HEJDÅ PITEYO

Jeansjacka; Second hand - Tshirt; HM - Jeans; Gina 
 
Sätter mig alldeles snart på bussen mot boden där jag kommer vistas ända till lördag. Så bloggen kommer förmodligen stå lite still tills dess. Få se om jag ids mobilbloggaa. Annars får ni ha det så bra tills vi hörs. Puss på er alla underbara läsare♥

14.15

Färdigpackat! Snart bär det av mot boden för läger och innebandylir. Wiop

JAG SKA BLI MÄSTERKOCK

Gjorde en megagod lunch idag med efterrätt tillåmed! Ska ta mig en dusch nu och packa det sista innan vi rullar iväg mot boden kring tretiden. Ska bli såå kul. 

MITT ANDRAHEM

Startade min dag med ett benpass på sensia. Syns inte på bilden kanske men är heelt död. Hej träningsverk säger jag bara!

MY HAIR

En lite bättre bild på hur håret verkligen blev. Det enda jag är  lite missnöjd med är att min utväxt inte riktigt for bort helt eftersom vi gjorde slingor som ska vara mer skonsamt för håret. Menmen, bättre än förut iallafall och de nötta topparna är borta nu! 
 
Ska packa väskan nu och ta mig en dusch innan några oc-avsnitt. Jag åker ju nämligen iväg på läger/innebandycup i boden imorgon och blir borta till lördag. Ska bli såå kul! Bloggen lär nog stå aningen still under dessa dagar men jag tror ni överlever sötisar

1 2 3 4

Vågade mig inte på kort denna gången. Var nog att jag tog steget att boka en klippning. Så farligt var det inte, ni ser ju hur glad jag ser ut där i stolen :p ser ut som att det blev längre på dom här bilderna tillåmed! 

IT'S A BIG DAY

Idag smäller det!! Jag sätter mig i klippstolen om en halvtimme och fräshar upp håret. Blir både färgning och klippning vilket är mer än välbehövligt som syns här på bilden ovan. Ingen utväxt där inte.  Wish me luck dudes!

KRIG

Vaknade kring åttatiden imorse, kollade ut genom fönstret och blev enormt besviken. Bajsväder!!! Gick inte ens att cykla för all snö och slask. Så det var bara att dra på sig massa kläder och promenera till Sensia. Är man en krigare så är man! härligt morgonpass!

VARDAGSLYX

Avslutade min dag igår med trerätters med världens bästa brudar. Inte dåligt alls. 

YOU'RE ON A DIFFERENT ROAD, I'M IN THE MILKYWAY. YOU WANT ME DOWN ON EARTH BUT I AM UP IN SPACE

Jeansjacka; Second Hand - Linne; Monki - Kofta; Bikbok - Jeans; Gina 
 
Har fått till håret någorlunda och hittat mig nå dugliga kläder att bära ikväll. Blir upphämtad först om två timmar så några avsnitt av min favoritserie hinns med innan dess. Ha en bra måndagkväll fina ni♥

INSPO

Bilder från Weheartit.
 
Träningen gick mer än bra idag. Energin var på topp! Ska iväg med syrran nu en sväng och göra lite ärenden i staden. Senare ikväll blir det "halvåtta hos mig" med brudarna. Kalasbra måndag. 
 

-

Source;Weheartit

KUGGAR UPP

Har precis fått i mig denna mumsiga frukost. Blir ett förmiddagspass idag bestående av lite intervaller på cykeln och bodypump. Superduper! 

SNEAKPEAK

Fixade lite med min jeansjacka igårkväll. Och trots att jag blev förbannad på den där jäkla symaskinen flera gånger om lyckades  jag få den som jag ville, bara lite pimp återstår. Yee

RÄTT BRA

Solsidan=söndagens höjdpunkt. Somnade senare i min nybäddade säng med mitt favoritörngott! 

