JUST DO IT

 
Weheartit
 

Startar min dag idag på Sensia med intervallträning + rumpa och mage. Älskar stenhård intervallträning på crosstrainern med grym musik i öronen och pölarna som bildas på golvet.
Körlektion, jobb och bio väntar sen. 

ARTONMINUTERÖVERFYRA

 
Har lirat kubb och myst framför några avsnitt av skärgårdsdoktorn här på eftermiddagen. 
Ska laga ett nytt kycklingrecept nu till middag. Lägger kanske upp det här på bloggen om det blir en hiss.
 
 

13.08

 
Sitter och äter. Golunch. Kyckling är bara för gott. 
Mums. 

KLAPP PÅ AXELN

 
Godmorgon på er. Sitter här på sensia efter ett avklarat axelpass. Aningen seg i kroppen idag trots att jag sovit hela elva timmar inatt. Men man kan ju inte vara på topp alla dagar i veckan. Klarade iallafall 25 strikta armhävningar på raken idag på första setet. Inte alls märkvärdigt men man måste ju ha delmål på vägen att uppnå. Nästa mål blir 30-35 stycken osv. Tillsist är jag på 50, hehe. 
 

 
Mina senaste bilder på instagram. 
 
Ikväll är jag mest troligvis hemma och fixar på med lite allt möjligt. Kanske drar iväg på syrrans match sen också. Ska plugga lite körkort nu. Ids inte skriva långa bibeltexter här på bloggen som ni märker. Inte en jävel som ids läsa dom ändå. Tudelu! 

KILL IT

 
Dödade bröst och rygg idag. Lätt tråkigaste passet på hela veckan! Kanske för att jag är så förbannat svag när det gäller bröst. Men man blir ju inte starkare av att hoppa över passet direkt. Hem och laga käk nu! 

 
Avslutade min 18-årsdag på bästa sätt igår. Mys på tages med mina underbaringar. Bäst. 
 
Sängen var hur skön som helst imorse när väckarn ringde, så snooze-knappen var bara ett måste. Men har då lyckats pallra mig upp nu och fått i mig min grötfrukost så jag orkar cykla iväg till jobbet strax. 

PDOL

 
Som sagt. Grym helg.
Låter bilderna tala.

HJÄRTA

 
 
 

ISTÄLLET FÖR TÅRTA

 
Sitter här med mitt lilla födelsedagsfika. Heh. Laddar för tårta en annan dag. 
 
Har halvsovit i solstolen i flera timmar och bara mått skönt idag. Druckit litervis med vatten så man är någorlunda på banan snart igen. Ikväll myser jag med mina fina tjejer och avrundar helgen på bästa sätt med tagesmys. 
 
 

FÖR SENT FÖR ATT ÅNGRA MEN TID NOG ATT LEVA MED DET

 
 
Hej på er fina ni. Jag har haft en grym helg. Kanske vissa justeringar man skulle vilja göra såhär i efterhand men annars så. Och idag är det min dag. Tjugoåttonde juli och jag är äntligen 18 år.

PITEÅ DANSAR OCH LER

 
Brudarna kommer strax hit. 
Fan va bra hejn blir.
Ha en bra kväll snyggingar! 

FREDAGSMYS

 
 
Haft en supermysig dag hittills. Laddar upp för kvällen. 

TJUGOFEMTE JULI

 
Har på mig ett par gamla cheap-monday shorts, ett vitt linne, och mina klumpiga kängor på fossingarna idag. Ska iväg på min allra första möhippa strax. Vi startar med kubblir och annat kul på södra. Blir nog en toppendag. 
Hade! 

FRUKOST NR 2

 
Mums. 
Ingen risk att man missar något mål när man är uppe med tuppen.

08.10

 
Tidig torsdagmorgon. Jag har redan avverkat ett grymt armpass här på sensia. Lyckades köra med tio-kilosarna på sista seten på bicepscurlsen. Kommer leva på det hela dagen! Triccarna och magen fick sig en omgång dom med. Avslutade passet med 50 burpees. 
 
Galet bra start på dagen. Hem och trycka en andra frukost! 

TJENA

 
Gör en massa to-do´s ikväll. Dricker kaffe. Laddar för morgondagen. Laddar för helgen. 
Känner att den här helgen kommer bli magisk. 
 
4 dagar kvar tills jag fyller 18 hörni. 

MITT I VECKAN-TACOS

 
Ojj så gott. Min mage sprängs snart tror jag. 
Att man ALLTID lyckas äta sig proppis på tacos. Varenda gång. 
 

