Två helt oskyldiga små gossar

Som vanligt är det vilokväll för min del på tisdagar. Känner att min kropp verkligen behöver det idag dessutom. Är gode stel och seg i hela kroppen. Så ikväll blir det ingen träning. Möter upp Andreas nån gång efter middagen så drar vi oss sedan vidare mot Hannas place och umgås med nå fränt folk där. Få se vad vi hittar på för busigt. Känns som en bra tisdag hursomhelst♥

Plötsligt blev mitt hår en decimeter kortare

Kom precis hem. Veckans längsta dag avklarad CHECK!. Är tröttare än tåget nu. Funderar på en pn. Men tiden räcker inte riktigt till. Har en hel del grejjer på to-do listan. Sova får jag göra sen.

Grovt


The way I am

Så här ser jag ut idag. Mittbenan blev en favorit så jag kör på det ett tag till. Få se hur länge det håller i sig. Ska då klä på mig massor av kläder nu och promenera till skolan. Puss♥

Never regret anything

Tisdag. Sovmorgon. Det är iskallt ute och snöar. Sitter och funderar på hur jag ska ta mig till skolan på bästa sätt... hmm

Ibland måste man få vara barn

Mätt och belåten känner jag mig nu riktigt uppladdad inför en härlig måndagkväll. Drar snart ut med Hanna och busar i snön och hoppar i alla enormt stora snöhögar påväg till Ku (kyrkans unga) och ledarutbildning. Vi ska ju förhoppningsvis få vara konfirmationsledare i sommar för 97erna. Håller tummarna för att vi blir antagna!. Blir väl där någon timme drygt, sen måste jag hem och få till mitt hår inför morgondagen. Känner att jag vill vara extra goodLooking när det är tisdag och allt. Hahah. Random. Ajja. Hade gött;*

Jag dör

Snodde av Hanna

HappyFace

Då var dagens träningspass avklarat. Kom precis ut ur duschen, benen skakar bara jag står på dom. Me gustaa. Blev som vanligt ben idag + kontition innan. Känslan när man kommer hem och har gjort ett bra pass, den är obeskrivlig. Ni kanske känner igen er?. Think sooo. Sitter och väntar på käk nu. Blir treportioners idag♥

Jag♥Dig

Glömde säga att jag drar på stepin direkt då vi slutar. Om ni ville veta tänkte jag. Ha en bra måndag gott folk!♥

Måndagströjja

Nog pratat om mina drömmar. Måndag idag, kort dag!!♥ Fyra lektioner, dock universums drygaste lektion nu direkt på morgonen. Historia i hela 90 minuter. Det borde vara förbjudet att lägga schemat så direkt på måndagmorgon... Jajja, har vi klarat det förr tror jag nog vi kan göra det även idag.

*

Har drömt en massa märkliga saker flera nätter i rad nu. Vaknar varje morgon och fattar knappt vad jag drömt om eftersom det oftast har varit helt sjuka grejjer! Ni vet såna där som inte ens finns på kartan. Satt och tänkte på det imorse vid frukosten. Ändå gode coolt att man drömmer. Ibland är det ju nästan så man skrattar i sömnen. Eller det kanske bara är jag?? Kan tänka mig att jag gjorde något liknande inatt. Om jag hade tid skulle jag berätta om min knasiga dröm, men då skulle jag förmodligen missa hela första lektionen så, he blir tyvärr inte!

One more rep

Passet var som oftast underbart härligt. Kände mig pigg i kroppen och tog ut mig själv ordentligt. Kommer nog ha en aning träningsverk i rumpan imorn tror jag. Tog ett band med extra motstånd idag på Cx worx. Men det gillar vi!. Har nyss käkat lunch, duschat och fått till håret. Ska strax iväg på kalas till kusinen och äta ännu mer mat. Sweeet. Skriver sen ikväll när vi kommer hem. Ha en fortsatt bra söndag finisar♥

CxWorx

Jag drar om ungefär en timme iväg mot stepin för ett härligt träningspass. Det blir spinning och Cx worx idag. Älskar det passet. För er som inte vet vad Cx är så är det ett pass med mage, rumpa, rygg, axlar, ben men mest fokuserat på mage. Ni som inte har testat missar något. Träningsverken efter första gången var underbar!
Man måst ju bjuda på sig själv ibland!!

*



The whole world stops and stare

Jag hade en riktigt bra lördagkväll igår hos Hanna. Ante kom lite senare också♥. Vi tog oss en promenad där på kvällskvisten och mötte upp nå coola människor i stan. Kallt som bara den, när man bara har tights och gummistövlar nertill. Väntar bara på att en förkylning ska komma. Håller tummarna för att alla mina fruktstunder ska ha gett resultat så jag slipper..

You are my favourite

Jag tog en rejäl sovmorgon idag. Eller till tio. Kanske är standard för vissa men ni som vet hur jag är förstår att jag kallar det för sovmorgon. Har precis käkat grötfrukost med äggmackor och egenpressad apelsinjuice. Riktigt bra uppladdning. Frukost är lätt favoritmålet på dagen!

Sometimes you have to look back in the paste

Sitter här och rensar bort massa gamla bilder som bara ligger och tar plats på datorn. Kanske är alla dom en liten anledning till att datorn går otroligt segt också. Skönt att få bort dom iaf. Ska fortsätta med rensandet ett tag till. Sen måste jag sminka mig och de. Drar iväg till Hanna med familjen och käkar middag där ikväll. Andreas kommer lite senare och hänger med mig och Hanna. Blir nog en superbra kväll!

Saknar den där brännan♥

Så jag tar mig en sväng förbi solariet här om ett tag. Efter det blir det dusch igen och fix inför ikväll. Berättar mer om kvällen sen. Ha de gött sån länge! Puss♥

Meat balls

Blev egen spinning, sen rygg+rumpa på det. Har precis käkat mysig lördagslunch med min familj och DET händer inte alls ofta. Blir alltid så att alla är på vift olika tider och alla äter olika. Så det var en riktigt mysig stund vi hade idag. Ni är bäst familjen;*

Hard work work


Because it's time for a change


Kom hem kring tio igårkväll, gick och la mig direkt eftersom jag var dödstrött. Ställde väckarn redan på åtta. Så har precis käkat grötfrukost som vanligt, känner mig riktigt laddad inför ett träningspass här på förmiddagen. Alltid lika härligt att starta dagen med att prestera så svettet svider i ögonen.

Northland vs Visby

Jag skrev lite fel igår. Trodde det var plannja basket vi skulle se. Alltså herrarna, men det var damerna som spelade. Northland basket. Dom krossade visby, minns inte riktigt slutsiffrorna men. Riktigt kul att se basket måste jag säga. Jag och syrran fick det i julklapp av min pappas bror, sjukt bra! tack så mycket!

