-

Ni ska få alla bilder jag har tagit från Turkiet snart. Här kommer iallafall en liten film som sensia gjorde under veckan. 
 
 

FAVORITER

Älskar verkligen mina låga converse jag inhandlade i Turkiet. Himla sköna och supersnyggt till bruna ben. 
Har redan lyckas smutsa ner vänsterdojjan som ni ser. Bra alva! 
 
Jag ska ta mig en dusch nu efter allt svettande i solstolen. Sen blir det mysmiddag med mor och far. Ikväll ska jag mysa med mina favoriter. Hörde picknick. Blir kalasbra. 

LEVER

5 timmar ute i solen. P3 i lurarna. Strålande sol. 25 grader i skuggan. Kan inte må annat än bra. 

SVETT

Startade min morgon på sensia. Svettades på crosstrainern, dödade rumpestumpen och magen. 
Nu ska jag äta keso, blodpudding ägg och avocado till lunch innan jag intar solstolen! 
Är ledig hela denna dag för er som vill veta. Underbart!

'


'


HEJ

Idag har jag glidit runt i min klänning, blommiga tights, jeansjacka och converse. Har allt klart i skolan vilket känns för jäkla bra! Sommarlovet är så nära så det nästan går att ta på. 
Nu ska jag käka middag med far min och ikväll ska jag på konsert på christinaskolan. Bara glider nu asså.
 
 

JAG ÄR SAMMA SOM DÅ FAST PÅ ETT ANNAT VIS

Ikväll har jag klänning och vita converse på mig. Runga glaggar också. 
Ska strax iväg till Tages och mysa med en vän i kvällssolen. Rejsar iväg på min gröna favorit. Piiz. 

Tränat. Paddlat kanot. Gått omkring i blåa dojjor. Solat. Ätit blodpudding x2. ↓

ALLT SUDDIGT KOMMER KLARNA EN DAG

Då blev det återigen onsdag och endast en vecka kvar tills jag har sommarlov på riktigt. Eller man kan säga att jag får det redan på fredag eftersom jag börjar sälja jordgubbar redan måndag sista veckan. 
Idag ska jag paddla kanot på idrotten, avverka några lektioner, köra ett axelpass på sensia och förhoppningsvis hinna med någon stund ute i solen. 

-

Bilder-Weheartit
Collage-av mig

Q/A

Vars är klänningen ifrån?
 
Den är köpt på hm förra sommaren. Var egentligen en byxdress från början men jag klippte lite. 
 

TJUGIOÅTTONDE MAJ

Idag har jag gått omkring i min svarta klänning, blommiga tights, en jeansjacka, vita converse och en boll på skallen.
 
Det känns som sommarlov redan nu. Vädret är bara helt underbart. Allt i skolan är så gott som klart. Jag mår så bra i hela mig just nu. Det är så galet nära nu alltså.Yesyes! 
 
Jag kom iallafall precis hem från en teorilektion och cyklade en liten omväg hem i det braiga vädret. Hoppar in i duschen nu med massa silverschampoo i håret innan jag sätter mig ute i kvällssolen med min bok. Imorgon är det precis en vecka kvar till sommarlov. 

5

1-Välklädd Alva ska sätta sig på cykeln hem från sensia. 2-Min lunch bestående av makrill, sallad, ägg, avocado, keso, broccoli, fullkornsbröd, sallad. 3-Var nära att dra iväg barbent till skolan, men ångrade mig sekunden efter. 4-5 Buffé på kost och hälsan. 

EN GRÖN FAVORIT

Jag och min gröna räsercykel. 

GLADER

(Bajskvalla)
Jag är så glad just nu. Har avverkat ett så jäkla grymt benpass här på morgonkvisten så jag liksom går och ler för mig själv och känner att jag kommer göra det resten av denna dag inombords iallafall.
Klapp på axeln. Tjena träningsverk! 
 
Jag ska cykla hemåt och käka en braklunch och fylla på energidepåerna och duscha innan jag rullar mot skolan för en lektion och buffé på kost och hälsan. Livet rullar på rätt bra nu asså. 

Jag vill också ha en pojke att kramas med.
En som bara är min.  
Som är sådär himla bra. 
Skrattar åt mina dåliga skämt. 
Sjunger falskt med mig till min favoritmusik.
Lyssnar när jag behöver sätta alla mina tankar i ord.
Ser mig för den jag är. 
En som alltid finns där. 
Är min bästa vän.
När man behöver en kram.
 