DAGSFORM (MOBILT)

Älskar att kunna få fram flera rutor på magen min. Längtar massor tills jag slipper spänna mig för att dom ska synas.

Ska lägga mer fokus på mina lår nu. Jag vill ha snygga rejäla lår så man slipper ta minsta storleken på jeans jämt! Färre reps, tyngre vikter är det som gäller nu.
Handbollslår tillexempel är ju bara för vackert.


10.08 (MOBILT)

Hej på er!
Hade fullt upp hela dagen igår med träning, stranden med syrran, mys i husvagnen, god mat och jobb.

Startade min dag idag med ett pass på sensia. Svettades som en gris på crosstrainern och dödade rumpestumpen och magen efter det.
Sitter just nu på jobbet och käkar kesella, jordgubbar, banan och dricker massa vatten. Solstolen och en braklunch väntar på mig när jag slutat.


LILA TJOCKISAR

 
Hänger i min sköna tröjja och lila tjocksockar på fossingarna. Väntar på att min morotskaka ska bli klar i ugnen. 
Körkortsteori och mys framför teven får förgylla resten av min måndagkväll. 

MÅR

 Måste strax slita mig här rån min älskade solstol. Jobbet kallar.
Typiskt att man ska jobba dom dagarna vädret levererar som mest. Men pengarna rullar in. 

CHECKCHECK

 
Morgonpass check. Lunch↑ check. Ska njuta i solstolen ett tag nu med p3 i lurarna.

I MIN EGEN LILLA VÄRLD

 
Tog mig en härlig promenad när molnen som vanligt invaderade himlen. Skönt att bara koppla bort från allt en stund med hög musik i öronen. Gå in i min egna lilla värld. 
 
Har precis kommit hem från LF och lite fotbollstittande. Ska ta tag i städningen av mitt rum nu och baka prottebars innan middagen. Ikväll ska jag mysa med Hanna och Ida och några andra avenyn-avsnitt. 

GODMORGON

 
Naturell kesella, äggvita, kanel, havregryn, färska jordgubbar, ägg, hårdbröd, passionsfrukt. 
 
Tog en skön sovmorgon idag efter alla tidiga mornar under veckan. Har precis käkat frukost så jag ska plugga in p3 i öronen och inta solstolen nu medans solen är framme. Övriga dagen är oplanerad. Lite skönt ändå. 

LIVET


 
Bilder från gårdagen. 
 
Hade en megabra kväll igår. Trästocksfestivalen med mina två favoriter. Och andra fina människor. 
 

20.17

 
Grillad lax till middag med en massa mumsigt tillbehör. 
 
Tar det bara lugnt och myser på hemmaplan ikväll, äter jordgubbar, dricker kaffe och lirar kubb med syrran och co. Skönt. 

BORTA BRA MEN HEMMA BÄST

 
Hej på er vänner. Har gått och blivit en riktig jäkla hemmagris märker jag när jag längtar hem bara efter några timmar på bortaplan. Heh. 
Myser i min alldeles för stora tröjja och har en sån där bra känsla i kroppen trots att jag faktiskt unnade mig att äta godis igår, och festivalmat. Jag är så jäkla värd det. Hade en sjukt bra kväll. 

MOT SKELLEFTEÅ

 
Jag och mina bästisar sätter oss på bussen mot skellefteå och trästocksfestivalen.
Vi far och sover i hannas stuga på Buskön inatt innan vi rullar mot Piteå igen.
Hade gött!

MATMATMAT

 
 
Nöjd och mätt med den här mumsiga lunchen i magen + kesella, hallon och kanel till efterrätt. Mumma

LYCKA

 
Ett avklarat benpass här på fredagmorgonen och man känner sig så lycklig och nöjd i hela kroppen. Jag ska stretscha lite nu så jag kan gå någorlunda normalt imorgon. Hem och käka sen, är totaltömd på energi nu. 

13.44

 
Ska ut och rejsa lite bil med mor min nu. Kanske blir en sväng förbi staden också. Kvällens planer står ospikade än så länge. Kanske drar ut på äventyr eller bara myser med någon film härhemma.
Laddar upp för ös på trästocksfestivalen i Skellefteå imorgon med mina bästisar.

SIMPLE AND CLEAN

 
Åt precis en god lunch bestående av en tonfiskburk, fullkornsbulgur, sallad, avocado, rödlök broccoli och spenat. 
+ Kesella, hallon och kanel till efterrätt. Laddar upp för en till lunch med min kära familj om någon timme "Eat-to-grow" var det va? 
 
