GOODFEELINGS (mobilt)

Ligger här nerbäddad i hotellsängen med världens bästa känsla i magen. Haft en grym första dag här i fjällvärlden trots lite regnskurar. Morgondagen lär bli minst lika bra om våra planer går som dom ska. Slocknar vilken sekund som helst. Hotellfrulle nr 2 väntar mig om några timmar. Tummeupp!


VI HAR DET BRA



Vandrat massa uppförs och nedförs. Sitter här nyduschad. Trött i hela kroppen. Trerätters väntar. Njuter för fullt. 

MOT ABISKO! (mobilt)


Redo för några timmars bilresa till fjällvärlden. Datorn får såklart hänga med men lovar ingen höjdaruppdatering men ska försöka så gott jag kan. Åter i Piteå på söndag. 

INSTA


Följ mig på instagram; alvaooberg

BILD FRÅN DAGEN


Vi på samhälls ligger mest kring golvet och fotar äpplen nuförtiden. Såft eller nå. 

-


TRETTIOTUSEN METER UPP I STRATOSFÄREN


För ovanlighetens skull är jag klar långt innan jag ska rulla iväg. I vanliga fall är jag alltid världens tidsoptimist! Tror att jag kan sitta här vid datorn tio minuter innan vi börjar och ändå hinna i tid. Bra Alva! 
Ska då iaf avklara universums kanske segaste dag som inkluderar cirka hundra lektioner med tiominuters raster mellan. Menmen, tar ju helg efter denna dag så jag överlever kanske. Ciao

PACKNING CHECK!


Väskan färdigpackad. Vi rullar som sagt mot abisko idag direkt jag slutar. Tumme upp!

TACK MAMMA


Hittade mig äntligen mina efterlängtade kängor. Som jag har letat efter just dessa! Så finns dom i min storlek och allt här i Piteå på scorett. Kanske att jag slipper frysa om fossingarna nu i höst och vinter då jag slipper gå omkring i mina converse. Riktigt nöjd! 

JAG BORDE FÖRSTÅTT MEN FÖRSTÅR DET NU


Min kväll kommer ägnas åt lite pluggande, en svängs övningskörning och packning inför morgondagen. Har kanske inte nämnt att jag rullar mot Abisko imorn för fjällvandring med familjen och några till. Vi kommer bo på hotell och göra dagsutflykter ut på fjället. Kommer bli hur grymt som helst. Längar!

DU VAR GULD I DJUNGELN, JAG LÅG SOM GRUS I PARKEN


Avklarat dagens träningspass. Benen fick sig en rejäl omgång. Hejträningsverk imorgon. Helt död och otroligt nöjd Alva sitter här. Ska hoppa in i duschen nu. 

NATURLIGT


Kör på sköna kläder och osminkat idag. Skönt, svar ja. Startar då dagen med idrott följt av massa andra helt okej lektioner. Slutar redan före tre. Träningspass på sensia ska då avklaras. Ha en bra dag gott folk 

-


NIO TIMMARS SÖMN (mobilt)

Behöver alva för att fungera som hon ska under dagen. Godnatt


HUR LYCKLIG SOM HELST


Känner mig ungefär som på bilden här ovanför. Avklarat en lååång skoldag + dubbelpass på sensia. Indoorwalking+Cxworx stod på dagens schema. Halsen är återställd och energin är på topp igen! Känns underbart att träna utan förkylningen i kroppen.
Har då just fått i mig en god middag så ska ta mig en skön dusch nu innan lite plugg och några oc-avsnitt.

-


HUR MAN ÄN LÄGGER IHOP DET FÅR BARA EN MILJON IDIOTER

Tisdag. Lååång dag. 16.20 slutar vi. Sensia väntar direkt då så har ju något att längta till. Ha en bra dag människor! 

FRUKOSTTIPS

Blåbär, hallon, müsli eller havregryn, russin, kanel, passionsfrukt, banan, mjölk/kesella

TIO LAGER KLÄDER

Har jag tagit på mig. Ska till sjulnäs och kolla fotboll ikväll eftersom min hals fortfarande strejkar. Kommer hem nån gång kring åttatiden. Ha en bra kväll folk! 