 

HARD WORK IS THE KEY

 
Satt på cykeln och avklarade härliga intervaller idag efter skolan. Ett kort och effektivt intervallpass. Cyklar inte så ofta nuförtiden så det var riktigt kul att köra cykel istället för crosstrainer. Efter det blev det lite ryggövningar och bröst. Kände mig jäkligt stark idag! Alltid lika kul att kunna lägga på lite extra. 
Gomiddag stod på bordet när jag kom hem. Fisk och potatis är ju bara för gott!
Visste ni föresten att man enligt livsmedelsverkets rekomendationer ska äta fisk minst tre gånger i veckan? Och helst ska en av dom vara en fet fisksort som typ lax, makrill, sill osv. 
 
Ikväll tar jag det bara lugnt. Finslipar på en medieuppgift och ser ett oth-avsnitt. Imorgon börjar jag först klockan ett så jag hinner både sova ut och träna i lugn och ro innan skolan. Klagar icket. 

MÅNDAGSGUL

Jag går omkring i syrrans gula tröjja denna måndag, avklarar fyra lektioner, gör ett besök på sensia och mår förhoppningsvis lika bra som jag gör just nu resten av dagen.
Bilderna från Turk kommer förhoppningsvis upp här på bloggen inom kort. 

WHITE NAILS

Jag testade det nya nagellacket från Turkiet. Hiss säger jag. Riktigt bra och hur fräscht som helst med vitt. 

EN TÅRTA

Jag har som sagt bakat en helt vanlig tårta. En morsdagstårta. Personligen är jag ingen tårtfantast men om jag får välja tycker jag bäst om helt klassiska tårtor med vanlig tårtbotten, mosad banan, mosade hallon, grädde och färska bär på precis som den här ovan↑.
Jag ska unna mig en stor bit. Även om känslan efteråt kan bli lite jobbig är det värt det. Man måste ju utsätta sig för de jobbiga grejjerna för att lära sig handskas med dom, eller hur? 
 

HJÄRTAN TILL ALLA MAMMOR

Bilder från idag.
Idag har jag svettats på Sensia, gått omkring i bara ben, klänning och mina nya vita converse, ätit en galet god brunch på Stadshotellet och myst i solen med en bok. Mamma har äntligen kommit hem från Estland så vi ska iväg och handla lite mat alldeles strax. Taco till middag igen♥
 
Ikväll kramas jag extra mycket med mor min och unnar mig en tårtbit av tårtan jag tillverkat alldeles själv.
 
Hoppas ni mår bra alla fina läsare! 

NYA TING

Detta fick jag med mig från Turkiet. Önskar man kunde pruta i Sverige också. 

ENERGI

Har precis fått i mig grötfrukost ↑ med äggmackor och keso. Ska avverka ett pass på sensia kring tiotiden. Klockan 12 blir det Brunch på statt med familjen och några släktingar. Och ikväll kommer världens bästa mamma hem från Estland. Blir nog en helt okej söndag skulle jag tro. Tjingeling

IGÅRKVÄLL

 
Gled runt på min gröna räsercykel, lirade volleyboll, och såg champions league-finalen. 

JAG KAN LOVA HELA VÄRLDEN. JAG KOMMER VINNA MOT DIG.

 
 
 
 

MÅR


11.48

Hej vänner. Morgonpass och tacolunch avklarat. Energin var tillbaka i kroppen och jag lyckades få till ett riktigt grymt pass trots att jag varit förkyld. Underbara känsla. 

Ska smörja mig med solkräm nu, plugga in lurarna med p3 i öronen och njuta i solen en stund. 
Senare ska jag baka en tårta och kvällens planer står ospikade för tillfället. Ciao

ENDORFINER

Jag har precis avverkat ett iw-pass. Svettigt, döjobbigt och en sådär himla härlig känsla i kroppen. Ska kötta rumpestumpen nu och armarna innan jag rullar hemåt. Solstolen väntar på mig! Vi hörs barn. 
 

Mina senaste bilder på instagram.
alvaooberg. 

FREDAGSGODIS

Dunderbollar, hemmagjord proteinbar, tomat, keso.
 
Myser framför teven. Under en filt. Mår rätt bra för tillfället. Magen känns inte som att den ska sprängas längre. 
Dricker svart kaffe och mumsar på mitt fredagsgodis. Kanske att jag klarar av att hålla ögonen öppna till tio iallafall. 

ALLTID SAMMA SAK

Jag och syrran styrde upp tacomiddag idag. Alltid lika gott och alltid lika lätt att äta så magen nästan sprängs. 
Den känslan har jag just nu iallafall. Sjukt obehaglig för stunden men om någon timme lär jag vara hungrig igen så det är bara härda en stund.
 
Dagen har rullat på himla bra idag. Tacolunch, film, mattenationella och en promenad hem i finvädret med Hanna och Jimmy. Ikväll skriver jag på en medieuppgift jag fick med mig hem idag. Jag är galen tänker ni då va?
Lika bra att göra bort den nu så är jag fri resten av helgen och hela nästa vecka. Kaffe, dunderbollar och mys framför teven ska nog också hinnas med ikväll innan jag hoppar i säng och laddar för ett morgonpass. 

