-

Godnatt världen. 

JAG BORDE FÖRSTÅTT MEN FÖRSTÅR DET NU

Rullar strax iväg mot coop för fyra timmars jobb. Kvällen kommer mest troligt bestå av fotbollstittande om vädret tillåter och om inget annat dyker upp på tapeten. Peace

LÖRDAGSLYX

Blev så besviken när jag kom till Sensia och insåg att dom har stängt nu på lördagar under sommaren. Var så inställd på ett härligt intevallpass. Men envis som jag är tog jag  mig istället en cykeltur i regnet med intervaller. Snacka om dränkt Alva efteråt. Men det var det helt klart värt! Har precis intagit en supergod lunch i form av sallad, kyckling och massa gott. LYX

SOMLIGA LJUS BRINNER ALDRIG UT

Kollar ut genom fönstret. Blåser likt tornados och regnet kan ösa ner när som helst. Great. Vi måste ha tagit fel på datumet eller nå. Det SKA alltid vara sådär superbra väder under denna psg-helg och sådär varmt så man halvt dör om man befinner sig på planen. Men icket detta år.

Startar då min dag med ett pass på Sensia. Hinner ta det lugnt någon timme efter det, sen äre jobb till klockan sex ikväll som gäller. Kvällens planer står öppna. 

-

Kollade på invigningen igår efter jobbet, frös nanting!, käkade på arbaillo, begav mig hemåt därkring halvtolv tiden. Helt okej fredag ändå bortsett från skitävdret.

11.00

Avklarat ett riktigt mördarpass Check! Avtivio följt av ben+ magövningar i gymmet. Hur skönt som helst att starta dagen med ett ordentligt träningspass. Ska käka en ordentlig lunch nu innan jag beger mig mot Coop för många timmars jobb. Har dubbla pass idag nämligen. Wish me luck dudies.

EVERYONE WANTS HAPPINESS, NO ONE WANTS PAIN, BUT YOU CAN'T MAKE A RAINBOW WITHOUT A LITTLE RAIN


MORGONFRILLA

Inte så pjåkigt ändå va? Ska fixa mig en god frulle nu. Ladda upp inför morgonpass. 

KICK

Jobbade över en hel timme ikväll. Känns himla bra, extra mycket klirr i kassan. Är dock helt slut nu. Så ska bara ta det superlugnt nu. Har gjort i ordning lite frukt och kvarg som ska intas framför några avsnitt av OC. Sen äre tio timmar skönhetssömn som gäller. 

SVART PÅ VITT

Har känt mig så otroligt seg hela dagen. Vet inte vad det är. Hoppas på något tillfälligt. Kom precis hem från en skön långpromenad. Ska ta mig en snabbdusch nu, laga mat och rulla iväg mot coop för kvällsjobb. Hare!
 

STORPOJKEN

Igår firade vi Arvid som fyllt hela 17 år. Lite i efterskott sådär. Men som jag brukar säga. Bättre sent än aldrig. Efter det kom andreas hit och gjorde mig sällskap resten av kvällen och natten.  

ÄNDRADE PLANER

Blir jobb iallafall. Till sextiden ungefär. Drar då vidare till Arvid där det tydligen bjussas på middag. Peaceout

VILL INTE HA NÅN NYCKEL I RYGGEN, VILL INTE HA NÅN STRECKKOD PÅ MIN ARM

Var inställd på 7-timmars jobb idag. Blev nu lite ändringar så jag är mest troligt ledig hela dagen istället. Typiskt då när jag offrade mina sista skönhetstimmar till tidig morgonträning eftersom jag hatar att stressa. Men jag ska nog roa mig med något spännande ändå. Börjar med ett avsnitt av OC medans jag klurar ut något finurligt. Hade bra så länge! 
 

