MELLANMÅL

Svart kaffe och proteinkvarg. Mums. 
 
Jag fick just veta att det blir en tripp till Kåbdalis imorgon. Yesyes! Syrran och hennes polare ska iväg så jag hänger med på ett hörn. Hoppas vädergudarna tycker om oss lika mycket som i måndags. 
Kvällens planer spikas just för tillfället. Antingen blir det nodomys med mina favoriter eller en lugn hemmakväll med filmmys. Kalasbra vilket som. 

LEKER

Alva 6 år agerar. 

FINNS INGEN ANLEDNING ATT ÄNDRA MIG FÖR DIG

Sitter helt nyduschad och fräsch och funderar på hur jag ska lägga upp min eftermiddag. Göra det tråkiga först och spara det roliga eller tvärtom? Hmm. Tror jag gör bort det tråkiga. Läser 20 sidor i en tysk ful bok och skriver frågor till det innan jag får leka med min modell-lera jag har köpt på Åhléns. Är man 17 år så är man, visst då? 

12.46

Var vrålhungrig efter mitt pass så jag slukade lätt som en plätt denna portion, plus vaniljkvarg, hallon och banan till efterrrätt. Mätt och nöjd Alva lämnade matbordet utan att ta hand om disken. Hehe

TIPS

 
Har ju fått en hel del frågor om tips på bra magövningar som tar ordentligt. Här är en av alla jag brukar köra. Sjukt tung och effektiv magövning. 10x5 brukar jag köra, både raka och sneda drag. Ökar vikt på 2 sista seten. Pröva vänner!

TORSDAGSGYM

Startade min dag på gymmet och avverkade härliga intervaller på min favoritcykel. Dödade rygg, bröst och avslutade med tunga magövningar. Grymt pass. Klapp på axeln. Kärlek till alla gulliga, trevliga gubbar som vill konversera med en på gymmet om allt mellan himmel och jord. Ska också bli sådär trevlig när jag blir 60 plus. 

BARA ÄR

Jag har en sån där himla bra känsla i hela kroppen idag. Redan från det att väckarn ringde imorse kändes det bara helt bra. Nivet ibland känns det sådär bra fastän man inte riktigt kan sätta fingret på vad det är. Underbara känsla.
Jag ska laga middag nu åt mig och min familj. Ikväll gör jag åssit skulle jag tro. Uppskattar verkligen dom stunderna jag inte behöver göra någon nytta alls. Bara är. 

HATKÄRLEK

Mitt benpass blev hur bra som helst idag. Hade bra med kräm i benen och orkade öka på flera av övningarna. Stretshade i hela tio minuter dagen till ära dessutom. Kanske slipper jag den allra värsta träningsverken imorn. Benpass är en av mina favoriter. Lite hatkärlek sådär. Så himla döjobbigt att man ibland bara vill åka hem, men samtidigt en sån där himla skön känsla när det riktigt bränner och har sig. 

FAVORITCITAT

 
 

12.31

Min lunch idag bestående av fullkornspasta, en stekt kycklingfilé, broccoli, keso, ägg, sallad och avocado. Massor med gott. 

KANSKE VAR VÅR HISTORIA SOM EN FJÄRIL PÅ NÅL, VACKER ATT TITTA PÅ MEN INGA VINGAR SOM SLÅR

 
Jag och mor min ska ut i det fina vädret för lite övningskörning, storhandling och några ärenden på stan. Kvällens planer står öppna än så länge. Hoppas allt är bra med er fina ni. 

TISDAGSCHECK

 
Morgonpass check. Dusch check. Lunch check. Mätt i magen check. 

MORGONKRIG

Avklarar dagens träningspass innan det blir för folkat här på gymmet. Intervaller och axlar står på dagens schema. Morgongym är bara för bra. 

SJÄLGODIS


Bilder från gårdagen. Grym dag med världens bästa tjejer. Låter bilderna tala. 

18.01

Vi har kommit oss helskinnade hem från en superduperdag i Kåbdalis. Galet bra väder och grymt före i backen. Helbra start på detta lov. 
Ikväll ska jag mysa med Hanna och Ida med film och mys. Tumme upp

08.00

Jag och mina favoritbrudar rullar mot kåbdalis alldeles strax för att spendera dagen där. Grym start på lovet. Hemma ikväll nån gång. Taggad till tusen! Pussar

LADDAR


5

Jag började storgråta när jag höll tal i fredags. 
Jag har aldrig varit utomlands. (Finland räknas inte) 
Jag kollar alltid under sängen minst två gånger innan jag ska sova. 
Jag vill inte åka till Usa. 
Jag är livrädd för vitlöksandedräkter. 
 
 
 

PALTDEK

 
Jag har massa palt i magen och känner bara för att deka på soffan hela kvällen här jag sitter och försöker göra något vettigt. Ett besök på ica ska göras innan dekandet. Jag och mina bästa brudar åker till Kåbdalis hela dagen imorn så lunch i någon form ska inhandlas. En tidig kväll gör jag nog också sen så jag orkar stå på benen hela dagen imorn. Som jag längtar att få stå på brädan igen! 

MELLANMÅL

Hallon, keso, gojibär, avocado, naturella cashewnötter, vatten, banan.
 
