DET ÄR TISDAG

 
 
Man lär sig så lite av att blunda för sitt liv.
Och att springa runt och låtsas att man ler.
 
- Lars Winnerbäck
 
 
Bilden tog jag igår då jag inte orkade dra på ett leende. Idag är allt helbra och jag umgås med min mamma innan jag ska iväg och jobba några timmar. Missar kvällens dansträning i Luleå men är laddad till tusen istället för morgondagens. Och jag längtar massor till helgen som kommer spenderas i Skellefteå på hotell med dansmara, shopping och mys.
 
 
 
 

FREDAG

 
 
Benpass. Jobb till klockan 1. Trerätters till middag. Dans i Skellefteå ikväll. Jag är glad.

I´M IN LOVE

 
Fick med mig den här dundermysiga koftan från stan alldeles nyss. Ja jag är redan lite kär i den. Kommer andvändas flitigt i vinterkylan. 299:- Gina tricot.
 
Är ledig hela dagen idag och har hunnit med ett ryggpass, en god lunch, en sväng på stan, läkarbesök och chokladbollsbak. Ska kolla runt på lite fiffiga recept på biffar som jag ska laga till middag åt mig och min kära familj. Myser hela kvällen sen med någon film och ska försöka ta mig i säng tidigt eftersom jag börjar redan halv 7 imorgon.

EN HELBRA TISDAG

Jag har gjort mina första dagar på mitt nya jobb och det känns så bra. Fina arbetskamrater och bra stämning i butiken. Att jag dessutom har fast schema fram till Jul gör inte saken värre. Just nu sitter jag här trött i kroppen efter ett träningspass med fint ös. Ska vila en stund och ladda om batterierna. Ikväll åker vi på dansträning i Luleå. En helbra tisdag. Märkte just att det inte går att ladda upp bilder eftersom vårat internet barkar nu igen. Skit också. Återkommer när allt står rätt till igen.

TVÅ SIDOR

 
Jag och Jonas fick vara med i tidningen i fredags. Kändis för en dag, tjoho. .
 
Idag är det söndag och jag roar mig med lite av varje. Matlådor, städar, funderar, läser bok, längtar till boogiekursen ikväll. Sen buggträning som avslut på en superbra helg.

SUSHI

 
 

 

 

Lunchmys med vänner. Kaffe och morotskaka. Fin eftermiddag.


RYGGPASS

 
 
 
Enligt mig veckans tråkigaste pass. Men kanske det viktigaste med tanke på mitt jobb där vi lyfter rätt mycket. Nu är det då gjort för den här veckan i alla fall. Körde lite foamrolling också på slutet för att få lite mildare stelhet i benen sen gårdagens benpass.
 
 
Resten av dagen ska jag ägna åt att storhandla, göra matlådor, sushilunch med tjejerna, hämta syrran, laga middag och kanske hinna med några sidor i min bok.

2XU

 
Fick hem ett till par 2XUtights igår. Finns inga skönare träningstights om ni frågar mig.
Ett plus med dom är att de inte är så långa för oss kortisar. 799:- från Sportamore. Skynda att fynda medans de är på rea!

FRAMGÅNG MEDGÅNG MOTGÅNG

Blandade känslor hela dagen. Ena sekunden känns allt asbra för att i sekunden efter övergå till skit. Men jag lär mig att ta vara på dom bra stunderna till det yttersta när dom väl dyker upp. Suger åt mig känslorna och försöker spara dom på något vis. Minnas dom när allt känns kasst och veta att det kan vända vilken sekund som helst. Eller också tar det något som känns som en evighet.  

 

Känns förövrigt jättetråkigt att jag måste iväg och jobba ikväll istället för dansträning i Luleå. Får en sådan skön känsla inom mig när jag får gå upp på dansgolvet och musiken drar igång. Man hinner liksom inte tänka så mycket på onödigt jobbiga saker då utan lägger all energi till dansen och att göra sitt bästa där och då. Något annat som känns lite både och är att jag byter jobb till veckan. Börjar på Willys och lämnar Ica helt och hållet. Lite sorgligt med tanke på att jag trivs väldigt bra i Öjebyn, men kul att det dyker upp ett bättre jobberbjudande som jag såklart varit klok att tacka ja till.

 

Det blir bra. Livet ska gå upp och ner, hit och dit. Framgång, motgång, medgång, undergång kanske. Och ibland får det kännas så jäkla bra att man bara strålar rakt igenom och inte vill göra annat än le åt alla människor man möter och hälsa på randoms. Eller nå.

 

Nu ska jag läsa min bok och se hur Inger tacklar alla skitkänslor. Middag och kvällsjobb innan denna onsdag är över.