Kvällens planer

Om ungefär en timme sätter jag mig på bussen mot Luleå för att se plannja spela ikväll. Var längesen jag såg en match. Åh vad kul det ska bli!. Vi käkar även middag därborta på något bra ställe. Blir nog en superbra fredag känns det som(Y)

Frukstund

Dagen har varit som dom allra flesta fredagar brukar vara. Dock en enorm besvikelse när vi kom till matsalen och väntade oss en supergod lunch så hade det tagit slut så vi fick nå random, typ en hemmagjord schnitzel som  var allt annat än god... Menmen så är det när man käkar sent. Tur att dom reade ut bananer idag i fiket. Bilden förklarar allt.

Mittbena

Tro det eller ej men jag har faktiskt vågat mig på en mittbena idag. Få se om jag trivs i det. Känns då bra än så länge. Drar iväg mot skolan nu. Smell you later gaiis

Smile, It's friday!


No hands

Me and pk♥ göteborgs flygplats
Sitter just nu och äter apelsin och dricker mjölk (vilken kombination). Vitaminer kan man ju aldrig få för mycket av nu under vintern. Känner att man saknar den dagliga dosen av blandannat D-vitamin som man får på sommaren när man jämt är utomhus. Tur att solariet finns så man kan fylla på depåerna lite då och då. Iaf så ska jag kolla igenom tyskan nu, sen blir det käk och iväg mot stepin för kvällens träningspass som består av spinning+crossfit med Tomas. Taggad tjej!!

Snygga

Jag tog mitt första hopp i snön idag alldeles nyss när jag och Hanna var påväg hem från skolan. Wihoooo. Finns på film dessutom. Hoppas kvinnan lägger upp filmen när hon ser det här;).
Känns för övrigt riktigt skönt att ha gjort bort veckans drygaste och tråkigaste dag. Fredag imorn IGEN. Moi bien


Har svenska nu och över en timme framåt. Ska ta fram min poetiska sida och försöka slutföra det jag skriver. Om mitt liv. Visst har jag nämt det här?. Men så är det iaf. Lägger kanske ut den om den blir bra. Pusss

2 dagar utan plattång check!

Nu ska jag börja rulla iväg mot skolan. Lååång, dryg dag väntar. Men det blir ju crossfit ikväll så det får bli min lilla morot för dagen;). Hade!

Saknar dig vännen♥


Vaknade imorse och var helt stel i hela överkroppen från gårdagen. Blev ju dels lite nya övningar med arvid, plus att jag nog har sovit lite konstigt inatt. Nackspärrs känslan nivet??. Ähmen det blir nog bättre när jag kommer igång. Får köra lite yoga övningar här innan jag far så kanske jag inte behöver känna mig som en staty hela dagen.

16.39

We♥it
Sitter nu här och gör absolut ingenting. Känns inte alls bra. Så jag går och hjälper mamma med maten nu. Senare ikväll drar jag iväg och njuter på stepin. Finns inget skönare än att träna mage. Och då menar jag verkligen döda den!! Köra tills det riktigt bränner sådär ordentligt, så man bara vill lägga sig ner och dö. Kanske lite överdrivet men ni förstår principen. Beach 2012, here i come!;)

Less

Jag är fortfarande riktigt less på mina nötta toppar. Måste verkligen boka klipptid. Men som sagt, är livrädd att dom ska behöva ta bort en decimeter om inte mer...

Nu drar jag på utvecklingssamtal

Wish me luck dudieees

Min nya förebild

Förstår inte dom som anser att brudar inte ska ha magrutor. Huuuur snyggt som helst ju!. Motivationen är på topp när man ser denna sjukt snygga Jelena Abbou. Blir ett stenhårt magpass redan ikväll(Y)

Jag tycker om mitt självfall trots allt


Kom gode nyss hem, stannade kvar ett tag i gymmet med Arvid och fick lite inblick i nya bra övningar. Tack herr G!. Sitter här och käkar kvarg och banan. Laddar upp inför utvecklingssamtal klockan 15.

We♥it

All you need is love♥

Jag är döcool idag

Idag har vi endast historia på morgonen sen lunch och idrott sen slutar vi. Underbart!. Älskar onsdagar♥

He blev gode grått



Men jag är nöjd! Hellre för kall färg än för varm. Tummen upp!

Alla vägar har sitt pris


Finally

Som vanligt har jag vilokväll på tisdagar. Nu när jag inte direkt har något plugg som måste utföras tänkte jag snart dra iväg mot ica för att inhandla lite hårfärg. Det är verkligen på tiden att jag får bort min utväxt nu känner jag. Så jag grejjar väl på med det ikväll. Resultatet får ni se imorgon! Ha en fortsatt trevlig tisdag gott folk♥

Jimmy har magiska krafter

Lämnade in min analys idag! Vilken lättnad att få den ur världen. Det betyder att jag endast har tyska läxa till på fredag kvar denna vecka. Freeedom

Dom är från Gina Tricot

Anonym om Jag är lika glad som här nedanför just nu:
måste bara fråga var du har köpt dina jeans, helt kär!



08.50

Favoritskjortan♥
Tisdag. Svinkallt ute!. Ska alldeles strax dra på mig en massa kläder och cykla iväg mot skolan. Brrrr. Lång dag idag. Dock veckans skönaste förmiddag. Sovmorgon till 9.20, en svenskalektion sen lunch. Sweeet(Y)

Be proud of who you are, don't let anyone bring you down


Need you

Ligger här och myser under en filt framför guldbaggegalan. Helt sjukt vad det finns bra filmer!. Börjar bli riktigt trött, så jag ska nog snart börja tänka på refrängen. Tänker INTE vara så trött imorn som jag varit hela dagen. Så bort med telefonen redan halv tio. Wish me luck. Puss;*

Jag är lika glad som här nedanför just nu

Tro det eller ej! Men jag är faktisk klar med min analys redan nu. Jag som trodde jag skulle få sitta hela kvällen. Blir bara lite finslip då imorn innan jag slutligen skickar in den. Känner mig för en gångs skull riktigt nöjd över något sånt här. Det där med att reflektera, och diskutera i en analys är inte min starkaste sida. Men övning ger färdighet som man brukar säga. Jag är så himla glad just nu!!

I made it!