Sitter och mumsar på mitt mellanmål här och dunkar spotify. Styr upp en kåbdalisresa med mina vänner imorgon förhoppningsvis. Är galet sugen på att susa nerför branta jäkla backar på brädan. 

UNDERBARA NORRLAND

Jag tog mig en lång välbehövlig sovmorgon idag. Har fått i mig en slags frukost/lunch så nu tar jag mig en promenad i det underbara vädret till LF och kikar på hockey. Dagar som denna är man lycklig man bor i Norrland. Själsgodis.

LÖRDAGSMYS

Vi styrde om gårdagens planer aningen. Blev trerätters, mellomys och filmmys istället. Grym lördagkväll med Brorsan och Anette. Ulrik Munther tar hem årets melodifestival. Blev lite kär igår. 

LUNCH

Gjorde mig den här lunchen efter mitt pass+ en bit köttfärspaj till efterrätt.
 
Sitter här nyduschad och mår väldigt bra för tillfället. Hade bra med kräm i armarna på mitt morgonpass. Jag ska bara ta det lugnt nu ett tag, kanske tar mig en liten skön promenad i det fina vädret och hinner med något oth avsnitt och eventuellt några sidor i engelskaboken. Ikväll bjuder jag brorsan och anette på trerätters innan vi drar iväg och dansar oss svettiga på folkan. Blir kalasbra. 

TIME TO KILL IT

Morgonpass. Biceps, triceps, rumpa, mage. Döda

Mina senaste på instagram' alvaoobeerg

Q/A

Felicia
Vart har du köpt skjortan?
Jag hittade den på kupan då den var en lång "jeansklänning" som jag sydde om till en jeansjacka fastän jag är sämst i världen på att sy. 

THE PAIN YOU FEEL TODAY IS THE STRENGHT YOU FEEL TOMORROW

Inviger lovet på bästa sätt med ett härligt gympass. Rygg, bröst och mage står på dagens schema. Mysmiddag med familjen väntar när jag är klar. Kvällen min kommer jag spendera på norrmalmia och kika på fotboll. Ciao

TJA FREDAG

Världens bästa dag. Vaknade med en sån där superbra känsla inom mig. 4 lektioner ska avklaras innan sa2b tar lov. Fakkjee

IF IT'S IMPORTANT, YOU WILL FIND A WAY


Q/A

Hanna;
 
Jag hamnade på din blogg efter att ha sökt på träning, mat etc. Jag väger 72 kg och är 167 cm lång. Att gå ned till 65 har jag nu länge försökt, tränar 9 pass/v. Varav 5 är styrka och 4 kondition. Står stilla på vågen, trots minskat kalori intag. Något tips? Du verkar ha bra koll!
 

Nu vet jag inte riktigt hur dina matvanor ser ut, om du går på någon slags diet eller hur många måltider per dag du äter och vilken nivå du har på din träning men jag kan ge dig några tips iallafall. 
 
-Ät "vanlig" mat vid regelbundna tider och i rätt mängd.
-Hoppa aldrig över ett mål mat. Risken för småätande ökar betydligt då och en massa onödigt kan lätt slinka ner.
-Är du sötsugen, ta en frukt eller en skål med bär och kesella istället för godis eller liknande. 
-Välj fullkornspasta, mörkt bröd, osötad müsli osv. 
-Lägg upp tydliga mål som inte är helt omöjliga. Små mål som ger en motivation att fortsätta när dom är uppnådda.
-Skippa snabba kolydrater, såsom vitt bröd, godis och annat som inehåller mycker socker. 
-Höj proteinintaget. Du blir dels mättare av proteinet och bevarar även muskler bättre. 
-Ät inte mer kolhydrater än ditt dagliga intag. Men gå inte för länge på ett lågt kolhydratintag, då krashar du. 
-Hitta dom där extra sätten att röra på dig i vardagen, tillexempel promenera till skolan, till stan eller om du ska till någon kompis ifall det är möjligt. Ta trapporna istället för hissen osv. 
-Förbränningen ökar om du tränar på "fastande mage" vilket innebär att du tränar 3-4 timmar efter ett matintag. 
-Drick mycket vatten! Se till att aldrig gå törstig. Drick i små mängder lite då och då under dagen. Drick särskilt mycket de dagar du tränar som mest. Det ökar dels din mättnadskänsla och även förbränningen. 
 
 
 
Det gäller att hitta vägarna som fungerar just för dig. Och försök inte sträva efter för höga mål som tillslut blir omöjliga så att du ger upp. Lägg istället upp små delmål på vägen till toppen. Vägen är förmodligen inte spikrak såklart. Det kan krävas många ändringar och funderingar innan du hittar just det som passar dig. Hoppas detta kan vara till någon hjälp för dig. Du verkar redan vara på god väg iallafall med träning och tänket finns ju. Du får kanske pröva dig fram med olika slags metoder. Det som fungerar bra för vännen din kanske inte alltid fungerar bra för dig. Men vad du än gör, ge inte upp! Kör hårt! 