3 TRÅKIGA MOBILBILDER

Ni vill veta vad jag har roat mig med hela denna dag va? Ah tänkte väl det. 
Förmiddagen gick åt till storstädning av rummet och lite fotande. På eftermiddagen blev det fotbollstittande på LF och därefter agerade jag syrran och Erik mästerkockar och kirrade gomiddag i form av hemmagjorda birgers! Inte pjåkigt alls. Kvällen min kommer jag spendera på hemmaplan, ska fixa till min jeansjacka med symaskinen (är sämst i världen på att sy så vi får se om det blir hiss eller diss), se solsidan, duscha och bara njuta av att jag faktiskt slipper cykla till skolan imorgonbitti. Woop

EN ELEGI FÖR ALLA VÄGAR SOM VI INTE VANDRAT ÄN, FÖR EN TID SOM BARA GÅR OCH ALDRIG KOMMER IGEN

Väst; Gina Tricot - Tröja; Monki - Jeans; Gina - Klocka; Sivs - Skor; DrMartens 
 
Älskar det underbara höst/vintervädret!! Så himla fint ute och alldeles friskt. Behöver inte komma mer snö än såhär tycker jag. Blir bara jobbigt att ta sig fram med cykeln då :p. Ska käka gomiddag med min kära familj nu, piiz

IGÅR

Hade en helgrym kväll igår!! Låter bilderna tala. 

INGEN SÖNDAGSÅNGEST ALLS

Min lampa e sne. Ska göra mig en megagod sön dagsfrulle nu innan jag beger mig ut i det fina vädret och andas luft. 

FOREVER YOUNG

 
 
Ser ut ungefär såhär ikväll + massa mer smink, högklackat och lite andra detaljer. Ska käka middag nu med min kära familj innan jag rullar vidare mot pitholm och forsberg där vi ska finslipa det sista. Senare ikväll drar vi mot bersika för halloweenfest. Taggad till tusen!! 

MY NEW BUSTIER

Tror jag ska inviga min nya bustier ikväll till mina nitshorts och en kavaj. Party! 

LUNCHTIME

Har precis fått i mig en underbart god lunch. Ni ser ju bilden! Ska ta mig en lång härlig dusch nu och ta mig ut i det fina vädret och leka lite med kameran innan det är dags att börja fixa sig inför kvällen då det blir halloweenpartajj för hela slanten. Som jag har längtat! 


SUFFER THE PAIN OF DISCIPLINE OR SUFFER THE PAIN OF REGRET

Helt slut i hela mig efter morgonens pass. Underbara känsla. Morgonpass är det bästa som finns! 

RIVSTART

Startar min lördag med ett härligt morgonpass! Love it!

ACCEPT YOUR MISTAKES, EMBRACE YOUR FLAWS, FORGIVE YOURSELF AND MOVE ON BECAUSE UNFORTUNATELY YOU ONLY LIVE ONCE SO IT'S YOUR DESCISION IF YOU WANT TO MAKE THIS LIFE A NICE THING OR A HARD UNPLEASANT EXISTENCE

Tänkvärt. 

FREDAGMYS

Med dom bästa firade jag in lovet med god mat och x-factor. Myspys

TRYCK F5

.

BARA NJUTER

Passet gick hur bra som helst. Körde lite intervaller på cykeln, rygg och mage. Skönt fredagspass. Har precis duschat och sitter nu och äter lite mellis och bara myser. Drar kring sjutiden iväg mot Hanna där kvällen kommer spenderas med mina fina flickor med god mat och lite planering inför morgondagen. Blir nog super! Ha en bra fredagkväll fina ni. Det ska då jag ha! 

HAPPY AS THE SUN, LIGHTER THAN A FEATHER

Fick precis lov! Lyckoruset ba flödar. Ska göra av med lite överskottsenergi med ett mördarpass på sensia nu. Vi hörs gott folk!

DU RENOVERADE MIN SYN, GAV MIG NYA PENSLAR, KNUFFADE MIG IN I NUET FAST JAG BAD ATT FÅ VÄNTA

Två lektioner + en föreläsning ska avklaras idag. Sen tar SA2B lov! Kan inte annat än vara lycklig en dag som denna. Fredagar är ba för bra. 


NEW IN

Jag och min fina vän tog oss en liten tripp i staden idag. Har letat så länge efter en bustier som sitter perfekt så tror ni inte jag blev lite lycklig idag på bikbok då den bara hängde där framför ögonen på mig! Att den fanns kvar i min storlek och att den dessutom bara kostade nittionio kronor gjorde inte saken värre. Galet nöjd är vad jag är. 
 
