16.07

Rullar alldeles strax mot Fanny där jag och brudarna äter massa god mat innan vi beger oss vidare. Firar det nya året med mass fina människor. Kan inte bli bättre. Gott nytt år!! 

LITE TAGGAD BA


HAPPY NEW YEAR

Om sisådär tolv timmar smäller det. Hejdå 2012, Tjena 2013!

HAPPY NEW YEAR

Om sisådär tolv timmar smäller det. Hejdå 2012, Tjena 2013!

LUCNHTIME

Käkade lax till lunch idag igen. Fantastiskt gott alltså!! Mätt i magen och laddad för nyårsfirande för hela slanten sitter jag här med massa silvershampoo i håret och känner mig rätt glad. Jag ska ha klänning ikväll, äta massa god mat, umgås med fina människor och förhoppningvis få en titt på lite raketskjutning. Känner på mig att detta nyår kommer bli superduper. 

ÅRETS SISTA

Startade min dag med ett allra sista benpass för i år. La på lite extra bara därför. Grymt bra gick det!! Tja träningsverk imorgon. 

JAG ÄR SNE

Nu ska jag ta tag i det där plugget jag skulle avklara idag. Har prov redan andra veckan efter lovet på typ miljarders sidor om träning i olika former. Massa oförståeliga ord och grejjer ska in i skallen. Klapp på axeln om jag orkar hålla ut en timme. Mammas goda salamipaj väntar till middag sen så det får bli min lilla morot. Tja

NEW IN

Fick med mig en sportbehå, ett par träningsshorts och en ny shaker från Umeå. Plus nytt proteinpulver som inte kom med på bild. Var dock ute efter mer kläder att fylla på i garderoben med men jag är inte en mellandagsreashoppare fick jag inse. Får panik när det kryllar av galna människor i alla butiker och det slutar med att jag kommer tomhänt ut ur butiken. Men då slapp jag gå pank hela januari månad! Katshiiing

BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG

Träningströja. Världens skönaste morgonrock. Tvål, scrub och bodybutter från bodyshop. Bodysplash från victoria Secret. Brandalarm och brandfilt till när jag flyttar hemifrån. +Pengar och presentkort på biotrean som inte kom med på bilden. 
 
Fick allt detta i julklapp av nära och kära. Riktigt nöjd med varenda liten pryl. Tack människor. 

TO-DO

Har prickat av det mesta här på förmiddagen. Tar en liten kaffepaus med mor och far nu innan resten avklaras. 

IGÅR

Igår glodde jag på fotboll, gjorde fula fiskbensflätor, käkade hamburgare, hängde med Anteman, busade i snön, såg dodgeball och åt mumsig fruktsallad. Bra lördagkväll

SOMETIMES IT'S BETTER TO NEVER ASK WHY

Idag har jag på mig min stickade rosa tröjja, en vit skjorta och svarta tights. Matchar perfekt med mitt skal. 
 
Hämtar alldeles strax upp Hanna så rullar vi mot Norrmalmia för att glo på fotboll. Blir nog där till middagstid skulle jag tro. Få se om jag drar dit och ser finalerna ikväll också. Övriga kvällen är icket spikat än så länge. Tja

LUNCH

 
Slängde ihop denna smarriga lunch åt mig själv idag. Gravad lax är en av mina favoriter. Mums

2012-12-29

Idag är det lördag. Jag har en hel del grejjer på to- do listan. Ska även hinna med att kika på lite fotboll på norrmalmia. Så vi hör sen folk!! Ha en bra dag

2 DAGAR I UMEÅ

1.Redo för avfärd 2.Några söta pojkar bredvid mig i bussen 3.Lunchpaus i shoppingen 4.Rea på stadium 5.Laddade upp för spinningpass och CX worx på IKSU. 6.Favoritburgare på max. 7. Kaffemys på hotellrummet innan sängen. 8. På IKSU igen. 11.Hotellfrukost. 12-13. IKSU 14.Syrran och kusinen i väntan på bussen. 15-16-17-18. IKSU 
 
Haft det hur bra som helst. Låter bilderna tala. 

3 DAGAR SEN

Bild från lilla julafton med mina bästa brudar. Hjärta till er♥

BORTA BRA MEN HEMMA BÄST

Har landat på hemmaplan nu igen. Haft det superduperbra under dom här två dagarna i Umeå. Orkar inte göra något bamseinlägg nu så ni får vänta tills imorgon. Jag bara myser ikväll och hoppar i säng tidigt. Behöver min prinsessömn. Godnatt barn

2012-12-27

Jeanjacka/Secondhand T-shirt/Gina Sjal/Gina Kofta/Carlings Mobilficka/Gina
 
Hade en supermysig lilla julafton med mina underbaringar igår. Visar det jag fick +alla andra julklappar i övermorgon. 
 
