Q/A

Anonym;
Hej, måste bara fråga. Varför ler du så mycket på varje bild?
 

JANUARI

31 dagar av år 2013 har gått och jag har redan hunnit med en massa. Januari månad är förbi om några timmar. Den startade på sämsta sätt med en stulen iphone och en liten tid av deppression men fortsatte desto bättre. Har svettats massor på mitt andrahem, umgåtts med mina fina vänner, firat trettondagsafton, hoppat i snön, hatat snön, ätit många gröttallrikar, flippat burgare, gjort kullerbyttor i min säng, druckit kaffe, flexat i spegeln, haft madrassrejs, sett hockey osv osv. Låter bilderna tala om resten. 

SÅDÄR BRA

Idag har jag gått omkring i skjorta och en röd sjal på skallen. Ätit fiskpinnar gånger 2. Sett en sjukt bra föreställning. Garvat lite smått och fått snålskjuts både till och från skolan. Har haft sämre torsdagar asså. 

FINNS INGA VINNARE I LEKAR FÖR TVÅ, DET ÄR BARA SÅ

Jeansjacka-Second hand Skjorta-Gina Tights-H&M Kängor-Doc Martens 
Idag är det torsdag. En rätt lång sådan precis som alla andra. Jag vaknade upp med en galen träningsverk så det rent var gruvensamt att sätta sig på toan. Jag tycker ändå på något vis om känslan. Rullar mot skolan alldeles stax. Förhoppningvis är vägarna plogade så slipper jag bli lika förbannat som igår. 

MAYBEE IT'S ABOUT THE STORY

Weheartit

VÄRLDENS BÄSTA

Just nu är jag enormt tacksam att Elin är min syster. Annars hade det varit jag som krigade med snöskyffeln därute precis just nu. Hon är grym! 
Jag ska sätta mig med lite journalistikplugg nu till klockan sex då vi ska käka finmiddag och fira pappa som fyller år idag. Grattis till dig pappsen. Ha en bra onsdagkväll människor.

JAG HATAR SNÖ

4 Bilder från idag.
Ja jag hatar snö mest i världen just nu. Huvva va arg jag var när jag kom hem med cykeln (bilden nere i högra hörnet), arg, tårögd och bara förbannat less på att det ska snöa här i Norrland. Nu vill jag ha sommar. Jättemycket. 
Annars har dagen rullat på rätt bra ända tills cykelturen hem förstörde mitt humör. Avklarade ett grymt benpass imorse som sagt. Benen kommer strejka imorn. Japp. 

MELLANMÅL

Ett välförtjänt mellanmål efter krigandet hem på cykel i snöstormen. 

LEGDAY

Vi slipper idrottslektionen nu på morgonen så jag börjar inte föräns 9.45. Passar på att avklara dagens benpass redan från morgonen då jag har gymmet för mig själv. Känner mig riktigt pigg och laddad idag. Taggad till tusen för ett bra benpass. Jag ska verkligen jobba på mina lår nu. Vill ha stora snygga starka lår! 
Rullar direkt mot skolan sen för att avverka några lektioner. Jobbiga sådana. Men vi krigar. 

INSTAGRAM'

Mina senaste bilder på Instagram; alvaooberg

18.04

Har dragit på mig min älskade onepiece och sätter mig snart med journalistikboken i hopp om att få in lite kunskap i skallen. Om jag är effektiv och inte kollar mobilen varannan minut kanske jag kan se svenska rivieran innan sängen. Hoppar i säng tidigt så jag orkar upp och slakta mina ben imorgonbitti innan skolan. Vi hörs barn! 

29 JANUARI

4 kassa mobilbilder från idag
Jag har idag gått omkring i löpartights, en grå t-shirt, spräcklig kofta och converse, morgongymmat, lekt med bilder i photoshop, ätit kyckling och jobbat matte idag. Morgonpasset gjorde susen! Bara jag och ett fåtal morgonkrigare där den där tiden. Skönt man slipper slåss om grejjerna. Hade sjukt bra pump idag dessutom. Yes! Avklarade 3 lektioner innan jag rullade hemåt igen. 

BITCH I KNOW

Anonym
 
Hur lång är du?:-)
Vem är din bästa vän?
Äter du aldrig något onyttigt under helgerna?
Vad vill du jobba med när du blir äldre?
 
-Jag var 154,5 centimeter lång sist jag mätte mig.
-Jag har många bästa vänner.
-Jag är väldigt mån om att äta nyttigt. Jag gillar att äta bra och näringsrik mat vilket dessutom får mig att må väldigt bra. Klart jag kan unna mig något "onyttigt" då och då. Såkallade guldkanter. Men det skulle aldrig falla mig in att köpa en godispåse eller så. Kan ta en chokladbit till kaffet eller så.
-Jag vet inte helt säkert just nu vad jag vill jobba med men skulle kunna tänka mig polis, brandman, personlig tränare, dietist, hälsovägledare eller liknande. Jag har ju tid på mig att bestämma mig för den saken. Få se hur det känns efter studenten.
 
 

BE SO GOOD THEY CAN'T IGNORE YOU

Börjar se aningen skillnad även på mina armar nu även fast jag fortfarande är rätt svag. Men jag jobbar på dom. Ska skaffa biccar stora som hus!:p Och jag ska börja träna chins nu också har jag tänkt. Inte bara i en fuskmaskin utan på riktigt. 
 
Vi har som vanligt sovmorgon idag så jag startar med ett morgonpass på sensia så slipper jag trängas när alla andra ska dit ikväll. Jag vet att jag har sagt det miljarders gånger men jag älskar morgonpass!! Jag är ingen kvällstränare. Så nu bär det alldeles strax av mot Sensia för ett axel, biceps och tricepspass. Bra start! 