Spenderar min torsdagkväll på hemmaplan. Ska skicka in en analys, ta mig en dusch och göra en kycklingpaj till imorgon då jag och mina vänner ska fira in lovet tillsammans. Peace 

MADE IT!

 
Tro det eller ej men Alva Öberg har nu bokat in en klippning. Helt själv!! Minns inte sist jag klippte håret så jag är nervös redan nu. Någon vänlig själ som vill följa med mig och hålla mig i handen? 

DAGENS

 
Kofta; Gina Tricot - Tshirt; Gina tricot - Mobilficka; Gina tricot - Skor; Dr Martens
 
Gått omkring och varit sådär barnsligt lycklig hela dagen idag. Slutade redan 10.20 efter två lektioner. Vi har det förbannat bra på samhälls ibland! Gjort en hel del nytta sen dess. Galet bra känsla i magen just nu. Lovelife! 

IDAG ÄR EN BRA DAG

 
Somnade och vaknade med ett leende på läpparna. Allt är så bra just nu. Underbara känsla. Har världens skönaste dag dessutom. Hoppas ni har det lika bra som mig fina ni. Tjingeling

"IT'S YOU SUMMER, IT HAS ALWAYS BEEN YOU"

Avslutade min kväll med några oc-avsnitt. Är fortfarande kär i seth cohen.

TRYCK F5

Gjorde en snabb header som får duga för tillfället tills jag vet hur jag vill ha det. 

Q/A

Anonym; 

hur får du bilderna så dära spegelvända?

1. Skaffa photoscape om du inte redan har det.
2. Beskär bilden rätt smalt. 
3. Kopiera den efter du beskärt den
4. Öppna den ena i photoscape i "redigeraren" 
5. Klicka på "spegla vertikalt"
6. Gör sen bara ett vanligt collage med de båda bilderna.
7. Klart!
 

3 MOBILBILDER

Har avklarat 2 prov idag, varav det ena gick rakt åt helvete medans det andra gick precis som på räls. Blev liksom plus minus noll där kan man säga så jag är nöjd med min insats. Firade det med ett härligt pass på sensia direkt efter skolan. Har precis käkat blodpudding med min kära familj, så ska ta och dunka spotify nu och bara göra åssit typ. Hellyeah

NÄRA NU


ONSDAG

Kort hyfsat skön dag. Checkar av mina två sista prov innan lovet! Sensia väntar efter skolan. Blir nog en kalasbra onsdag om allt går som det ska. Ni kan ju hålla tummarna lite sådär i smyg för mig nån gång under eftermiddagen då jag sitter där med proven framför mig. Puss på er vänner

DET BÄSTA SOM FINNS

 

IT'S NOT ABOUT HAVING TIME, IT'S ABOUT MAKING TIME

Avslutade min tisdag på bästa sätt med ett pass på sensia. Lekte lite grov och tog en bild så ni får se hur glad jag var efter mitt avklarade pass. 

FICK AGERA MODELL

Inte riktigt min grej kanske men. 
Tisdag idag. Gillar tisdagar på något vis. Börjar först 9.20 så jag sätter mig med lite plugg nu kanske jag slipper ikväll. Ha en bra tisdag gott folk! 

MISS U SUMMER


IDAG HAR JAG SOVMORGON

Vardagslyx

2012-10-22

 
Glider runt i blommigt, stickat och skjorta idag. 
 
Känns galet bra. Det är måndag och bara fem jäkla dar att kriga sig igenom innan lov. Ska dra på mig tio lager kläder och sätta mig på hojjen mot skolan nu och checka av första. Slutar 16.20 som vanligt. 

MAN FÅR BETALA FÖR ALLT SOM BETYDER, SÅN ÄR LAGEN, INGET ALLS VI KAN FLY IFRÅN

My latest instagramphotos; alvaooberg

HELT BRA


Jag och syrran bjöd på trerätters igårkväll. Solsidan på det och ett superbra avslut på en grym helg! 

SUNDAY-OCTOBER-AUTUMN-2012

 
Väst; Gina - Stickad tröja; Bikbok - Skjorta; Gina - Tights; Hm - Skor; Dr Martens
 
Svar ja, jag älskar att spegelvända bilder! 
Nu har jag suttit fast här framför datorn på tok för länge. Så jag ska ta mig en kaffekopp, vira in mig i min mysiga filt och plugga massa härlig tyska grammatik till provet i veckan. Jippi! . Kvällen kommer spenderas på hemmaplan med besök av brorsan, trerätters och solsidan. Helt okej asså. 