Idag åker jag, syrran och kusinen till Umeå för en liten nöjestripp. Vi bor på hotell en natt, tränar två pass på IKSU, äter god hotellfrulle, fyndar på mellandagsrean och  bara njuter. Datorn får stanna hemma så jag återkommer på fredagkväll när vi landat på hemmaplan. Blogg.se i mobilen suger apa så jag ids inte blogga därifrån. Ha det bra så länge finisar! 

JÄTTEBÄBIS

Nyduschad, nyrakade ben, nyäten, insmord med favorit bodybutter från bodyshop, avklarat träningspass. Finns nog ingen bättre känsla. Jag mår rätt bra just nu. 
 
Ska fixa klart det sista med julklappen nu till lilla julafton som går av stapeln ikväll med mina fina tjejjer. Innan det befinner sig familjen öbergs på paltkalas i långträsk. Imorgon åker jag till Umeå!! Lycka

Mina senaste bilder på instagram; alvaooberg

ON THE TRACK. ON THE FIELD. IN THE GYM

Weheartit

Blev ett morgonpass för tredje dagen i rad idag. Morgonmänniska som jag gått och blivit klagar jag inte.  Kondition, axlar och mage denna onsdag. Har fått i mig en braklunch i form av lite rester från julmaten, ägg, köttisar, potatis och lax. Helt ok asså. Nu dusch. 

SYSKONKÄRLEK

Jag älskar den här bilden på mig och min syster. Lika som bär heter det va? Vill vara sådär liten och sockersöt igen. Utan några som helst bekymmer.
 
Jag, Elin och Erik drar alldeles strax iväg mot bio3an för att se favoriten Hitta Nemo i 3D. Kan se den hur många varv som helst. Helt klart min favorit bland animerade filmer. Lär väl bli vi och alla småbarn. Yesyes. Ikväll myser jag med min favoritpojke hela kvällen. Kalasbra tisdag asså. 
 
 

MAT

Slängde ihop den här lunchen idag efter mitt pass. Kyckling, bulgur, broccoli, keso, morötter, tomat, och avocado.  Jag kan inte förstå hur avocado kan vara så himla gott fast det egentligen är en ganska meningslös grönsak? frukt? Men ett tips är att krydda den med citronpeppar och toppa med kesella, turkisk yoghurt eller liknande. Superdupergott. Begärligt på något vis. 

DON'T FIND EXCUSES

 
Pallrade mig iväg till Sensia imorse kring 9 tiden och umgicks med min favoritcykel och dödade mina armjävlar efter det. Avslutade det hela med en välförtjänt bastu. Älskar verkligen att basta efter ett bra träningspass. Skön nedvarvning innan man cyklar hemåt igen. 

CHRISTMAS EVE

Hade en superbra julafton igår med massa god julmat, kalle anka, julgröt, paket, en dömysig hund och massa kärlek. Visar allt jag fått lite senare. 

2012-12-24

 
Snart är det fullt hus här på lövholmen. Kalle Anka drar igång och stämmningen bara växer. Julmat, tomte, julklappar, julgodis och fina människor kommer göra min julafton till den bästa. Jag är så lycklig idag. Kram på er fina ni. Och God jul♥

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU

Idag går jag omkring i min klänning med öppen rygg och en inbakad fläta.
 
Mår fantastiskt bra just nu här jag sitter nyduschad och glad i hela mig. Hjälper mor min med lite grejjer innan grötlunch med hela familjen. Mysmys

UPPESITTARKVÄLL

Precis enligt tradition hade vi en "uppesittarkväll" igår med trerätters, bingolotto och lite julklappsöppning. Hur mysigt som helst. Jag lyckades dock inte hålla mig vaken ända till tolv men. 

LAGOMT BRA START

Befann mig på gymmet redan 07.30 imorse och avklarade ett härligt benpass. Fin start på självaste Julafton. Känslan inom mig är ba för bra just nu. 

DU HAR VÄCKT UPP DET JAG TROTT VAR DÖTT

Jag sov jättelänge imorse, gjorde mig en jättegod frukost och glodde på näst sista avsnittet av julkalendern. Jag kan inte få in i min skalle att det faktiskt är julafton imorgon! Pommes asså.
Om en stund far jag och min far ut och övningskör en sväng. Jag kör med växlar för första gången i mitt liv idag så om ni har lust kan ni ju sända en liten tanke åt mig så kanske jag slipper köra ner i diket eller nå. 

YESTERDAY

Hade en riktigt bra och mysig kväll igår hos herr biceps med fina människor, tacos och spel. Superlördag♥

2 FAVVOSAR

På första plats kommer äggmackan. Tätt däreften kommer leverpastejmackan. Mina absoluta favoritmackor. Åt just dessa 2 idag till frukost. Mums. 

JAG FRYSER IHJÄL

Idag går jag inte ut mer än jag måste utanför dörren. Brrr

4

Promenad till staden i minusgraderna, lite strosande i affärer och fika på lyktan. Riktigt mysig eftermiddag med mina braiga föräldrar.
 
Jag spenderar min kväll med massa fina människor hos en Arvid med tacomiddag dagen till ära. Förmodligen på hemmaplan sent ikväll. Ha en bra kväll hörni! 