YOLO TYP

Lyssnade på den här låten för första gången igår. Typ gillar den även fast den är helt lejd. Haha. 

19.33

Träningen gick riktigt bra idag även fast benen kändes aningen sega till en början. Men när jag väl fick igång flåset på cykeln var tröttheten som bortblåst. Dödade magen rejält efter det så får axlarna vänta tills imorgonbitti. 
 
Jag har precis fått i mig middag nu. Var sådär vrålhungrig så magen bara skrek så det blev en stor portion med korv och mos till att börja med och till efterrätt två ägg, en skål med kesella, keso, blåbär och havregryn. Tja matkoma... 
Men som sagt har jag välldigt lätt för att tappa vikt så det gäller att passa på att ladda in extra så ofta det bara går. Om någon timme lär det bli fruktstund innan jag intar sängen. Innan det ska lite plugg avklaras. Yesyes

MÅNDAGSGYM

Passar på att avklara dagens träning redan nu. Kondition, axlar och mage står på schemat. Herewego

5 SAKER

- Jag är skitskrajj för döden. Får ångest när jag tänker på att allt en dag kan bli helt svart.
- Jag älskar maträtten leverkaka.  Låter enormt äckligt men mina smaklökar gillart. 
- Jag önskar jag gillade sushi. Det ser så himla gott ut men smakar apa. 
- Jag vill vara tio centimeter längre. 
- Jag vill våga klippa av mig håret. Rejält. 
 
 
Det är måndag. Jag har välldigt många lektioner framför mig. Slutar 16.20. Sensia väntar direkt efter det så har jag övriga kvällen fri till plugg. Ciao

ALIVE OR JUST BREATHING


ONLY KNOW YOU'VE BEEN HIGH WHEN YOU'RE FEELING LOW

Hänger i min sköna gråa t-shirt och min knallrosa sportbehå som jag förstörde i tvätten igår för er som vill ta fram favvopennan. Tar tag i lite plugg om exakt 14 minuter. På dom minutrarna hinner jag checka många favvobloggar. Kvällen min kommer jag även den ägna åt lite plugg och förmodligen någon eller några powernaps. Vilar från träning idag. Tja
 

27 JANUARI

 
Startade denna söndag med madrassåkning och birgerflippning på vallsberget med filurerna på bilderna ovan. Hur härligt som helst. Söndagsångesten ba blåste bort liksom. 

9 BILDER

9 Små bilder från gårdagen.
Hade en rätt bra lördag. Tacomiddagen slutade med kycklingspett på lövholmsvägen istället. Men resten gick enligt planerna. Låter bilderna tala. 

JUST FÖR TILLFÄLLET

 
Sitter jag med massa silvershampoo i håret, mätt i magen min och har en sån där finfin känsla i hela kroppen. Ska ta mig en välförtjänt dusch innan jag sätter igång med lite plugg.
Halv fem drar jag och Andreas på hockey. Kvällen kommer spenderas i bodsjön med tacomys och film. Inte pjåkigt alls asså. 

12.36

Min lunch idag bestående av fiskbullar, fiskpinnar, omelett, broccoli, bulgur med paprika och rödlök, keso och en  morot. Gottgott

FAVORITMORGON

Drog igång min lördag med ett Iwpass följt av gym. Underbart! 

IF IT DOESN'T CHALLENGE YOU, IT WON'T CHANGE YOU

Rullar iväg mot Sensia24 för ett morgonpass. Krig

MYSMORGON

Laddar upp med grötfrukost precis som vanligt. Morgongym står på schemat precis som vanligt. Taggad till tusen precis som vanligt. 

2 AV 5

Jag och Hanna var som sagt på premiären av filmen "Ego" igårkväll. Trodde den skulle vara en sån där tiopoängare men slutet var rätt kasst. Så till er som inte sett filmen men tänker gå och se den på bio, spara era pengar till en bättre film istället! 

FREDAGSMYS

Avslutade min kväll igår på hemmaplan med svart kaffe, gladiatorerna och en mysig filt. Hjärta till fredagar. 

SVETTAS IHJÄL

Startade helgen på bästa sätt med ett intervallpass på sensia. Blev sådär härligt blöt i svett så mitt nya snygga linne fick en baotafläck där mitt på. Brunkigt värre. Lite rygg och magövningar på det och jag var nöjdare än en trissvinnare. Typ.
Nu ska jag äta fredagsmiddag med min underbara familj innan jag och Hanna drar på bio. Ha en bra fredagkväll kompisar.

MIG GÅNGER TVÅ

Jag vaknade imorse med den där underbart braiga känslan inom mig. Det är fredag igen och jag går omkring i världens skönaste kläder. Löpartights, min knallrosa sportbehå, en stor t-shirt och träningsdojjor. Har fem lektioner framför mig innan vi i sa2b tar helg. Bara kriga. 

BLUEBERRY FRIDAY

Bröt på min hallontrend idag. Vågat värre. 

JAG ÄR TYP BRA PÅ DET DÄR

Slutar alltid med att min mobil är full med fula bilder när jag har suttit och "pluggat". Gårdagens resultat↑ Bra tjejen!

TODAYS

Gått omkring i min stickade tröja, en vit skjorta, tights, dunväst och mina doctor Martens idag. 
 
Ikväll pluggar jag hela kvällen och tar mig förhoppningsvis igenom dom därjäkla sidorna i tyskaboken som känns som tusen fastän dom bara är 20. Hoppar i säng rätt tidigt eftersom det blev aningen för få timmar inatt. Prinsessömnen är viktig. Tjingeling

4 SMÅ

Idag har jag powerwalkat till skolan, haft utsläppt hår (hela dagen!), jobbat matte, sett världens bästa film ever", ätit massa köttbullar, halvt halkat ihjäl mig, och fotat i fotostudion med min fina vän. Torsdagar är ändå lite bra på något vis. 