Dagen har rullat på trots att min trötthet inte ville släppa. Nästan så jag var nära att ta en vilodag. Men jag vet att jag i dom allra flesta fallen brukar piggna till när jag kommer till gymmet och känner lukten av maskiner och hantlar;);). Så var det även idag. Jag drog mig dit iaf. Blev dötaggad dirr jag drog kortet. Så det blev ett riktigt tungt benpass med en intervallspinning innan. Ojj så härligt♥

Pump it up

Förhoppningvis sitter jag just nu på cykeln på stepin och drar igång mitt träningspass. Så som ni förstår är detta ett tidsinställt inlägg. Slutar som vanligt tidigt måndagar så passar perfekt att göra bort träningen redan då så får jag ledigt hela kvällen. Blir som vanligt ett benpass idag. Ttyl♥

Nya favoriten

Drar iväg mot skolan nu i min pippitröjja;). Fyra lektioner, sen äre steppan som gäller!. Puss

You can't achieve your goals without discpline

Älskar fortfarande min mysiga pippitröjja♥
Måndagmorgon. Jag är dödstrött. Osminkad (SKÖNT). Vill bara gå och lägga mig i sängen igen. Jag som brukar vara så morgonpigg. Men det blev gode sent igår innan jag somnade. Så ikväll blir det in i dom vanliga rutinerna. Sängen redan 21.00. Skönt♥

*


Mästerkocken gör det igen

Nu ska jag förflytta mig mot köket och tillverka dagens middag. Tacos! Mumms. Efter det drar jag till Andreas och tillbringar resten av kvällen där. Ha en fortsatt bra söndag finisar!♥

'


Alltid en extra växel

Passet var som vanligt sådär döjobbigt och superhärligt på samma gång. Å vad det känns bra i kroppen efteråt. Men jag är en sån där som även njuter till hundra procent under passet medans det är sådär så man är precis på gränsen till att bara lägga sig ner. Kom hem gode nyss, har hunnit käka en ordentlig lunch och även duschat. Det är jag som står för middagen idag, så jag hinner skriva på min analys här en timme framåt. Wish me luck!

I'll find strength in the pain

Min söndag ser ut så att jag snart drar iväg på ett träningspass på steppan. Eller inte föräns om en timme. Blir spinning och Cx Worx idag. Riktigt bra och superjobbigt pass. Det gillas(Y). Efter det äre plugg som gäller. Eller analysen som jag snackade om igår ska jag försöka slutföra. Avslutningsvis drar jag iväg till min lilla pojke och umgås med honom resten av kvällen♥. Låter som en riktigt bra söndag!

Mina ögon var för trötta för att komma med på bilden


Som ni kanske lägger märke till så har jag flyttat om lite i mitt rum. Eller ni kanske inte har lagt märke till att min otroligt snygga klocka inte brukar vara med i bakgrunden??. Iaf så är jag riktigt nöjd med min omflyttning. Dock vaknade jag inatt och var helt borta. Fattade inte vars jag var när jag låg i sängen åt andra hållet än vanligt. haha. Men det kan vara bra med lite omställning för själen ändå. Blev ju som ett nytt rum nästan.

Ni är för bra!

Hoppas ni hade en lika bra lördagkväll som jag och dessa coolingar hade. Tack för en superkväll dudes!♥

Somnade så skönt efter Arvids godnattsaga



Klapp på axeln

Då var rummet färdigstädat. Har även möblerat om dagen till ära. Alltid lika skönt att flytta om litegrann. Nu har jag tänkt att skriva lite på min analys om droger som ska vara färdig till på tisdag. Efter det drar jag iväg och tränar kring halv tre. Sen väntar en härlig myskväll med mina favoriter. Blir att laga mat, spela spel och framförallt SE GLADIATORERNA!♥. Ha en fortsatt trevlig lördag pusss

I always have a desire for results

Ska dra igång dagen med städning av rummet. Och då menar jag inte bara plocka undan grejjer åså. Det blir dammsugning, dammtorkning, skurning och dessutom ska jag tvätta alla sängkläder och bädda rent. Låter väl riktig roligt va??. Ska jag erkänna så tycker jag faktiskt om att städa. Känslan efteråt när man inte behöver trängas med alla damloppor i rummet är ju helt underbar!. Såå det är väl bara jag sätter igång då. Tchüs!

Grova dunjackebrudar

Jag ställde egentligen väckarklockan på tio idag eftersom jag kände igår att jag nog behöver dom timmarna iaf. Men tror ni inte min lilla "carpediemhjärna" gör mig klarvaken redan kring åtta?. Självklart. Men det känns bra. Då har jag tid på mig att ta vara på dagen idag. Känns som att det här kommer bli en riktigt bra lördag. Wiiiih

Everybody wants happiness Nobody wants pain But you can't have a rainbow without a little rain



Tyck om dä♥

Kom hem gode sent igårkväll, helt slut efter en riktigt bra kväll. Var med Andreas och hans coola hoomisar. Shiiiit va bybor är härliga. Lööövit!. Vi lirade pingpong, spelade galenpanna och bara chillade på. En riktigt bra start på helgen♥

Love this feeling

Jag är jätteglaaaad! Och dödstrött dessutom. Berättar om min superfredagskväll imorgon. Puss på er fina;*

Freaky friday

Blev en sväng förbi solariet direkt efter skolan. Somnade som vanligt. Yeee. Längtar så otroligt mycket till sommaren då man får hänga på stranden och sola ist för i ett solarie!. Aja. Kvällen ser då ut så att jag drar till Andreas snart, ska bara käka. Hänger där med han och några till. Myser på. Blir nog en bra fredagkväll. Pusspuss

*


Simply the best

Alltid lika härligt att vakna och veta att det är FREDAG!. Går ju inte annat än att älska denna underbara veckodag. Ska med ett leende på läpparna nu bege mig iväg mot skolan. Ha en bra dag alla fina♥

Favoritskjorta nr2


Har på mig denna snygga outfit idag. Nöjd över mitt fredagsval!

Yeyyy It's Friday!



Det var forsbergs lycospark som gjorde det

Jaa, rubriken säger väl allt. Right foppis?;)

18.58

Drog som sagt direkt på stepin direkt efter skolan. Blev ett eget spinningpass, rygg+mage sen. SKÖNT. Sitter ni här med världens finaste♥. Blir väl att mysa på här resten av denna torsdag. Puss på er;*

Jag ska sluta platta mitt hår från och med nu


Nu ska jag försöka ta mig iväg till skolan. Träningsväskan packad. Drar direkt på stepin när vi slutar. Så vi hojres senare idag. Hade gött så länge!♥


Don't worry Be happy

Torsdag idag. Nkprovet väntar på eftermiddagen. Jag känner mig riktigt förberedd. Var längesen jag vaknade en morgon inför ett prov och känner mig lugn. Skönt!. Hoppas på att det känns lika bra då när jag sitter där och får provet framför mig. Behöver några lyckosparkar innan tror jag ändå.

Grötfrukost göret!