12.42

Mat smakar aldrig så bra som efter ett härligt träningspass. Har just fått i mig lunch bestående av kycklingfilé, fullkornsbulgur, broccoli, keso, ägg, avocado och sallad. Supergott. Ja ni ser ju ba bilden. 
 
Tar på mig tjugosju lager kläder igen nu och promenixar in till staden med mor och far för lite ärenden. Kvällen sen kommer bli grym. Berättar om det senare. Tja

MORGONPASS CHECK

Glad, nöjd Alva. Dusch och en välförtjänt megagod lunch väntar. 

SURPUPPA

Blev lite sur nu när jag såg att bodypumpen är inställd nu på morgonen. Skit också. Men iw ska iallafall avklaras så får jag väl köra min egna bodypump ute i gymmet sen. Lovar att mitt humör är på topp efter det. -21 grader ute. Tjugosju lager kläder på. Yesyes

KUGGAR UPP


4 MOBILBILDER

1.Favoritcykel. 2.Avklarat pass och mellanmål. 3.Favoritkettlebells. 4. Krig.
 
Jag startade som sagt dagen på sensia, drog vidare mot skolan och volleybollturneringen. Har precis landat på hemmaplan. Jag ska faktiskt vara megaduktig och skura hela huset innan paltmiddag andra gången denna vecka. Kvällens planer står öppna för tillfället. 

JUST NU

Sitter jag här med min underbara mamma, dricker kaffe och snackar. -20 grader ute och en kaffekopp står på bordet när man kommer innanför dörren. Tumme upp!

MY SECONDHOME

Nu ska jag se julkalendern innan jag rullar mot Sensia för ett morgonpass. Efter det möter jag upp mina homies så käkar vi lunch på skolan och glor på volleybollturneringen. Blir super!

IGÅRKVÄLL

Firade vi Hanna, pratade om allt mellan stjärnorna och gräset, åt godsaker och hade en supermysig torsdagkväll. 

NEW IN

Var bara tvungen att slå till igår när det visade sig att den här megamysiga tröjan endast kostade hundralappen. Oförlåtligt att gå ut ur butiken utan den liksom. Från Monki är den. Älskar den redan.

TUSEN GRATTISKRAMAR

Till min fina vän som fyller 17 år idag den 21 December. Du är så bra Hanna♥

TODAY

Idag har jag agerat väderpratare, käkat lunchbuffé på waldorf, strosat på stan och sovit megagott i en buss. Nu har vi i sa2b jullov på riktigt. Förbannat va skönt.  
 
Ikväll firar vi Hanna som fyller 17 bast imorgon. Livet är på topp just nu kan man ju lugnt säga. Hoppas allt är bra med er också finisar♥

RIGHT FROM THE START YOU WERE A THIEF AND STOLE MY HEART

Idag har jag gått omkring i min dunväst från gina, min blåa tröjja från bikbok, min vita skjorta från gina, DrDenim jeans och mina Doc Martens. 

SNEAKPEAK

Går omkring i blått, vitt och svart idag

Idag åker jag och min klass till Luleå för två studiebesök och lunchbuffé på waldorf. Lite shopping möjligtvis hinns med om vi har tur. Klagar icket. Jag ska dra på mig täckisar, dunis, mössa och vantar nu så jag klarar mig hela vägen till skolan i minusgraderna. Tänker bannemig inte bli sjuk till jullovet. Punkt. Vi hörs sen människor. 

KESOBURKAR ÄR LYCKA

Sista avsnittet av portkod, dubbla avsnitt av julkalendern, lite julklappsinslagning och en nysprättad kesoburk gjorde min kväll igår. 

HAPPY AS THE SUN, LIGHTER THAN A FEATHER

Vaknade med en sån där bra känsla i magen. Nivet en sån där som gör att man nästan kommer på sig själv med att sitta och le åt ingenting. Den känslan. 

Tryck F5

"INSTEAD OF WISHING YOU WERE SOMEONE ELSE, BE PROUD OF WHAT YOU HAVE, CAUSE YOU NEVER KNOW WHO'S BEEN LOOKING AT YOU, WISHING THEY COULD BE YOU"

Arkivbild
 
Blev en sväng förbi staden efter våran fantastiskt mysiga lunch här på 23an. Jag har äntligen köpt klart alla julklappar för i år. Yesyes. Ikväll roar jag mig med att slå in dom så fint jag bara kan (är inte alls bra på sånt men ikväll kanske ett under sker). Om det finns tid över efter det myser jag resten av kvällen och njuter massor av att inte alls behöva ägna någon energi till skolarbete. Helt underbart. 