 

INGENTING ÄR GRATIS

 
Morgonpass check. Armarna mina är helt skakis.
Flexar i spegeln. Har en hel härlig ledig dag framför mig. Yesyes!
Ser nu att bilderna blev olika färg. Attans också. Kanske en värdslig sak, men ojj så störande. 

HEJ

 
Jobbet gick kalasbra idag och passet på sensia gick också nästan lite för bra idag. Energin var på topp och kroppen kändes piggare än vanligt trots att jag kört på rejält tunga pass både måndag och tisdag. 
Har hunnit duscha med silverschampoo och käkat middag sen dess. Körkortsteori, kaffe och tevemmys står på mitt schema ikväll.
 
Du som ville ha receptet på min protein/återhämtnings- smoothie ↓ 
 
2 ägg 
Keso 0.5 dl 
Kanel 
Mjölk 2 dl 
Hallon/blåbär 0,5 dl 
Banan 
 
Det finns ju tusen olika varianter på smoothiesar, det gäller bara att ha lite fantasi och våga pröva slänga i lite av varje! Det mesta brukar gå ner. Heh. 

MORGONSTUND

1.5 dl Fiberhavregrynsgröt, mosad banan, hallon, äggmackor, paprika, vatten. 
 
Sitter och mumsar på min goda frukost här, läser pt och laddar för några timmars jobb. Sensia väntar direkt jag slutar och ett intervallpass +rumpa och mage ska avklaras. Bryter på mönstren och kör ett eftermiddagspass för en gångs skull. 

VARDAGSLYX

 
Det var dags för "halvåtta hos mig" med brudarna igårkväll. Drog till Jenny direkt efter jobbet och fick trerätters serverat. Vardagslyx yesyes. 

LYCKORUS

 
Nivet ibland får man såna där galna lyckorus bara från ena sekunden till den andra. Åh vad jag tycker om såna. Tycker sämre om att dom försvinner så fort ibland.  
 
Hänger iallafall i min coola zebrakeps idag och döljer mitt äckliga hår. Ett axelpass på sensia och övningskörning har jag hittills hunnit med denna tisdag. Ska käka lunch med min kära familj alldeles strax. Börjar jobba sen 16.20. 
Myser med mina favoriter ikväll. Bratackhej

DET FANNS INTE PLATS FÖR TVÅ I MIN VÄRLD

 
Instagram; alvaooberg
 
Jag ska alldeles strax rulla iväg mot coop för att sälja lite gubbar. Tar med mig teoriboken och pluggar lite om jag orkar mellan alla kunder. Direkt jag slutar beger jag mig mot Nolia för den såkallade riskettan i tre dryga timmar. Lever på att jag får käka blodpalt när jag kommer hem kring åttatiden ikväll. Längtar. 

SMÅTT OCH GOTT

 
Tog lite av varje till lunch idag. Stekt kycklingfilé, kasslersallad från gårdagen, broccoli och spenat, vattenmelon, ägg, avocado, lök och till efterrätt kesella och hallon. 
 
 
 
 

WHEN YOU SE THE RESULTS

 
Godmorgon vänner. Jag har precis avverkat dagens träningspass här på sensia. Rygg/bröst stod på schemat. Inte alls mitt favoritpass men det är bara att kriga. Ska äta banan och dricka min hemmagjorde proteinsmoothie här innan jag rullar hemåt. 
 

TUSEN NOLL TILL IDOTERNA

 
Bilder från hamnfesten igår. Som sagt, grym kväll!
Låter bilderna tala. 

RIXFM-FESTIVAL

 
Jag och syrran kollade in rixfm-festivalen i fredags. Helgrymt! 
Bajsdålig kvalla på bilderna jagvet. 

HÄXBLANDNING

 
Kesella, passionsfrukt, hallon, kanel, havregryn. 

Mums. 

INGEN SÖNDAGSÅNGEST ALLS

 
Hej på er. Jag har haft en galet bra helg. Festival, langos och fina människor har förgyllt den. 
Söndagsångesten existerar inte ens idag. 
 
Har hittills denna söndag hunnit med att jobba några timmar, solat, käkat massa mat och druckit kaffe. Ska äta lite mer nu hade jag tänkt. Heh. Mat är livet. Har inga brallor på mig precis som vanligt och mitt rum är stökigast i världen. 
Anteckna! 