Q/A

Saga; 
 
Hur lång är du? 
Hur gör du i skolan när du äter, hur gör du för att äta nyttigt i skolan? Jag vill äta nyttigt i skolan också, hur ska man gå till väga? 
Hur har du gjort för att få denna otroligt snygga kropp du har, exakt hur äter du, vad äter du, tränar osv.
 
-Sist jag mätte mig var jag 156 centimeter lång. 
 
-Våran skola serverar då vanlig husmanskost som är det bästa för en ung som växer och håller igång. Jag kanske inte dränker biffarna i tre liter sås eller tar tre skopor sylt till potatisburgarna exempelvis. Keso finns det oftast på vårat salladsbord vilket är bra om det som idag serverades plättar.  
 
-Jag har alltid varit en aktiv tjej som tyckt om all form av idrott. Har lirat fotboll många år men slutade för något år sedan och övergick helt till gymträning med både konditionsinriktad träning och styrketräning. Jag vill verkligen gå upp i vikt och bygga muskler men jag har fastnat för konditionsträning som spinning och annat vilket inte riktigt går ihop om man vill bygga massa muskler. Så jag försöker trappa ner på konditionsträningen nu och fokusera mer på styrke och även öka upp matintaget och vara nogrann med återhämtning och sömn. Jag vill verkligen komma upp några kilon och få en rejäl kropp. Jag jobbar på det varenda dag. Men mönster är inte alltid så lätta att bryta. 
 
Har börjat öka på vikterna nu och kör färre repetitioner varierat med lite lättare pass med fler reps och lite lättare vikt. Ett pulserande/varierande träningmönster men med struktur ger resultat. Och jag försöker bli bättre att lyssna på kroppens signaler. Har lagt in en vilodag exempelvis efter veckans tyngsta benpass så dom får chans till återhämtning efter den nedbrytningen som sker vid ett mördarbenpass. 
 
Kom ihåg att vilan och återhämningen är minst lika viktig som själva träningen! 
Håll en bra balans mellan träning, kost, återhämtning och sömn så ska du se du får resultat. 
 
Hoppas svaren duger! Lycka till tjejen! 
 
 

JAG GÅR PRECIS BREDVID MEN HALKAR EFTER

Idag har jag gått omkring i min jeansjacka, drDenim jeans, en vit virkad" tröja och mina Doc Martens kängor. 
 
Torsdag check! Bara 4 lektioner och ett svenskatal innan lov. Åh vad jag längtar. Ska ta vara på varenda minut av detta sportlov har jag tänkt. Försöka kan man ju iallafall.
Sitter just förtillfället och väntar på att middagen ska bli klar. Morotssoppa står på menyn. Världens godaste soppa näst efter svampsoppa. 

En sån här snuttis ska jag ha när jag blir gråhårig
 
Anonym;

-Dricker du alkohol?
-Är du nöjd med dig själv som person? Alltså inte kroppsligt eller så, utan mer hur du är?
-Vilken egenskap hos dig gillar du bäst?
- Vad vill du jobba som?
 
-Jag dricker bara saft!
-Det är väl lite olika det där. Vissa dagar har man såna där aplejda dagar man bara vill skjuta sig själv. Typ. Andra dagar kan jag känna mig sådär megacool och helt bra. Jag är väl för det mesta glad och positiv till saker och ting så det antar jag man ska vara nöjd med. Men vi har väl alla våra fulisdagar då man bara vill vara någon annan? Eller? Orka va helt perfekt liksom. Skulle vara lite för tråkigt enligt min mening.
-Jag är envis som en åsna. En av mina favoritegenskaper.
-Jag vill bli polis, brandman, sjuksköterska, pt, dietist, sjukgymnast eller hälsovägledare.
 
 
 

FOTOGRAFISK BILD

Leker lite med foton i photoshop. Jag är så jäkla bra på det. Å ännu bättre på att agera linslus. En liten lektion kvar efter detta. Jag längtar hem.

SNEAKPEAK

Blått, vitt och svart har jag på mig idag.
 
Det har gått och blivit torsdag och dan före dopparedan kan man säga. Imorgon tar vi sportlov en hel härlig vecka! 
Idag krigar jag mig igenom fyra lektioner, äter plättar till lunch och vilar från gymmet. Träningsverken från gårdagens pass kom precis som vanligt som ett brev på posten. Ska dra på mig valpögona nu och tigga skjuts till skolan. Tja

GLAD

Jag är visst glad idag. Jätteglad

JA TACK

Jag skulle vilja ha ett par träningsdojjor för varje dag i veckan. Ett par av varje färg så man kan matcha till precis allt och alltid känna sig supersnygg på gymmet. För det är ju skorna som gör hela grejjen, visst då? Eller kanske inte men nog vill man att fossingarna ska se snygga ut där man sitter på spinningcykeln eller löper på bandet;). Det finns så himla många snygga skor när jag kollar runt på hemsidor. Dom här tre ovan är från sportamore. Finns säkert lite överallt, men sportamore brukar ha bra priser. Tips till er som vill handla träningskläder och dojjor på internet. 

PALTSCHWIMEN

Är så nöjd just nu. Paltar i magen och ett grymt benpass avklarat. Onsdag är snart förbi och bara två dagar till frihet! Underbart. Jag ska träna in ett svenskatal ikväll som ska sitta på fredag. Blir en tidig kväll sen. 