FETINGBRA ONSDAG

1. Min favoritcykel på gymmet som förgyllde min morgon. 2.3.4. Roade mig i väntan på bussen. 5.6. Hanna gjorde mig sällskap i busskuren. 7.8.9 Vi dissade skolmaten och slängde ihop kycklingtacos till lunch. Hellyeah

YOU'RE MY FAVORITE, EVERY DAY

Idag startar jag min dag med ett pass på sensia. Axlar, mage och rygg står på dagens schema. Klockan tio sätter jag mig på bussen mot munksunds badhus för simmning med klassen på idrotten. Vi slutar direkt efter det så då fixar vi ihop nå käk härhemma jag och mina homies. Ett stadsbesök kommer nog gå av stapeln efter det. Resten av denna onsdag är icket spikat för tillfället. Ska rulla nu, tja

DAY BY DAY, INCH BY INCH


INSTAGRAM'

Mina senaste bilder; alvaooberg
 

Nu ska jag ladda upp med grötfrukost inför dagens bravader. Jag älskar havregrynsgröt. Ba så ni vet asså

TJA PALTSCHWIMEN


SUCH SMALL THINGS

Såhär glad blev jag när jag fick veta att det bjuds på palt till middag hos Öbergs idag. Sitter för tillfället och glor på paltgrytan och längtar ihjäl mig tills dom där degklumparna ska ner i magen min. Ses i schwiimendimman :p

ÅR 2009

Var jag tydligen brunett. Köpte ett par fejkglasögon som jag gärna posade med. Träffade Mojje min största idol (säger vi). Lirade fotboll med en betongkula. Folk säger det var "bättre förr" men där håller jag inte riktigt med. Huvva vad många lejda bilder jag hittar på mig själv när jag tittar tillbaka...

5 FRÅN DAGEN

(Jag steg inte upp 04.44 imorse även fast det ser ut så på bilden, nog är jag galen men inte riktigt så galen)
 
Startade min morgon på sensia med intervaller och dödade biceps, triceps och rutorna efter det. Sjukt bra start på dagen! Resten av denna tisdag har jag fotat, ätit köttbullar, sluppit matten, fått en julklapp och lirat volleyboll. 

TIME TO KILL

Ikväll ska benen dö. Sätter mig på spinningcykeln ett kort pass innan benen får sig en omgång. Älskar måndagar, döda ben och den där förbannade träningsverken som kommer som ett brev på posten dagen efter. Wish me luck kompisar

DEGDAG

Idag har jag gått omkring i rött, svart och vitt, degat framför massa film, degat framför en macdator och degat allmänt bara. Degmåndag. Å det är så nära nu alltså! Vi i sa2b tar jullov redan på torsdag dessutom. Yesyesyes. Nu ska jag äta kött och potatis så benen orkar ikväll. 

GRYM MOTIVATION

Denna kvinna är min idol. Galet vacker kropp!! Jag ska bannemig bli stark jag med. Jättestark. Dubbla portioner mat på tallriken från och med nu. 

2012-12-17

Idag är det måndag. 17 December. Mammas födelsedag. Exakt en vecka till julafton. 2 Veckor till nyår. Jag mår rätt bra idag. Landar på hemmaplan kring halv fem nån gång. Nu ska jag se julkalendern innan jag rullar mot skolan. Puss

17 DECEMBER

Idag fyller min underbara mamma år. Miljarders grattis till dig bästa♥
Hittade en gammal bild från 2009 på mig och min kära mor. Såg tydligen något intressant just när bilden togs:P

MOT STADEN


DAGENS FAVORIT

Såhär såg min frukost ut imorse. Det är nog mitt favoritmål på dagen. Speciellt när den består av havregrynsgröt och ägg. Mumms. 

TREDJE ADVENT

Det är söndag. Tredje advent. Sovmorgon till 11.02 idag. Vilodag. Mysdag. Bra dag. 

SÄNGHÄNG

Jag har inte städat mitt rum på evigheters evigheter x2. Damråttorna börjar övergå till hundar snart. Tar mig i kragen och städar mitt rum nu ORDENTLIGT. Med skurkäpp och hela paketet. Senare blir det mysmiddag med min kära familj och kvällen kommer jag spendera med Petter. Blir kalasbra tror jag. 

KRÄFTSTJÄRTAR OCH BROCCOLI

Passet imorse gick hur bra som helst! Kan inte säga det nog många gånger hur mycket jag tycker om lördagmornar med iw och bodypump. Mätt i magen sitter jag här efter min lunch bestående av kräftsoppa med morötter, broccoli, ägg, sallad, keso och hårdbröd. Gottgottgott

JUST DID IT


WAKE UP WITH SATISFACTION

Från Weheartit
Startar även denna morgon med ett pass på Sensia. Iw+ ett härligt bodypump pass på det. Idag ska det köras slut på varenda liten kroppsdel! Resten av dagen blir minst tio gånger bättre med en bra start i form av att svettas som en gris på gymmet. Loveit!

MYSFREDAG

Mojje på teve, tända ljus, kaffe, banan i ugnen, film, pepparkaksgarnering och min fredagkväll var fulländad. Somnade tidigt så ögonen strejkade icket när alarmet ringde nyss. 

