NY BLOGGADRESS

Min nya adress . http://glossfashion.com/alvaobergh/ 

RAW CHOKLADBOLLAR

 
 
Har roat mig med några satser av mina favoritbollar. Ett lättare benpass och matlådefix har jag också hunnit med hittills idag. Väntar på att telefonen min ska plinga om att mina nya dansdojjor finns att hämta ut.
 
 

LUNCH


 

HJÄRTEVÄN

 
Helgen har varit väldigt bra. Mys med min bästa kille, två sovmorgnar, middag med tjejerna, dans.
Jag ska strax promenera till Jonas där det bjuds på palt innan vi ska på danskurs och dansträning. Det känns så bra just nu. Och det är bara en vecka kvar tills vi står på tävlingsgolvet. Pirr i magen.

FÖRE - EFTER

 

-

 
December 2013
 
Jag är väldigt dålig på att tacka nej till att jobba extra så istället för 15-19 jobbar jag 10-19 denna fredag. Men lyckan i slutet av varje månad får man ha i åtanke när det blir få lediga dagar.
Helgen kommer jag ägna åt halvåtta med tjejerna, mys med min pojkvän, dans, sovmorgnar.
 
 

DET BLEV KORT

 
Jag vågade till slut. Klippte av mig håret igår och jag är helnöjd med resultatet. Så fräscht och skönt.
Och nu ser man verkligen hur tjockt det är när jag fick bort håret längst nere som var alldeles slitet och dött.
 
 
 
 

DET GÅR BRA

 
 
Jag har lyckats gå upp i vikt. Dragit ner på förbränningsträning. Försöker att inte vara rädd för kolhydrater. Försöker lyssna mer på min kropp. Och det känns så bra.
 
Jag är ledig idag och har en hel del att mecka med. Dansträning i Luleå ikväll. Har jag berättat att jag och Jonas drar till Övik nästa helg och tävlar. Längtar massor.
 
Ska föresten lägga ner den här bloggen och starta om på nytt.

FRUKOST

 
 
Kvarg, hallon, funlight, bär, solrosfrön, valnötter
 
Jag väntar bara på att jag ska bli spyless på min kvarg, men jag äter det gladeligen varje dag. Havregrynsgröt kan vara ett alternativ som omväxling. Fredagskänsla i kroppen och en ledig dag efter fyra tuffa dagar. Jag och mamma ska promenera, storhandla, luncha och göra ärenden. Mysa med min fina kille ska jag också göra. Han är bäst.

HALLOWEEN

 
 
 
Jag hade superkrafter i fredags. Väldigt bra kväll med mina fina vänner.
 
Annars jobbar jag varje dag ungefär, kör på ett nytt träningsschema, äter, sover, försöker leva livet fullt ut och hoppas massor på att min hosta vill försvinna nån dag.
 
 

RSS 2.0