KANSKE HUR GOTT SOM HELST

Min otroligt störande väckarsignal ringde redan halv sju imorse (fråga mig inte varför jag inte byter till en bättre). Fixade en lite lättare frukost innan jag rullade iväg mot Sensia för ett pass med alla übergulliga gubbar med shortsen upp till hakan. Trots tidig morgon krigade jag mig igenom ett mördarpass innan dusch och ordentlig grötfrukost med mina älskade äggmackor. Mmm

MYSPYS


Efter jobbet igårkväll mötte jag upp mina favoriter och inhandlade lite frukt och kesella. Fanns en hel del att snacka om efter allt. Ni är så jäkla bra brudar. Älskar er♥

Kört ett riktigt härligt pass före lunch, städat upp härhemma, fixat mina jeansshorts, lagat mat, solat lite och bara mått sen sist. Fixar lite ny skön musik till podden nu innan det är dags för käk och jobb. 

HÖGT ÖVER KOPPARTAKEN, MELLANMJÖLK OCH HANDELVAPEN

Känner på mig att den här dagen kommer bli riktigt bra. Har inte direkt allt spikat ännu men litar på känslan i lilltån. Startar med ett pass på Sensia nu. Ciao

-

 
 

HOCKEYBRUDAR

Grova va?

21.22

Hunnit ta vara på dagen idag som planerat. Morgonträning, shopping, kvällsjobb. Avslutar denna måndag på bästa sätt med en stor skål med gubbar, kvarg och en OC box. Ha´t!
 

NEW IN

Shorts med nitar, Bikbok 399:-
"Bustier", Gina Tricot 59:-
Virkat linne, bikbok 99:-
Bikinitroller. 30:- styck
Volympulver 30:- 

DU OCH JAG PK

Petra; Ehh, alva. Det där var världens ocoolaste pose. Fick mig inte alltför många skönhetstimmar inatt. På något vis vaknade jag redan åtta, klarvaken och pigg. Så rullar snart iväg mot Sensia för ett morgonpass. Känns så jäkla bra att vara igång igen! Men vågar mig inte på något mördarpass ännu eftersom jag fortfarande har lite dåligt flås efter mitt lilla uppehåll. Förhoppningsvis tittar solen fram sen när jag är klar. Håll tummar och tår människor! 
 

HITTAT PUSSELBITARNA SOM FATTADES

Somnade med ett leende på läpparna igår. Allt blev så bra till slut♥. Nu börjar vi på ny kula, ny vecka, nya möjligheter, nya härliga träningspass. Dessutom är det ju en stor helg som väntar. Som dom flesta pitebor redan vet går Piteå summer games av stapeln nu i helgen. Dock jobbar jag en hel del, men några matcher kan nog hinna ses. Längtar efter stämningen som brukar infinna sig i piteå stad just under denna helg.

ALLT VAR SÅ ENKELT PÅ DEN TIDEN

Jag och min fina syster på mamma och pappas bröllop. Gissar på att jag var 2-3 år. Himla gullig iaf

BUSTIER

Hade inte tackat nej till att äga dessa

INGEN SA ATT DET SKULLE BLI ENKELT

Tog mig en rejäl sovmorgon. Har legat efter med timmarna nu på senaste vilket inte alls gjort succé för mitt välmående. Så nu till veckan är det riktig skärpning med allt känner jag. Är så gott som frisk nu också så Sensia ska besökas lite senare idag för ett pass i lättare form. Innan dess ska en hel del nytta göra. Ciao 

-


Är så glad jag har er brudar

HÄNGER I GRÄSET

Ska ta mig en lång skön dusch nu innan jag drar igång med middagsstyr. Kvällen kommer jag spendera med nå fina människor. Förhoppningsvis får vi ihop nog med folk så lite volleyboll lir kan gå av stapeln. Ha en bra kväll hörni! 

MIDSOMMARAFTON

Hade en grym kväll igår ska ni veta. 

INTE KLAGAR MAN


GLAD MIDSOMMAR!

Färdigfixad och laddad till tusen. Rullar alldeles strax iväg mot PK där middagen kommer avklaras. Knytis står på menyn dagen till ära. Lite senare drar vi vidare mot nya destinationer i schtaan. Känner på mig att kvällen kommer bli kanske något utav en succé. Förhoppningsvis. Har redan nu ett lyckorus x21564968 i mig nu som mest troligt kommer hålla i sig större delar av denna kväll som jag spenderar med fina människor. Hade bra gott folk!