DREAMTEAM

Ikväll tar jag det mer än lugnt, sappar runt på teven, dricker kaffe och umgås med sin fina syster. Vi ska se Diggiloo nu och göra Bananer i ugnen. Kram på er. 

TRUTHS ABOUT ME

-Jag är ett kontrollfreak. Vill ha allt schemalagt och struktur i mitt liv (jobbar på att komma ifrån detta varenda dag) 
-Jag gråter för minsta lilla. Så sent som igår grät jag åt ett youtubeklipp.
-Jag kollar alltid under sängen innan jag går och lägger mig. 
-Jag vill ha åtta rutor på min mage och megastora biceps. 
-Jag älskar folk som inte bryr sig om vad andra tycker. Just goes with the flow liksom.

FÖR EN VECKA SEDAN

Kramades jag och syrran med en megastor snögubbe. 


JAG SKILJER TYDLIGEN INTE PÅ HÖGER OCH VÄNSTER

Lyckades skriva fel i mitt inlägg igår. Bra där Alva.
Rätt är ju till vänster, Armstrong Galaxy Sweather. Till höger, Elin Leo Jacket

JUST DO IT

Enligt något ordspråk. Startar min dag med ett morgonpass på sensia innan skolan. Intervaller på cykeln och lite annat jobbigt. Alltid lika härligt att träna tidigt på morgonen. Resten av dagen går så mycket lättare. Pröva hörni! Ha en bra fredag människor.

TJA FREDAG

Världens bästa. Idag smäller det. Matteprov, reklamanalys och en svenskaredovisning. Sen är jag fri som en fågel. Lär skutta hem från skolan idag! 

JUST LIKE THE RAINBOW AFTER RAIN, A GOd THING WILL ALWAYS HAPPEN AFTER YOU EXPERIENCE PAIN

Idag har jag gått omkring i en grön jacka, ett grått linne, en röd kofta och shorts med nitar. Jag har avklarat 5 lektioner, sett på en luciakonsert och ätit julgröt också. Imorgon tar vi jullov kan man säga! Godnatt

JAG OCH MIN ROSA FAVORIT

Bara så ni vet är detta min Rosa favoritflaska. Det är en Charlotte-Perelli shake från gymgrosissten för er som har funderat. 
 
Ikväll pluggar jag in det sista inför det där jäkla matteprovet som går av stapeln imorgon. Tränar även på en svenskaredovisning som ska hållas imorgon. Lite tyskaglosor på det så är jag redo för sängen. Längtar så fantastiskt mycket tills imorgon då jag lämnar in matteprovet och förhoppningsvis lämnar klassrummet med ett leende på läpparna. Det sista vi har innan sista veckan. Jullov here i come!

2 TING JAG VILL HA

Till höger; Armstrong Galaxy Sweather. Vänster; Elin Leo Jacket. Båda från Notme.se 

Läser Kenzas blogg lite då och då och blir alltid lika avis på att hennes pengar aldrig verkar ta slut. Tänk att kunna fylla på garderoben precis när man känner för det. Jag ska bli rik när jag blir stor. Punkt slut.

FAR FROM THE OTHERS, CLOSE TO EACH OTHER

Ni måste bara lyssna på den här låten! Så förbannat bra. Ryser i hela mig.

SNEAKPEAK

Skor// DocMartens Shorts//Bikbok Kofta//Carlings Jacka//Cubus 

Börjar bege mig mot skolan för en lång torsdag som vanligt. Förhoppningsvis har plogbilen varit ute imorse så jag kan ta mig på cykel. Annars blir jag förbannad. Eller nä, inte ens det kan förstöra mitt humör idag. Ha det bra finisar.

IMORGON ÄR DET FREDAG

Idag är en bra dag. Torsdag. Luciadagen. Jag går sminkad till skolan som vanligt på torsdagar. Tradition det med :p. Imorn är det fredag vänner!

MORGONMYS

Luciamorgon, lussekatter, tevemys. Tradition hos Öbergs. Kanske hur mysigt som helst. 

19.01

Ikväll myser jag i min piece, pluggar och dricker vatten. Gör en tidig kväll som vanligt så jag är laddad för luciadagen imorgon. Om det nu är något att vara laddad för. Extra mysig dag tycker jag iallafall. Puss på er fina ni♥

2 FAVORITCITAT


SLOW PROGRESS IS BETTER THAN NO PROGRESS

 
Besökte Sensia direkt efter skolan för lite intervaller, axlar och mage. Riktigt bra pass idag! Underbara känsla. Maten stod på bordet när jag landade på hemmaplan. Pyttipanna och ägg. Lite gott ba. Ska ta mig en välförtjänt dusch nu. 

2012-12-12

Om jag hade varit äldre än 17 bast hade jag utan tvekan gift mig idag klockan 12.12.
 
Redan onsdag och snart helg igen! Tiden bara springer iväg någerst. Börjar bli smått stressad vad gäller julklappsinköpen. Jag som skulle vara ute i god tid i år. Hmm. Ska börja bege mig mot skolan nu. Slutar redan före 3 idag så ett besök på Sensia väntar innan jag landar på lövholmen igen. Ha en bra dag folk.