HAPPY TO LAY THERE, HAPPY TO BE THERE

Från en av mina favoritfilmer, Dear John. Blir tårögd, så himla fint. Titta vänner!

INGEN FANTASI ALLS

Godmorgon vänner! Idag är det torsdag och jag har ingen fantasi alls för några intressanta inlägg här på bloggen. Återkommer i eftermiddag och har förhoppningsvis några bra bilder att bjuda på då också. Ha en bra dag så länge finisar♥

NEW IN

Fyndade detta enkla snygga linne idag för endast 49:- från bikbok. Tänkte faktiskt ha det till träningslinne. Jag kommer känna mig som en vinnare på gymmet varenda gång jag bär det. (det är militärgrönt för er som inte riktigt ser det)
 
Jag har precis duschat och käkat fiskbullar till middag nu. Tänkte ta ta mig i kragen och försöka tragla mig genom dom där jäkla sidorna i världens tråkigaste och obegripligaste tyska roman. Får besök av Andreas lite senare. Ha en fortsatt trevlig onsdag vänner! 

23 JANUARI

4 Bilder från dagen
Idag har jag gått omkring i min turkosa stickade tröja, dunväst, löpartights och gympadojjor. Hur skönt som helst!
Avklarat tre lektioner+ idrott, lunchat med Hanna på nodo och avverkat ett biceps och tricepspass på sensia. Mår himla bra för tillfället. 

14.47

Avverkar ett biceps och triceps-pass på sensia24 innan jag rullar hemåt. Hardworkwork

FINNS INGET SOM KAN FUCKA DET JAG KÄNNER JUST NU

Låtsades att jag var en ängel på fotolektionen i onsdags
Jag blev rentutav megalycklig när väckarn ringde imorse precis när hela Sverige gick under i krig. Huvva vilken mardröm. Förhoppningsvis håller den lyckan i sig resten av denna dag. Känner i lilltån att just den här onsdagen kan bli sådär superbra. En liten del i det hela kan vara att jag slipper ha tyskalektion idag. Fakkje. 
Startar dagen med idrott på schemat! Kan inte bli mycket bättre. Puss

STANDARD

Fiberhavregrynsgröt, mjölk, mosad banan, hallon, kanel, solrosfrön, äggmacka

VI KAN GÖRA ALLTING PLUS LITE TILL

Har precis kommit hem från en 24 minutare i solariet och ansiktskanonen gjorde sitt kan man ju säga. Har en rödbrunaktig ton i hela fejset som ni ser. Känns ju bra att man ser lite resultat iallafall.
Ska mysa i min megasköna morgonrock hela kvällen, plugga lite journalistik och hoppa i säng tidigt som vanligt nuförtiden. Sängen är min bästa vän typ. Pussar

3 FRÅN DAGEN

Startade som sagt dagen med ett skönt benpass. Hade gymmet för mig själv den där tiden på morgonen. Underbart! Cyklade hemåt med skakiga ben och gjorde mig en mumsig lunch innan jag rullade till skolan och avklarade tre lektioner. Rätt bra tisdag än så länge! 

LEGDAY

Vi i Sa2b har sovmorgon till 12.05 idag så jag drar igång dagen på bästa sätt med ett benpass på sensia. Är aningen mör från gårdagen men när jag kommer igång går det nog gallant. Krigar!!  

DET BÄSTA

Laddar upp med havregrynsgröt som vanligt. Alltid lika gott. Blir en jäkla sprutt i bena. Perfekt till ett mördarbenpass dessutom! 

Godnatt från mig och Buster

DET KAN VARA DET BÄSTA SOM HÄNT

Ikväll pluggar jag lite, myser framför teven, dricker vatten och äter frukt. Ungefär så. 

JA TACK

Är i stort behov av lite nya träningskläder. Skulle inte tacka nej till dessa här ovanför. Speciellt inte träningstightsen från gymgrossisten. Sjukt snygga! 
 
Blev lite ändringar i schemat för min del idag. Vi fick sluta två timmar tidigare idag så jag passade på att träna direkt efter skolan. Axlarna fick dö lite idag så sparar jag benpasset till imorgonbitti. Skönare att köra ben när det är tomt i gymmet. 

DONT'T LET YOUR DREAMS BE JUST DREAMS

 
Bilder från Weheartit
 
Känns ovanligt bra ändå för att vara måndag morgon. Jag har inget megastort prov som ska avklaras som förra måndagen. Har 5 lektioner som ska avklaras istället innan jag landar på hemmaplan igen. Laddar upp psykiskt under dagen för mitt mördarbenpass ikväll. Hatkärlek är rätta ordet. Ha en bra dag så länge!

´


KRIGARE

Min pluggkväll igår slutade med bara fem sidor lästa, en alldeles på tok för lång powernap, massa fula bilder, två kaffekoppar och tidigarelagt sängläge. Bra tjejen

INSNÖADE

Jag och Andreas lekte lite i snön efter en skön sovmorgon. Promenerade i finvädret. Fotade lite till min fotouppgift. Jag lunchdejtade med syrran och Erik efter det. Nu har jag tänkt sätta mig och plugga. Ordentligt. Kaffekoppen finns nära till hands eftersom prinsessömnen inatt inte riktigt var komplett. Lyckospark till mig.

VÄRLDENS BÄSTA

 
Bild från nyår. 

