JAG ÅKER TILL RHODOS

 
Tillbaka om en vecka. Ciao.

HALVA GARDEROBEN TYP

 
Jag som hade tänkt göra en enkel packning denna gången. Hm.

LUNCH

 
 
Äter tonfisk till lunch. Packar det sista för resan imorgon. Åker till Biblioteket en sväng. Skriver lite. Umgås med mamma och pappa och äter grillad lax till middag. Min favorit.

FREDAGFREDAGFREDAG

 
Det är fredag och jag har en väldigt bra känsla i kroppen. Har avverkat spinning och ett eget benpass imorse. Duschat med silverschampoo och ätit golunch har jag också hunnit med. Ska snart cykla iväg mot skolan för att ha samhällslektion ute i finvädret. Sen ska jag sola och skriva packningslista för Rhodos. Hoppas allt är bra med er alla fina läsare.
 
Ni som skriver onödiga dumma kommentarer, skippa dom!

ALLT GÅR NÄSTAN FÖR FORT

 
Godmorgon vänner. Jag har kört ett ryggpass + mage nu på morgonkvisten. Gör min allra sista skoluppgift på samhällslektionen idag. Åker till Rhodos om bara 3 dagar. Ojjoj vad allt går fort. Ska jag vara helt ärlig är jag väldigt nervös för resan, studenten och att stå på egna ben i fortsättningen. Läskigt.

HÄR SITTER JAG

 
Har ätit ett rejält mellanmål och laddar upp för ett spinningpass + lite lättare styrkepass. Är superladdad här jag sitter på golvet.

GODMORGON

 
Lättkvarg , funlight, hallon, blåbär
 
Jag unnade mig en skön sovmorgon imorse efter många tidiga mornar på sista tiden. Sömnen är minst lika viktig för att kroppen ska fungera. Min har strejkat lite på senaste tiden. Jag sitter och äter frukost och funderar på om jag ska köra ett utomhuspass i finvädret lite senare. Eller om jag kör ett grupp-pass. Känna på lagkänslan lite.
 
Ja jag ska bli bättre på att svara på era kommentarer.
 

ARKIVBILD

Hej på er. Idag är det tisdag. Jag tränar axlar, har en religionslektion, äter grillat kött till middag och dansar hela kvällen i Norrfjärden. Hoppas på att inga tårar ska rinna idag. Tur jag har min bästa vän som alltid ställer upp och ger mig energ när allt rasar. 
 
 
 
 

JEPP

 
Jag ska vara med Jonas ikväll. Träna lite coola dansmoves och se OC hoppas jag han går med på att göra.

MORGONTRÄNING

 
En bra start på dagen. 1 lektion väntar. Sen ska jag skynda mig hem och vinka av min syster.

EN SUPERHELG

For en spontantripp till Umeå och dansade. Löpte backintervaller. Pussades med min favoritkille. Åt grillat. Jobbade kväll. Solade i bara bikini. Åt surströmming. En superhelg. 

VÄRLDENS SKÖNASTE SKOR

 
Har gått omkring i mina röda dansdojjor på skolan idag. Hur sköna som helst och kostar endast 99:- på dinsko. Kap! Tränat ben på gymmet och debatterat har jag också hunnit med denna fredag. Och ikväll vet jag inte riktigt vad jag kommer roa mig med. Har lite olika alternativ. Får se vars jag hamnar helt enkelt.
 
 

AXELTISDAG

 
 
Axelpass + maxintervaller (20 vila 10) + mage fick stå för dagens träning
 
Är ledig hela dagen idag men ska och fixa en uppgift på skolan innan jag har min lediga dag. Äta lunch med min pojkvän ska jag också göra. Japp.

ALLTING SITTER ÄNDÅ KVAR SOM GAMLA TATUERINGAR

 
Jag längtar så tills jag får åka till Rhodos om 13 dagar. Med mitt underbara tjejgäng. Bara bli klar med allt i skolan, släppa alla vardagsrutiner och ha jäkligt kul. Varenda dag. Inga krav och måsten. Må bra.

MÅNDAGSMELLIS

 
Sitter och äter frukt och mina nyttiga chokladbollar. Tränade armar och mage innan skolan imorse. Och utmanade mig själv i chins med smalare band än jag brukar. Klapp på axeln. Längtar massor tills dagen jag gör min första riktiga utan gummiband.
Nu ska jag skriva klart min sista psykologiuppgift och lyssna på P3. Hej.