IT'S IN THE HEAD

Source;Weheartit

FETHISS

 
Randig kaviar + ägg + hårdbröd = ♥

INSTEAD OF LOOKING AT THE HUNDRED REASONS TO QUIT. LOOK AT THE THOUSAND REASONS TO NOT GIVE UP.

Startar min dag med ett lite lättare pass på sensia. Morgonpass är det bästa som finns. Bratackhej

MINUS FEM I FOPPISAR

 
Gick precis ut barbent med postlådan som mål i bara foppissar och fem minus för att i nästa sekund inse att det inte kommer någon tidning på söndagar. Frös häcken av mig helt i onödan ju. 

3 AV 5 TOASTS

Kvällen igår blev himla bra. Hängde med syrran och co å kollade på lite handboll och sen blev det bio med Petter. Filmen var helt okej ändå men hade lite för höga förväntningar. Vi avslutade kvällen härhemma på lövholmsvägen med bröderna Karlsson på teve. Grym lördag! 

ENJOY THE LITTLE THINGS IN LIFE, FOR ONE DAY YOU MAY LOOK BACK AND REALIZE THEY WERE THE BIG THINGS

 
Ska dricka kaffe nu, ta mig dusch nr 2, laga middag med syrran, ladda upp inför bio ikväll. Taken 2 ska ses. Hoppas den är lika bra som det sägs. Hoppas ni får en fortsatt trevlig lördag gott folk! Tror min blir hur bra som helst. 

17 ÅR I STADEN

Vi firade Fannys dag idag med brunch och våfflor. Grattis fina du!

ALDRIG VILA

Laddar upp inför morgonpass på sensia precis som alla andra lördagmornar. Min favoritmorgon. Senare kring elvatiden drar jag mot Fanny för brunch med mina fina flickor. Denna lördag blir kalasbra!

IF YOU'RE A BIRD, IM A BIRD

 

KUNG

Fredagkvällens höjdpunkt.

INGET KAN GÅ FEL IDAG

 

HUR GOTT SOM HELST

En välförtjänt gomiddag satt mer än fint i magen efter dagens mördarpass. Dunkar för tillfället spotify och bara njuter av att det är helg. Alltid lika uppskattat. Ska snart bänka mig framför teven och hejja på min favorit i X-factor och dricka kaffe. Får se om jag drar någerst eller om jag passar på att vara på hemmaplan. Har FF hela helgen. Tummar upp

CLOSER THAN YESTERDAY

Haft en superbra fredag hittills. Drog på sensia direkt efter skolan. Bästa bästa starten på en grym helg!! 

LYCKLIG

Det är fredag IGEN! Inget prov ska göras idag. Bara några lektioner sen tar vi helg. Drar med mig träningsväskan så inviger min helg med ett besök på sensia. Puss på er fina ni 

ONE OF THE GREATEST CHALLENGES IN LIFE IS TO BE YOURSELF IN A WORLD THAT'S TRYING TO MAKE YOU LIKE EVERYONE ELSE


END OF DAY

 
Avslutar denna torsdag med keso, frukt och ett stort vattenglas. Intar sängen direkt efter det. Behöver min prinsessömn. Laddar upp inför morgondagens bravader. Godnatt världen

LEKER LITE

(Vi låtsas att skarven inte syns höh)
Provet gick ändå helt okej idag måste jag medge. Inte min bästa prestation i livet kanske men nu är det bortgjort! Älskar att lägga saker bakom mig. Ska käka middag med min fina familj nu. Vilar från träningen idag så en lugn hemmakväll med lite plugg väntar. Fredag imorn! Wiho

CHECK!


DAN FÖRE DAN

 
Ett prov ska göras idag. Många lektioner ska avklaras. Slutar 16.20 precis som vanligt. Imorn är det fredag hörni!

