsdagskväll i mitt liv:O. Förklaringen till detta är att jag for direkt till Paus efter att jag slutat . Trodde jag skulle hinna hem å äta innan klockan sex ,då jag skulle fara å se på webbåttafinalen, me ida å hanna . Men jag hann inte, så då fick jag helt enkelt käka när jag kom hem :D. Anteckna det är ni gulliga !!!! ;)

Puss<33

 SÖt bild , älskar dej HAnna<3333

Your biggest fan


Shiieeeeett!!!!

Shiiiiit!! , va händer me mitt bloggande ?? . Tre hela dagar är ju nästan att gå för långt alltså !!!!! . Men nu ska jag verkligen ta tag i det här har jag tänkt iaf...
Praoar ju hela veckan , feettt soft att slippa läxor :D. Man känner sej liksom såå fri.(Y), Hahahh jag har rullat minst tusen chokladbollar!!!!!! , de e avancerade grejjer de ;) .
Ajja , hinner inte blogga mer nuee puss<3


.....

Far till Kalix nu .
Puss // alva <33idamama <33<3<3<3

tjuuwuwuw, alva plattar sitt hår så jag tänkte att jag kunde va snäll å blogga lite åt hon :')
hhöhöhö. alva ska och bowla ikv me mig å hannaaa, hon kmr få spö,
vetit va jag ska skriva, så kan väl lägga in nån awesome bild på mig och alva..

vart it nå många men ;))
juste, mst säga att jag å alva var discokåta förut ;ooo
sååå f12igt å p12igt, så he är it sant, hahah.
men hejdå!


Lördag

Åååååhh , de är så himla typiskt att när man väl får sova länge så vaknar man av sej själv skittidigt!!!:O . Ajja , det är iochförsej gode skönt att va uppe för sej själv, ingen konkurrans om tidningen iallafall hahaha ;) .
Sen idag blire nog att va me Hanna å Ida hoppas jag ;). Före de drar jag en sväng på stepin:) .
Puss // alva <33


<3

Dagen kan beskrivas me ett ord . AWESOME !!! ,
Puss // alva<33


Heeeelt otroligt ....

Tjoooh!! , nu har jag suttit å pluggat fysik e TREEE FUCKING TIMMAR !!!!!! , det är int slugt nånstans juhh :S . Men jag var liksom tvungen för att vara på den säkra sidan för å klara provet imorn. Såhär i efterhand känns det ju fantastiskt bra att jag nu kan allt som jag bör kunna;) . Ajja nogpratat om plugg , .
Imorrn äre äntligen fredag !!!! , (Y) . Arvid kommer hit nångång på kvällen, få se om he blir å fara me nå folk å grilla eller inte. Det blir nog bar hursomhelst:D .
Puss loveeyah <33


// alva♥

 Old pictureeee


21.14

Heeeeeeeej:D . Nu har jag pluggat så mycke de går, gruvar mej dock nanting för soprovet imorrn :O . Jag får väl gå på känsla så ska de nog gå bra .. eller ?? ;) . Ajja om jag gör så gott jag kan så finns de ju inte mycke mer man kan göra eller hur ?? :D.

Jag å Hanna var ju på boxning på korpen idag . De var sjukt kul :D; fast feett jobigt också. Men gode bra sätt att få ut ilskan man har inom sej, istället för å gå å sparka ner en sopkorg eller liknande ( hahah dåligt exempel ) .
Nu ska jag kolla fejjan å lite bloggar ,
Puss // alva♥


 
(Mitt kanmerafodral e feeeettt snyggt ??? ;)))

Aaaaaaahhhhhhhhhhhh

Shiiiieeeettt!!! , man kan ju nästan tro att jag har glömt bort min blogg , tanken slog mej nyss när jag satt å läste Hanna Fjällströms blogg, att justeee jag har ju en blogg jag me !!! ;) , kanske man ska ta å göra ett inlägg för en gångs skull . Okejj det finns faktiskt dom som e sämre än mej på att uppdatera på sin blogg. Jag gjorde de ju ändå i söndags , hmmm tre dar sen , inte allra värst ändå.
Ajja , dagen hittills har vart bra, vi fick sluta efter lunch idag :D:D , feeeetttttt (Y) . Å snart drar jag å Hanna iväg på korpen .
Puss // alva <33Små skitungar var vi en gång i tiden ;)

Jäkkvik!