ON INSTAGRAM'

Mina senaste bilder på Instagram ;alvaooberg

3 MOBILBILDER

Idag har jag sett julkalendern (standard), jobbat massa matte, gått omkring i mina blåa dojjor och suttit vid en megacool macdator. Jag och syrran har hunnit middagsdejta sen jag landade på hemmaplan så jag rullar mot Sensia strax för ett lite kvällspass. Behöver tänka på annat. In i bubblan.

NIO MÅNADER TAR DET FÖR LIVET ATT BLI TILL, BLOTT PÅ EN HUNDRADELS SEKUND SLOCKNAR DET

Tänder ett extra ljus ikväll. Kramas lite extra med mina nära och kära. 

07.42

Blev ingen sovmorgon denna tisdag heller. Matteprovet på fredag hindrar mig från den där megasköna extratimmen i sängen. Ska iväg på extramatte nu redan 8.10 innan första lektionen. Klapp på axeln. Efter matteprovet på fredag kommer jag vara lyckligast i världen på riktigt. Jag går omkring i mina sköna addidasbrallor och min dunväst idag. Bara att ni antecknar det någerst om ni känner för det. Vi hörs sen vänner

NEW IN

Har hittat mig min nyårsklänning. Svart och enkel med öppen rygg. 299:- från Carlings. 

THE BEST FEELING


BE THE BEST VERSION OF YOU

Ikväll har jag suttit på spinningcykeln ett kort pass innan benen slaktades. Måndagkvällar har sin tjusning dom med minsann. Har fått i mig mitt kvällskäk så kryper ner i sängen nu och får mig min prinsessömn. Godnatt världen

MÅNDAG

Idag har jag gått omkring i blått, vitt och svart, haft jeans på mig (!!!!), åkt skridskor (drattade på rumpan tjugosju gånger eftersom jag tappat bort min kunskap i bromsteknik på skrillerna), sett film och ätit kulpotatis. Helt okej va.

IGÅR

1.Min gröttallrik. 2.Det snöade hur mycket som helst. 3.Jag såg julkalendern. 4.Poserade i min spegel. 5.Var på  julkonsert. 6. Flådade på max 7.Min kära syster taggad för fotbollsträning. 8. Supertaggad. 9. Vi ba posar 10.Somnade tidigt efter en superhelg!

BA SÅ NI VET

Blogg.se barkade sönder imorse. Jag har 2 lektioner kvar nu sen är måndagen avklarad. Ba så ni vet asså. Vi hörs då människor.

INGEN SÖNDAGSÅNGEST ALLS

Låg kvar länge i sängen imorse, bara njöt, funderade på livet och hade bra musik i öronen. Har precis tagit mig en lång skön dusch, rakat benen, silvershapoonerat mitt hår och smörjt in mig med min favoritbodybutter från bodyshop. Mår inte  alls dåligt. Ska styra upp lite mat nu och se julkalendern. 

3 BILDER

Igår bakade jag ett mästerligt pepparkakshus med Petter, åt god mat, såg film och fick för en gångs skull till en hyfsat bra inbakad fläta på mig själv innan jag somnade. Brukar alltid bli pannkaka annars:p. Bra lördagkväll

3 BILDER

Igår bakade jag ett mästerligt pepparkakshus med Petter, åt god mat, såg film och fick för en gångs skull till en hyfsat bra inbakad fläta på mig själv innan jag somnade. Brukar alltid bli pannkaka annars:p. Bra lördagkväll

ALL YOU NEED♦


MELLANMÅL

Keso, kesella, hallon, solrosfrön, cashewnötter

Beger mig efter mitt mellanmål en sväng in till staden för att inhandla lite grejjer. Kvällens planer står öppna för tillfället. Men mysmiddag med mamma och syrran vet jag att det blir iallafall. Hej så länge

12.49

Har precis intagit denna supergoda lunch bestående av köttfärs, broccoli, kyckling, keso, sallad och ägg. Enkelt och supergott!
Ska försöka få ner några rader på en engelsk bokrecenssion nu innan jag beger mig en sväng till staden för lite ärenden. Hoppas allt är bra med er alla fina läsare. Tycker om er♥

RIVSTART ÄR DEN BÄSTA

Indoorwalkinpass med julinspirerad musik och ett bodypump-pass har jag krigat mig igenom imorse på Sensia24. Älskar verkligen morgonträning. Man blir så pigg och mår så bra resten av dagen. Tips till er morgonmänniskor, dra igång dagen med att svettas.

JAG OCH TUPPEN

Rullar strax mot Sensia för iw och bodypump. Laddad till tusen!! Lördagmornar är dom bästa. Vi hörs senare vänner

NÅGRA BILDER

 
 
Från gårdagen; 1-Blev överlycklig på svenskan 2-Tacomiddag efter gymmet 3-Redo att sätta igång mitt intervallpass efter skolan 4-Hejjade på Isak i x-factor som tyvärr inte tog hem skiten 5-Posade i Idas spegel 6-7-Firade födelsedagsbarnet en dag i förväg med fika och knäck 8-Världens bästa brudar
Bra fredag!
 