MOT LULEÅ

 
Jag och syrran sätter oss på bussen mot Luleå och hamnfesten. Trotsar vädret och har shorts på mig. 
Ha en grym fredagkväll vänner. Det ska vi ha! 

DEN DÄR FREDAGSLYCKAN

 
Har en sån där galet bra känsla i kroppen och själen idag. Vill ha det såhär bra jämt. 
Aldrig dåliga tankar. Aldrig ångest.  

09.37

 
 
Morgonpass check! Körde slut på mina ben idag.
Få reps med tyngre vikt så dom växer nån gång! 

DU FÅR VARA HUR DU VILL, JAG KOMMER VA MIG SJÄLV

 
Fick mig ett par timmar i solstolen iallafall. Tar mig en dusch nu innan jag drar iväg till västra kajen där mamma och pappa bjuder på surströmmingsmiddag i husvagnen. Hänger där hela kvällen. Mys. 

VÄDERGUDARNA LEVERERAR

 
Kom nyss hem från jobbet. Solstolen ba stod och väntade på mig. 

FRUKOST NUMMER 2

Har avverkat ett härligt morgonpass på sensia denna torsdagmorgon. Armarna mina är helt skakis, precis som det ska kännas efter ett grymt biceps/triceps-pass. Lyckades faktiskt köra två set med tio-kilos hantlarna på bicepscurlsen. Woho.

Sitter just nu här på jobbet och käkar frukost nummer två. Älskar skyryoghurt! Testa den hörni. Ska försöka läsa ut körkortsboken under dom här 3 timmarna och 40 minutrarna innan jag slutar. Ciao


TVÅ MINUTER I ETT

 
Jag har precis käkat fisbullar till lunch↑ + potatisburgare till efterrätt. Åh så gott. 
 
Ska hoppa in i duschen nu innan jag och syrran rullar mot staden för att köpa årets första mjukglass! Och jag ska äta utan att några dumma tankar ska komma ivägen. Punkt slut. Jag är så värd det. 
Käkar tidig middag sen och rullar mot jobbet efter fyra. Hejsvejs! 

EN KVÄLL MED DOM BÄSTA

 
Hade en supermysig och bra kväll igår med hela tjejgänget minus Fanny. 
På en camping, i Byske, i ett förtält. Gomiddag, jordgubbar och glass. Askalas. 

BE SOMEONES FITSPIRATION

 
Bilder från weheartit
 

Jag steg upp rätt tidigt imorse och avverkade dagens träningspass. Jag är verkligen en morgontränare som ni kanske märkt. Presterar betydligt bättre på morgonen än på kvällen exempelvis. Plus att jag hatar att behöva trängas med massa folk. På morgonen får man ha gymmet nästan för sig själv. 
Idag blev det intervaller på crosstrainern, rumpa, framsida lår, mage och avslutningsvis burpees som jag försöker bli bättre på. Bra morgonpump. 

VAD SOM HELST KAN FÅ DET ATT VERKA PÅ ETT HELT ANNAT VIS

 
Tjena snyggingar. Jag blir alldeles strax upphämtad av Elin så rullar vi mot Byske camping där vi hänger i Isabells husvagn denna tisdagkväll. Hela tjejgänget. Hemma lite senare ikväll nångång. 
Hade.

ETT MÅL MITTEMELLAN

 
 
Sitter och mumsar på jordgubbar och dricker mjölk direkt ur paketet. 

FRÅN IGÅR

 
Några bilder på vårat lag igår på volleybollturneringen.
 
Gick inte sådär döbra som vi hade tänkt oss men vi gjorde vårat bästa iallafall. En bra måndagkväll. 

MASSOR MED GOTT

 
Magen kurrade rejält innan jag äntligen fick komma hem och steka mig min kyckling. Till det åt jag bulgur, broccoli, sallad, keso, banan och rödlök + en avocado som inte fick plats på tallriken. Nackdelen när man är så hungrig är att man bara slänger i sig maten utan att hinna njuta ordentligt. 

'

Sitter på jobbet. Steg upp tidigt och körde ett axelpass innan jag började. Längtar tills jag får fara hem och käka kyckling till lunch!

'

 

.


JÄVLA MOLN

 
Såklart ska molnen invadera himlen. På min lediga dag. Jag som ville mysa i solstolen. Typiskt. 
 
Men då får man ta tag i lite to´dos istället. Jag ska städa mitt rum, städa i köket, plugga lite teori och duscha innan middagen. Ikväll lirar jag volleybollturnering på strömbacka. Vi har ett grymt lag så vi kommer döda. 