HELT GLAD BA


THE HARDER YOU FALL, THE STRONGER YOU RISE

Tog mig en sväng förbi Sensia direkt efter skolan som dom allra flesta onsdagseftermiddagarna. Körde slut på mina ben helt och hållet. Hej träningsverk. Och som sagt ska ytterligare ett prov avklaras imorgon så då vet ni vad jag roar mig med ikväll. Puss

MATTEPROV CHECK!

Då var det där jäkla matteprovet avklarat! Bekymmersrynkan i pannan har rätat ut sig aningen iallafall. Nästa prov går av stapeln redan imorgon. Så ni kan kanske gissa vad fröken Öberg kommer ägna sig åt denna onsdagkväll. 

4 FRÅN GÅRDAGEN

Då blev det onsdag och matteprovet ska gå av stapeln. Killmee. Ni kan ju sända en liten tanke åt mig där nån gång idag så kanske jag får sänd nån superkraft från ovan typ. Startar då dagen med idrott på schemat. Hade gött så länge! 

IT'S CRAZY BUT IT'S TRUE

My latest instaphotos. Follow me; alvaooberg

VINTERLAND

Finns nog inte en människa som undgått att vi redan fått första snön. Inte jag heller. Då var det bara att börja cykla/gå till skolan. 

PEOPLE CHANGE, MEMORIES DON'T

Vaknade med en sån där bra känsla i magen. Inte alltför många lektioner ska prickas av idag trots att vi slutar 16.20 som vanligt. Drar med mig min fina vän på ett pass på sensia efter skolan. Hemma ikväll nån gång. Tjing

2012-10-16

Godmorgon vänner

YESTERDAY YOU SAID TOMORROW

Rullar mot Sensia för spinning+Core och eventuellt yoga. Gör nog en tidig kväll efter det så slipper jag sätta mig med skolböckerna. Bra måndagkväll! 

MÅNDAGSBARN

Krigat mig igenom en hel lång måndag. Precis käkat middag med min kära familj. Laddar upp för kvällspass på sensia här om ett tag. Borde plugga hela kvällen. Men nej, orkar inte. Provet får gå som det går på onsdag. Gangsteralva har talat. 

TWINS

Måndag igen. Går omkring i skjorta, stickad tröja och min favoritväst idag. Lång dag väntar. Krig.

HJÄRTA


THE BIGGEST RISK WILL BE THAT ONE YOU DON'T TAKE

 
Min hjärna har gått på högvarv på tok för länge nu. Suttit minst en timme och försökt ta mig igenom några mattetal för att inse att jag inte hade rätt på ett enda. Less, svar ja. Ger upp. Intar soffläge och garvar åt solsidan istället. 

VI VILL UT I RYMDEN MEN STJÄRNORNA FINNS HÄR

Storstädning av rummet, en låång dusch och myslunch med släktingarna har avklarats sen sist. Ska ta tag i lite plugg nu innan ett besök på solariet ska göras. Kvällen är icket planerad ännu. OC boxen känns enormt lockande! 

SÖNDAGSPROMENAD (MOBILT)

Kvällen igår blev superbra med trerätters, spel och myspys. Tog mig en liten sovmorgon idag och har nyss käkat frukost så ska strax ut på en långprommis med syrran och Evelina. Vilar nog från träningen idag. Har en hel del söndags-to'do att pricka av. 
 
 

CURLY

Lockade håret mitt igår. Insåg att spikrakt är ganska tråkigt egentligen. 

-

Source;We♥it

3 SMÅ

Vi rullade mot stan efter vårat härliga morgonpass på sensia. Blev lunch på nodo följt av lite strosande på stan. Men tyvärr krisar min ekonomi lite just nu så det blev bara ögonshopping för min del. Kvällen kommer spenderas på hemmaplan med trerätters och myspys. Blir kalasbra!

15.53

 
Har gått omkring i regnet på stadens gator i min stickade tröja, en vit skjorta och min gröna jacka idag. Enkelt och skönt. Nu ska jag dricka kaffe. 

KUGGAR UPP#

Drar med mig syrran och kusinen på ett morgonpass på Sensia. Bra start! 

MOTIVATIONSTIPS

 
Ni som vill ha lite träning- och matinspiration, följ denna kvinna! 