DÖD

Jag har avverkat ett grymt benpass här efter skolan. Benen ba skakar. Jag ska stretsha lite nu innan jag rullar hemåt där det väntas palt till middag. Lycklig eller nå. 

JAG SITTER HÄR OCH LUKTAR GOTT I HÄNDELSERNAS CENTRUM, DU SITTER DÄR OCH RUTTNAR BORT I HÄNDELSERNAS VÄNTRUM

 
Onsdag. Lillördag. Kort dag. Två dagar till lov. Fem lektioner. Benpass efter skolan. Idrott nu på morgonen. Palt till middag. Jag gillar nog onsdagar. 

FRUKOST

Bröt på min äggtrend idag och gjorde mig en minst lika god macka med keso och rökt skinka. 

BA MYSER

 
Jepp, jag hänger rätt ofta här på golvet i min toalett. Ska ta mig igenom dom där sista sidorna i engelskaboken innan jag myser ner mig i soffan framför svenska rivieran. 

16.25

Jag hade jeans på mig idag (!), en kofta, grå t-shirt och mina doctor Martens. Anteckna det någerst! 
Har precis landat på hemmaplan efter en megasoft dag med 2 lektioner. Jag ska bege mig mot köket om exakt två minuter för att styra upp familjen öbergs middag. Blodplättar står på menyn idag. Låter helknasigt men hur gott som helst, lovar. Massa järn och nyttigheter. 

11.33

Vi börjar tydligen först 12.05 idag så det blev golunch på hemmaplan för min del. Kyckling, bulgur, broccoli, ägg, tomat, avocado och keso. Enkelt och gott. Hann med en sväng till solariet efter träningen och drömde mig bort en stund. Rullar alldeles strax iväg mot skolan för att avverka två små lektioner. Jag mår himla bra idag.

MORGONGYM

Åter tillbaka till min morgontradition här på tisdagmornarna. Morgongym är bäst! Axlar, vader, underarmar och magen ska få sig en omgång nu. Herewego

UPPE MED TUPPEN

Godmorgon människor

IT'S ALWAYS YOUR CHOISE

Ikväll tränar jag i min rosa supersköna träningströjja och mina niketights. Spinning, eget corepass och tunga marklyft varvat med explosiva frivändningar står på kvällens schema. Ska bli så jäkla kul med ett ledarlett spinningpass! Jag kör ju nästan alltid själv nuförtiden men ikväll är det jag och en hel hög spinnare som tillsammans krigar oss till toppen. Får se om jag utmanar mig själv med ett yogapass som avslutning. Jag som är stelare än en 92 åring kommer förmodligen banga i sista sekund. Ha en bra kväll hörni!

ENERGI

Planen var egentligen att gymmet skulle besökas direkt efter skolan idag. Men jag kände att jag behövde ladda in med energi om mina ben ska orka så middagen är precis intagen. Broccoli, kassler, bulgur, ägg och sallad. Mumms. Känner redan att det kommer bli bra sprutt ikväll. 

YOU CAN WALK STRAIGHT THROUGH HELL WITH A SMILE

Nej jag är inte såhär finklädd och uppsminkad idag, bilden är från i lördags eftersom jag inte lyckades fastna på bild här på morgonkvisten. 
 
Måndag igen. Ny vecka, nya utmaningar, nya möjligheter. Fem dagar kvar till sportlov!! Underbart. Jag startar dagen min på tennishallen och avverkar näst sista lektionen på min individuella kurs i träningslära innan jag byter till kost och hälsa efter lovet. Slutspurter gillar vi. Nu måste jag kila, ha en bra måndag barn

NEVER GONNA KNOW IF YOU NEVER EVEN TRY

Har inte sett videon till den här låten föräns nu. Låten blev ju tio gånger bättre med videon. Kolla hörni! 

14.21

Blev ett skönt bröst och axelpass idag som avslutades med tung magträning i TRX-banden. Tips till er som vill ha effektiv, döjobbig magträning och träningsverk dagen därpå. Pröva magövningar i dom hängande banden från taket.
Nyduschad, nykäkad och rätt glad känner jag mig för tillfället. Storstädning av rummet står härnäst på dagens schema. Dammråttorna bara kryllar på golvet mitt. Minns inte sist jag dammsugade... ajjabajja fröken öberg. Ikväll jag se Oth och läsa en engelsk bok. Kram på er. 

CLOSER THAN YESTERDAY

Flexday everyday
Tog mig en skön sovmorgon idag. Har laddat upp med en mumsig frukost också. Rullar strax iväg mot Sensia för ett lite lättare pass innan lunch och storstädning av mitt rum. Sparar det tråkiga till sist. Bra där Alva!

PARTYLÖRDAG

Kvällen igår blev hur bra som helst. Låter bilderna tala. 

12.22

Hade sjukt bra pump imorse på mitt armpass. Mina triccar har börjat ta form har jag märkt. Var tvungen att ta en bild i smyg:p. 
Har precis fått i mig lunch i form av firrepinnar, bulgur, broccoli, keso, sallad, ägg och två mumsiga jordgubbar. Gottgott. Jag ska dra på mig valpögonen nu så kanske syrran ger mig skjuts till staden där jag möter upp mina flickor för lite strosande i affärer. Kvällen kommer bli grym!! 

