Seger!!!

Told yaaahh !! , vi vann mot Norrsken ikväll :D, otroooooligt skönt me vinst sista matchen för året:). 4-1 , tror jag bestämt att de blev. En ofattbar sak är att jag Alva öberg gjorde ett av målen! , de händer inte varje dag direkt;). Så jag kommer nog mest troligt sova väldigt gott inatt:D .

Puss // alva<33Hhaahh älskar bilden !


Maaaaaatch!!!!

Tjuuuh, Har kopplat in högtalarna till datorn nu, feeett najjs alltså :D(Y), såå nu sitter ja å dunkar musik , sjukt bra uppladdning inför matchen ;) . Vi ska kötta sönder norrsken ikväll !!!!! :D.

Puss // alva


Cyyyyaahh

Drar iväg på ku nu!!!

Puss//alvaWazaaaaaaa

Då var man som en ny människa, nyduschad å nybastad. Sitter nu å ser på dansfeber. Markolio å tobbe blom som försöker likna dirty dancing, och enligt mej så lyckas de väldigt bra me de ;), helt klart värda en finalplats !!! :D. Snart ska vi se film hela familjen , typ wallander på engelska :S, få se om den uppfyller svenska wallander elr om he bara blir en såkallad flopp :o. Cyyah ! // alva♥
Oldieee picture !! ;)


****


****


Dancing in the moonlight

Tjaaa , hemma i husvagnen nu efter en hel dags shopping ! , kan ju säga att man e lite lätt slut i bena nu:O, fast de är det värt;). Snart ska vi grilla , å senare ikväll blire å basta :D , chiiiilll ..

Puss // alva <33
^^

Nu sitter jag här i husvagnen i skellefteå. Okej det kan vara mysigt ibland , men det är såå jobbigt näre är såå trångt hela tiden . Man kan aldrig vara för sej själv:S . Menmen jag behöver bara stå ut till på söndag:O , inte så bara kanske men ;) .

Puss // alva <33


Läskigt ..

Woooooosh ! , nedräkning nu inför kemiprovet :O . Om exakt 40 minuter å 25 sek sitter man där me provet farför sej ... Jag skulle väldigt gärna behöva en fet lyckospark just före , ska höra me ida . Jag har hört att hon ska vara en hejare på det där me lyckosparkar hahahah ;) .

Puss // alva


Ida Marklund, trogen kemipartner;), älskaaaaaaar dej <333333333333

Jag älskar verkligen kemiiiii!!! , hrmmm .

Heeej :D.  Sista dagen innan kemiprovet :O ,,, jag kan väl inte säga att jag har pluggat ihjäl mej direkt men , jag tror det kommer gå bra ändå ;) .
Ikväll blire först step in , sen drar jag direkt te LF för å se slutet av DM finalen p95 :D .

Puss // alva <33

Bild från Gothia


''''

Morrrn alla söta människor ;) . Kvällen hos Ida igår var feeett grym hahaaa. Många bilder hanns me , fast dom visar vi inte offentligt , right girls??? ;) . 
 
Puss // alva <33Noooo

Jag har absolut ingen fantasi ikväll , heeelt tomt i skallen. Så det får bli nå bilder istället .

Puss // alva


fAil

Jag försökte plugga kite kemi idag , men det gick inge vidare bra. Det är som att hjärnan liksom inte funkar till pluggning på helgerna :O;) , då har man bara en massa annat i skallen ...

Iallafall så har denna dagen sett ut så att jag å Hanna for ut me moppen , det var egentligen tänkt att vi skulle ta finurliga bilder nånstanns , men självklart så när jag försöker sätta igång kameran så var det heeelt slut batteri . Jaja , då har man då lärt dej en läxa till nästa gång man ska ut å fota :O ;) .
Så jag får nöja mej med att ladda upp gamla bilder så länge ;) .

Här är bilder från den gången jag å hanna var ute och kameran hade batteri ;)HAhahahhah

Satt å kollade bland gamla bilder på datorn , å då hittade jag den här gamla godingen, var bara tvungen att ladda upp den hahahah ;) .Nog kan man ändå se en liten likhet , förutom att dom är fyra då ,)


Lördag

Morrn , sitter nu här vid datorn och funderar på hur dagen kommer att se ut. Detta kom jag fram till:
Efter lunch blire stan me Hanna å Ida. Kring halv fyra äre eventuellt hockey på lf. Planerna för ikväll är inte spikade ännu , men jag tar kvällen som den kommer * . :) .

Puss // alva 

<3

Heeejj , dagen har varit helt otrolig !!!!!! , helt wonderful  ;)

Puss//alva <33
Azm..


Hanna är galen!!!!!


Ajaaa

Nu är man som en ny människa , nyduschad, och mätt i magen till på köpet :D . Fast förlusten mot öjebyn är inte riktigt smält ännu ,,, menmen jag tror nog att livet går vidare trots en förlust;).
Fast lite sorgligt att det var sista matchen för säsongen dock :/ ... . Men det kommer fler somrar som tur är :) .
Nu ska jag kolla facebook, sen ska jag nog börja tänka på refrängen lite tidigare än igårkväll:O :)

Puss // alva <33


:O

Gaaaahhh , jag blir galen!, nu har jag suttit här å försökt komma in på internet i en halvtimmaaa , först nu funkade det :O. Ajjja jag får blogga sen idag..
Far te skolan nu Puss // alva <33Puss

Pheeeew ,, nu har jag pluggat i två timmar , och det var ju inte precis mina favoritämnen -.- ,, tyska å kemi!!! .
Jajja nu är det gjort iallafall, nu ska jag bara chilla framför datorn , sen kanske det blir att ta en titt på idol också . Om jag har tid vill säga.