HEJ SÖNDAG

Lyckades fippla bort alla bilder jag tog igårkväll. Bra jobbat Alva. Hatar arkivbilder men ibland har nöden ingen lag. Hade iallafall en megamysig kväll igår med folket. Spelade spel, käkade gino och såg film.
Ska dra på mig lite kläder nu och gå ut och fota till en fotouppgift som ska vara klar i veckan. Förhoppningvis kommer nå finurliga bilder upp på bloggen lite senare. Tja

LYCKA

Då var man återigen iphoneägare. Lycklig Alva. Tänk vad en materiell sak kan betyda så mycket. Läskigt. 
 
Har umgåtts med mamma och pappa hela eftermiddagen, promenerat, strosat på stan och druckit kaffe på Ekbergs. Nu ska jag hoppa i duschen för andra gången denna lördag. Lyxmiddag och myskväll med fina människor väntar! Ha en bra kväll hörni. 
 

HELT GLAD

Passet gick fantastiskt bra imorse. Alltid lika härligt att starta dagen med att svettas. Har precis fått i mig en rejäl lunch. Jag tar mig en promenad med mor och far in till staden om en stund så jag äntligen får bli iphoneägare igen. Är så glad.

MORGONKRIG

Rullar alldeles strax iväg mot Sensia för ett skönt morgonpass innan alla dagens to-do´s prickas av. Kör mitt egna lilla bodypump-pass eftersom dom av någon anledning tagit bort det på lördagsschemat. Blir en sväng till Thailand direkt efter passet. Superduperbra start på denna dag! 

´


GODMORGON VÄRLDEN

Det är lördag. Jag ska morgongymma idag. Jag ska besöka solariet, bli iphoneägare igen (!!!!!!!), umgås med min mor och far, plugga pyttelite och spendera kvällen med fina vänner. Startar med en mumsig grötfrukost. 

VÄGEN BLIR BARA SÅ SVÅR SOM DU GÖR DEN

Passet efter skolan gick sådär bra som det bara kan gå på fredagar. Tröjjan gick liksom att vrida ur efter passet. Sånt gillar vi! Död och nöjd som satan cyklade jag hem och käkade mysmiddag med min fina familj.  
 
Ikväll myser jag i min onepiece och en ful inbakad fläta i håret. Dricker kaffe och glor på gladiatorerna också. Standard på fredagar nu. Blir förmodligen en tidig kväll sen eftersom jag precis som alla andra lördagar kör morgonträning. Det bästa. Ska även inhandla en ny iphone imorgon. Lycklig, svar ja. Kram på er underbaringar. 

INTERVALLFREDAG

Drar igång helgen på bästa sätt här med ett intervallpass på sensia. Taggad till tusen. Energin är på topp idag. Gomiddag och fredagsmys väntar ikväll. Bra morot. Herewego! 

2013-01-08

Man kan inte annat än vara lycklig på fredagar. Har fem lektioner framför mig innan vi i sa2b tar helg igen. Måste kila nu. Tja

ETT MÅL

Jag har lovat mig själv att bli bättre på att göra snygga inbakade flätor på mig själv. Det är ju så himla fint om dom blir bra. Jag lyckas inte alltför ofta med mina. Men övning ger färdighet som man brukar säga. 

FRUKOST

Här har ni en bättre bild på min frukost än den jag fick till igår. Precis likadan som då och precis lika mumsig. Havregrynsgröt är bäst. 

UNDERBARA FREDAG

 
Jag är typ lite kär i dig världens bästa dag. Bra spänst har jag också :p 

2 FRÅN DAGEN

Dagen har rullat på rätt bra ändå. Hunnit med några tråkiga lektioner, dansat med ettorna, fotat ute i kylan och ätit mumsiga tortellinisar. Ikväll umgås jag med mina pluggböcker. En och annan kaffekopp lär det också bli om jag inte ska somna som vanligt. Imorgon är det fredag vänner! Fred

EN LÖGN BLIR LÄTT EN SANNING NÄR DEN KOMMER INIFRÅN

Idag har jag haft på mig min rosa stickade tröja, en vit skjorta, min dunväst och mina doctor Martens kängor.
 

FOTOGRAFISK BILD

Mina fingrar gör ont. Det är för jävligt att fota i minus hundrafemtio grader. Men jag är glad idag. Överlever. Fotolektionen är snart slut. Sitter och leker med bilder i photoshop (är sämst i världen på det). Har bara en lektion kvar efter denna innan jag promenixar hemåt. Amen.

07.38

Det är torsdag och jag har rosa på mig idag precis som förra. Har sminkat mig också dagen till ära. Är rätt glad inom mig även om torsdagförmiddagar är lite småjobbiga. Krigar ända till 16.20. Kram på er alla fina läsare.

UNDERBARA NORRLAND

Det är såna här dagar det är extra härligt att bo i Norrland.  Dubbla Långkallingar och tio lager kläder är smidigt.

FAVORITFRUKOST

Havregrynsgröt, mosad banan, hallon, massor med kanel, äggmacka, randig kaviar. 

JAG OCH MIN TURBAN

Tog mig en sväng förbi solariet direkt efter skolan och somnade som en stock direkt. Dagens pn check! Sitter här med min turban på skallen, nyduschad och fräsch. Ska flippa lite plättar alldeles strax. Kvällen spenderar jag här på hemmaplan och får sällskap av en Andreas. Kalasbra. Tja

IM BLEEDING OUT FOR YOU, SO IF THE LAST THING THAT I DO

Idag har jag gått omkring i min dunväst, min vita tröja från gina, mina doctor denim jeans och mina doctor Martens kängor. Svart på vitt. 
 
Startade min dag på gymmet som sagt. Det var som vanligt jag och alla söta gubbar den där tiden på morgonen. Underbart! Rullade vidare mot skolan för att avklara en svenskalektion, äta två paltar till lunch och checka av ytterligare 3 lektioner. Helt ok onsdag hittills. 