NÖJD


-


ÖNSKAR JAG KUNDE SÄTTA SVAR PÅ ALLA VÄRLDENS FRÅGOR

Inviger lite nya kläder idag. Få se om det blir hiss eller diss efter dagen. 
Apdåligt väder ute. Så behöver inte känna mig lat som tar mopeden till skolan idag. Hade! 

2 BILDER

Var som sagt och tittade på syrrans match där kring ett. Blev lite övningskörning efter det, skjutsade mamma till jobbet åså. Jag och pappa har även hunnit få ihop mitt skrivbord och även lite annat har kommit på plats i rummet. Blir hur bra som helst känner jag. Bild kommer när det är helt fixat. Tänk vad bara lite småsaker kan göra skillnad! 
Väntar just nu på att antemaan ska komma hit och umgås med mig denna söndagkväll. Peace

26 Augusti

Bild från igår då min kära mor skulle agera mästerfotograf åt mig. 
Ska göra en storstädning av rummet nu innan lunch. Mycket roligare att sätta in allt nytt om rummet dessutom är alldeles nystädat tänkte jag. Smart där Alva! 
Senare, kring ett nån gång blir det fotbollstittande i b-viken. Kvällen kommer nog bli bra den med. Dåvetni vad jag roar mig med denna söndag. Puss

NEW IN

+ massor med nytt till mitt rum.

MED SOLEN EMOT RYGGEN KAN JAG SVÄVA FRITT

Blir så less! Min förkylning vill inte ge sig. Gick och la mig med halsont igårkväll, bad till gud att det bara var en tillfällighet men fick bli besviken imorse. Min hosta ger sig inte heller för den delen. Så ingen träning för min del idag. Tog mig en morgonprommis istället. Ska ta mig en dusch. Kanske blir på bättre humör .

PEACEBRO (mobilt)

Haft en grym dag! Inhandlat en hel hög nya prylar. Ni får se allt imorn. Godnatt


FÖR COOL

Rullar alldeles strax iväg mot Kalix jag och päronen. Sen vidare mot happis och IKEA! Ha en bra lördag gott folk. Det ska jag ha!

HELT LILA

Sitter här med massa silverschampoo i håret. Coolt med lila hår yee. Är så less min varma ton i håret som funnits där alltför länge nu eftersom jag varit för lat varje gång jag duschat och inte orkat köra silverschampoonering. Så gör en rejäl nu

IGÅR


SÄNGLÄGE (mobilt)

Blev en himla mysig fredagkväll för min del. Umgås med min sköna säng nu. Väckarn ställd. En sväng förbi kalix +haparandatripp med IKEA väntar imorn. Bäst jag får mig några timmars sömn. Puss


FREDAGSMYS

Tog mig en sväng förbi staden direkt efter skolan. Hittade en massa, men kom hem tomhänt tyvärr. Får sån jäkla beslutsångest när jag står där och ska bestämma mig om det blir köp eller inte. Slutar oftast med att jag går ut tomhänt.. Enda braiga med det är att börsen växer så det knakar! 

Har just precis fått i mig massa tacos till middag. Alltid lika gott! Ska ta en sväng förbi solariet strax och till hemmakväll och fixa nån bra film. Blir myskväll med mig själv härhemma, om inte nån nu jättegärna vill göra mig sällskap vill säga. Ciao

HEEEELG!!!


GOODFEELINGS

Rullar strax iväg till skolan på min übercoola rexcykel. Slutar hyfsat tidigt. Har en bra känsla i magen idag trots att jag har ett hål i mina tights. Det är fredag. Tumme upp!

-


LYCKLIG (mobilt)

Är precis vad jag är just nu. Väldigt jättelycklig tillåmed. Har intagit sängposition för ett bra tag sen, ligger här lite halvdöd efter kvällens träningspass och övriga dagen dessutom. Och att det redan är Fredag imorgon gör inte känslan inom mig sämre!
Ska sussa nu puss


LAGOMT SUDDIGT

Från sommarenDagen har rullat på trots att vi haft närmare tusen lektioner att avklara under dagen. Slutade 16.20 så har precis fått i mig middag. Laddar upp för kvällens träningspass som går av stapeln om en timme sisådär. Indoorwalking + bodypump står på kvällens schema. Blir nog super! 