07.48

Rullar alldeles strax iväg mot mitt andrahem för ett morgonpass. Fokus på biceps, triceps, mage och rumpa denna lördagmorgon. Kärlek till lördagmorgnar. 

Min kväll igår bestod av mumsig kycklingtaco med syrran och hennes polare. Avslutade med hockeytittande på LF innan jag hoppade i säng tidigt. Helt okej. Kycklingtacos är tusen gånger godare än vanlig har jag kommit fram till. 

INSTA'

Mina senaste. alvaooberg

18.05

Känslan inom mig är sådär underbart bra just nu. Har avklarat ett superhärligt morgonpass och ett matteprov idag och ytterligare en vecka kan prickas av! Jag ska hjälpa syrran med maten nu om en stund. Kycklingtacos står på menyn ikväll. Mumma. Övriga kvällen min kommer bestå av hockeytittande på LF eller gladiatorerna. Ha en bra kväll vänner. 

MORGONCARDIO

Bästa starten som finns. Fredagmorgon. Intervaller på min favoritcykel. Tomt i gymmet. Njuter. 

MAKE IT COUNT

Motivation;Weheartit
Kuggar upp för ett morgonpass innan skolan idag. Vilokvällen igår gjorde susen. Är hur taggad som helst! 

18.08

Jag lyssnade till min förnuftiga hjärnhalva och bestämde mig för att skippa bodypump-passet även fast jag var så himla sugen. Min träningsverk säger stopp. Sparar energin och laddar upp för morgondagens pass så presterar jag dubbelt så bra där förhoppningsvis. Tänkte ta mig en svängom i matteboken istället och finslipa det sista inför provet imorn. Hoppar i säng 21.00. Tjingeling

HUR LÅNGT MAN ÄN KOMMIT ÄR DET ALLTID LÄNGRE KVAR

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag har glidit runt i min vita skjorta, en grön jacka, svarta tights och mina doctor Martens dojjor idag. 
 
Torsdag check! Jag har avverkat 5 lektioner, kladdat med målarfärg, ritat världens finaste teckning och käkat firrepinnar idag. Fredag imorn och en hel härlig helg väntar. Känner på mig att denna kommer bli något alldeles extra. 

BIFFTORSDAG

Leverbiffsmiddag stod på bordet när jag kom hem från skolan. Fantastiskt gott men ville inte riktigt fastna på en skarp bild. Tror på citatet "du blir vad du äter" höhö

VALENTNES DAY'

 
Glad alla hjärtans dag på er alla fina läsare!
Jag sitter för tillfället på fotolektionen och leker med bilder i photoshop. Hatar det programmet för er som funderar. Har en lektion kvar efter denna. Lär vara på hemmaplan kring halvfem tiden. Är enormt sugen på att trotsa träningsverken min och dra iväg på mitt älskade bodypump ikväll. Det var så längesen sist. Hmm. Träningsverk på träningsverk kanske inte känns alltför lockande. Och återhämtningen är ju minst lika viktig som själva träningen. Åh! Vad fiffigt det vore om man kunde dela på sig själv så ena jag hänger hemma med matteboken ikväll medans andra jag pumpar på gymmet?

PRECIS SOM VANLIGT

Jag har träningsverk i mina ben precis som vanligt trots att jag stretshade. Kanske lite väl slarvigt, erkänner. Men jag gillart! Det ska bannemig kännas att man gjort ett bra benpass. 
Torsdag. Fem lektioner ska krigas igenom idag, sen är det fredag. Hellyäh. Rullar nu, tja

-


LYCKLIG

 
Mobilt
Benen och rumpan min är totalt slutkörda. Benpass är bara för härligt! Älskar när det bränner sådär äckligt mycket att man bara vill lägga sig ner och dö. Sitter och stretshar nu även fast det är det tråkigaste jag vet. Får se om jag tar mig nerför trappan till omklädningsrummet eller om benen viker sig. Hehe. Rejäl middag väntar när jag landar på hemmaplan. 

MIN ARM BA FÖRSVANN

Det har redan gått och blivit onsdag. Så gott som helg IGEN. Och bara en endaste vecka kvar till sportlov. Underbara tanke. 
Jag startar min dag med morgoncardio i form av skidåkning på idrotten. Fyra lektioner ska prickas av efter det. Benpass på sensia väntar efter sista lektionen. Längtar!! Mest till den underbara känslan efteråt då man knappt kan stå på benen. Ciao

JA TACK

Ska inhandla mig nya löpartights innan mina blir genomskinliga av allt tvättande. Dom här ska beställas inom en snar framtid. Helst tröja i samma märke också. Himla snygga. Hört att dom är megasköna också. 

-


-

Från weheartit
Halsen min är återställd och fossingen mår aningen bättre så jag tog mig ett härligt axelpass efter skolan. Yesyesyes! Dödade magen lite också. Hade riktigt bra med energi trots att jag kände mig hängig igår. 
Övriga dagen har rullat på med två timmars matte, utbildningsmässa, två lektioner och mumsiga bruna bönor till lunch. Kommer fisa som en gud ikväll:p. 
 