Kan ju säga ögonenlocken strejkade gode hårt imorse när väckarn ringde!. Det borde inte finnas en träningstid sådär sent på kvällen tycker jag. Särskillt inte när man har nkprov dagen efter. Menmen, nu ska jag inte klaga, fick ju träna fotboll så. Jag får helt enkelt powernappa på rasterna om det är möjligt. Dessutom har jag precis käkat min favoritfrukost. Gröt med banan och kanel på. Så nu är jag superladdad för dagen(Y)

Du är cool bruden

Har precis käkat en brakmiddag!. Kände att det behövdes laddas upp rejält om jag ska hålla mig med energi ända till träningen ikväll. Blir nog ändå ett mellanmål innan dess men. Känner mig just nu riktigt taggad på fotbollsträning. Var en vecka sen sist nu. Få se hur jag kroppen känner det när vi drar igång där vid niotiden då jag i vanliga fall redan brukar ligga i sängen.. Men som jag brukar säga. Bara viljan finns!

Viskar en bön

För er♥

All thoughts to you♥

Riktigt skönt att sluta tidigt!. Det blir plugg nu ett tag, sen hjälper jag nog mor min med middagen. Sen blir det fortsatt plugg resten av kvällen till kring åtta. Hoppas på att jag kan hålla mig vaken till kring halv nio eftersom det då bär av mot Bergsviken och träning. Hatar att ha såna sena träningstider! Aja. Man får väl göra det bästa av situationen på något sätt. Enda som är bra med den träningstiden är att jag hinner plugga massor före(Y). Prov imorn. SHiiiiit


Nothing can lasts forever



Bowlinggudarna

Som sagt blev det bowlinglinglir på gympan idag. Sjukt kul!. Herr G tog hem vinsten, Hanna kom på en andraplats sen tog jag bronset och Fanny kom tätt bakom mig. Jag är nöjd över min insats iaf!

You're all i need

Börjar rulla mot skolan nu. Två lektioner+bowling på idrotten. Sweet!. Jag tycker om onsdagar♥

Rutigt

Har min favvoskjorta på mig idag. LoveIt!

skärpning

Precis intagit sängläge i väntan på 22 nyheterna. Har varit riktigt slarvig med nyhetsbevakningen nu på senaste.. svider att säga det som samhällselev! Men nu ska jag återgå till mina rutiner igen. Alltså nyheterna klockan tio, efter det sova dirr, inget wordfeudande eller så. Bra, vi kör på det. Godnatt på er;*

Kommentar

jenny om Feels so good:
vad använder du för ansiktsprodukter och sminkar du dig mkt i ansiktet?:)


Jag använder inte alls nå avancerade sminkprodukter. Har en foundation, H&Ms egna märke, ett puder därifrån också. Sen använder jag mig av max factors mascara för volym, oftast en eylinerpenna också.
Använder mig av en ansiktskräm av märket "Mary Kay", för torr hud, riktigt bra!, den kan jag rekomendera.



Feels so good

Nu ska jag chilla på här vid datorn tills middagen, kanske gå igenom lite tyska. Blir palt idag!! Finns inget bättre än att komma hem och man får höra att det står palt på menyn. Oooh. Sen blir det vilokväll som vanligt på tisdagar, vilket betyder plugg i stort sett hela kvällen. Men jag klagar inte. Känner mig så himla glad nu, så inget kan förstöra mitt humör känns det som. Hoppas det håller resten av kvällen..
Gangsterhuvan har åkt på förr

Debatt

Hade ju då debatt idag. Bland annat mot denna coola pojken. Kan ju säga att det gick hett till vissa stunder. Men det gillar vi samhällsare. Right??. Kände dock att jag skulle ha förberett mig en aning bättre.. men jag är trots allt nöjd över min prestation. Känns sjukt skönt att få det där ur världen. Nu äre full satsning på nkprovet på torsdag!

Dagens händelse

Dessa två små flickor stupade alldeles nyss med en spark utanför sjukhuset!. Vi skulle självklart köra på att båda stod på medarna nerför backen. Det blev lite för hög fart och sen gick det som det gick... GUD vad jag hade velat se det från sidan. You and me Hanna. Dreamteam på sparken. Spark-VM nästa va??

Good things come to those who wait

Nu ska jag alldeles strax börja bege mig mot skolan och endast avklara en härlig svenskalektion nu på förmiddagen. He blir nog bra. Pussss♥

Tekniken kan inte alltid fungera

Om ni undrar varför det jämt bara blir webbkamerabilder, eller arkivbilder så kan jag passa på att tala om för er att det just nu inte fungerar för mig att få över bilder från telefonen till datorn:/. Det är nå fel på kabeln. Men jag ska fixa det så fort som möjligt så blir det kanske en aning mer spännande bilder här på bloggen.

We belong together♥


Pigg och sånt

Jag vaknar redan före sju, ändå har jag sovmorgon till 9.20. Whyy??. Jo, jag tänkte hinna gå igenom lite inför debatten nu på morgonen. Så jag har mina argument och allt frächa i skallen;). Det lär nog behövas eftersom jag blandannat ska diskutera mor herr Gustafsson. Men går man på känsla och sin inre röst som säger att "du klarar det Alva", då kan det inte gå annat än spikrakt framåt. Ska samla ihop lite lyckosparkar här på förmiddagen dessutom så blir hejn bra.

Vila i frid Stefan Liv

Alla ni som såg idrottsgalan igårkväll förstår nog varför jag drar upp det här nu.

**


Hinder är det du ser när du tar ögonen från målet

Blev ben och rygg idag. Innan det körde jag ett eget spinningpass också. Kändes riktigt bra idag. Var pigg i kroppen och pumpade på rejält. Så nog är jag nöjd över måndagens prestation. Har precis käkat middag. Ska kolla runt lite här innan jag drar igång med kvällens pluggande. Ttyl gaiis

Döcoola





Historia♥


Vi jobbar stenhårt!!... Okej nu ljuger jag. Men det är ju måndagmorgon. Förståeligt att hjärnan inte riktigt kommer igång direkt. 25 minuter kvar av veckans DRYGASTE lektion. AAh. Bratackhej

Nog är dom allt söta


Jag är glad idag

Kort dag. Gode sköna lektioner ändå. Blir stepin direkt efter skolan. Skriver väl sen nån gång. Ha en superbra dag finisar♥

New week, new possibilities

Måndagmorgon. Känns väl helt okej ändå. Ny vecka med nya möjligheter, nya träningspass att avklara! Ska försöka hitta mig nå kläder nuu. Pusss

20.07

Känner mig riktigt bra. Har pluggat i hela 150 minuter idag!. Klapp på axeln. Så nu har jag gjort mig väl förtjänt av en fruktsallad såhär att avsluta helgen med. Men först måste jag hänga här vid datorn ett tag. Puss