DOM KOMMER PEKA FÖR ALLA HAR HÖRT DET

Vädret är verkligeh helt underbart idag. Inte ett moln så långt ögat når. Ni kan ju gissa vars jag kommer befinna mig större delen av dagen? Ah, just hä. Härliga sommar♥

CARPE DIEM

Klarvaken redan sju imorse. Typiskt. Jag som behövde min skönhetssömn inatt. Men tog såklart vara på den tidiga morgonen, satte i ipodlurarna, på med löpardojjorna och begav mig ut på en skön morgonprommis. Helt underbart tyst och stilla den där tiden. Bara jag och fåglarnas kvitter. Själsgodis. Ska göra mig en god lyxfrukost nu. Tjingeling!
 

LYCKLIG

Sommar 2011
Dagens jobb avklarat. Kommer förmodligen drömma om jordgubbar nu. Men som tur är blir jag ledig hela helgen! Fredag och midsommarafton imorn. Har en del del spikat. Blir så jäkla bra känner jag. Lyckorus x5646987 Avslutar då denna dag med ett avsnitt av oc innan jag somnar. Glad midsommar på er♥
 

KLIPPTE LITE

Min jeansshorta blev till en väst istället. Lite coolt iaf. 
Befinner mig just nu i solstolen ena sekunden och här framför datorn den andra. Molnen är envisa. Ger nog upp snart. Ska göra mig en riktigt ordentlig lunch innan jag börjar rulla mot coop för ett 7 timmars pass. Alltså jag jobbar från 15-22. Hur ska min röst hålla? Vi får hoppas på ett under eller nå. 

ALLT ÄR NYTT OCH PÅ GÅNG IGEN

Har lyckats dra på mig lite halsproblem här under natten. Gör hur ont som helst och vaknade dessutom med röst som var obefintlig. Shit!! Och jag som ska jobba idag. Blir lite problem det inte fixar sig till klockan tre då jag måste vara trevlig med kunderna. Annars får jag väl köra på le och se glad ut-metoden. Men hörni, det löser sig nog. Ska iväg nu, handling, solning och tankning står på to-dot. Ciao

FÖLL DIREKT

Det krävdes endast 2 avsnitt av OC för att få mig på fall. Har en hel box härhemma nu som ligger och väntar på mig. Och ja, jag vet att jag är helt efter. Typ alla har väl redan sett denna serie? Jajja. Bättre sent än aldrig som man brukar säga

12.18

Laddat upp med en supergod lunch "alla Alva". Ja, ni ser ju bilden. Enkelt men ändå hur gott som helst. Rullar alldeles strax iväg mot coop och avklarar dagens jobb. Blir upphämtad kring halv fem så blir det middag i Svensbyn. Hade gött människor!

IBLAND BLIR DET RÄTT, IBLAND FEL, LEV MED DET

Väckarn ställd på 06.30. Frukost. Packa träningsväskan. Iväg mot Sensia för dagens träningspass. Lunchdejt med mig själv nån gång kring elvatiden. Börjar jobba 12.40. Rullar vidare mot liden för middag hos Alex följt av grillkväll i schtaan lite senare. Tänkte ni ville veta hur min dag ser ut just nu om planerna går som dom ska. Ttyl fellas

VI ÄR TOMMA SKAL SOM SUKTAR EFTER INEHÅLL, FYLLER ALLA DANSGOLV

Då var ännu en dag av sommarlovet till ända. Har gjort så mycket nytta idag. Städat rummet, skurat, dammsugat osv, rensat i mina garderober, tränat, jobbat, lagat mat och sist men inte minst avslutar jag denna dag med fotbollstittande innan sängen kallar. Bra dag! 

HAVRE

Måste bara säga att nya blogg.se SUGER. stenhårt! 
Skönt att få det sagt. Antar att fler håller med mig om detta.
Tog mig iaf ett pass på sensia här före lunch. Egen spinning med intervaller+ bodypump stod på dagens schema. Hade bra med energi och körde på till max. Alltid lika härlig känsla. Mumsar nu på min goda lunch ni ser på bilden ovan. Lite lättare eftersom jag måste käka tidig middag innan jobbet idag.