Jag har då precis fått i mig middag här på hemmaplan och duschat en snabbdusch. Tar mig igenom några sidor i en tysk bok nu innan Svenska rivieran. Kram på er alla fina läsare. 
 

HELT ONÖDIGT

Jag har alltjämt såna här sköna kläder på mig nuförtiden. Varför gå omkring i sånt man inte riktigt känner sig bekväm i? helt onödigt asså. Jag har löpartights, en vinröd kofta och en grå t-shirt på mig idag. På fossingarna har jag gympadojjor. Megaskön tisdagsoutfit. 
Jag startar dagen med extramatte eftersom vi har prov på fredag. Klapp på axeln. Två lektioner och spatserande på utbildningsmässa resterande så är tisdag check! Tja
 

INTE SOM ALLA ANDRA TISDAGAR

I vanliga fall brukar jag befinna mig på gymmet den här tiden på tisdagmornar. Men idag klickade jag en extra gång på snoozeknappen och sölade mig lite extra vid frukostbordet med tända ljus och min favoritkanal på radion. Bryta mönster kallas det. Lite kaos i fröken öbergs hjärna men jag överlever nog även detta. 

MATTESNILLE

Jag har massa kycklinggryta i magen så nu kanske jag orkar agera mattesnille någon timme framöver. Intar sängen rätt tidigt sen. Spännande måndagkväll.

LITE UDDA

Kollade just på Nike's hemsida och hittade ett par träningstights? med skelettmönster. Vet inte riktigt vad jag tycker om dom än. Lite för udda nästan men ändå lite småfränt på något vis. 

-

-

SUPERMÜSLI

Enligt planerna skulle ett lite lättare gympass avklaras nu denna måndagseftermiddag. Men halsen och foten min sätter stopp för det idag. Även fast det tar emot jäkligt mycket lyssnar jag på kroppens signaler. Blir lite kaos i hjärnan när man är så insnöad på ett mönster man kört en längre period. Men vad är det ens för idé att dra på gymmet om man inte kan prestera fullt ut? Jag vilar mig hela kvällen och laddar in med energi så kanske jag slipper åka på en förkylning. Just förtillfället förtär jag fil och min favoritmüsli från Pauluns så jag inte svälter ihjäl innan middagen står på bordet. Sockerfri och supergod. 

TUMME UPP

Sängen var nästan lite för skön imorse när alarmet ringde. Men efter frukost är tröttheten som bortblåst. Är dundertaggad för måndag och en låång dag. Eller kanske inte när jag tänker efter. Men jag startar då på bästa sätt med ett skidpass. Hoppas ni får en bra måndag finisar.

THE IMPOSSIBLE JUST TAKES A LITTLE LONGER

Fanny är fantastiskt bra på att göra fiskbenare. Bild från i torsdags. 

WE FOUND A WAY TO LIVE THE DREAM UNTIL WE DIE

Blev rätt sent igår så halva dagen har bara flugit iväg nu. Inte likt en Alva öberg men man kan väl bryta på mönster lite då och då va? 
Hänger för tillfället i mina coola rosa addidasshorts (som för övrigt brukar ligga i garderoben dag ut och dag in), ett grått linne och min rosa sportbehå. Ska ta mig en promenad till solariet och drömma mig bort en stund nu innan jag slår upp matteboken. Kvällens planer står öppna för tillfället. Surströmming till middag och vila från gymmet är iallafall spikat. Tudelu

IGÅR

4 från gårdagen
 
Var på kalas, åt god mat, lyssnade på trubadur, åt ännu mera mat och avslutade kvällen på folkan med bugg och fox. Sjukt bra lördag. 

FRUKOST

Tog mig en välbehövlig sovmorgon idag. Gjorde mig denna mumsiga frukost bestående av kesella, fil, hallon,solrosfrön, avocado, keso, skinka och keso. 

FYRA GÅNGER MIG

Mot öjebyn och kalas. 

LUNCH

Min lunch bestående av ungskyckling, ris, keso, broccoli, sallad, avocado och ägg. Jättegott
 
 Jag ska ta och hoppa in i duschen nu och skölja bort allt silverschampoo innan håret mitt blir alldeles lila. Klockan två åker vi iväg på kalas i öjebyn och firar Anette, min brors sambo. Blir kalasbra

BE THE BEST VERSION OF YOU

Jag och syrran krigar oss iväg mot sensia alldeles strax. Iw-pass följt av biccar, triccar, rumpa och mage i gymmet.  Jag har såklart på mig mitt favvolinne idag. Bra start på en grym lördag! 

ENERGI

Jag älskar fredagkvällar med gladiatorerna på teve, svart kaffe och massa mys. Hela familjen var dessutom hemma igårkväll vilket inte händer alltför ofta. Tumme upp

INSTAGRAM'

 
alvaooberg

ETT LÖFTE

Jag lovar, jag SKA bli bättre att svara på era kommentarer, frågor och funderingar. 