When I look into your eyes

Sitter här nyduschad och mår bättre än någonsin. Ska snart ta fram böckerna och dra igång med pluggandet. Blir att plugga hela kvällen om inte något annat dyker upp. Men först måste jag checka lite bloggar åså. Puss på er alla fina läsare;*♥

The truth is you can run faster, and the truth hurts

Såja. Då var dagens endorfinkickar insamlade. Passet var helt underbart. Nicklas hade spinningen idag, vilket betyder att musiken var GRYMM!. Mycket rockinspirerat. Perfekt när man ska spinna. Cx-passet efteråt var inte heller att leka med. Åh va jag älskar att ta ut mig själv till max. Helt underbart♥

Ante tipsar




Nog kan jag

Såhär cool är jag bara på söndagar 11.05. Min dator är överfylld av såna här härliga bilder på mig själv ska ni veta. Aa. Iaf så blir det som sagt ett träningspass på stepin idag också eftersom jag lyckades ta fel på träningstiden med laget idag. Blir 70 minuters spinning+Cx Worx idag. För er som undrar vad cx worx är, klicka HÄR. Senare blir det pluggpluggplugggg

FrukostgudN

Blev superdupergod frukost idag!. Vill ni höra vad det blev??.(intressant). En stor gröttallrik med en mosad banan på och mjölk till, två äggmackor och en egenpressad apelsinjuice+ fruktsallad som blev kvar från i fredags. Nu ska jag nog hålla mig uppladdad inför kommande träningspass 12.30.

Amor vincit omnia

Söndag. Var egentligen tänkt att jag skulle på fotbollsträning idag. Men självklart har jag tagit fel på tiden... Trodde den var halv tolv. Men så var den en hel timme tidigare. Great!. Ajja. Det är inte hela världen för min del. Far nästan hellre på ett pass på steppan(A).. Ska då iaf gå och göra mig en dunderfrulle nu. Gröt och grejjer. Mummms♥

För bra

Allt känns bara sååå bäst just nu! Underbart att somna med den känslan inom sig. Precis vad jag tänker göra Nu. Åh lyllos mig! Good night sweetiesar;*

Jaa jag vet att det är lördag

Men jag ska ändå ta och plugga ett tag. Kanske en dryg timme eller så. Måste hålla hjärnan igång även på helgen om det ska bli bra resultat på det kommande provet. Men jag vet ju att en supermysig lördagkväll med pojken min väntar♥. Så det känns inte allför tungt att plugga trots att det är lördag. Later


Det behövs bara lite h2o för att roa oss samhällselever


Soon I'm there


Sååå härligt att ha träningen avklarad redan tidigt på dagen. Var inte alltför mycket folk en lördagförmiddag. Perfekt. Då behöver man inte oroa sig för att maskinerna ska vara upptagna. Blev som sagt ett overkroppspass idag. Kände att mina ben behöve vila inför morgondagen. Har precis duschat. Ska checka lite bloggar åså nu.

Taggad till tusen

Nu ska jag ta och byta om till min favoritoutfit. Guess which??. Såklart löpartightsen, favvosportbehån och mitt rosa nikelinne. MM. Rullar iväg mot steppan för ett axel+rygg+biceps+triceps+mage-pass. Wiiiih. Skriver sen nån gång. Puss;*

En av alla härligt galna bilder på mig själv

Sitter här och känner hur himla lycklig jag är. Jag älskar mitt liv!!♥ Tänkte bara så att ni vet det.

Tyck om er

Jag hade en riktigt bra fredagkväll. Umgicks med mina finaste hela kvällen. Spelade spel, såg film, käkade fruktsallad osv. Kan inte bli mycket mysigare än så. Puss på er finisar♥

Godmorgon

Pigg och glad och en ny härlig dag väntar♥

Rutinerade parisaremänniskor

Blev en liten tripp till utlandet efter skolan. Mmmm. Har precis duschat. Välbehövligt svar JA. Ska blåsa och platta håret nu, sen fixa mig inför kvällen. Vi ska vara här för en gångs skull. Whuuuut??. Men dom har lovat att jag får köra ut dom redan halv tolv. Heheh. Aja. Ttyl

Bieber fever..

Förstår inte vad folk kan ha emot denna sjukt snygga pojken?

High five It's Friday!


Feels great

Lite lagomt stel i kroppen sådär efter gårdagens crossfitpass. Flera nya superjobbiga övningar man inte gjort innan, förklarar ju saken en hel del. Dessutom är jag ingen stretschfantast, så det kan ju också vara en del i det hela. Ajja, jag gillar ju att ha träningsverk så vad är problemet??. Svar, inget. Det är fredag och jag har en härlig träningsverk. Känns helt underbart!♥

Crossfit♥

Ikväll äre stepin som gäller för min del. Blir ett dubbelpass ikväll med Tomas (min favoritintruktör). Spinning+crossfit. Lovely!. För alla er som nu sitter och funderar på vad crossfit innebär så kommer några filmer här nedanför. Det kan ju variera helt från gång till gång hur passet ser ut. Beror helt på intruktörens upplägg. Det är det som är det härliga med just crossfit, man vet aldrig vad som väntar en när man kommer till passet. Men en sak vet man, efter passet är man totalt död! Underbart♥

Mästerkocken

Rotsaksplättar stod på menyn idag. Kanske inte låter som en nobelmiddag direkt men jag kan lova er, det är riktigt gott!. Dessutom superenkelt att göra (Och om man tar fullkornsmjöl istället för bara vanligt mjöl får man en sån där skön mättnadskänsla i magen. Nivet efter vanliga plättar blir man ju hungrig innan man ens har lämnat bordet)
1.Riv morötter, palsternacka, potatis
2.Blanda ihop mjölk,massa ägg och mjöl (jag kör på grahamsmjöl+fullkornsmjöl+lite vanligt)
3.Blanda ner mörötterna och palsternackan
4.Stek
5.Njut!

Diggar er


Jag lyckades vrida till foten ordentligt igår på träningen. Kände av det nu när jag gick hem från skolan. Hoppas på att det bara är tillfälligt. Kom iaf precis hem, ska försöka komma igång med lite plugg nu ett tag innan jag drar igång med middagen. Det blev jag som fick stå för matlagningen idag. Jag klagar inte, älskar att laga mat! Men som sagt, ska försöka plugga lite nu. Btw så fick vi idag veta att nkprovet blir på torsdag nästa vecka istället. Så jag känner mig en aning lugnare efter det beskedet. Pheew



Svenskalektion


Ska komma igång med skrivandet nu, ta fram min poetiska sida, låta fantasin flöda ut. Yeeah

Be awesome

Torsdag. Hyfsat dryg dag med tusen lektioner inproppadade på en och samma dag. Slutar dock tidigare än efter förra schemat. Wiiiho. Ha en bra dag dudes.