13-05-24

Idag går jag omkring i leotröjja, löpartights och min rosa Nikejacka. 
 
Hade egentligen tänkt avverka ett morgonpass innan skolan men jag lyssnade på kroppens signaler när väckarn ringde och kände att en till vilodag skulle göra susen så är jag på banan imorgon laddad till tusen! Ingen idé att ge sig iväg till gymmet om man inte kan prestera fullt ut. 
Beger mig mot skolan nu och avverkar 5 lektioner innan vi tar helg. Tudelu

Det är inte lätt. Kommer aldrig bli lätt.
Det är jag som ska klara av det.
Ingen annan kan göra det åt mig. 
Jag. 

NIKE AIR MAX 1

På önskelistan just nu. Snygga både till vardags och till träning.
Kanske att någpn av dessa blir mina inom en framtid. 
Lite fulsnygga sådär. 
 

ALLTING KAN BLI DUBBELT SÅ BRA

(Jag fick helt plötsligt sju meter längre arm)
Bajsdåligt gick det där matteprovet idag. Rakt åt skogen! Förhoppningsvis är gud med mig på något vis så jag klarar godkänt. Ber till gud varje kväll hädanefter. 
 
Men jag är glad ändå. Har en helt okej känsla i kroppen idag trots att min förkylning inte har släppt helt och att mina läppar är sönderbrända. Förhoppningsvis kan jag besöka sensia imorgon för ett armpass. Känns så jäkla bra att vara på hemmaplan igen! Galet nära till sommarlov nu också. Ska göra den är sommaren till den bästa! 
Ikväll gör jag en sista skrivuppgift och myser framför teven under en filt.
Bilder från Turkiet dyker upp så småningom.
 
 

SVART PÅ VITT

Ja som ni märker är jag på hemmaplan igen. Levandes och utan en massa magsjuka, malaria och allt vad man kan drabbas av i utlandet. Har haft en megabra vecka i Turkiet med massa sol, bad, träning och god mat. Berättar mer om det senare och visar en massa fina bilder. 
 
Idag går jag iallafall omkring i min svarta klänning, blommiga tights och en kofta. Avklarar ett nationellt prov i matte också. Ni kan ju om ni vill tänka en liten tanke på mig där kring niotiden då jag sitter med det framför mig i panik och inte kan ett enda tal. 
Ska cykla iväg i finvädret nu. Kram.

DET GAMLA VANLIGA

Jag hade nästan glömt bort hur gott det är med havregrynsgröt och mosad banan!
Bästa uppladdningen inför ett nationellt prov i matte som går av stapeln om 45 minuter. 
 
 

HEJDÅ PITEÅ

Nu är det dags. Jag åker till Turkiet en vecka på träningsresa med Sensia. Laddar batterierna, mår bra och kommer förhoppningsvis tillbaka med en jäkla bränna och laddade batterier inför slutspurten i skolan. 
Återkommer om en vecka. Ha det bäst alla fina läsare♥

CHECKCHECK

Är livrädd att jag ska ha glömt något megaviktigt nu. Som vanligt.
Har då checkat av allt som stod på listan. Shit va nära det är nu! Helt Crazy.

EN ARKIVBILD

Inte för att jag saknar hösten men. Lyckan går inte att ta miste på. 
 
Godmorgon vänner. Vaknade med en lite märklig känsla inom mig. Är typ lite nervös för den här utlandsresan samtidigt som jag är galet lycklig att jag äntligen ska få bli riktigt utlandsbrun! Åsså kommer det regna hela veckan. Yeye. Nämen ni håller tummarna för att vi får dunderbraväder va? 

Jag åker ju inte föräns ikväll så jag startar dagen med idrott på schemat i mina adidasbrallor. 4 lektioner ska avverkas efter det innan jag rullar hemåt och packar det allra sista. Wiho. Pirr i magen. 
 
 

OH BOY YOU'VE LEFT ME SPEECHLESS

 
På repeat. 

JAG KOMMER ALLTID HA DIG PÅ AXELN

Insåg precis att jag är lite skrajj för åska. Eller väldigt skrajj. Det dundrar och har sig ute.  
 
Dagen har rullat på helt okej. Två nationella prov avklarade, ett morgonpass på sensia och en teorilektion. Ska ta mig en lång varm dusch nu innan jag packar ner halva garderoben i min fetingväska. Några mattetal kanske jag också hinner med innan sängen kallar. Kram på er. 
 