12.03

 
Lunchar med pappa just nu. Tog lite av det som fanns klart i kylen.
Grillat kött från helgen, morötter och sötpotatis, melon, broccoli, stekt ägg och tomat. Mums. 
Till efterrätt jordgubbar, coccos och mjölk. 

DEN SORTENS KÄNSLOR

Energin är tillbaka i kroppen och jag har precis avverkat ett himla bra rygg/bröst pass med mage som avslutning. Shit vilken bra känsla i kroppen. Körlektion med ibbe och braklunch väntar.

BECAUSE I CAN , BECAUSE YOU SAID I COULDN'T

 
Bilder från weheartit
 
 
Har precis käkat middag med familjen och sitter här med en helt okej känsla i kroppen trots att jag inte hunnit med att besöka gymmet idag som jag hade tänkt. Vaknade med aningen halsont dessutom fast det var som tur bara något tillfälligt. Min kropp har fått återhämta sig lite bättre under den här veckan så jag känner mig verkligen superladdad för en vecka full av härliga träningspass och utmaningar på gymmet. Ska plugga lite körkort nu innan jag gör en tidig kväll så jag är utvilad och full av krafter imorgon. Kram på er. 

DO MORE, CREATE MORE, BE MORE

 
Jag tog mig en skön sovmorgon imorse trots att jag kom mig i säng rätt tidigt igårkväll. Hade lite sömn att ta igen. Käkade en god frukost innan jag och syrran pluggade in lurarna och satte oss på cyklarna till phb. Tänk att få köra ett effektivt spinningpass ute i naturen?, perfekt. Solade och käkade lunch därborta innan jag cyklade hem och började jobba klockan två. Lyckades cykla på bara 19 minuter hem och då var jag blöt i svett kan jag ju säga och låren brände när jag sladdade in på gården. Heh. 
 
 

 
Helt okej lördagkväll igår trots att vi förlorade hela 4 gånger mot killarna i stafettkubb. Dom fuskade säger vi. 

PARTYLÖRDAG

 
Ikväll partajjar jag med grymma människor hos Isabell. Men först grillat till middag med mor och far. 
Underbara lördag. 

MÅR

 
Inte ett moln. Många plusgrader. Strålande sol. Ledig dag. Hänger på phb med fina människor.
Mår som en prinsessa. Om inte snäppet bättre.

FLEXLÖRDAG

 Det gäller att hitta rätt ljus och en bra vinkel så ser biccarna enorma ut. Heh.
 
Jag och syrran drar på ett morgonpass på sensia innan vi rullar mot phb för en heldag på stranden. 
Perfekt att jag är ledig hela dagen när det lovas superväder! Så jäkla grymt. Ha en bra dag vänner. 

TVÅ FAVORITER

 
Fet hiss till pauluns flingor och müsli med mycket fiber och utan tillsatt socker. Här är mina två favoriter blåbärsmüsli och kanelflingor↑
 
 

BLOMMIGT

 
 
Hittade den här söta toppen på bikbok idag. Var bara tvungen att slå till när den endast kostade hundranittionio kronor. Ska inviga den imorgon till ett par jeansshorts och min kavaj tror jag.
 
Sitter just nu och ska ta mig igenom en teorifas för femte gången! Dör om jag inte klarar det nu. Kycklingtacos till middag och filmmys med världens bästa syster väntar ikväll. Kalas. 

FEMTEJULI

 
Idag har jag hunnit med ett pass på sensia tidigt imorse, jobbat några timmar, käkat lunch, solat och precis käkat en god lunch här på hemmaplan. Drar iväg till staden en sväng i min röda stickade tröja nu. Bara så ni vet asså. 

'

 
 
Så himla gulligt. Dör litegrann. 
Jag ska köpa en mops när jag flyttar hemifrån.
Punkt slut ba.
 
 
 

SOMETIMES WE HAVE TO FORGET WHAT'S GONE, APPRECIATE WHAT STILL REMAINS AND LOOK FORWARD TO WHAT'S COMING NEXT -Will smith

-


DET ÄR ALLTID SÅ LÄTT ATT BLUNDA

 
Vaknade med världens träningsvärk i benen imorse och aningen halsont så jag bestämde mig för att ta en  välbehövlig vilodag idag så benen får chans att växa nån gång. Vill inte ha småstickor till ben längre! Och vi vet ju alla att det inte är på gymmet benen växer. Vilan är minst lika viktig. Försöker banka in det i hjärnan varenda dag.
 