NY DAG, NYA MÖJLIGHETER


TRYCK PÅ F5


JAG OCH KLIPPO

Gräsklippare, ett par coola "ståltåhätteskor" och sköna radiokåpor är allt som behövs för att roa Alva Öberg en helt vanlig måndagskväll som denna. Håller tummarna att jag ska få igång den. Wish me luck! 


DET ÄR INTE HUR MAN HAR DET, DET ÄR HUR MAN TAR DET

Blev en sväng förbi lulestan igår. Fick med mig en frän keps med märket LA som jag velat ha i evigheter nu. Bra pris och hur snyggt som helst så tvekade inte en sekund liksom. 
Tänkte ta mig en sväng mot pitestan nu innan middagen. Ska skaffa mig lite välbehövliga prylar som saknas i garderoben. Yes

ÄLSKAR DIG SYSTER


(Bild från igår i Luleå)
Ska börja rulla mot Coop nu och avklara mitt morgonpass. Vädret är helt underbart så solstolen väntar på mig härhemma. Slutar redan halv ett så hinner nog få mig dagens dos av D-vitamin trots allt. Cya


-


Befann mig på Sensia redan 06.15 imorse. Avklarade ett effektivt activiopass följt av styrkeövningar med Esbjörn. Riktigt bra pass och en grym start på dagen!


NÄR ALLTING GÅR EMOT SKA JAG HÅLLA KVAR

Har på mig mitt coola zebralinne till mina USA shorts idag. Tyvärr är barbent inget alternativ eftersom det är Iskallt ute+ att det spöar. Jag och syrran blir iaf strax upphämtade av brorsan så rullar vi vidare mot Kalix och firar våran kusse som fyllt år för nån dag sen. Kommer hem nångång ikväll. Ciao

SHOBRE


Är så lycklig. Har världens finaste pojkvän♥, världens finaste vänner, familj, nära och kära. Jag har det så himla bra.

-

Sitter och väntar på att min underbaring ska komma. Längtar sååå efter honom! 
Blir nog bara att ta det lungt, käka jordgubbar och mysa massor. Hoppas ni får en bra lördagkväll finisar. Puss


-

Anonym
IP: 81.231.74.162

Vars har du köpt tröjan? :-)

Den är från Monki. Kostar 400:- 


VERKAR SOM ATT DET SOM HÄNDE FÖRUT BARA VAR EN DRÖM

Det var med glädje jag kollade ut genom mitt fönster nu när jag vaknade. Strålande sol och riktigt klarblå himmel. Blir ett activiopass nu klockan 9. Sen väntar solstolen på mig. Hinner med ett par timmar innan jag börjar jobba. Vi hojres! 


IGÅR



Agerade grillmästare med PK. Såg fotboll. Lirade volleyboll och umgicks med riktigt bra människor. En grym fredagkväll!

KLIPPTE AV MIG HÅRET IGÅR


HUR BRA SOM HELST

Klockan 18.00 prick, kommer mina fina hit. Vi ska käka grillat, umgås, se fotboll kanske och förmodligen blir det volleyboll senare ikväll. Känns som en superlördag! Ska fixa till mig lite nu, välja kläder och förbereda lite innan alla börjar rulla in. Puss på er♥

HITTADE NÅ NYKTRA BOYS UTANFÖR FÖNSTRET HÄROMDAN

Storstädning av rummet är prio ett idag. Sen får vi se hur det blir med hårfärgningen, ärendena på stan och det där med att fixa diskberget som uppstått nu när det inte finns någon mor i huset som sköter det automatiskt. Ciaoo


FREDAGSLYX

Väckarn ringde redan före sex imorse. Satt på spinningcykeln 06.30 och avklarade ett 50 minuters activiopass med ett gäng härliga morgonpigga människor. Hann även med en sväng upp i gymmet. Ska inta lite lyxfrukost nu innan dagens to-do påbörjas. Mumms