EVERYDAY

Som ni märker har jag enorm jäkla bildbrist! lovar det blir ändring på det snart.
Vi fick sovmorgon idag istället för idrottslektion eftersom vi ställde upp och dansade med ettorna igår. Så jag passar på att morgongymma idag med. Jag älskar verkligen att träna på morgonen. Slippa trängas och ha sig när alla andra ska träna. Biccarna och triccarna ska få sitt idag. Vi hörs senare människor! 

JA TACK

6
Svart Kånken. Boyfriend Jeans från Gina Tricot. Ja danke

-


HOLD MY HAND AND I WALK WITH YOU

 
Idag har jag gått omkring i min gråa mysiga tröjja, dansat bugg med ettorna, halvsovit på matten och lyssnat på en sjukt bra föreläsning om doping och kosttillskott. Ikväll umgås jag med mina skolböcker och tar mig en sväng till Thailand innan jag intar sängen tidigt precis som vanligt. Helt okej tisdag typ. 

MAN FÅR SOM MAN FÖRTJÄNAR

Träningsverken kom som ett brev på posten precis som jag förtjänar efter ett stenhårt benpass utan stretchning. Yesyes. Har sovmorgon idag som vanligt så ett morgonpass på sensia ska avklaras nu innan jag rullar mot skolan. Axlarna och magen ska bli snäppet grövre idag. Ha en bra dag vänner!

SNART PÅ BANAN IGEN


Några bilder från min instagram;alvaooberg

Saknar så att instagramma! Men jag är på banan igen inom en snar framtid. Inhandlar mig en ny iphone i veckan. Längtar!!

TYP LITE SMÅTAGGAD

Provet idag gick inte alltför bra men minst ett E ska jag då fixa om inte Pajala rättar helt galet. Resten av denna måndag har varit fantastiskt dryg och mina ögonlock har inte alls samarbetat. Men nu sitter jag äntligen här, måndag avklarad och veckans höjdarpass framför mig. Benen ska dö ikväll! Fakkjee

MAKE IT COUNT

Kuggar upp för kvällsgym.

HEJ MÅNDAG

Just nu är jag apnervös även om bilden inte riktigt stämmer in på den känslan. Sitter med provet framför mig om sisådär en 35 minuter och för tillfället känns det som att jag inte kan ett endaste dugg. Nivet man tänker alltid att man ska få total blackout när man sitter där och ska få ner allt på pappret. Känner precis så även idag... Om ni har lust och läser detta kan ni ju hålla tummarna för mig. Bara jag får det där gjort och någorlunda bra resultat svävar jag på moln. Eller nå. Slutar då 16.20 precis som alla andra mådagar. Hade gött så länge! 

¨

 

3 ARKIVBILDER

-Jag saknar att kunna jogga i bara shorts och linne
-Mysiga kvällar på tages med fina vänner
-Att dingla med fossingarna i vattnet längs södra hamnen

SÖNDAGSPROMENAD

 

10.15

Jag, syrran och Erik rullar alldeles strax mot Hortlax för att lira lite innebandy med några människor. Perfekt start på denna söndag! (även fast jag är sämst i världen på innebandy).

GODMORGON VÄRLDEN

Det är söndag. Jag vaknade nyss även fast det blev alldeles på tok för sent igårkväll. Men ögonen var sådär ovanligt pigga trots det så det bara blev jobbigt att ligga kvar och fördriva tid i sängen. Tog en fin bild på mina ben och hoppade upp. Ska bege mig mot köket och tillverka en superdupergod grötfrukost här och nu.

HAPPINESS

Lyckokurvan har dykt upp igen. Somnar lycklig, vaknar nästan lite lyckligare. Snälla låt det få vara såhär ett bra tag. Underbara lycka. 

13.15

Idag bestod min lunch av wok, nudlar, broccoli, keso och sallad. Supergott! 
 
Sitter för tillfället med massa silverschampoo i håret. Mätt i magen min. Vill få bort min varma ton som har befunnit sig alltför länge i min kalufs nu. Sätter mig och pluggar in det sista för provet sen som går av stapeln på måndag innan gomiddag med familjen. Ikväll ser jag Wallander på bio och myser. Hoppas ni mår lika bra som mig finisar.

FIND A WAY OR MAKE ONE

 
Bilder från weheartit
 
Passet gick riktigt bra imorse. Körde min egna lilla variant av bodypump. Helt slut i hela kroppen efteråt. Underbara känsla. Tog mig en sväng förbi thailand efter det innan jag rullade hemåt igen. Fantastiskt start på dagen!!

SOME PEOPLE WISH FOR IT, OTHERS WORK THEIR ASS OFF FOR IT

Blev en tidig kväll igår så snoozeknappen kändes inte ens lockande imorse. Har laddat upp med gröt och ägg nu till frukost. Men jag insåg till min besvikelse att bodypumpen idag var inställd så det blir eget gympass istället. Fungerar bra det med även om lördagmornar och bodypump är något alldeles extra stämmningsfullt. Menmen. Som med allt annat är det bara att göra det bästa av situationen. Kuggarupp! 

STARK SOM EN VARG

Wolf är helt klart min favorit bland gladiatorerna. Dreggel typ.

STARK SOM EN VARG

Wolf är helt klart min favorit bland gladiatorerna. Dreggel

20.00 (mobilt)

Snygga gladiatorer. En skön soffa. Kaffekopp. En glad Alva. Kan inte bli bättre denna fredagkväll.