18.50

Har precis duschat och käkat mumsig fredagmiddag med min familj. Jag bara myser massor härhemma ikväll, ser gladiatorerna, dricker kaffe och återhämtar mig. Behöver en hemmakväll känner jag. Kram på er 

FAVVOFREDAG

Jag befinner mig just nu på sensia för ett härligt rygg, bröst och magpass. Lite TRX som avslutning innan jag rullar hemåt för fredagmiddag med familjen. Supertaggad och lycklig som bara den att det är fredag och helg!! Herewego

FÖR OM JAG TAR I FÖR LÖST HAR JAG FÖRLORAT ALLT IMORGONBITTI

Idag glider jag omkring i min supersköna stickade tröjja, löpartights och converse. Fredagsoutfit check! 
Fem lektioner och en föreläsning om doping ska prickas av innan jag beger mig mot sensia för ett fredagspass. Älskar fredagar massor. Vi hörs sen vänner

FREDAGSLYX

Proteingröt, mosad banan, hallon, solrosfrön, macka, skinka, keso, gurka, tomat, lax, vatten, mjölk, apelsin. Gottgottgott

-

Avslutade min kväll igår med ett avsnitt av OTH. Typ lite bra serie. Fattar inte att jag
börjar se den först nu. Men den som spar, han har brukar man ju säga. 

IF YOUR DREAMS DON'T SCARE YOU, THEY AREN'T BIG ENOUGH

Idag har jag gått omkring i rosa, militärgrönt, vitt och svart. Avklarat några lektioner, flamsat, ätit chili con carne och lekt med målarfärg på fotolektionen.
 
Ikväll pluggar jag lite engelska och tyska innan ett avsnitt av Oth ska ses. Gör en tidig kväll ikväll så slipper jag agera zombie imorn också. Tjingeling

EN SÅN DÄR LINSLUS

Agerade treåring framför kameran på fotolektionen häromveckan. 
 
Det är torsdag vänner! Jag är glad glad glad. Jätteglad. Även fast min prinsessömn inte riktigt inföll inatt. Jag vet att jag överlever. Många lektioner ska avklaras precis som vanligt. Överlever nog det med tror jag. Ha en bra dag snyggingar

TRÄNINGSVERK PÅ TRÄNINGSVERK

Benpasset blev hur bra som helst även fast träningsverken envist satt i sen i måndags. Den lär ju vara dödlig imorgon då. Men jag gillart! 
Just för tillfället glider jag runt med turban på skallen i min mysiga onepiece. Jag ska försöka få in en engelskaredovisning i skallen till imorgon och ta mig igenom några sidor i den där tyskaboken innan det blir semmelkalas hos familjen öbergs. Guldkanter lite då och då är viktiga. Ha en fortsatt bra onsdag vänner.

Q/A

Anonym;
Vad är det för gröt? Vad har du i och på den?
 
Det är bara vanlig havregrynsgröt gjord på fiberhavregryn, mjölk, vatten, salt och kanel. Sen mosar jag banan på och sätter hallon och solrosfrön. Oftast kanel på också. Brukar ibland ha blåbär eller rivet äpple på gröten också. Supergott!

LEGDAY

Bättrar på kycklinglåren innan jag rullar hemåt. I den här posen på bilden ser mina ben nästan lite grova ut↑ Men man kan ju inte alltid stå i den vinkeln. Krigar! 

**


ARKIVBILD

Från i höstas
 
Jag vaknade med en finfin känsla inom mig imorse. Nyss var det måndag och nu är det så gott som fredag igen! Betyder att det hips vips snart är sportlov. Jag har fem lektioner att pricka av idag innan jag får bege mig till sensia och döda mina ben. Ikväll ska jag unna mig en guldkant. Det har jag lovat mig själv. 

-

 Hur sant som helst. 

07.14

 
Har precis fått i min min grötfrukost. Onsdagar kräver lite extra energi. Ett ägg slank också ner men kom inte med på bilden. 

Q/A
Sanna;
 
Äter inte du mjölk till din gröt? Om inte, varför?
 
Klart jag har mjölk till gröten min. Det är bara att mjölkpaketet är så fult att ta med på min frukostbild. Brukar även ha mjölk i den när jag kokar ihop den i micron. Mjölk är ju livets dryck! Skulle inte klara mig en dag utan. 

DO MORE, CREATE MORE, BE MORE

Från Weheartit
 
 

VEM VET HUR LÄNGE KÄNSLAN ÄR KVAR

Jag har gått omkring i en röd stickig kofta, en grå t-shirt, spräckliga jeans och svarta gummistövlar idag. Hipp. 
Har jobbat lite matte, chillat vid en dator och haft utvecklingssamtal idag. Ikväll pluggar jag engelska och ser svenska rivieran. Hoppas allt är bra med er finisar. 

MIN FAVORITRÄTT

Alltså det finns inget godare än Lax och pressad potatis. Munorgasm typ. Andra gången denna vecka jag får äta min favoriträtt. 

EN DAG ÄR DU GLAD ATT DU ÄR DU

Ni bara måste lyssna på den här låten. Döhärlig! Älskar den. 
 