SUPERMÜSLI

Var tänkt att bli lite volleyboll-lir kväll med nå folk men kylan tog över nu på kvällskvisten så vi styrde om det till morgondagen. Har umgåtts med min fina syster istället. Vi tog oss till b-viken med pärlan och glodde på fotboll i kvällssolen. Ska göra mig en god filtallrik nu med min nya favoritmüsli som ni ser på bilden nedan. Intressant värre va. Godnatt




DET TAR SIG

Hunnit umgås med solen en dryg timme sådär. Alltid något. Har även hunnit med en skön promenad. Nu väntar duschen, handling och matlagning med syrran. Puss

VI VILL UT I RYMDEN MEN STJÄRNORNA FINNS HÄR

Avslutade gårdagen med jobb. Startar dagen idag med jobb. Slutar kring ett-tiden. Förhoppningsvis har solan hittat fram från alla moln. Ser inte alls lovande ut just nu. Men man kan väl alltid hoppas va? hade

DU ÄR BRA

Blir kväsvag. Så stilig min fina pojke är i kostym och grejjer. Eller hur?
Älskar dig så♥

GODNATT VÄRLDEN


HELT UNDERBART

Strålande sol och klarblå himmel. Får rent hjärtklappning. Jag tror jag allvarligt har någon sjukdom relaterad till ett beroende av solning. Jajjemänn, så måste det vara. Men brukar tänka att det faktiskt kunnat vara värre så det behöver inte tas så allvarligt tror jag. Rullar då strax iväg mot Sensia och avklarar dagens träningspass innan solstolen intas. Blir nog en superbradag. Woop

BARA FÖR DIG SKA JAG GÖRA DET TUSEN GÅNGER OM

Fick mig några timmar i solstolen trots att molnen dök upp lite då och då. Bättrat på brännan en aning iaf. Känns bra.
Ska ta mig en dusch nu, fixa lite käk och rulla iväg mot coop och sälja lite gubbar kring fyratiden. Hade!

08.36

Bild från i fredags (sjukt härlig bortsett från att jag ser helt drogad ut haha) 
Hade på riktigt kollat vädret igår och enligt det skulle dagen idag bjuda på toppenväder. Måste säga att det ser hyfsat lovande ut här jag sitter och kikar ut genom fönstret och termometern visar 15 grader. Helt okej va. Ska då iväg nu och avklara ett skönt morgonpass på Sensia. Förhoppninsvis har graderna höjts ytterligare några snäpp och molnen gått upp i rök när jag är på hemmaplan igen. Solstolen står redo. Ttyl

-

Fotbollstittande, fruktsallad, massa snack och tyvärr besvikelse. Dom flesta vet nog vad jag pratar om. Men hade en himla bra kväll ändå trots det. Tyck om er brudar♥

NU KÖR VI!



TIPS

Tänkte bara tipsa er om en sjukt bra mascara från Maybelline. Har prövat på en hel del genom åren men den här slår allt! Stor och fyllig borste, ger bra volym och räcker länge. Try it dudes.

LYCKORUS

Träningen gick som jag hade tänkt mig. En helt underbar känsla befinner sig inom mig just nu. Har hunnit med en lunchdejt med syrran, städat mitt rum och har nu tänkt ta mig en liten promenad mot staden för att avklara lite ärenden. Kvällens planer står öppna än så länge.

PEACE

Rullar strax iväg mot Sensia. Intervallträning och andra härligheter väntar. Efter det vinkar jag av min kära mor och far. FF i flera veckor. Lycklig tjej!

-

Just hä. Min underbara vän Arvid Gustafsson fyllde hela 17 år igår. Är inte ett dugg avis på grabben som befinner sig i Turkiet just nu.. Tusen grattiskramar till dig Gusst♥♥

JAG VET HUR ONT DET GÖR NÄR HOPPET DÖR

En liten fågel kom till mig igår och viskade i mitt öra att det skulle bli strålande sol idag. Ställde väckarn tidigt, tänkte att bäst man tar vara på soltimmarna. Så vaknar man till mulen himmel och regn i luften. Great!
Wellwell. Tänker ta vara på denna dag hursomhelst.