LITE UPP OCH NER

Har precis fått mina ben rakade och även skrubbat hela min kropp så jag blir lite extra brun när solariet ska besökas imorgon efter morgongymmet. Ikväll myser jag härhemma med min mor och far, ser gladiatorerna, äter mörk choklad och dricker kaffe. Kanske att jag lyckas hålla mig vaken till tio iallafall. Blir hursomhelst en tidig kväll  så jag hinner med morgondagens to-do´s. Ha en fortsatt bra fredag hörni.
 
Juste jag har glömt att säga att jag snart kan inhandla mig en ny iphone när försäkringspapprerna är klara. Är fruktansvärt less min dekHTC jag har för tillfället. 

EN HELT VANLIG KAFFEKOPP

Svart kaffe. Mörk choklad. Fredagkväll. Tumme upp. 
 

SMILE BECAUSE YOU CAN

Passet gick riktigt bra idag. Hade bra med energi i kroppen idag även om ögonlocken strejkade lite på sista lektionen. Direkt jag kommer till gymmet är tröttheten som bortblåst. Dödade rygg och bröst som dagt. Jag är så sjukt svag när det gäller bröst. Ska fokusera mer på det nu på mitt nya upplägg. 
 

14.45

Landade precis på hemmaplan efter 5 avklarade lektioner. Rivstartar helgen med ett härligt pass på sensia innan gomiddag med min kära familj ikväll. Bröst och rygg står på dagens schema. Då kör vi! 

IT'S FRIDAY

Underbara fredag. Jag är typ lite glad idag. Fredagar är bara för bra. Har på mig min gråa t-shirt och mjukisbrallor dagen till ära. Galet skönt. Rullar iväg mot skolan alldeles strax och prickar av dagens lektioner innan jag tar helg! Ha en bra dag så länge

Every day. 

PLUGGPLUGGPLUGG

Jag ska sätta mig på en oskön stol någonstans här i huset och plugga i två timmar. Den osköna stolen tar jag till som åtgärd så jag inte lyckas somna som alltför ofta händer mig när jag ska få in en massa krångligt i skallen. Imorgon är det fredag vänner!! Yesyes. Gör en tidig kväll sen så jag slipper gå omkring i samma zombiemode som idag. Tja

MOTIVATION

Att lägga upp mål man strävar mot i träningen är viktigt. Det tycker jag iallafall. Får sån jäkla motivation och vilja bara av att kolla på bilder på snygga vältränade, starka kroppar. Ojj va vackert. Jag har några mål jag bestämt mig för att klara inom ett par månader;
 
-Gå upp i vikt.
-Dra ner massor på förbränningsträningen. 
-Skaffa muskulösa lår. 
-Ha rutor till sommaren
-Klara 7 strikta chins 
-Bli stark som en varg
-Unna mig guldkanter nån gång då och då utan att få dåligt samvete. 
-Lyssna på kroppens signaler
 
Jag har på senaste tiden fokuserat enormt mycket på spinning, intervaller och liknande träning som bara förbränner en massa. Och jag har dessutom inte riktigt lyssnat på kroppens signaler vilket är det sämsta man kan göra. Som att det ger något resultat att tvinga sig igenom ett stenhårt pass när kroppen säger emot och rent utav skriker efter att få vila!? Och att jag dessutom inte fått i mig tillräckligt med mat gör inte saken bättre. Jag vill ju bli stark. Få snygga lår och bli "rejäl" eller hur jag nu ska uttrycka mig. Jag vet att jag kan även om jag har sjukt svårt att ändra på ett mönster jag följt strikt en lång tid. Jag har klarat andra saker i livet. Med min envishet och bestämdhet vet jag att jag fixar det här. Har så många fina människor runtomkring mig som finns för mig varenda dag, som ger mig energi att orka med livets bergochdalbanor. Jag ger bannemig inte upp i första taget. Inte i andra heller för den delen.
 
Mitt favoritcitat finns alltid med mig på axeln; Fall seven times, stand up eight. 
 

IDAG ÄR EN BRA DAG

 
Jag är jätteglad i hela mig. Har rosa på mig idag. Det är torsdag. Lång dag. Pluggar in hörurarna och tar mig en skön prommis till skolan idag. Vi hörs sen va. 

1+1

TJA ONSDAG

 
Det är onsdag. Vaknade med den där braiga känslan idag. Jag startar dagen med idrott på schemat. Avklarar 4 lektioner till efter det innan jag rullar mot sensia för ett pass efter skolan. Ha en bra dag vänner

EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD

Jag vill fortfarande ha en polaroidkamera. Jättemycket! Högt på villha-listan svar ja.

DET FINNS SAKER JAG SAKNAR

Saknar sommaren massor, att gå omkring i klänning, ha bruna ben och bara känna mig helt fri. 
 
Dagen har rullat på riktigt bra idag även om jag inte hade tackat nej till en till ledig vecka. Avklarat ett himla skönt morgonpass med gubbarna, lyssnat på våra radioprogram vi tillverkade innan jul, blivit överlycklig av ett klarat matteprov och ätit fiskpinnar. Ikväll pluggar jag två timmar innan jag intar sängläge redan 21.00. Åter till vardagrutinerna! 

PÅ REPEAT

Åh va bra den här låten är. Lyssna vänner!

ALDRIGVILA

Precis som alla andra tisdagar har vi sovmorgon idag så jag passar på att checka av dagens träningspass redan på morgonkvisten. Älskar att ha gymmet i stort sett för mig själv. Slippa trängas och dela vikter med alla andra. Morgonpass är helt klart bäst!! Intervaller följt av biceps, triceps och mage står på dagen schema. Supertaggad. Yesyes.
Rullar direkt vidare mot första härliga(!) skoldagen efter det. På hemmaplan kring halvfemtiden nångång. Pussar
 

ALOE VERA DRYCKEN

Det här är utan tvekan min nya favoritdryck. Superfräsch med en god smak av vindruva och aloevera med fruktkött i. Mums. Tips till er som inte alltid vill släcka törsten med vanligt hederligt kranvatten.
 