Puss // alva <33

22.22

Då var man här igen då , har inte direkt något intressant att skriva om men;).
Vi for å såg fotboll ikväll efter träningen , Pite p95 not notviken tror jag det var:D. Vi hann inte se hela matchen så jag vet inte riktigt vad slutresuktatet blev , men har en känsla av att det var Pitepojkarna som tog hem segern :D .

Nu ska jag gå å lägga mej i min otroligt sköna säng ZZZzzzz....

Puss // alva <33Gnatt

Tidig kväll ikväll , godnatt !! ;)
// alva <33


Hahhahh jag hittade den här gamla godingen bland alla söta bilder ;))
VINST!

Heeej:D. Så otroligt skönt med vinst, vi spöade sävast med 12-1 !!!!. Fett bra avslut på helgen:D.
Ikväll blire det nog bara att chilla och plugga lite.. kommer säkert inte få sådär jättemycket gjort men man kan ju alltid försöka;). 
Puss // alva <33


 Älskar er brudar !!!!!!!!<333


*

Helt sjukt ,. att bara nånting så litet kan göra en så otroligt glad !!

*


Älvsbyn !!

Juste , imorrn blire ju å fara te älvsbyn å se på fotboll !! :D , få se om man träffar nå älvsbybor ;) .

 Bild från göteborg <3


I rymden finns inga känslor

´Heej:D. Heeelt sjukt va bra filmen var !!. Det var så att jag å Hanna fick iden att vi skulle fara på bio ikväll . Det blev å se " I rymden finns inga känslor " . Den var liksom inte som alla andra filmer , hade något speciellt  . Går inte att förklara. Men jag säger bara , vill ni se en bra film , se den !!!!! . Nästan så jag skulle kunna gå å se den ett varv till haha ;) ..
 ´Nä nu ska jag gå å sova , är otroligt trött . Puss // alva <33
<33

Hittade den här gamla bilden bland alla tusen bilder som segar ner datorn totalt hahah ;)Carpe diem

Helg IGEN imorrn , veckorna bara susar förbi i raserfart. Känns lite läskigt .. varje dag = ett närmare steg till pensionen !!! hahahah , okejj lite överdrivet kanske . Men dem dagen kommer att komma snabbare än man anar . Plötsligt vaknar man upp å är 65 ...  Jaja , därför så ska man ta vara på varenda dag precis som om det vore den sista;). // alva <33


**


1a oktober(!)

Jag måste bara säga att jag e sååå sjukt taggad för club nordic!!!!!!!!!! , satt å tänkte på det nu. Nedräkning hehehe ...

Puss// alva <33

Elins bildLess .. Ja me

 Jag har upptäckt att jag ändå är gode awesome;). Jag har lyckats stöta huvvet i en skåpdörr, spillt ut ett mjölkglas, tappat moppehjälmen i marken. Hmmm något mer ,, inte vad jag kommer på just nu, men kvällen är ju lång hhhahahah ;) .

Puss // alva <33<33333333333Jag älskar er så otroligt mycke , tack för att ni finns <333333 .


Fields of gold

You'll remember me when the west wind moves
Among the fields of barley
You can tell the sun in his jealous sky
When we walked in fields of gold

So she took her love for to gaze awhile
Among the fields of barley
In his arms she fell as her hair came down
Among the fields of gold

Will you stay with me will you be my love
Among the fields of barley
And you can tell the sun in his jealous sky
When we walked in fields of gold

I never made promises lightly
And there have been some that I've broken
But I swear in the days still left
We will walk in fields of gold
We'll walk in fields of gold

I never made promises lightly
And there have been some that I've broken
But I swear in the days still left
We will walk in fields of gold
We'll walk in fields of gold

Many years have passed since those summer days
Among the fields of barley
See the children run as the sun goes down
As you lie in fields of gold

You'll remember me when the west wind moves
Among the fields of barley
You can tell the sun in his jealous sky
When we walked in fields of gold
When we walked in fields of gold
When we walked in fields of gold

xperia

Varför skulle jag sätta sönder min gamla fina älskade mobil ???. otroligt onödigt-.- ,, så nu får jag ha en gammal jobbig , där joisticken (hur stavas det egentligen??:O)  knappt fungerar. Man blir helt galen när man ska smsa många sms , det tar tp en timme... , Menmen jag håller på att spara till en ny, fast jag kommer ju inte ha pengar till en föräns i november kanske , men tiden går ju ändå så fruktansvärt fort nuförtiden:D .

Mitt mål ..
 


???....

Asså det är helt sjukt vad jag har dålig fantasi nuförtiden !! :S , Vet aldrig vad jag ska skriva. Det känns så himla simpelt att liksom skriva vad man gjort idag. Man vill ju inte vara som alla andra , fast jag är väl inte direkt något av en superbloggerska . Så jag får väl försöka nöja mej med att skriva hur dagen har varit i fortsättningen -.-  ,,,

Puss // alva <33

 


Only you

Tjaaa .´ Tog hål i örat idag , däruppe. Det tog gode så ont kan jag ju säga:O ,) . Men jag bet ihop , är ju en tuffing heheh ;) Fast he var int skönt å ta på sej hjälmen sen :O ... Snart ska jag å hämta Idaälskling så ska vi fara å kolla på hockey. (Y) .

Puss // alva <33Hahahh puss på den bilden

fEETT

Heeeejj:D . Ikväll vare premiär för dunjackan!!!. Så förbannat skönt(Y). Man får ju frysa ihjäl annars, knappt så man klarar att se en hel match klar;). Hahahh

Puss // alva  Saknar min gamla mobiiiil

RSS 2.0