DAGENS

Snor syrrans kånken idag. Ska inhandla en egen så småningom så bäst man börjar vänja sig tänkte jag. Ha en bra dag finisar! 

IGÅR

Blev som sagt Nodohäng med brudarna igår. Kycklingtoast, blåbärste och massa mys. Lite vardagslyx sådär mitt i veckan. Tumme upp

ONSDAGSMYS

Blir alldeles strax upphämtad av ida så rullar vi mot staden för nodohäng. Myyys


- (mobilt)

 
 
 

Hade inte tackat nej!

VILL VARA 18


DU HAR DITT EGET FACIT FÖR RÄTT OCH FEL

Fick sluta tidigare idag också. Våra lärare är grymmaaa (än så länge iaf). Landade alldeles nyligen på hemmaplan, ska ta det lugnt här nån timme innan tidig middag och träning. Kvällen kommer jag spendera på nodo med mina flickor. Helt okej onsdag såattsäga. 

LEKTE LITE KONSTNÄR IDAG

Alva 3 år har agerat!

07.39

Onsdag. Idrott första lektionen. Bra start på en förhoppningsvis bra dag. Ttyl gaiis

EVERYONE DIES, BUT NOT EVERYONE LIVES


NU

Ska se slutet av robinson nu innan sängen. Kände mig förövrigt bara tvungen att ta den här bilden på Paolo, han såg enormt respektfull ut på den :p.
Blir en tidig kväll sen. Behöver min skönhetssömn. Ciao 

THE HAMP TONS

Ingvigde mitt nya linne idag. Älskar det redan!
 

KVÄLLSKÄK

Senmiddag efter träning. Mumms

BIG DAY

Dagen är kommen! Har friskförklarat mig själv så träningsväskan är packad. Ska kriga mig igenom ett härligt kvällspass bestående av spinning och core. Ev går jag på yogan efter det. Laddad till tusen! wiiih

KUNDE SETT BÄTTRE UT

Som förmodligen dom allra flesta skolstartare så har vi i SA2B fått vårt schema idag. Hoppades på ett likvärdigt med förra årets, men blev besviken...Går till halv fem tre dar, och dom två resterande slutar vi kring tretiden. Great!!
Men fördelen i år är att vi har betydligt roligare kurser jämfört med förra året eftersom vi nu inriktar oss mot media. Alltså fotokurser osv. Så det får väl bli vår räddning antar jag. Wish us luck! 

MÅR RÄTT BRA

Slutade redan kring tiotiden. Har myst här i min solstol sen dess. Ska fortsätta med det ett bra tag till. D-vitamin yesyes

DÅ KÖR VI

Första skoldagen. Taggad till tusen jao

EN ELEGI FÖR ALLA VÄGAR SOM VI INTE VANDRAT ÄN, FÖR EN TID SOM BARA GÅR OCH ALDRIG KOMMER IGEN


SOMMAR 2012

7
Haft en helgrym sommar trots att vädergudarna kunnat bjussa på aningen mer soltimmar..
Har umgåtts med mina underbara vänner, hängt på tages, agerat grillmästare, firat midsommar, sålt en massa jordgubbar vilket resulterat i massa cash!, blivit iphoneägare, upplevt trästocksfestivalen, PDOL och luleåkalaset, haft kräftskiva, umgåtts med min familj, skrattat x16547987, tränat, badat, solat, varit i göteborg, åkt atmosfear (erkänner att jag storbölade däruppe innan vi släppte) , hoppat från en hoppklippa, umgåtts med underbara människor och massa mer som hör sommaren till. Men som sagt, är galet nöjd med denna sommar!!! 
 