LOVE WHEN YOU'RE READY, NOT WHEN YOU'RE LONLEY

Bilder från weheartit

SPRITT SPRÅNGANDE GALEN

Försöker bli asbra på att göra kullerbyttor i sängen min av någon anledning.
Har pluggat massor ikväll inför det där provet som går av stapeln om en vecka. Börjar gå in i hjärnan lite smått nu. Klapp på axeln. Beger mig mot kylskåpet en sväng för lite kvällskäk innan sängen kallar på mig. Laddar upp för första skoldagen! Äntligen.   Godnatt barn

That's life
 

MIN LUNCH

Ris, persilja, ägg, basilikakyckling, keso, avocado, sallad. 
Ja jag vet att jag är enormt enformig vad gäller mina luncher. Men det är ju ändå 24 timmar mellan varven så.  Och nu börjar dessutom skolan om så variationerna på maten blir lite större. 
 
Stter här och chillar massor, checkar facebook, kollar runt på mina favvobloggar och laddar upp psykiskt för några timmars plugg innan middagen. Kvällen vet jag inte hur den ser ut för tillfället men känner mig enormt sugen på att försöka fixa hem tredje säsongen av min älskade favoritserie. Bäst jag sätter igång med pluggandet! 

MORGONKRIG

Väckarn ringde klockan 09.00 imorse. Jag käkade en rejäl grötfrukost och rullade mot sensia. Krigade mig igenom ett förbannat tungt jäkla benpass som förmodligen kommer kännas imorgon. Riktigt nöjd med morgonens prestation. Älskar benpass! 

BE SO GOOD THEY CAN'T IGNORE YOU

 
Weheartit

BA CHILLAR

Svar ja, jag tycker fortfarande jag är cool när jag poserar i min webbcamera.
Tog mig en promenad i det härliga vädret efter min mumsiga frukost. Hamnade i thailand 18 minuter också. Mår ganska bra för tillfället här jag sitter i min onepiece och min supersnygga knallrosa sportbehå som är gudomligt skön. Nu om tre och en halv minut ska jag sätta mig och plugga i en timme och 45 minuter innan vi ska käka gomiddag hela familjen. Kvällen kommer bli bra den med. Känner det i lilltån. Kram på er alla underbara läsare.

ALLTING KÄNDES DUBBELT SÅ BRA


NEW IN

Inhandlade lite nya spetstrosor igår. Personligen tycker jag ginas trosor är dom skönaste. Bra pris också. 149:- för tre par. 

TRETTON DAGAR EFTER JUL

Trettondagsaftonen spenderade jag med fina människor hos fjällströms. Vi lagade tvårätters, spelade spel, såg film och bara mös på. Bra kväll. 

THAT KIND OF FEELINGS

Vaknade nyss med en ovanligt bra känsla i magen. Det var ett bra tag sen den befann sig inom mig efter allt. Myser i min secondhandtröja för tillfället. Ska bege mig mot köket strax för en dunderfrukost. 

ÅRET SOM VAR

Ett helt år har passerat. 365 dagar. 12 månader. 52 veckor. 8760 timmar. Om jag skulle beskriva året som varit med 2 ord skulle dom orden vara; Galet bra!!
 
Jag har umgåtts massor med mina vänner, solat, badat, kramats, åkt skidor, skridskor, tränat, pluggat, besökt flera festivaler, sålt jordgubbar ett helt sommarlov, firat halloween, fjällvandrat, åkt skoter, funderat, mått bra, varit glad, ledsen, tappat bort min första iphone (skall inte upprepas) och mycket mer. Förhoppningsvis blir 2013 minst lika bra som 2012 och kanske snäppet bättre. 
 
Tack till alla er som gjorde mitt 2012 till ett grymt år!♥ 

BEFORE THIS YEAR IS OVER

Brukar aldrig direkt sätta upp några speciella nyårslöften för mig själv men här ovanför ser ni några av alla saker jag skulle vilja uppleva och klara av innan 2013 är över.

EFTERRÄTT

Kesella, fil, hallon, solrosfrön, kiwi
Lyxade till det med en liten efterrätt efter min lunch idag. Det är ju ändå lördag! Och dessutom fanns det ett pyttelitet tomrum i magen som bara var tvunget att fyllas ut. 

LUNCH

Tonfisk, fläskfilé, ris, broccoli, keso, sallad, dinkelbröd.
Och svar ja, jag äter med mina ögon. Mycket godare om upplägget ser fint ut också. Visstdå. 

07.25

Yesyes. Jag sätter mig på min favoritcykel för lite intervaller innan ett skönt bodypump pass avklaras. Kärlek till lördagmorgon alltså.

VI BA ÅT

Trerätters med dom bästa och en superduperbra fredagkväll. Tumme upp

HALV ÅTTA HOS PETRA

Ikväll har jag min stickade favorittröjja på mig som jag hittade på monki för några veckor sen. Världens skönaste! Svarta tråkiga tights klär mina ben. (Ni som känner mig vet  kanske hur mycket jag hatar jeans) 
 
Spenderar kvällen med mina favorittjejer på pitholm hos Petra där det bjuds på trerätters. Två dagar i rad för min del. Lyx! Får se hur länge jag blir där. Dekar förmodligen i sängen direkt jag landar på hemmaplan, sömntuta som jag gått och blitt. Ha en bra fredagkväll hörni! 
 

VÄNTA BARA

Sitter just nu och försöker fixa ihop ett dunderinlägg med dom härligaste bilderna från året som gått. Publiceras imorgon någon gång under dagen. 