Jag och mamma ska käka myslunch ute på verandan om ett tag. Sen rullar vi mot staden och uträttar lite ärenden innan vi storhandlar. Jobbar ikväll och tar mig nog en sväng förbi solariet så man håller brännan på topp när molnen envist ska invadera himlen varevigaste dag. 
 
 

JUNI MÅNAD

 
 
 
 
Ännu en månad har gått. Tiden bara flyger iväg! 
Har trots det hunnit med en hel massa saker i juni. Gått ut tvåan, haft picknick med bästa tjejerna i världen, lirat volleyboll, ätit grillat, solat, krigat på sensia, firat syrrans student, skålat in sommarlovet, sålt massor med jordgubbar, bakat kanelbullar, flexat i spegeln, pluggat till körkortet, hängt på phb, varit på festival och sett magnus uggla, åkt båt med mina bästisar, myst på verandan i spöregn och mycket mer.
En superbra månad i det stora hela. 

Q/A

 
Skjortan är köpt på carlings. På rea för 199:- 

DAGENS BÄSTA

 
Jag älskar verkligen frukost! Lätt bästa målet på dagen ju. Idag blev det äggmackor och en kall gröt gjord på pauluns müsli, hallon, kanel, solrosfrön, prottebar i bitar och mjölk. Mumma. 

3/7

 
Hann inte sätta mig vid datorn en endaste minut igår. Sov länge, tränade, jobbade, åt buffé på challenge och avslutade dagen med en teater i öjebyn med släkten. Rätt bra onsdag. 
 
Kan absolut rekomendera grillbuffén↑ på challenge. Sjukt gott. 

VI KAN LÅTSAS SOM INGENTING MEN VI LJUGER BARA FÖR OSS SJÄLVA

 
Har på mig min rutiga skjorta och går byxlös som vanligt. Om ni undrar asså. Jag ska dra på mig radiokåporna nu och dammsuga HELA huset. Ordentligt. Brukar slarva när det inte handlar om mitt eget rum som ska bli rent. Sen ska jag försöka mig på en till teorifas innan jag prövar på ett nytt fisk-recept till middag. Kvällen kommer jag ägna åt övningskörning och fotbollstittande på LF. 

12.08

 
Min mumsiga lunch jag precis fått i mig. Tonfisk, bulgur, vattenmelon, avocado, ägg, tomat och mina favorithårdbröd. 

PÅ BANAN IGEN

 
Vilodagarna gjorde susen för kroppen min. Hade sån jäkla bra energi på passet idag. Var längesen ett pass gick såhär lätt och bra. Grym känsla. Körde intervaller på crosstrainerns tills svetten droppade och avslutade med axlar och mage+ lite flex i toaspegeln. Heh. 

19.28

Sitter med en kaffekopp och en dunderboll och pluggar körkortsteori innan jag intar soffan resten av kvällen. 
Bara 27 dagar kvar tills jag fyller år. Helt sjukt. 

MAKE IT A LIFESTYLE, NOT A DUTY

 
http://inspiringchickpic.tumblr.com
 
 

Jag har vilat från gymmet 3 dagar nu vilket känns lite både och. Det kryper och har sig i kroppen och ångesten är inte alls obefintlig. Men jag klarar det. Jag kommer inte att dö bankar jag alltid in i skallen.
Anledningen till att jag tog en extra vilodag idag var för att min hals inte varit riktigt kry. Men imorgon är jag på banan igen med ett axelpass tidigt på morgonen. Jag vill ju såklart inte att träningen ska vara ett tvång. Vill inte att det ska kaosa i kropp och själ så fort något inte går enligt mitt träningsmönster. Utmaningar som denna extra vilodag kanske för er låter som något helt simpelt. Jag önskar att det i framtiden kan vara något simpelt för mig också. 

HÄNDERNA UPP I LUFTEN

 
Bilder från Stadsfesten
 
Hade en galet bra kväll i Skellefteå i lördags. Magnus Uggla är bara för grym och skellefteåkillar är inte att underskatta. 
Låter bilderna tala. 
 
 

NÄSTAN LITE FÖR BRA

 
Hej på er finisar. Jag har haft en döbra helg med träning, massa god mat, stadsfesten och magnus uggla, surströmmingspartajj på idas stuga, båttur i kanalen, fotbollstittande på psg och lite övningskörning. 
Har träffat massa dösköna människor och gapat halsen av mig till kung i baren i ett folkhav precis som jag ville. 
Grym helg! 

RSS 2.0