För seriösa

Vi stannade kvar och körde igenom en del rörelseövningar igår efter träningen, så jag var inte hemma förän efter tio. Innan jag hade käkat,duschat och tagit mig till sängen var klockan för mycket. Tror ni inte jag var lite död imorse då när alarmet ringde. Svar JA. Hatar att ha den där äckligt trötta känslan på morgonen. Får hoppas cykelturen till skolan får mig att piggna till..

Jag förstår inte

Åh jag är så sjukt trött!. Ändå fick jag ihop över tio timmar inatt. Hur går detta ihop??.  Men för mig brukar det ibland bli motsatt effekt än vad man väntar sig efter en tiotimmars. Jag kan konstigt nog känna mig piggare när jag inte sovit lika mycket natten innan. Förstår inte riktigt hur människan fungerar ibland. Wellwell, ska iaf trycka i mig lite banan, russin och mjölk nu innan träningen, förhoppningsvis får jag mig en riktig kick av det. Hope so.

It's all about the attitude


Nu ska jag ta mig en sväng in i den där bubblan innan middagen. Jag känner mig så himla stressad med nkn!,, prov på tisdag och jag är inte ens halvvägs genom alla papper och har inte ens börjat läsa i boken än... Men jag brukar tänka att, bara man vill nog mycket klarar man det mesta. Försöker ha den inställningen nu. Vet ju att jag som belöning får dra iväg på träning senare ikväll. Kämpa på alva!

You are the piece in my life that makes me feel whole


Dreamteam

Jag tror nästan onsdagar får bli min nya favoritdag om man ska se ur skolsyn. Som sagt har vi lagt om i schemat så vi endast har två lektioner+ idrott! åsså då sovmorgon. Slutar tio i två. Sweeet:D. Vi lirade badminton hela gympan(Y) känner dock att det kommer ta lång tid att smälta förlusten mot Arvid och Johanna.... men det var våran seger egentligen. Right Hanna??.

Inte var vi nå bruna?

Målning på parken 2011
Sovmorgon idag med(A). Börjar inte föräns 9.10 så känner fortfarande morgonlugnet. Ska för en gångs skull promenera till skolan. Kommer i vanliga fall hem kring tre på onsdagar. Men vårat schema har på något vis ändrats så vi slutar nog en timme tidigare om jag inte är helt ute och cyklar. Känns bra. Hade gött så länge!

Check it out above


Som ni ser har min header förvandlats till, enligt mig, en sjuukt snygg en!. Tack Hanna♥ Jag lovar dig att nästa gång ska jag försöka fixa mina förändringar alldeles själv(A). Kolla gärna in hennes grymma blogg här.

*



20.19

Nä, nu är det färdigpluggat för min del. Kvällens pluggande har ändå gett en hel del resultat känner jag. Vet nu hur ett kärnkraftverk fungerar blandannat!. Sitter här och väntar på att Hanna ska slita sig och hjälpa mig med lite förändringar på bloggdesignen. Jag har ju inte riktigt lärt mig det där än.... måste verkligen ta mig tid å göra det vid tillfälle. Men inte här och inte nu. Pusss

Need a pluggkick

Yeaah. Sitter här och försöker ladda upp inför några timmars plugg. Det slutar med 1654365465 egopics. Sweeet. Nämen hörni nu ska jag ta och gå in i min lilla "pluggbubbla" och stanna där iaf till efter åtta. Måste börja med en mjukstart nu när hjärnan min inte riktigt är van vid pluggandet. Förhoppningsvis får jag in något vettigt ikväll. Ttyl

Såja


Nu funkar min lilla frågelåda här till vänster. Så nu är det bara ni frågar!

Älskar bilden

Gothia 2011♥
Ikväll är det vilokväll för min del. Vilket betyder pluggpluggplugg. Blir lite av varje. Nk, samhälls osv. Men jag klagar inte. Har ju fått slippa pluggandet i evigheter nu under jullovet så nog är jag gode taggad nu. Få se hur länge det håller... Hade iaf tänkt ta mig en pn nu här före maten så blir det hårdkörning senare. Ciao

Nedräkning redan nu

Lilla julafton 2011♥
Då var allt som vanligt igen. Massa prov och inlämningar som väntar. Fast iochförsig tycker jag det känns skönt att komma in i vardagsrutinerna igen. Nu vet man iaf vilken dag det är. Dessutom kommer vi ju nu bara närmare sommarlovet!;).. Kommer nog bara säga svisch så är vi där igen. Längtar redan♥

08.50


Lång dag idag, bra start!. Kallt som bara den ute. Ska ta på mig tio lager kläder nu när jag rullar iväg mot skolan. Ha en bra dag finisar!♥

Godmorgon

Sovit som en stock. Trött ändå-.- ,, ska gå och göra mig frukost nu så kanske jag piggnar till. Pusss


Fail av mig

Ska fixa min lilla frågelåda.. Jag som trodde jag hade lyckats med något nån gång. Nähädå..

Just for you

Kom precis hem från denna coola grabben. Har myst på där hela kvällen. Kan inte bli ett bättre avslut på jullovet?♥. Ska gå och lägga mig i sängen och wordfeuda nuuuu. Puss och godnatt på er;*

Kolla till vänster

Jag har länge funderat på att skaffa mig en "frågelåda" eller vad man nu ska kalla det. Men nu är det iaf kirrat så fråga på!:D

Jag vill också uppfinna något historiskt

Vad vore livet utan en underbar dusch att ställa sig under då och då?. Jag tror vi alla skulle bli sluskiga grottmänniskor eller liknande, uääh.. vad tror ni?. Jag tänkte iaf utbringa ett riktigt stort TACK till den man/kvinna som uppfann duschen. Vilken grejj!!. Jag skulle aldrig klara mig utan den. Inte ens en dag. Så, tack till dig vem du nu är♥

`


Segrare i Stepincupen

Hittade den här bilden på framsidan av sporten i dagens tidning. Riktigt stolt att se min fina vän Hanna här till vänster på bilden. Grattis till dig och ISK som lyckades ta hem segern i helgens stepincup.
Du ska veta att du är en av mina idoler Forsberg♥

Varför inte göra gymmet i rosa färger?

Hemma igen!. Blev ett härligt benpass idag, trots en helg med fotbollslir. Men jag kände mig riktigt pigg imorse så jag körde på måndagstraditionen, vilket innebär ben på gymmet. Blev även en hel del mage också. Ska ju skaffa en gladiatormage, blev så facinerad i lördags så why not liksom?;). Har då precis käkat lunch, så jag sitter här och tar igen mig en stund efter maten innan jag kan ta mig till duschen.