Morgonpasset gick super. Bara jag och några enstaka morgonmänniskor där. Var dock lite tidsoptimist och trodde att jag hur lätt som helst skulle hinna duscha, käka och promenera till skolan på bara 20 minuter. Ööh. Stressade ihjäl mig lite där. Men jag återuppstod så nu sitter jag här på medieproduktionen, skriver en artikel och lyssnar på Tarzan. Inte så pjåkigt. Krigar på resten av dagen och landar på hemmaplan kring femtiden efter mitt utvecklingssamtal. Hare

MAKE YOURSELF PROUD

 
Jag startar min dag med ett axelpass på sensia i mitt nya favoritlinne. Lite explosiva intervaller på min favoritcykel ska också avklaras. Jag älskar tisdagmornar och att ha gymmet nästan för mig själv! Tumme upp

MOTIVATION

Weheartit

IDAG

Har jag gått omkring med mitt namn på bröstet, gjort en av mina bättre prestationer på journalistikprovet, ätit biffar, hoppat höjdhopp och svettats på mitt andrahem. Helt bra måndag ändå. 

MAN HAR DET ALLT BRA

Komma hem från gymmet vrålhungrig till färdiglagad pyttipanna och stekta ägg är inte pjåkigt alls. Mums! 

TJA MÅNDAG

Nej jag har inte min onepiece på mig idag, även om det hade varit megaskönt. Jag går omkring i löpartights, converse och en kofta idag, avklarar ett prov, några lektioner och äter biffig lunch idag innan jag kan pricka av måndag den fjärde februari. Vi hörs vänner.

4 SÖNDAGSBILDER

1.Min favoriträtt (lax och pressad potatis) 2.Lekte eparaggare när jag övningskörde. 3. Lite bra väder 4.Pärlan
 
Blev en bra söndag igår. Inte alltför mycket söndagsångest. 

HALLON-KANEL BOOST

Grötfrukost är fortfarande min absoluta favorit. Mycket kanel, mycket hallon. Massor med gott

3 FEBRUARI

Det är söndag. Jag är sådär superseg i hela kroppen idag så jag vilar mig från träningen. Min kropp behöver återhämtning. Jag ska bege mig mot kylskåpet och slänga ihop något ätbart nu innan dagens plugg ska avklaras. Lite senare står övningskörning och favoritmiddag på schemat. Helt ok typ. 

KÄRLEK VID FÖRSTA ÖGONKASTET

 
Jag började se OTH igår. Helt efter som vanligt. Men såld direkt. Som kärlek vid första ögonkastet. Kär i en serie. Men inte lika kär som i OC. Än så länge iallafall. 

EN FAVORIT

Body mist. Victoria Secret. Sheer Love. Luktar gudomligt.
 
 


DU FÅR VARA HUR DU VILL, JAG KOMMER VARA MIG SJÄLV

Nyduschad och insmord med min favorit bodybutter från bodyshop. Myser i min piece. Jag ska plugga lite journalistik och dricka kaffe nu. Kvällen min kommer nog bli sådär superbra känner jag på mig. I lilltån av alla kroppsdelar.

BOKAT OCH KLART

Ja det är sant! Jag ska få fara utomlands och bli neger på riktigt för första gången i mitt liv. Resan är bokad och klar  och går av stapeln i slutet på Maj. Till Turkiet en hel vecka. Perfekt bränna till början av sommaren. Och det bästa av allt är att vi åker med Sensia på en gruppresa och kommer kunna träna varenda dag. Längtar ihjäl mig tror jag!

MAKE IT A LIFESTYLE, NOT A DUTY

 
Avklarat morgonpass och välförtjänt golunch. Mår hyfsat bra just nu asså.

STOP HIDING YOUR DAMN BICEPS

Jag startar min dag på Sensia precis som alla andra lördagmornar. Armarnajäklarna och rumpan min ska dö lite idag. Besöker solariet direkt efter och drömmer mig bort en stund sen. Tja

CP TERMOMETER

Den är helt galen. Trodde på riktigt det var 32 minus ute. Pheew asså

YESTERDAY

1.Cuttade halvt ihjäl mig. 2.Hängde på skolan i mina converse. 3.Intervaller på min favvocykel 4.Tacomiddag 5.Världens bästa flickor 6.Jag i min röda stickade tröja. 

EN RIKTIG JÄKLA VINNARE

Just nu känner jag mig nästan som en sån. Eller iallafall lika lycklig som en trissvinnare typ! Jag har avklarat fem lektioner och ett prov idag. Känns überbra! Ska ta mig iväg till sensia nu och ta mig igenom ett svettigt fredagspass i mitt snygga träningslinne. Kvällen min ser ut så att jag käkar tacos med mina favvotjejjer till middag och lite senare beger mig mot Norrmalmia för att kika lite på domarcupen. Blir nog kalasbra! In i bubblan nu. Ciao

1 FEBRUARI

 
Start på en ny månad. Nya möjligheter. Nya mål. Nya träningspass. Jag somnade i bra tid så jag nästan studsade upp ur sängen när alarmet ringde imorse (gör alltid det men idag var det någon slags extrastuds). Jag har ett prov och fyra lektioner att avklara idag innan jag besöker mitt andrahem och svettas lite. Yesyes

GODMORGON

Grötfrukost. Fredagmorgon. Lycklig. Godmorgon på er fina ni. 

RSS 2.0