FREDAG

 
 
Benpass. Jobb. Halloweenparty.
Det känns helbra idag.

VÄRLDENS BÄSTA

Min syster. Hon är på andra sidan jordklotet och jag saknar henne massor. I Thailand och backpackar" med två andra tjejer. Man blir lite lagom avis när man själv sitter med sin gröttallrik och regn utanför medans hon skickar en bild där de ligger i klarblått vatten med en mangosmoothie till frukost.

MIN BÄSTA VÄN

 
 
Sommar 2014.
 
Kollar på bilder från Sommaren som var väldigt bra många stunder. Som kvällen på bilden här då vi badade från en flotte och åt sommarens första glass. Med min bästa vän och pojkvän. Wow.
 
Idag har jag tränat ett lagomt hårt pass eftersom min förkylning inte riktigt vill släppa helt. Äter lunch med Jonas och jobbar kväll ska jag också göra. Imorgon är det äntligen fredag och halloweenparty! Ska försöka ta lite bilder som kanske dyker upp här under helgen.
 
 
 
 

EN KÄNSLA

 
 
 
10 minuter crosstrainer, 7 benövningar, 4 magövningar, stretch och foamrolling. Bra fredagspass och fin känsla i kropp och själ. Att jag dessutom får vara ledig hela dagen känns också väldigt bra. Jonas slutar tidigt  och vi ska storhanda och fredagsmysa.

MULLBÄR

 
 
Mullbär är verkligen hur gott som helst. Som godis.
Perfekt att ha i fil, toppa på gröten eller bara ta när man är sötsugen.
 
Idag är det tisdag och jag är ledig hela dagen lång. Tränat ett väldigt lätt pass, ätit en god lunch, strosat runt på stan och städat lite i lägenheten. Mysmiddag med mamma och pappa innan dansträning i Luleå ikväll.

ROSA SHOPPING

 
 
Fick med mig lite rosa plagg från stan alldeles nyss. Tröjjan för bara 99:-
 
 

18 OKTOBER

 

 

Jag väntar på att Jonas ska komma så ska vi ut på en promenad i det fina vädret. Lunchdejt, mys och se på mammas och pappas kör ska vi också göra. Och dansa ikväll. Känns förövrigt helbra att vara ledig i helgen.


HELT ENKELT

 
Nyttig Chokladmousse:
 
Avocado, kakao, honung
 
Blandas ihop. Mängder beroende på hur smakrik man vill ha den.
Japp, superenkelt och gott.
 
Går även att byta ut kakao mot hallon.
 
 

MORGONSTUND

 
 
Och det är fredag. Halleluja. Kvällsjobb innan jag tar helg.

365 DAGAR

 
Med dig. Kärlek.

JUST IDAG ÄR JAG STARK

 
 
07-05-14
 
Det skulle kunna göra mig så ledsen när jag läser igenom rader jag skrivit under mina sämsta dagar. Men jag låter det stärka mig istället. Det är inte alltid svart. Det finns så mycket fint i mitt liv som jag är tacksam för.
Det finns hur mycket som helst som gör mig lycklig. Som får mig att skratta. Gråta glädjetårar. Sjunga falskt. Hälsa på randoms. Leva. Må bra. Finnas.
 
Idag är en dag jag inte orkar med en endaste skitdum tanke. Jag ska ha en fin dag. Ledig från jobbet och ett benpass avklarat. Spöregnet utanför känns inte ens grått och tråkigt. För jag har en fin dag ändå.

TORSDAG

 
 
Det ska bli en bra dag.

MITT I VECKAN

 
 
Ett lättare benpass stod på dagens träningsschema. Vill inte vara helt slut inför kvällens dansträning i Luleå. Helt klart veckans höjdpunkt. Hinner ladda batterierna under dagen med mat och vila så jag är fitforfight. Ska läsa ut min bok och hinna se en bra film. Och umgås med syster och mor.

I HELGEN


 
Vi for till Skellefteå. Shoppade. Bodde på hotell. Åt god mat. Dansade till 2 på natten.

9.43

 
 
 
 
Godmorgon på er.
 
Efter en gröttallrik gick jag över till Sensia för att riva av ett armpass med roddintervaller på slutet. 
7 olika armövningar, 4 set på varje, 8-10 repetitioner. Avslutade med roddintervaller 200m x5 med 30 sek vila. Avslutningsvis 4 magövningar.
 
Jag ska ta mig en dusch, äta mellanmål och hjälpa mamma att storhandla. Lunchar på golfrestaurangen med henne och syrran och laddar upp för kvällsjobb.
 
 
 
 
 

HJÄRTA

 
 
Blir glad av att titta på bilder. Minnas många fina stunder. Underbara människor.

HJÄRTA

 
 
 
Blir glad av att titta på bilder. Minnas många fina stunder. Underbara människor.

ENDORFINER PÅ MORGONEN

 
Jag föredrar att starta dagen med träning. Har liksom vant kroppen att träna på morgonen nu och presterar som bäst då. Psykiskt? Är då ingen kvällstränare har jag iallafall insett.
Dagen ägnar jag åt att fixa lite todos och ska även försöka hinna med att se en film.
Jobbar kväll  och längtar till helgen gör jag också.
 
Hoppas allt är fint med er.
 
 

RSS 2.0