Jag hann inte blogga innan jag for i fredags , hade fullt upp me å packa väskan. Men helgen i Jäkkvik har vart otrolig!!!. Igår fjällvandrade vi , upp hela vägen ända till toppen på peljekaise( stavning:S) , sååå sjukt skön känsla när man stod däruppe å såg ner över berget. Det blåste ju inte LITE däruppe kan jag ju säga , om man hade hoppat hade man fanimej lyft!! hahaha ;), tur att man int prövade :O ;) .

Här kommer lite bilder från helgen:). Uppee på toppen !!!!!!!!!!!!!!:D:D

Puss // alva <3

New soul


Eller ??

Heeej:D, det har inte blitt så mycke blogga på senaste tiden :O, har haft annat att göra helt enkelt ;) .Bloggen ör tyvärr inte prio ett för tillfället.  Vi hade iallafall orienteringsprov idag,, det gick ändå helt ok tycker jag, fast he var ändå gode svårt. Fettt skönt nrä man hade klarad sista kontrollen å sen bara sprang raka vägen till målet !!!! , vilken känsla alltså ;) . Efter skolan for jag te Arvid<3. Har även hunnit plugga lite engelska ikväll, kom jju på att vi hade glosförhör imorrn :O ,,, ajja det får gå som de vill ;) .
Lovveeyaah // alva <3

  SÖt tatuering för 60 hela spänn !!!!


Tisdag

Tjooobreee! , drar snart te skolan. Fick ovanligt nog lite tid över, så de passar gött me ett litet sött inläggg;) .
De är värsta grått väder ute idag juh , nästan så man inte känner för att gå ut:O. Fast samtidigt , va ska man göra hemma hela dagen ???? . Så det är nog ändå tur att skolan finns ( sa jag det där ??!!) . Hahah ,) Cyyyaah

Puss // alva<3


 Hööhhööhö peacee dudee!!

Saknaaaaaaar deeeeeeej <3333

Tjuuuuh! . Nu är jag äntligen klar me HKn !!!! , känns otroligt skönt. Fast då äre en massa annat man måst ta tag i nu då ,, aldrig ska man få ha en ledig stund då de är pluggfritt:O .
Ajja , jag kanske ändå överlever om vi har tur..;) 
 

Puss // alva <33


Picturrreee

Idaaaaaaaaaaaa , dueeee kåååwwwll!!!


Fussball

Gokväll alla söta människor !. Min blogg var tp borta imorse när jag skrev :O . Jag hoppas den har kommit tillbax nueee , annars blir jag lessen. Ajja , efter lunch for jag me Ida te LF å såg på hockey , sen gick vi ut å såg på fotboll :D . Ikväll ska jag bara chilla hemma , för en gångs skull;). Blir nog att ladda in ny musik på ipoden , okejj de är ingen ipod , men typ ;) . cyyyahh
// alva♥

Lördag 09.50

Morrn morrn!!:D. Kvällen igår var super! , fast musiken kunde ha vart bättre , menmen vi hade kul iaf. Sen idag blire å fara på Lf å se match. Få se nu om dom går upp i allsvenskan , piteås damer:) . Fast före de drar jag på stepin å biffar upp mej lite ;) .
Puss // alva


Rubrik!

Heeej:D. Äntligen fredag å helg!!!! , snart kommer Hanna förbi här så drar vi te lydia å fixar oss där . Puss <3


RSS 2.0