SJÄLVFALL

Somnade med blött hår igårkväll vilket resulterade i detta. Vissa tror nog att jag har rakt hår av mig själv. Men så är icket fallet! Har dock tappat en hel del av mitt självfall nu på senare år. Är väl av allt plattande.. menmen. Gillart ändå. Ska försöka dissa plattången lite oftare. (vet inte hur många gånger jag sagt detta till mig själv:p) 

2 FAVORITER


BLICK INSPO

 

2 BILDER

Då var det återigen helg. Känns mer än bra! Drog på sensia direkt efter skolan. Har precis landat på hemmaplan igen. Helt sluut!! Väntar på att mamma och co ska komma hem så drar vi till öjebyn och bubblar, bastar och har lite eget spa. Efter det väntar räkfrossa härhemma. Klagar icket! 

IT'S CRAZY HOW I'M THINKING ABOUT YOU ALL THE TIME

Väst: Gina - Sjal: Gina - Tröja: JC - Tights: H&M - Klocka: Sivs - Mobilficka: Gina 
 
Då var det fredag igen. Känns alltid lika bra i lillmagen. Hyfsat skön dag väntar. Slutar före tre! Sensia väntar direkt. Efter det blir det fredagsmys i form av spa i öjebyn. Berättar mer om det senare. Puss 

THIS IS HOW IT STARTS, LIGHTING STRIKES THE HEART. IT GOES OFF LIKE A GUN, BRIGHTER THAN THE SUN

My lates instaphotos. Follow me; alvaooberg

BLOMMIGT/STICKAT

Hittade ett par blommiga tights i mammas garderob. Katshiiing.

GALET SUGEN

Är så sjukt sugen på kort hår! Speciellt när man ser bilder på Angelica Blick. Älskar hennes hår. Kort, busigt och härligt. Men frågan är om jag nånsin kommer våga. Tror det skulle bli den effekten att när jag väl har kapat av mitt långa hår kommer jag ångra mig och gråta floder. Okej kanske lite överdrivet men. Hoppas då att jag inom en snar framtid kommer ta mod till mig. Som jag brukar säga, just do it!!! 

6 BILDER

 
Idag har jag hållt tal, lunchdejtat med Hanna på nodo och prövat på "Tabata" på korpen. Bra onsdag. Låter bilderna tala! 

JAG HAR EN TREKANTIG SÄNG

Precis som vanligt har vi världens jobbigaste torsdagar. Långa och jävliga. Men vi krigar!! Pärlan agerar färdmedel till skolan idag. Lat flicka, svar ja. 

LISTEN BEFORE YOU TALK. THINK BEFORE YOU REACT. WAIT BEFORE YOU CRITICIZE. FORGIVE BEFORE YOU PRAY. TRY BEFORE YOU QUIT.


TODAYS

Jacka: Cubus - Sjal: Vila - Mobilficka: Gina - Linne: Cheap Monday - Skor: DrMartens

TIDEN EFTER DETTA ALLTING UR ETT PERSPEKTIV, DÄR ALLT SOM ÄR PÅ LÅTSAS PLÖTSLIGT FÖDS TILL LIV

Bild från i somras

3 FRÅN DAGEN

Haft en megabra dag hittills. Lirat badminton, har debatterat på engelska och hunnit en sväng på sensia. Har precis käkat middag med min kära mor och far. Ska läsa igenom mitt tal 27 gånger nu så det sitter imorgon. Är nervös redan nu!!

LIFE DOESN'T GET EASIER, YOU JUST GET STRONGER


2012-10-10

Myser i min underbart sköna tröja idag. Hyfsat kort onsdag. Startar med idrott på schemat. Hade gött människor! 

-


-


MOT SENSIA!

peace

17.05

Tisdag check! Bara två dagar återstår så är det återigen underbara fredag igen. Positivt tänkande är a och o har jag hört. Laddar upp nu inför kvällens träningspass med Spotifydunk♥ woop

COZY TUESDAY

Kofta: Gina - T-shirt: Gina - Sjal: Gina - Mobilficka: Gina - Skor: DrMartens 
 
Tisdag och grått väder som vanligt. Har hål i strumpbyxorna som vanligt. Men jag är glad ändå. Osminkad dessutom. Jag gör framsteg! (mitt ansikte ville dock inte komma med på bild) 

HJÄRTA TILL ER

 
Sommar 2012♥

EVERY DAMN DAY, JUST DO IT

Vi fick sluta en hel timme tidigare idag (hoppade av glädje) så jag hann med ett träningspass direkt efter skolan. Har hunnit käka middag och duschat sen dess. Ska ta tag i lite pluggande nu. Intressant va.