*


17 minusgrader

Shieeeet. Var nära dödenupplevelse när jag gick utanför dörren nyss. Gud, man är ju nästan van vid plusgrader nuförtiden!. Det är illa...Ska då iaf strax dra på mig en massa kläder för att rulla iväg mot stepin. Känns som att jag inte har varit där på evigheter. Hela TRE dagar!!. Så det blir perfekt med ett härligt morgonpass såhär sista dagen på jullovet. Berättar om min övriga dag sen. Puss

Nog har hajna poserat förr♥

Uppdateringen har varit allt annat än på topp i helgen, jagveet. Men nivet ibland finns det helt enkelt inga möjligheter för att sätta sig vid datorn å slänga in ett inlägg. Och mobilblogga ids jag inte, känns dööötråkigt med ett inlägg utan bild så det är liksom inget alternativ. Har då iaf haft en superhelg och världens bästa jullov dessutom♥

Myssöndag

vi kom på hela nionde plats av tolv lag. Shiieeet nog är man nöjd nog!... eller nåt sånt. har iaf haft en riktigt bra helg. hänger nu med anteman♥. blir väl så resten av kvällen, puss ;*

07.34

Två matcher ska avklaras idag. Har ingen aning om vem vi möter, så det får bli en liten överraskning när vi kommer dit. Blir upphämtad om en halvtimme. Blev klar i god tid idag, Bra alva! Hatar att behöva stressa på morgonen. Men hörni ha en bra dag, skriver sen när jag är hemma nån gång. Pusss;*

Gladiatorerna

Blir så att jag strax tar mig en prommis mot Fjällströmsflickans place. Arvid kommer också dit så ska vi avnjuta årets första avsnitt av Gladiatorerna!. Som om vi är taggade. Speciellt me and Gust. Se alla tävlande, rippade och dregla i litersvis...!! Mumms. Blir nog inte där allför länge, upp tidigt imorn för en match redan på morgonen. Ha det gött pusss;*

So close but still so far away

Dagen har varit helt okej! Massa fotboll på schemat. Inte klagar jag. För min del har det inte riktigt gått så bra idag, inget funkade. Svårt att lira inomhus tycker jag.. Wellwell. Har iaf haft roligt, och det är väl huvudsaken?. Vi var SÅÅÅ nära att få lira kvartsfinal imorn. Bara vi hade gjort ett mål våran sista match nyss. Men bollen ville inte in. Thats life. Två matcher väntar imorn. Wiiiih. Då ska jag prestera betydligt bättre än idag. Det har jag bestämt;).

Mot Norrmalmia!

Fotbollslir hela dagen. Så som ni förstår kommer uppdateringen inte vara på topp idag. Skriver sen nån gång när jag kommer hem!. Ha en bra dag finisar;*

We've made it all this way

Ska gå och förbereda inför middagen nu. Kött och klyftpotatis står på menyn. Mumms. Sen väntar en riktig myskväll för min del. Behöver all vila och uppladdning jag kan få inför morgondagen. Åh vad jag längtar!♥

Jag och filip har nästan lika stora adamsäpplen, right??

Bilder från Hannas blogg

Mina favorittofflor har en kriminell bakgrund..

(Storlek 40 typ;))
Jag "råkade" få med mig dom från ett hotell i Umeå. Fast jag antog att dom var engångs. Jag menar, vem vill använda ett par tofflor som någon annans fötter har varit i??. Inte jag iallafall. Så jag känner mig faktiskt inte mer kriminell än vanligt när jag sätter på mig dom;)

True shit


Ännu en turbanbild..

Såg ut som en snögubbe när jag kom in från min lilla tripp. Tog mig en lång härlig dusch efter det. Så nu sitter jag här med en handuksturban på skallen.... igen. Hahah. Ska förflytta mig mot köket nu och tillverka en pastasallad till morgondagen. Pusss

Djävulsbrudar

Halloween 2011♥
Nu ska jag göra mig en dunderfrukost! Jag hör knappt vad jag själv tänker för allt kurrande i magen min. Efter det blire på med massa kläder för en prommis mot staden. Ska kirra lite hårfärg och ta mig en tripp förbi solariet. MMM. Ttyl gaiiis

Tack alla för en grym kväll!♥

Day after

Kom hem gode sent igår, så jag har faktiskt sovit ända till nu. Bra alva!. Hade verkligen en superbra kväll igår. Vi käkade tvårätters, garvade åt roliga spel, och bara umgicks. Helt klart en lyckad trettondagsafton♥

Comfortable


Kör på en enkel men SKÖN outfit ikväll. Min marinblåa tjocktröja och tights. I like. Beger mig strax iväg mot Hannas place där resten av kvällen kommer spenderas med folk. Ha en bra kväll, det ska jag ha♥

Ojj så söt!♥


Glad Alva

Har precis duschat åde. Fick till håret precis som jag vill ha det. Otroligt! Brukar i vanliga fall inte bli nå bra alls när det är helt nyduschat, det liksom lägger sig efter skallen sådär skitfult!!. Not today. Glad tjeeey. Väntar på att Hanna ska hämta upp mig så drar vi och handlar massa käk och grejjer inför kvällen. Blir att vara hos Hanna med massa härliga människor, laga mat osv. Jag tror det blir superbra♥


5 Januari 2012

Har ännu inte riktigt fått in i min skalle att det är 2012 nu. Skrev 2011 här i rubriken innan jag tänkte efter och JUSTEE det ÄR ju 2012. Känns som ett bra år. Låter inte lika udda som 2011 hahah (logiskt). Ahja. Idag ska jag iaf, börja med ett träningspass här på morgonen. Eller förmiddagen eller vad man nu vill kalla det. Berättar mer senare om hur min övriga dag kommer att se ut. Puss♥
Cooola♥

Jag älskar frukost♥

Morning sunshines!. Käkade nyss en supergod frulle. Bestod av Kesella(naturell), blåbär och hallon, banan, allbran och ett glas egenpressad apelsinjuice. Om du har brist på idéer och har dessa ingredienser hemma när du står där och inte har någon aning om vad du vill ha till frukost, kör på min variant. Supergott, men framförallt nyttigt!:D


skrev fel.. igen

Vi ska lira STEPINCUPEN i helgen inte domarcupen som jag sa.. godnatt;*

Fußball

Har precis käkat en supermiddag, bestående av köttfärspaj och sallad!. Om det var intressant att veta?
Fotbollslir står på schemat ikväll. Känns längesen. En hel vecka sen fotbollskorna satt på. Det är för länge! Blir väl säkert att köra lite varianter på kvällens träning, spela ihop oss lite inför domarcupen som går av stapeln till helgen. Åh vad jag längtar♥

Tillbakatitt i arkivet


My brain is overheating

Har faktiskt pluggat nk i en HEL timme nu!. Klapp på axeln. Känns dock inge bra att min hjärna är helt slut efter bara en timmes pluggande.. Känns att jag haft och har jullov i en evighet. Hjärnan går liksom på lågvarv, vad gäller det där med att få in något vettigt;). Aja. Jag är iaf nöjd över min timme, så det så.