-

Hade lyckats kolla fel på sensias schema. Bodypumpen var på furu, inte på 24an där jag befann mig. Besviken.. nivet när man är inställd till hundra på en sak och det blir på ett helt annat vis.. Men fick mig iallafall ett härligt iwpass +Cx worx. Lika död som vanligt. Bodypumpen får vänta till imorgonbitti.
Jag och mamma har precis lunchat härhemma och beger oss till staden för några ärenden. Tja

JUST DO IT, EVERY DAMN DAY

Idag krigar jag mig igenom ett indoorwalking pass följt av mitt älskade bodypump. Två favoritpass. Taggad till tusen, svar ja. Vi hörs sen kompisar

IGÅRKVÄLL

 
 
Ja dom har poserat förr. 
Vi käkade trerätters och firade Elin igårkväll. Kom mig i säng tidigt så jag liksom studsade upp ur sängen när alarmet ringde imorse. Typ. Utvilad och pigg. Rätt glad känner jag mig också. Det är fredag vänner!

ENERGI

Min frukost alldeles nyss bestående av Naturell Kesella blandat med proteinpulver, fiberbröd med ägg, keso, vatten, juice och en apelsin.  

LAUGH A LITTLE LOUDER, STAND A LITTLE TALLER, BE A LITTLE BRAVER

 
Weheartit

THREE LITTLE THINGS

Jag saknar sommaren 
Jag saknar min Iphone med rosa skal MEGAMYCKET
Jag saknar min bränna jag hade i somras

VÄRLDENS BÄSTA SYSTER♥

Idag fyller Elin 19 år. Miljarders grattiskramar och pussar till dig världens bästa syster♥

Q/A

MAJA:

Hur prioriterar du träning,skola(plugg), kompisar osv? Hur många ggr i veckan tränar du? Tips på ett bra proteinpulver? Vad kostar det? 

; Jag tränar 5 gånger i veckan på egen hand, alltså på gym och olika gruppass. Sen har jag idrott med klassen en gång i veckan och en extrakurs i idrott 2 gånger i veckan. Blir en hel del intervallträning, men har börjat köra lite mindre förbränningsträning och försöker fokusera mer på styrketräning eftersom jag har väldigt lätt att gå ner i vikt. Vill bli starkare och få synliga muskler. 
 
Träningen tar såklart upp en hel del tid av mitt liv, men eftersom jag tränar individuellt och inte med ett lag kan jag  träna vilka tider jag vill så jag hinner med att umgås med familj och vänner. Även med pluggböckerna. 
 
Just nu dricker jag lite olika proteinpulver. Två av dom här nere på bilden är speciellt gjorda för kvinnor och smakar bra tycker då jag. Rosa burken är hallon och den guldaktiga är blåbär. Jag har även prövat på Whey 80 från gymgrossisten som jag absolut kan rekomendera. Min favorit är banansmak. Alla proteinpulver jag smakat tycker jag personligen är godast att blanda med mjölk, men det fungerar absolut med vatten också. Whey 80 ligger på ungefär 150:- kg tror jag. Gå bara in på gymgrossistens hemsida och kolla. Man hittar enkelt det man är ute efter. Lycka till!! 

HELT GOTT

Idag såg min lunch ut såhär. Slängde ihop lite tonfisk, ris, keso, broccoli, morötter, avocado och sallad. Mat är för bra asså. 

STOLTAST I STADEN

Snoozade tio gånger innan jag tog mig upp ur sängen imorse. Gjorde mig en god grötfrukost och rullade iväg mot sensia. Krigade mig igenom dom där jäkla intervallerna som är så jobbiga att man bara vill lägga sig ner och dö. Men den obeskrivliga känslan efteråt gör att man ändå ger sig på dom gång på gång. Lite hatkärlek kan man säga. Och man blir ju inte annat än stoltast i staden när man klarat av att lägga på den där lilla extra växeln man inte tror finns. 

JUST SMILE

Ikväll har jag på mig min mysiga stickiga tröjja, ett stort leende och mitt busiga hår. Jag umgås med min fina vän ikväll, tar en härlig promenad, leker i snön och bara är. Blir kalasbra. Jag mår lite bättre nu än igår. Har accpterat att min mobil är borta nu. Det är bara göra det bästa av situationen helt enkelt. That's life. 

SÄTTER MIG PÅ CYKELN

Intervaller ska avklaras. Ryggen och axlarna ska dö sen. Kuggarupp


4 BILDER

Från nyårsafton. Hade som sagt en superbra kväll tills min älskade iphone kom bort. Men den är snart i rätta händer. Känner det i lilltån. Bilderna snodde jag från Idas blogg.

DET FINNS HJÄRTLÖSA MÄNNISKOR

Mobilen är fortfarande på vift. Förmodligen någon hjärtlös människa som inte kan skilja på ditt och mitt. Har varit nere hela dagen, gråtit och känt mig halvt handikappad utan min mobil. Har ju allt där!! Fan va jobbigt. Ska fixa så jag kan ha min gamla telefon några dagar innan jag inhandlar en ny ifall den inte kommer till rätta igen. Känns för jävligt. Men jag lever. Startar morgondagen med ett riktigt stenårt träningspass så jag intar sängläge om en stund. Hoppas ni fick en bättre start på erat år än mig. Godnatt

LESS

Lyckades slarva bort min mobiljävel igårkväll. Käraste ägodelen. Bra jobbat Alva. Åker till Kalix snart. Mår inte bra alls. Men hade en bra kväll igår iallafall bortsett från att mobilen försann. Ber till gud att den inte ligger någerst ute i en snödriva och dör. Vi hörs vänner. 

RSS 2.0