PETRAPOSEN

 En bild från balen i somras. Lite osynkade men det skulle bli en såkallad Petrapose.
 
Vet inte hur många gånger jag har drömt mig tillbaka på sista skolveckorna, balen, Rhodos och studenten. Det hände idag igen. Kanske att jag får gå balen en gång till och göra en utomlandsresa en gång till i alla fall.
Annars mår jag rätt bra idag med ett avklarat axelpass och förberedda matlådor. Ska iväg på en arbetsintervju klockan 11 innan jag börjar jobba.

Q/A

 
 
 
Mina byxor jag hade på mig häromdagen är köpta på bikbok. 49:- 

NÅGRA RADER


Några av alla rader. 2014-08-28

 

 


GODMORGON


 
11 timmars sömn, halleluja. Sitter här med min kvargskål och laddar upp för RPM klockan 12 + ett effektivt styrkepass efteråt. Resten av dagen ska jag ägna åt att äta en god lunch, läsa min bok, umgås med mamma, bli intervjuad för PT och dansa lite. Skönt att vara ledig efter en hel helgs jobb.

NYA FAVORITBYXOR


 
Igår hade jag på mig mina nya byxor och en baströjja. For och träffade tjejjerna och grabbgänger en liten stund efter jobbet. Som jag saknat hela högen! Fina människor.
 
Idag startade jag och Jonas dagen med ett svettigt spinningpass. Jag har duschat och fått i mig mat och ska försöka pallra mig till bibblis med en bok jag haft hemma i evigheter. Funderar ut en bra förklaring till den megadundersena tillbakalämningen av boken jag inte ens lyckats ta mig igenom. Far och tjänar lite pengar ikväll och hoppas på att kunna vara med på avslutningen av "halvåtta" med tjejerna efter det.
 

-

 
 
Du är skitbra killen.

9.37

 
Nej jag blir aldrig less på min kvarg.
Idag ska jag göra lite todos här på förmiddagen, beställa en vinterjacka, tvätta, byta en tröjja, baka bajsbollar. Hoppas på lunchdejt med min pojke sen innan jag börjar jobba klockan 3.
Och jag rullar nog förbi ett party ikväll när jag slutat jobbet. Yey It´s friday!

DET ÄR FREDAGMORGON

 
 
En bra morgon. Ett bra benpass med massa energi i kroppen efter en vecka med mycket sömn. Körde på slutet av styrkepasset en 15 minuters amrap som såg ut såhär:
 
10 airsquats
20 utfallshopp (10 på varje ben)
10 frontsquats
10 boxjump
 
Så många varv som möjligt under 12 min. Grymt sätt att bränna ut det sista.
Jag tog mig även tid till att stretcha lite. Är sämst på det men jag vill bli rörligare så jag får till övningar och djup bättre.

DIKTATOR ANOREXIA NERVOSA

 
 
Ger en personlig beskrivning av hur det är att leva med en ätstörningssjukdom.
Om en ung flickas kamp att bemästra och hantera sin diktator. Om hur livet ter sig då ätstörningen helt tar kommandot över tillvaron och andra sidan kommer allt närmare.
Boken ger en djupare förståelse för de svårigheter och lidande som drabbar individen men även hela familjen och andra runt omkring den sjuke.
 
Jag började läsa boken igår och kunde knappt lägga den ifrån mig. Känns som att det lika gärna kunnat vara jag själv som skrivit den. Känner igen mig i det mesta och det är med blandade känslor jag tar mig igenom sida för sida. Vill hursomhelst rekommendera den till er, oavsett om ni har en nära anhörig eller någon ni känner som drabbats av en ätstörning. Det är bra att kunna se varningssignaler till insjuknande så möjligheterna för ett insjuknande minskar.
 
 

EN HELG I ÖVIK


Helgen i Övik blev så bra. 16 timmars dans, shopping, hotellfrukost x2 och massa mys. Helbra alltså.
 
Idag är det tisdag och jag fick vara ledig från jobbet. Rätt skönt. Jag har hunnit med ett träningspass på förmiddagen, en god lunch och ska umgås med min mamma här på eftermiddagen. Skriva lite, baka lite och se någon film kommer jag nog roa mig med ikväll om inte annat dyker upp.

LIVET


 
Jag jobbar massor. Typ alltid känns det som. Men jag lever på lyckan slutet av månaderna när kontot fylls på. Tränar rätt mycket gör jag också, sover, äter, dansar flera gånger i veckan, pussas med min fina pojke. Umgås alldeles för lite med tjejerna känner jag. Lovar mig själv att det ska bli ändring på det.
Imorgon jobbar jag några timmar innan jag och Jonas rullar mot Övik för att spendera helgen där på hotell och dansmara. Shit va kul. Pirr i magen.
 
 

RSS 2.0