I FREDAGS

Hade inga egna bilder från i fredags. Så snodde lite här här och här

-

Trodde det hade regnat klart för ett tag framöver. Häpp, inte det. Försöker få tiden att gå här tills klockan tolv då Sensia öppnar. Ska avklara ett riktigt effektivt pass på cirka en timme. Börjar jobba klockan två. Tur jag har tak över huvudet där jag står och säljer mina jordgubbar. Men hörni, ha en bra dag!

HUR SKA JAG NÄRMA MIG DETTA, VÅGA BERÄTTA



MÄSTERKOCK

Igårkväll agerade jag än en gång mästerkock. Fick ihop middagen på bilden häruppe. En riktig smaksensation om ni frågar mig. Senare under kvällen befann jag mig hos Ida med en massa annat folk. Glodde lite på fotboll, snackade och avslutade kvällen med fotbollslir. Riktigt bra lördagkväll.

SUPERFYNDIG RUBRIK


Hann med en timme i solstolen innan alla molnen dök upp. Alltid något. Ska snart göra ett besök på ica och införskaffa lite mat till kvällens middagsstyr. Vi har FF ikväll jag och syrran. Känns bra. Tjing!

HAR TÄNKT PÅ DET LÄNGE, VERKLIGEN TÄNKT

Startar min lördag med en skön promenad i det härliga vädret. Vet knappt om jag kommer få på mig mina dojjor. Upp till bevis. Gick omkring i högklackat hela kvällen igår. Fötterna fick sitt kan man ju säga. Men jag härdar! Hade gött så länge. Puss

-

Jag och mina brudar hade en helgrym kväll igår. Grillade massa kött, lekte barnlekar, och hade det himla bra. På kvällskvisten rullade vi vidare in mot staden och hängde i en lägga resten av kvällen. Perfekt utsikt mot statt och alla galna studenter. Men är inte ett dugg avis på dom actually. Vill inte bli sådär gammal. Haha. Lever mina bästa år nu!

NY DAG, NYA TAG


FREAKY FRIDAY

Ska hoppa in i duschen och fixa mig strax. Sen bär det av mot Fanny där det ska grillas och firas att vi äntligen fått sommarlov. Vi rullar förmodligen vidare någerst mot stan eller så senare ikväll.
Ha en grym kväll hörni! Det ska jag ha. Puss

SOM ETT SMÄCK



HELT SVART

Hörni, det är fredag!! Jag jobbar nu på morgonen. Hinner förhoppningsvis se lite av utspringet om jag har tur. Sen inhandlar jag mina efterlängtade skor. Kvällen sen kommer förmodligen bli hur bra som helst. Livet leker!

BUDGET FUNGERAR PRECIS LIKA BRA

SSilvrigt Depend nagellack. 25:-
Hur bra och snyggt som helst. Värt dom få kronorna det kostade.

-

Nu är jag överlycklig. Har hittat mig de ultimata högklackade skorna inför sommaren. Sjukt snygga och hur sköna som helst. Kan inte bli bättre va? Åker in till stan när jag slutat jobba för dagen imorn och inhandlar dessa godbitar. Yes! Bild på dom kommer imorgon.

DET ÄR PÅ RIKTIGT NU

Befann mig i gymmet redan sju imorse. Avklarade ett effektivt pass, duschade, käkade och var i tid till våran allra sista lektion som startade 9.00. Bra jobbat Alva!
Känns helt fantastiskt. Nu har vi sommarlov på riktigt. Njuter av tanken.

JAG LIKSOM FÖLL ÖVER KANTEN

Gubbarna tog slut, så fick sluta lite tidigare idag. Myser för fullt nu i världens mysigaste tröja samtidigt som jag väntar på käk. Blir gomiddag dagen till ära. Det är ju trots allt en stor dag idag. Kvällen min är icket spikad ännu. Ska höra runt lite hur läget ligger till. Ciao

PS! TRYCK PÅ F5

.