VAR BARA TVUNGEN

Så himla gulligt 

JAG SKA ÖNSKA MIG LÄNGRE BEN I JULKLAPP

Har precis intagit söndagsmiddag med min kära familj. Kvällen kommer jag spendera härhemma. Bara ta det jättelugnt, mysa vid teven, se oc, fixa ny musik till podden och lite sånt. Laddar upp inför morgondagen! Känns otroligt nog bra att börja skolan igen. Alva 6 år har talat. 

MOLNMOLNMOLN

Myser i min pippitröjja här i väntan på att solen ska kika fram bakom alla moln. Kring tvåtiden kommer jag befinna mig i kyrkan för att medverka vid konfirmationsgudstjänst för våra fina konfirmander. Övriga dagen är icket spikad än så länge. Ciao

IF IT'S MEANT TO BE, IT WILL BE


ANINGEN LESS

Tog mig ut på min traditionella morgonprommis även idag. Kändes igår som att jag skulle kunna köra ett träningspass idag men kroppen sa ifrån imorse. Är så less, vill bara bli frisk!!! 

Sitter då iaf här nu och käkar frulle, ah ni ser ju bilden. 

SOM ATT ALLTING REDAN VAR BESTÄMT, SOM ATT JORDEN GÅR RUNT SOLEN

Som sagt blev det fotbollstittande denna eftermiddag. Dock inte alltför spännande match, men jag och Ida hade en hel del att ta igen efter drygt en vecka ifrån varandra så vi höll oss roade. 
Sitter nu här och väntar på grillat till middag, min absoluta favorit, lax och potatis. Wooop. Övriga kvällen kommer mest troligt spenderas med brudarna någerst. Peace

TRYCK F5

.

13.32

Fick mig någon timme i solstolen innan himlen invaderades av dessa envisa moln. Alltid något iaf. 
Blir då snart upphämtad av Ida så rullar vi vidare mot Rosvik för fotbollstittande. Som jag har saknat dig min underbara vän! ♥ 

KRÄFTIS

Hade en supermysig kväll igår med mina underbara vänner. Kräftskiva, tårta och lite firande av mig i efterskott. Bättre sent än aldrig som man brukar säga!

MORGONRUNDA CHECK!


BRIST PÅ FANTASI TILL EN FYNDIG RUBRIK

Vi tog oss en sväng till stranden jag, mamma och syrran. Riktigt härligt trots att solen inte ville visa sig varenda sekund. 
Laddar nu upp för en kväll med mina flickor. Hörde att det blir kräftskiva! Azuuum. Ciao

10.00

Det är strålande sol och klarblå himmel idag med. Solstolen väntar på mig! 
 

17 AUGUSTI

Idag fyller min underbara vän 18 år!!! Miljarders grattispussar till dig världens bästa Petra♥♥ loveyou
 

VÄND INTE SÅ FORT VÄGEN BLIR BRANT

Vaknade kring åttatiden imorse. Kände mig betydligt piggare än gårdagen så knöt på mig dojjorna och tog mig ut på en skön morgonrunda. SÅ skönt! 

´


TUMME NER

Är sjuk. Seg i kroppen. Mår himla dåligt. Har träningsabstinens. Har tappat bort mitt luktsinne. Tappat bort mitt leende på läpparna. Ska ut och övningsköra någerst med mor och far nu. Brukar på något vis få mig på bättre humör. Hoppas på att det fungerar ikväll också. Önska mig lycka till. 

WE♥IT


SÖDRA HAMN

Jag och Hanna tog oss en sväng till södra hamn efter konfirmationsövningen i kyrkan. Stekte på som bara den där vid vattnet. Varför kunde inte det här vädret kommit tidigare i sommar? Vädergudarna har inte direkt varit på våran sida kan man säga. Menmen, vi får hoppas på bättre lycka nästa sommar. Ska ta mig en pn nu. Ciao

09.30

Tog mig en morgonprommis idag med eftersom jag inte är kapabel till något gympass ännu. Buhuuu. Ska be till gud ikväll innan jag lägger mig så kanske jag är kryare imorgon. Går ju alltid att drömma.. 
Har då tänkt lägga mig och pressa i solen nu ett bra tag innan jag ska iväg till kyrkan för konfirmationsträning med våra fina konfirmander. Ha en bra dag så länge! 
 

