Rubrik`;)

Hallåjj ;D . Gårdagen var azm !! , jag å Hanna hängde lite överallt i stan , på utsidan av stängslena hahah ,,, men jag tror vi hade roligare än många som var inne på området ändå ;) . Idag blire nog att fara en sväng på dagen , sen ska jag å Hanna in på kvällen å se om det är något att hänga i julgranen ;) -..


Puss // alva


:D

Vaknade imorse , såg hur det spöregnade ute :S.. Jaha tänkte jag , då blire en innedag idag då :( .. Men sen där kring tio blev det ju strålande sol !!! , hur glad blev man inte på en skala ??:D:D:D. Så dagen blev ju ändå superbra ,.. Ikväll blire nog att fara me hanna en sväng till stan :D ,,

Puss // alva

Hahahhhhh...


Bad girl...

Tjaa :D , Vi var på pdol igår , fett kul :D. Fast det är ju typ bara karuseller som snurrar , så jag mådde lite lätt illa när jag kom hem :O . Jag gjorde en tatuering också , jag tror det kallas typ henna tatuering elr nå. ´Få se om den håller 1-2 veckor som dom sa HAHAH ,,

Puss // alva

 Hehehehhhh ,....


*


The big dayyyyy !!!

Den stora dagen me stort D är äntligen här !! :D , 28 Juli . Fast jag föds inte föräns fem ikväll , men så noga behöver man inte vara ;) . Jag ska ju iväg å klippa mej snart också , är lite nevrös , tänk om frissan skulle råka av misstag ta typ en decimeter :O ,,,, Jag oroar mej nog i onödan tror jag ;) . 

Ikväll blire pdol me folk ,. (Y), fast jag har hört att batman inte är me i år :(((( , de är ju fan den som gör pdol !!! .. menmen det blir nog bra ändå :D .

Puss   // alva<3

Yeeeaaahh ;)


OMG!!

Nu äre gjort !! , jag har bokat klipptid imorrn :O , grymt läskigt , har inte klippt mej på över ett år . Men jag tror att jag bara ska ta topparna , jag menar man måste ju börja försiktigt så att det inte blir för häftigt på en gång ;) . Idag kommer folk som ska fira mej , så då blire tårta å presenter heheheh ;) .

Puss <33


Bloggpausen e över

Tjaaa :D , Nu har bloggen fått vila ett väldigt bra tag känner jag . Men jag ska försöka ta tag i det här nu igen . Det känns som att man har fått ny bloggtagg nu efter allt :) .

Gothia har varit helt underbart kul , huuur mycke snygga killar som helst ;) , också en massa fotboll också förstås . Jag hade velat stanna en vecka till ju :O <33..´

Idag äre 26 juli , vilket betyder att he blir byxa om två dagar !!!!!! :D:D:D:D. Fan va gött (Y) .
Nu äre färdigbloggat för idag    Puss <33


// alva


Spanien !!!

Heejjj :D , asså det känns så sjukt jobbigt att blogga nuförtiden :O .Men jag vill ändå inte lägga av för då kommer jag ångra mej ;) . Jag har ännu inte redigerat bilderna från göteborg , men det blir å göra det nån dag ;) .
Spanien blev ikväll världsmästare , men det hade lika gärna kunnat bli Holland :O . 
 
Hoppas de blir steeekväder imorrn ;)) .

Puss<33

 <333


11.22

Hejj :D . Igår var vi med några tyskar , helt sköna människor ! :D. Fast min cykel pajade när någon mexikan ( stavning ) cyklade på den .. de var inte sådär jättekul , men annars var kvällen gode awesome !! ;) .

Idag regnar det :( . Plus at både Ida och Hanna far iväg till sina stugor .. Jag får väl försöka roa mej på något sätt ändå.  Puss<33


RSS 2.0