BENEN VAR MED MIG

Benen kändes ovanligt lätta imorse. Upplever alltid att det går lättare att springa i regn. Kanske är det bara psykiskt? Don't know.
Har fått i mig ett litet mellanmål nu innan det är dags för lunch. Senare kring halv ett är det jobb för min del. Helt okej onsdag än så länge.

KANSKE HUR COOL SOM HELST

Som vanligt uppe före tuppen. Börjar jobba först 12.40 så har gott om tid att avklara det som står på to-do´t.
Börjar med att knyta på mig löpardojjorna och ger mig ut i finvädret på en skön runda. Passar på nu medans det inte spöregnar iaf. Bra start!

THE GREATEST PLEASURE IN LIFE IS DOING WHAT PEOPLE SAY YOU CANNOT DO



SOLT LILLASYSTER


Fick inte till så bra bilder jag hade hoppats på. Men dugliga iaf.
Har precis käkat gomiddag med mor och far+ deras polare. Ska göra en tidig kväll så jag orkar upp och träna innan jag börjar jobba tomorrow. Men först, lite mys framför teven med fotboll och fruktsallad. Puss

BÄSTA SYSTER

Hittade en gammal bild på mig och syrran. Gulligt värre!
Ska agera lite frisör nu och hjälpa henne med frisyren till ikväll. Hon ska nämligen gå balen för er som undrar. Är mer nervös än henne. Typ.
Ska då bli riktigt kul att se i år då såpass många man känner ska gå. Kameran hänger såklart med så lite bilder kommer nog ikväll nån gång. Peace out

FRÜHSTÜCK

Detta är en bild från arkivet. Men jag har tänkt bege mig mot köket och trolla fram en likvärdig. Efter det blir det ett skönt morgonpass på Sensia. Great!

FALL SEVEN TIMES, STAND UP EIGHT

Klarade mig igenom mitt första arbetspass idag. Känns som att man kommer in i rutinerna fort. Är så glad att jag fick det här jobbet. Får träffa massa folk, vara utomhus, äta hur mycket gubbar jag vill, tjäna bra med pengar osv. Vad mer kan man önska sig?

Blev som planerat ett skönt pass på Sensia direkt jag slutade. Har avklarat middagen, lång dusch och blir inom en snar framtid upphämtad av Hanna så rullar vi mot kyrkcenter för ett möte med konfirmanderna och deras föräldrar. Intressant. Inte direkt kanske. Är iaf hemma kring halv nio skulle jag tro. Bra för er att veta tänkte jag. Tjingeling!

SJÄLVFALL

Anonym om BIG DAY:
är ditt hår naturligt platt eller plattar du det?
Kram!! :)
Absolut inte. Plattar det alltför ofta. I vanliga fall ser det ut såhär ↓

¨

Amanda om I MIN EGEN LILLA VÄRLD:
Är det ett yamaha dgx 640? :)
Nej. Ett Yamaha, Portable Grand. DGX-500

BIG DAY

Idag gör jag debut som jordgubbsförsäljare. Nervös typ. Har iaf tagit på mig flera lager kläder plus att regnstället åker på också. Så jag tror hejn ska gå bra. Hadegött så länge!

ÄLSKAR DIG

ÅÅt palt. Umgicks med världens bästa. Såg film. Hade det superbra. Grym söndagkväll♥

TIPS

-Jag sätter alltid i mitt silverschampoo i torrt hår.
-Låter det sitta i ca fem minuter.
-Betydligt bättre effekt än om man sätter det i torrt hår.
-Tips till dig som vill ha en kallare ton i ditt ljusa hår.

DET KOMMER FIXA SIG TILL SLUT

Vaknade alldeles nyss. Förvånad att Alva Öberg lyckades sova såpass länge. Jag har i vanliga fall en inmatad väckarklocka i skallen som oftast säger till kring niotiden. Nicht heute. Behövde nog dom där tio timmarna.
Har tänkt göra mig nå ätbart nu. Sen drar jag på mig regnstället och beger mig på en prommis i det underbara vädret. Need some fresh air youknow. Tschüs!