LYCKA

 
Jag och Jonas lyckades hamna på pallen igår. Våran första tävling! Helt galet.
 
 Det finns ett klipp från tävlingen HÄR. 

LUNCH

 

DET KUNDE VARIT HÄLFTEN SÅ BRA

 
Jepp jag har sminkat mig idag. Inte för att det blir en megastor förändring men ändå.
Jag och mamma ska strax iväg och handla massvis med mat. Älskar att fylla kylskåpet!
 
Har föresten en sån där helbra känsla i hela kroppen. Låt det få vara så hela helgen. Hela dagen åtminstone.

BENPASS

 
Check!
 
Fredag och jag är ledig från skolan. Alltid grymt att starta dagen med ett träningspass. Jag ska skriva lite religion och samhälls nu, äta tonfisk till lunch och hjälpa mamma att storhandla på eftermiddagen. Ikväll ska jag äta trerätters med Jonas och ladda upp för morgondagens tävling.

VARJE DAG

 
 

3 DAGAR KVAR

 
 
 

DAGENS FÖRSTA

 
 
Har varit hos tandläkaren imorse och sitter nu här med min frukost och laddar upp för onsdag. En grym dag. Fast jag hade velat hinna med ett träningspass innan skolan men det får bli ett eftermiddagspass då jag är fulladdad med energi! Förhoppningsvis.
 
 

MÅNADEN SOM VAR

 
 
Gjorde nyttig hallonmousse, mös ute i solen, firade valborg med massa fina människor, gick ut på challenge i keps, grillade korv, gjorde pizza, åt på nodo, hade halvåtta med brudarna, fick rosor av min fina pojke, köpte nya gummistövlar, tränade, firade påsk, dansade, bröt ihop dagen efter och skulle sluta med dansen haha. April blev en bra månad. Maj kommer bli magisk.

GRANATÄPPLE

 
Kiwi, granatäpple, valnötter + kaffe och mina nyttiga chokladbollar
 
Ett träningspass och en enda lektion har jag avverkat hittills. Jag ska se om det är möjligt att sätta sig i solen ett tag nu. Istället för att somna på kökssoffan som jag är så bra på.

DET KAN VARA ÖVER NÄSTA DAG, ELLER FORTSÄTTA FLERA EVIGHETER

 
alvaooberg
 
Jag har varit duktig och nästan skrivit klart min sista rapport i filosofi nu på eftermiddagen. Ska laga middag strax och ladda upp för dansträning lite senare ikväll. Mindre än en vecka kvar tills vi ska tävla i bugg för första gången. Läskigt, men kul. Hoppas ni har haft en lika grym helg som mig vänner.
 
Om 21 dagar åker jag och mitt underbara tjejgäng till Rhodos. Lyckorus.

MORGONPROMENAD

Skönt att starta dagen med en promenad och stretch.
 
Plugg, beställa hem en klänning från Nelly, äta god mat och träna dans ska jag hinna med resten av denna söndag. Och pussas med Jonas som äntligen kommer hem från Åre idag.
 

MASSOR MED BRA

 
Nybakta kanelbullar till mellis, kycklingtacos till middag. Nodomys och bio med tjejerna igårkväll. Massor med bra.
 
 

EN BRA DAG

 
Gårdagen var hur bra som helst. Benpass tidigt på morgonen, åkte till Skellefteå, åt lunch i husvagnen, gick en långprommis runt älven med min fina familj, fikade på Lilla Marie, shoppade lite, åkte hem, lagade gomiddag med syrran och co och avslutade med let´s dance, kaffe och godis. Mådde välldigt bra hela dagen och somnade med en bra magkänsla.
 
Hoppas min lördag idag blir minst lika bra som gårdagen. Ska blandannat baka kanelbullar med min syster och gå på bio med fina vänner ikväll. Ska också hålla tummarna för Jonas som tävlar i slopestyle i Åre idag.
 
 
 

LAXSALLAD

 

Kallrökt lax, stekt bacon, krispsallad, tomat, gurka, solrosfrön, bladspenat, ägg, fiberbröd
 
Har utöver laxsalladen hunnit med ett träningspass imorse, glott på fotbollsmatch med syrran och tagit en pn på min hårda men sköna kökssoffa som är alldeles för lätt att somna på. Ikväll ska jag jobba och ladda upp för morgondagens resa till Skellefteå.

VALBORG


Firade valborg igår hos Harry med en massa fina människor. I svensbyn.
Grillade korv, marshmallows och lirade brännboll. Skönt att slippa vara bakis idag.

RSS 2.0