AVIS

Är sååå avis på Hanna och hennes nyinköpta ryggsäck. Hur snygg som helst verkligen!
Kika in på hennes blogg HÄR

TRUE SHIT


YOU CAN'T START THE NEXT CHAPTER OF YOUR LIFE IF YOU KEEP READING THE LAST ONE

Käkat surströmming för hela slanten ikväll. Tänk så gott något så simpelt som en sur firre i en burk kan smaka! Tumme upp. 
Har då tänkt fortsätta min onsdagskväll här på hemmaplan så kanske jag är aningen kryare imorgon. Förhoppningsvis helt frisk till helgen. Peace

-


Fanny
IP: 81.224.255.239

Skulle du kunna visa bättre bild på dina svarta shorts med nitar, skriva vart du köpt dom och vilken storlek du har osv? =)


Dom är köpta på bikbok, 399:- ,har xs på mina 


NEW IN

Lite tillskott i garderoben.

DU BORDE SETT ATT JAG VAR FULL AV LIV

Solen skiner för fullt idag med. Lyckorus! Intar såklart solstolen här några timmar innan jag ska iväg kring ett-tiden. Ciao

10.11

Frukost alla alva. Mums

BRA START

Vaknade med halsont imorse vilket gjorde mig enormt besviken, jag som såg fram emot ett riktigt mördarpass i gymmet. Men enligt experterna ska man ju lyssna på kroppens signaler.. så det blev en powerwalk i morgonsolen för min del istället+ lite lagomt jobbiga styrkeövningar här på gården. Inte så pjåkigt det heller. Man får göra det bästa av situationen helt enkelt. 

-


-

Följ mig på insta finisar


JAG ÄR LYCKLIGARE NU

Har fått i mig lite käk efter morgonens pass. Intar solstolen ett tag nu innan jag sätter mig på bussen till Luleå kring tvåtiden! Ha en bra dag folk 

PEACEBRO

Startar min tisdag med ett indoorwalkingpass i stan. Ser ut att bli en grym dag idag med, vädermässigt, så solstolen väntar härhemma sen. Wiii

GÖR DIN TOLKNING, HÄLL MIG FULL MED SVAR, RITA FIGURER OCH DRA EN GRÄNS


END OF DAY

Avslutar min kväll och dag med lite fruktsallad och några efterlängtade oc avsnitt. Godnatt

BILDBOMB

Ids inte skriva någon bibellång text här som ändå ingen ids läsa så vi tar det den korta varianten. Haft en grym vecka i göteborg! Punkt 

MODIGTJEJ

Bilder från den berömda "hoppklippan" där borta på sparreviken där vi har spenderat veckan. Trodde aldrig jag skulle våga men efter många om och men lyckades jag tillsist! Stolt 

PÅ BANAN IGEN

Feels good!

BORTA BRA MEN HEMMA BÄST

Landade i piteå kring halv elva idag. Packade direkt om väskan för en dag på stranden med syrran och Hanna. 
Helt underbart väder! Har saknat solandet enormt under den senaste veckan så detta var välbehövligt.
Bilder från veckan kommer strax. 

LEVER OCH MÅR

Startade dagen med en härlig löprunda i morgonsolen. Sitter nu här och njuter med hanna i solen som äntligen dykt upp här i göteborg!! Snart väntas lunch och eftermiddagen kommer bestå av en tripp till marsstrand med alla konfirmander. Blir nog superhärligt! Ciao

 


13.55

Sämst internet på gården där vi är! Så det blir inte så mycket mer bloggande som ni förstår. Tar emot att säga det men då har ni något att längta till då jag är back in buisiness på riktigt igen. Kanske blir något enstaka men inget märkvärdigt. Har det superbra härborta iaf. Hoppas allt är bra med er också finisar. Puss


Tågresan check! (mobilt)

Tro det eller ej men jag sov som en prinsessa på tåget inatt! Och alla andra klagar på att dom knappt fått en blund. Tacka vetja öronproppar :p Vi är då framme i göteborg nu, sitter i en buss påväg till gården där vi ska bosätta oss i en vecka. Förhoppningsvis väntar en god lunch när vi kommer fram. Tågfrukost är inte mycket att hänga i julgranen.. (bilden) Hade gött så länge!