SOMEONE WILL ALWAYS BE PRETTIER. SOMEONE WILL ALWAYS BE SMARTER. SOMEONE WILL ALWAYS BE BETTER. BUT THEY WILL NEVER BE JUST YOU.


SAKER HAR FÖRÄNDRATS SEN VI SATT DÄR PÅ GUNGAN

Då var det måndag igen. Känns ovanligt bra. Älskar att ha en ny vecka framför mig med alla möjligheter i världen att göra den bättre än den förra. Med det tänket slipper man den där jäkla söndags/måndagsångesten. Ska packa väskan nu och såsmåningom bege mig mot skolan. Ha en bra dag finisar

SVETTIG SH'BAM-DEBUT

 
Var längesen jag dansade lös som igår. Helt underbart roligt pass! Skakade massa röv, shejkade våra höfter, immiterade Michael jacksson osv osv. Till er som vill pröva en ny träningsform kan jag inte annat än rekomendera Sh'Bam. Många tänker nog att "dans är väl ingen träning", men allt blir ju vad man gör det till! Släpper du lös har du ett jäkligt effektivt pass på 45 min. Pröva hörni! 

JAG HAR ETT ALLDELES EGET ÄLGHORN

Försökte se fett farlig ut på bilden :P
Nämen nu SKA jag slita mig från datorn. Måste plugga in mitt tal så det sitter perfekt till veckan, städa mitt rum och även fixa lite annat söndags to-do. Ikväll ska jag och hanna dansa oss svettiga på sensia och se solsidan. Bra söndag. 

FETDISS

Enligt min smak världens äckligaste keso. Testa INTE 

UNDERBART

Ska bli neger igen. Wiho

JUST LIKE THE SUN LIGHT UP THE EARHT, THIS LIGHT UP JUST MY WORLD

Hade en superbra lördagkväll med en fin en. Sovit som en prinsessa inatt. Unnade mig en sovmorgon och lyckades vakna så sent som för en kvart sedan. Välbehövlig sömn tror jag. Ska dra på mig nå kläder nu och ta mig en prommis förbi solariet. Känner att det är dags att grillas igen. 

KOFFEIN

 
Gått och blivit såpass mogen att jag helt ärligt kan säga att kaffe är gott (trodde aldrig någonsin denna dag skulle komma). Känns ju lite småballt. Eller nä föresten. Kaffeabstinens hörs vara jobbigt. Rackarns

I BRIST PÅ ANNAT

Ja jag gillar min webbcam. Och nej, jag har inget bättre för mig för tillfället. 

BA MYSER

I min megasköna XL tröja. Har tänkt ta mig i kragen nu och checka av lite plugg från to-do´t. Men först lite kaffe så jag håller mig vaken. Börjar bli smått beroende nu. Bajs  

INSPIRATION


LYXLUNCH ALLA ALVA

Tog lite av vad frysen hade att erbjuda. Stekte lite broccoli, stekte lite oxpytt, stekte lite ägg, hittade lite keso och hips vips har vi lite utav en lyxlunch enligt mig. Enkelt men oo så gott! 

YOU DON'T HAVE TO BE GREAT TO START, YOU HAVE TO START TO BE GREAT

Lördagmornar är mina absoluta favoriter.
 
 

LINSLUS

Uppe före tuppen som vanligt. Ska bege mig mot köket och fixa ihop en frukost, ladda upp inför morgonpass som vanligt på lördagmornar. Allt precis i sin ordning alltså. Me gusta

X-FACTOR 2012

 
Isak Danielsson. Störtskön snubbe. Kommer sitta bänkad framför teven klockan åtta varenda fredagkväll framöver och hejja på min favorit i årets x-factor. Ba så ni vet asså

JUST BECAUSE IT BURNS DOESN'T MEAN YOU'RE GONNA DIE

My latest instaphotos. Follow me; alvaooberg
 


PÅ REPEAT JUST NU

Galet bra låt. Lyssna!!