Är så less på mitt nötta hår!!

Jag vill ha lika fina toppar som på den här bilden(från sommaren 2010). Men nivet när man inte har klippt sig på flera evigheter så tänker man(eller iaf jag), att "nämen har jag klarat mig såhär länge kan jag väl klara mig ett bra tag till"? Dessutom tar rädslan över, att dom ska ta bort hur mycket som helst!. Men samtidigt vill jag inte ha mitt hår som det är nu.. Ska verkligen ta mig en funderare på klippandet idag. Okej, om jag känner mig själv rätt vet jag redan hur det blir men. Värt en funderare iaf?

Saknar min bränna♥

Har lite ont i skallen så tänkte ta mig en liten prommis så jag får i mig some fresh air. Ska fixa mig ett solkort när jag ändå är ute på vift. Har hållt mig välldigt länge från att sola nu. Märks rejält. Hej blekfis känner jag bara när jag ser mig själv i spegeln. Så nu är det dags att få en härlig bränna igen. Underbart!♥. Senare har jag lite smgrejjer som ska fixas. Så jag ska nog hålla mig sysselsatt den här dagen med tror jag. Ttyl

Vinst!

Kikade precis in på IdaMarklunds blogg och såg att Sverige vann semifinalen igår mot Finland! Tydligen på straffar. Sweeeet. Nog är man stolt över att vara svenne nu nog!.

Nyvaken chey

Blev somsagt en kväll i svensbyn igår. Vi mös på massor, såg lite hockey åså. Kom hem därikring halv tolv tror jag klockan blev. Sängen dirr. Sov ut till tio idag!! Så har nyss vaknat, nljd över mig själv att jag lyckades sova såhär länge;)

15.41

Nu ska jag gå och fräscha upp mig lite innan jag hjälper mamma med maten. Lite senare far jag iväg till skogen och hänger med en grymm snubbe♥. Ha en bra kväll alla fina

Just you


Mums

Blev lunchkäk på stan med Mamma och syrran idag. Riktigt god räksallad på Nodo måste jag säga. Smakar dessutom extra gott när mamma betalar;). Vi har även varit och fixat en ny hårtork!. Så nu kan jag äntligen blåsa håret i ordning efter mina duschar. Sweeet.

Världens bästa syster♥

Idag, 3 Januari, fyller min älskade syster 18 bast! Och jag är minst lika glad som henne (Syftar på att jag nu snart kan få skjuts även dom dagarna mina päron inte är kapabla till att skjutsa mig). Tusen grattiskramar till dig Elin♥
Älskar dig♥

Stötte på två megatjockisar på bion igår..

Måste ju rymmas flera liter i den där! OMG
Filmen var riktigt bra måste jag säga. Jag var alldeles glad i magen när vi lämnade bio3an igårkväll. Ett plus till filmen var att det bara var massa kända skådespelare med(Y). Så kan starkt rekomendera er som inte sett "New years eve" ,se den!

New years eve

Mot bio3an!!! hade gött

Toystory♥

Blev sjukt sugen på att se toy story igen, uppliva gamla minnen♥ Blir nog att mysa ner mig under en filt och se den sen. Men först ska jag blåsa och platta håret så det är gjort. Puss

Silvershampoo♥

Jag♥Turbaner
Kom precis ur duschen. Körde på en rejäl silverschamponering idag. I torrt hår dessutom för att få bästa effekt. Me like(Y). Har just bokat biljetter till filmen "New years eve". Tar med mig Andreas och ser den ikväll. Yeey. Åh vad jag längtar. Har sett trailern, och hört av folk som har sett den att den ska vara riktigt bra!. Så det blir nog super♥


You light up my world like nobody else



Du är bäst vännen♥

Idag blire det ett morgonpass på steppan. Skönt att ha träningen avklarad redan från morgonen, så har man HELA dagen framför sig. Passar mig perfekt, jag som är en carpediemmare. Dock snöstorm ute, hmm. Ska gå och flörta med mor min så slipper jag cykla..

Sail-Awolnation

Lyssna på den, med rejäl bas. Grymt skön!

Man ska inte döma

Kunde inte slita mig från teven igårkväll. Filmen "Änglagård-Andra sommaren" förklarar saken. Har trott att dom där filmerna inte alls är något för mig, men där hade jag minsann fel. Måste se dom andra också. För det finns väl tre?? Har en känsla av att det finns en tredje iaf. Jag SKA ha änglagårdmaraton"" nån dag;)

We♥it



Everybody wants to go to heaven, but nobody wants to die


Väljer att le

Sitter och myser under en filt framför teven. Har inte såna här lugna stunder alltför ofta, vilket gör att dom blir riktigt uppskattade när dom väl dyker upp lite då och då. Moster och kusinerna är här. Vet inte om dom blir här hela kvällen, eller om jag drar iväg till bushen!. Uppdaterar er senare dudes.
Skridskotur från förra året♥

13.48

Nä nu ska jag ta och göra lite nytta innan det kommer massa folk hit. Städning av rummet+ rensning i garderoben står på schemat. Spotify på högsta volym. Here we go!

Petras OP♥

Jag vill också ha en!!

2011

Åkte bräda med Hanna i kåbdalis
Var i kåbdalis med PK!!
Trotsade kylan och fotade i 30 minusgrader med Ida och Hanna
Hängde på södra hamn med Hanna
Var på klassresa i byske (!)
Gick ut nian
Pimpade omklädningsrummet med laget
Träffade en Italienare;)
Var på rix Fm festival i Luleå
Käkade lunch i gräset med Ida och Hanna♥
Var på i Göteborg och lirade Gothia cup♥
Hängde på phb stora delar av sommaren
Solade massor allmänt sommaren 2011. (vill vara lika brun nu som då)
Träffade Emil Lindström
Sålde Jordgubbar
'
Shoppade i Umeå
Fjällvandrade i Kvikkjokk!

Har hunnit med en massa mer under året som var. Men det där var mitt år i stora drag kan man säga. Nu hoppas jag på nya spännande upplevelser 2012♥ Puss

Nytt år, nya möjligheter

Hade en riktigt bra nyårsafton igår med mina finaste brudar. Lite senare kom även nå grabbar och väntade in det nya året med oss. Känns riktigt bra att börja på ett nytt år. Man har alla möjligheter i världen att göra det här året till ett av dom bästa. Just så känns det för mig. Att det här året kommer bli ett år att minnas♥

Gott nytt år!


RSS 2.0