GOOD THINGS COME IN SMALL PACKAGES

Jag kom ihåg Ida!! ;)

MILJARDERS GRATTIS

Till min underbara vän som fyller 17 bast idag 8 december. Älskar dig Ida Marklund♥

COSY FRIDAY

Går omkring i min skönaste tröja, osminkad, mjukisbrallor,min dunväst och mina absolut skönaste skor idag. Skönt skönt skönt. Det är fredag idag vilket betyder kort dag (eller kort och kort, kortare än vanligt iallafall). Sensia väntar direkt efter skolan. Tummar upp. Fredagar är ba för bra. 

DO MORE, CREATE MORE, BE MORE


VILL VARA FEM IGEN

Orkar inte plugga. Har ingen lust alls. Vill ba hoppa i sängen och göra vad jag vill som en liten femåring. Leka i snön. Göra snöänglar. Åka skriller. Bob, pulka. Snögubbar. Väx upp fröken Öberg. Drar igång med en aptråkig bokreccension här och nu. Men hade mycket hellre varit fem bast och lekt i snön eller hoppat i sängen. Ba så ni vet asså. 

-

Y

EN LYCKLIG FRAMTID ASTROLOGEN SPÅR, VART DU ÄN PÅ VÄGEN GÅR

Gått omkring i min jeansjacka från kupan idag, min vinröda kofta från Carlings, min gråa T-Shirt från gina och mina doctor Martens kängor. Håret åkte upp i en tofs också.

Fick skjuts till skolan imorse. Avklarade 3 lektioner. Promenerade till staden för lunch och lite strosande. Befinner mig på hemmaplan nu. Läser det sista i min engelskabok om fem minuter innan jag styr upp middag åt mig och min kära familj. Kyckling och broccolli alla Alva står på menyn. Gott eller nå

VI SKIPPAR FISKPUDDINGEN VA

Café Piteå fick stå för min lunch idag. Buffé är ju ba för bra asså. Kyckling, lax, fläskfilé, bulgur och massa sallad slår skolans fiskpudding hur lätt som helst. Vardagslyx

07.46

Sneakpeak on todays

Vi har tre lektioner att avklara denna torsdag. Slutar 11.30 istället för 16.20. Blev bara lite lycklig igår när jag fick höra det. Besöker staden direkt vi slutat för lunchdejt med Hanna och fanny följt av lite julklappsshopping. Ha en bra dag så länge! 

TJA TORSDAG

Jag är glad idag, überglad typ

Q/A

hanna andersson;

ditt hår är ju något jag skulle kunna döda för! hur fasiken har du fått det så fint?? har du några tips?


Dock galet nött på bilden (det var innan jag klippte mig) 

Här har du några tips som jag använder mig av: 

-Hårinpackning vid varje dusch 

-Silverschampoo en gång i veckan ungefär eftersom det nöter en hel del på håret men jag vill ändå ha en kallare ton i håret.

-Borstar det så lite som det bara går medans det är blött. Nöter enormt på håret. 

-Plattar mer sällan nu. Försöker uppskatta mitt självfall. 

-Om jag plattar håret eller blåser det använder jag ALLTID skyddspray. Massor

-Kör på balsammetoden lite då och då. I perioder. Skippar schampoo och använder endast balsam och hårinpackning för att reparera håret. Kan kännas lite konstigt till en början och håret kan kännas smutsigt men det vänjer sig efter ett tag. 

-Jag brukar avsluta min dusch med kallt vatten eftersom detta ger mer glans till håret. Vet inte riktigt om jag märkt någon skillnad riktigt men jag tycker ändå det är skönt att avsluta med kallt så kör på det! 

-Har inte några speciella produkter i mitt hår annat än budgethårspray och budgetvolympulver. 

 

 

 


EN APA SOM LIKNAR DIG

 
 
 
Arkivbild
Idag har jag lirat ännu mer quadroboll, sett på en dansuppvisning, käkat julmat för första gången i år, pratat lite tyska och krigat på sensia. Bra onsdag. Fortsätter med lite plugg nu innan sängen intas i bra tid. Sova är typ det bästa som finns♥

EVERY DAY, BE AWESOME

 
Drar alldeles strax igång mitt onsdagpass här på sensia. Blir lite intervaller, kettlebellsvingar och annat jobbigt. Middag och plugg resten av kvällen väntar. Njuter nu medans jag kan. Ciao 

GALET

Moa Lignell är ju bara för cool! Och hennes röst. Får rysningar.

HEJ ONSDAG

Lillördag. Min lampa kom i fokus. Kort dag. Bra dag. Onsdag. Idrott första lektionen. Julbuffé till lunch. Sensia efter skolan. Tumme upp!