GÖTET NÄSTA!

Ikväll sätter vi oss på tåget mot götelaborg! Jag, hanna, ett gäng konfirmander och alla andra ledare. Känns som ett bra avslut på sommaren med en vecka i göteborg med lite shopping, liseberg och en massa annat. Jag ska försöka blogga så gott jag kan från mobilen. Men jag lovar inga jätteuppdateringar direkt men känner att en veckas bloggpaus är på tok för länge för mig :p 
Fred

NJUTER


11.45

Packat klart det mesta nu inför resan som otroligt nog går av stapeln idag! Men än är det några timmar bort så jag intar solstolen och njuter av det underbara vädret ett bra tag. Peace

LULEKALASET 2012

E
Kommer leva på gårdagen länge! Helgrym kväll! 

JAG ÄR VÄRLDENS LYCKLIGASTE

Hade en helt galen kväll igår med grymma människor!! Bilder kommer

DAGENS VIKTIGASTE

Laddad till tusen inför morgonens indoorwalking-pass. Men det börjar först om drygt en timme så ska påbörja packningen av min stoooora resväska som ska få hänga med till göteborg imorgon. Vi hojres! 

NYVAKEN OCH LYCKLIG


4 SMÅ

Haft en riktigt bra fredag. Tränat. Solat. Ätit. Sålt jordgubbar för sista gången denna sommar. Avslutar med lite oc. ciao

NEDRÄKNING

Rullar iväg mot mitt sista pass på jordgubbsförsäljningen nu. Endast 3 timmar och 40 minuter återstår! Snacka om att jag kommer ha världens fetaste leende på läpparna när jag slutar ikväll.
Lite bilder från dagen får ni senare! ciao

KIRRAT


VI VILL UT I RYMDEN MEN STJÄRNORNA FINNS HÄR

Tar mig en snabbdusch så rullar vi vidare mot en dag på stranden. Hur fint som helst ute! Ha en bra dag människor

RIVSTART

Fredagmornar är mina absoluta favoriter. Har startat med en rejäl frukost så jag orkar kriga mig igenom ett activiopass följt av bodypump här om nån timma. Alltid lika härlig känsla att avklarat två mördarpass på varandra för att sedan veta att man har en hel härlig fredag framför sig! Love it! 

-


VARFÖR

Typiskt. När man väl är ledig ska molnen invadera himlen. Blir så less! 

DET HANDLAR OM INSTÄLLNING

Ni kan nästan gissa vart jag startar min dag idag? Just precis! ttyl

UPPLADDNING


21.32

Avslutar min dag med några oc avsnitt. Godnatt

HELA HAVET STORMAR MEN JAG BLIR INTE SJÖSJUK

Sitter och väntar på käk nu innan jag beger mig mot kyrkcenter för planering inför göteborgsresan som går av stapeln redan nu på söndag! Kan inte tro det är sant. Längtar så. Och för alla er som inte läst min blogg förr så ska jag iväg och agera konfaledare en vecka i göteborg. Kommer nog bli hur bra som helst eftersom våra konfirmander är hur gulliga som helst. Tumme upp! 

MEGAGUBBE

Hittade den här rackaren bland jordgubbarna idag. Apstor!! 

LUNCH

Har precis intagit en supergod lunch, ni ser ju bilden. Enkelt och bra men ändå hur gott som helst!  
Rullar strax vidare mot coop för jobb till halvfemtiden. Förhoppningsvis lite kunder så kan jag sitta där och gör assit. Blivit rätt bra på det på sista tiden. Ciao

WHEN LIFE GIVES YOU A HUNDRED REASONS TO CRY, SHOW LIFE YOU HAVE A THOUSAND REASONS TO SMILE


08.36


Blir morgonpass på sensia idag med. Jobbar mittenpasset sen så hinner väl hem och käka lunch och ta det piano någon timme innan jag börjar 12.40. Intressant värre 

-


RSS 2.0