SÅDÄR BARNSLIGT LYCKLIG

Å där tog vi helg igen. Alltid lika underbart. Myser i min gråa oversize T-shirt. Dricker för tillfället kaffe med min älskade mor. Är så glad i hela mig just nu. 

MADE IT!

(Mobilt)
Benen var lite sega till en början men piggnade till efter bara några kilometer på crosstrainern. Intervallträning följt av härliga styrkeövningar har avklarats denna fredagmorgon. Ska hoppa in i duschen nu innan jag rullar vidare mot skolan. Startar med svenska och filmtittande. Fredagar är så förbannat bra♥

DAGENS HÖJDPUNKT

Har hunnit ladda upp med grötfrulle och äggmackor. Som sagt drog vi på oss valpögonen igår och lyckades övertala Stina till en sovmorgon så jag rullar iväg mot sensia nu för morgonpass! Lovely

JUST GIVE ME A REASON, JUST A LITTLE BIT IS ENOUGH

Visst är vi lika jag och min klon? :p
Ska då inta sängen alldeles strax. Behöver min skönhetssömn. Hoppas allt är bra med er alla underbara läsare.

SOMETIMES IT'S BETTER TO NEVER ASK WHY

Fotograf;HannaFjällström
Äntligen veckans tyngsta dag avklarad. Då är det bara fredag kvar sen tar vi helg! Igen! Vi tjatade dessutom till oss en sovmorgon imorn så det känns lite extra bra. Vilar från träningen idag och umgås med mina älskade skolböcker istället. Myspys 

FOTOGRAFISK BILD

Leker lite. 2 Timmars fotolektion. Fakkjee

MIN MAMMA ÄGER

Redo för en aplång, megajobbig torsdag. Det regnar ute så mor min skjutsar till skolan idag. Du är grym morsan!
Slutar 16.20. Vi krigar

LÅNADE SYRRANS GOLV IGEN

 
Stickad tröjja: Bikbok - Mobilficka: Gina - Klocka: Sivs - Dr Martens 

EVERY ACCOMPLISHMENT STARTS WITH THE DESCISION TO TRY

Trots att benen strejkade tog jag mig iväg till Sensia och krigade mig igenom ett härligt träningspass. Klapp på axeln!
Har precis intagit middag i form av mammas köttsoppa. Typiskt att det alltid ska krocka med skolmatsedeln!! Menmen. Ska sätta mig med lite plugg nu resten av denna kväll innan sängen kallar. Puss på er fina ni 

-


EN AV ALLA MISSLYCKADE

Grå regnig dag idag med. Tur moppen finns så jag slipper cykla i sånt här väder. Gått och blitt lat på senare dar:p Startar dagen med idrott på schemat. Klagar icket! 

INSPO

Source;We♥It

DU ÄR SÅ FÖRBANNAT BRA

 
Lite i efterskott måste jag bara utbringa ett fett GRATTIS till min underbara Petra som numera rejsar runt i bil på gatorna. Du är bäst vännen♥

PLUGGPLUGGPLUGG (MOBILT)

Som sagt drog jag vidare på sensia direkt efter skolan. IW+CX stod på dagens schema. Har käkat middag, duschat längeee och sitter nu här och umgås med mina skolböcker. Mysigt värre


KASTAR BOLLEN I LUFTEN , SER VAR DEN LANDAR, LÅTER DEN STUDSA, LER NÄR DEN LANDAR

Sjal; Vila - T-shirt; Gina - Kängor; Dr Martens 
 
Ännu en lång tisdag ska gå av stapeln. Myser i min oversize T-shirt en grå dag som denna. Tror moppen får agera färdmedel till skolan idag. Sensia väntar efter dagens slut. Hemma ikväll nån gång. Peace

2012-10-02

Vaknade med en sån där bra känsla i magen nu igen. Underbart 

- (mobilt)

Har laddat upp med makkisar och korv till middag. Spinningpass och lite annat ska avklaras om sisådär en timme. Kuggar upp# 

2COOL4SCHOOL

Mina fötter växte helt plötsligt till storlek 52

SAKNAR DET SOM INTE FINNS LÄNGRE

Rullar mot skolan i skitvädret. Lång jäkla måndag. Krigar 

DET TAR TID OCH JAG TROR JAG VET VAD VI GJORDE FÖR FEL

 

RSS 2.0