PÅ ÖNSKELISTAN

Sixtyseven/Berta Nelly.com 479:-   
 
 

EVERY JOURNEY STARTS WITH A SINGLE STEP

Min tisdagkväll spenderades på sensia och avslutades med lite nostalgi i form av Julens Hjältar. Galet bra julkalender!

ARKIVBILD

Jag och hanna på halloween (fetingkvalla i know)

Idag har jag jobbat massa matte, ätit kycklinggryta, gjort radio och lirat quadroboll. Laddar upp för Rpm klockan 18.30 innan jag gör en tidig kväll. Har varit lite i zombiemodet vissa delar av denna dag så  prinsessömnen är ett måste inatt. Ha en bra kväll! 

20 ÄCKLIGA MINUSGRADER

Idag går jag omkring i mjukisbrallor och min älskade dunväst. Har egentligen sovmorgon idag som alla andra tisdagar. Men mina försämrade mattekunskaper sätter stopp för min välbehövliga prinsessömn. Ska kriga mig iväg på extramatte nu innan första lektionen. 20 äckliga minusgrader visar termometern så dubbla dunisar, täckisar och hela paketet är ett måste. Vi hörs barn

 

INSTAGRAM

Mina senaste; alvaooberg

BELIEVE YOU CAN AND YOU'RE HALFWAY THERE

Känns alltid lika bra att komma hem på måndagar, inta rejält med middag, ladda upp inför kvällens benpass och dessutom veta att man klarat av veckans tyngsta dag! Ska läsa lite i min engelskabok innan jag rullar mot sensia och dödar mina ben. Loveit!


MÅNDAGSBARN

Dunväst//Gina Stickad tröja//Bikbok Skjorta//Gina Tights//H&M Skor//DocMartens
 
Jag vet inte men jag tycker på något vis om måndagar nuförtiden. Känns inte lika jobbigt längre eftersom veckorna går så förbaskat fort. Man vet ju att det bara säger svisch så tar vi helg igen. Om man tänker så blir det hela mycket lättare och söndagsångesten är så gott som obefintlig. Pröva vänner. Rullar mot skolan nu och checkar av denna måndag. Hade!

TRADITION

 
Kommer sitta bänkad varenda morgon fram till jul. Julkalendern är ju liksom bara ett måste. Enligt mig och alla småbarn iallafall :p 

4 SMÅ

Hade en superbra söndagkväll igår hos brorsan där det som sagt bjussades på trerätters. Landade på hemmaplan mätt och belåten kring niotiden och somnade som en prinsessa i min älskade säng. 

WHERE THERE IS DESIRE THERE IS GONNA BE A FLAME

Agerade hippie häromdan.
Rullar alldeles strax iväg mot Brorsan för middag och solsidan. Bra avslutning på en bra helg. Ha en fortsatt grym första advent vänner♥

12.49

Tog mig en rejäl sovmorgon, en lång varm dusch och gjorde mig en mumsig senfrukost idag. Ja ni ser ju bilden. 
Tar tag i lite plugg nu innan vi rullar mot brorsan där det bjuds på trerätters till middag. Andra gången den här helgen! nog har man det bra. 

GRÖT ALLA ALVA

- 1-2 dl havregryn, helst fullkorn 
- 1-2 ägg 
- Solrosfrön efter behag
- 2 dl vatten eller mjölk
- Mycket kanel 
- Lite salt
 

4 FRÅN GÅRDAGEN

Resten av min lördag blev hur bra som helst. Blev som sagt en luleåtripp med familjen. Vi såg en julteater, strosade på stan och avslutade med räkmacka på börje olssons innan vi rullade mot P.town igen. Jag och syrran drog på spontanbio efter middagen och såg den omtalade breaking dawn part 2. Sjukt jäkla bra film måste jag säga! Avslutade min lördagkväll med petter och mer film. Megamysigt. 

11.55

Har precis fått i mig denna mumsiga lunch bestående av broccoli, keso, sallad, fläskfilé, potatismos och hårdbröd. Supergott. Sätter mig alldeles strax i bilen mot Luleå där lite vi ska se den tradiotionella barnteatern i stadsparken. Det är liksom vi och alla treåringar:p. Men man ska ju hålla på traditionerna, visst då? Lika mysigt varenda år. Blir nog lite julklappsinköp efter det innan vi rullar mot piteå igen. Hemma nån gång vid middagstid. Ha en bra dag vänner. 

NO EXCUSES

Det är snöstorm ute. Jag ska dra på mig tio lager kläder och plumsa i snön till sensia för mitt favoritmorgonpass. Efter det blir det en tripp till luletown med familjen. Blir nog super! Vi hörs sen va

YESTERDAY

Käkade trerätters med familjen. Firade jenny med tårtkalas. Umgicks med mina favvosar. Bra jäkla fredag!

Igårkväll såg jag ut såhär för er som funderar. Stickad tröja, kjol och en snusnäsduk på skallen. Enkelt och skönt. 

RSS 2.0