ÄNNU EN GÅNG STÅR VI INFÖR SAMMA PROBLEM SOM VANLIGT, DE OFANTLIGT STORA OCH DE PYTTESMÅ



BILD FRÅN WEHEARTIT

J om USA:
vart är shortsen ifrån? :-)

-


REGNREGNREGN

Tittar ut genom fönstret. Det spöregnar. Nu finns det ingen återvändo med bortförklaringar och liknande. Nu SKA jag städa mitt rum. Ordentligt.

USA

Jag och syrran tog oss en sväng förbi staden. Hittade mig faktiskt ett par skor som var så gott som äkta Jeffrey Campbell Lita, som jag snackat om. Vågade inte köpa dom direkt innan jag kollat upp andra ställen med liknande alternativ. Blir nog bra i slutändan. Dom är avlagda i min storlek tills imorn hursomhelst.

ALLT VAR SÅ ENKELT, PROBLEMEN VAR UR VÄRLDEN SEKUNDEN EFTER DE DYKT UPP


Ser ut att bli en hyfsat bra dag idag. Regnade aningen när jag hämtade tidningen imorse men nu verkar solen kika fram. YEES!
Startar min lördag på Sensia med Activio följt av egenträning i gymmet. Hur skönt som helst.

GALET COOLT

Vågar man sig på någon färg i topparna i sommar?

GROPEN DOM GRÄVER KOMMER DOM SJÄLVA FALLA I

Tacos två gånger för min del idag. Men det dör man väl inte av va?
Ska bege mig mot Hannas place alldeles strax. Hänger med nå fräna människor där resten av denna fredagkväll. Blir så bra. Puss!

NÅGRA AV ALLA HUNDRA

Filip om ´:
Tack Alva, kommer nog mycket väl ha nytta av dina tips! Vore grymt om du kan fixa en playlist över den musik du föredrar att ha i lurarna under dina pass. Riktigt vass blogg förövrigt!
'
Några av alla mina hundra träningslåtar jag har på ipoden.

CLOUDY


Gjorde mitt allra sista prov idag. Känns så sjukt bra. Nu är sommarlovet närmare än någonsin. Åh!
Drog mig till stan direkt efter skolan och mötte upp David. Fick dock bara med mig nå smågrejjer. Fast välbehövliga sådana. Ska hjälpa min kära mor med maten nu. Tjing!

´

Filip om SUPERHUMAN:
Har du några bra motivations tips över hur man ska komma igång och träna flitigt?
Alltså jag själv har alltid haft träningen som en självklar del av livet. Men till dig som nu kanske inte har det kan jag ge dig några tips på hur jag skulle ha gjort.
1. Försök hitta en anledning till varför just du ska börja träna. Vad vill du uppnå? Kolla på bilder och kanske filmer på nätet.
2. Börja succesivt. Alltså, kör inte på som en dåre första veckan så du blir less och ger upp redan då.
3. Gör upp ett schema. Det kan räcka med minst 2 träningstillfällen per vecka om du nu inte är van att träna regelbundet. Sen ökar du mer och mer.
4. Lägg upp mål och tänk på vad du vill åstadkomma. Rutor kanske?, bättre kondition? Kunna lyfta tyngre? Osvosv
5. Tänk på vad du sätter i dig. Tro inte att du kommer lyckas bättre om du drar ner på matintaget. Ät regelbundna måltider med cirka 3 timmar mellan varje. Mer mat=mer energi att ge hundra procent på passen
6. Skippa det där med ursäkter till att inte dra dig iväg till gymmet eller ut på den där löprundan eller vad du nu födrar för träningsform. Det är inte ursäkterna som leder till framgång.
7. Kom ihåg att återhämtningen är precis lika viktig som själva träningen. Så sömnen och vilodagar är a och o.
8. Ha bra musik i öronen! Hjälper iaf mig när det är som jobbigast. Med musik kan du hitta den där extra växeln inom dig som gör att du orkar den där sista repetitionen eller kanske den där sista kilometern på cykeln eller liknande.

Jag är ju inte direkt någon expert men hoppas detta var till en liten hjälp för dig iallafall. Lycka till och kör hårt Filip!

'


RSS 2.0