SÅ NÄRA

Kan inte få in i min hjärna att jag faktiskt ska utomlands imorgon!! Så jäkla Underbart.
Sola, bada, träna, löpa på stranden och bara komma bort från allt ett tag.
Glömma alla vardagsrutiner. Bryta på mönster. Den här resan kommer så himla lägligt känner jag. 
 
Föresten. Är det någon av er som har läst en sån där galet bra bok kan ni gärna slänga in en kommentar! Behöver något bra att läsa på stranden alla timmar jag ska ligga och pressa. Tipsa gärna! 

TUPPEN OCH JAG

Godmorgon vänner. Energin är tillbaka idag! Har precis avverkat tunga intervaller på crosstrainern. Dags för magen att få sig en omgång. Endorfinkickar är för bra asså.
 

KRIGAR

Har känt mig lite småseg i kroppen hela dagen idag. Skulle vara så typiskt att jag blir sjuk precis när jag ska utomlands. Yeye.
Förhoppningsvis är det bara måndagskänsla. Vilar från träning iallafall. Laddar batterierna till morgondagen. 
Det är jag och matteboken i två timmar framöver. Jabadabado
 
 
 
 


MJUKISMÅNDAG

Har på mig världens skönaste måndagsoutfit idag. Grått och tråkigt väder ute igen. Vi hade iallafall tur med vädret igår. Heh. 
Ska dra på mig regnkläder och rulla mot skolan nu. Startar med kost och hälsa på schemat. 
Favoritkurs. Tänk att få betyg för att äta mat. Vi har det bra vi. 
Tjarå

JULIAS PROTEINBARS

Finhacka en nötblandning med dina favoritnötter (naturella). Jag hade chashew och valnötter. 3 dl sammanlagt. Rosta dessa i en torr stekpanna tillsammans med 2 dl pumpakärnor och linfrön tills de fått lite färg. 
Låt svalna i en bunke. 
Blanda i 6 äggvitor. 
4 dl havregryn.
6 matskedar nyponskalsmjöl. (Fungerar lika bra med vanlig nyponsoppa, lite mer socker i det bara men lika mycket c-vitamin) 
6 Matskedar honung. 
2 dl russin. (Alternativt. torkade aprikoser, tranbär eller dadlar) 
Smaksätt med kakao, vaniljsocker eller kardemumma. Jag hade både kakao och vaniljsocker. 
Blanda ihop allt till en smet. 
Gör tre kompakta längder av smeten. Grädda i ugnen 30 min på 125 grader. 
Skär i 2 centimeters tjocka bitar, låt svalna. 
Färdiga! 
 
Personligen tycker jag bäst om att äta dom frysta. Då blir dom lite sega sådär. Annars kan man förvara dom i kylen tills man ska äta dom. 
 
 
 
 






 
 
 
 

Mår nästan lite för bra här ute i solen asså.  
Kanske drar mig mot Lf och kollar på lite fotboll om en stund. 
Palt väntar till middag. Finns inget att klaga på just nu. 

12.32

Solen skiner för fullt och jag är lycklig i hela mig. Söndagsångesten är obefintlig. 
Har precis käkat lunch så ska ta och sätta mig ute i solen i bara linne med p3 i lurarna. 
Underbart. 

SÖNDAGSPROMENAD

Startade dagen med en promenad i finvädret. Skönt att rensa tankarna lite. 

17.13

Beger mig mot Ida och käkar middag. 
Ha en bra kväll finisar! 

PLUGGPAUS

Svart kaffe. Dunderboll. Kiwin kom inte med på bild. 

12.39

Dagens andra mål check. Det blev en stekt kycklingfilé med gott tillbehör idag. Tänk vad maten smakar underbart efter ett grymt träningspass!
 
Jag ska sätta mig och finslipa på den där bokrecensionen nu en stund. Kanske möjligtvis orkar slå upp matteboken sen också. Kändes sådär megajobbigt. Ikväll åker jag iallafall till Ida där det bjuds på middag. 
Tumme upp. 

FAVORITSPEGEL

Jag behöver väl knappt skriva vars jag befinner mig precis som vanligt denna underbara lördagmorgon? 
För er som kikar in här första gången kan jag berätta att ett äckligt jobbigt Iwpass med grymmaste Åsa precis är avklarat. Svetten ba droppar. Ska göra lite rumpövningar, bröst och avsluta med tunga magövningar innan jag rullar hemåt för en golunch.
Tjingeling

BE STRONGER THAN YOUR STRONGEST EXCUSE

Weheartit.

YOYE

Drar till LF och glor på fotboll. 25 lager kläder. Yesyes.
Hoppas ni får en fin fredagkväll vänner. 
 

MELLANMÅL

Mandlar - chashew - körsbärstomater - dunderbollar - kiwi - vatten

Jag ska försöka skriva klart min bokrecension nu innan jag rullar mot ica för att inhandla lax till middagen. 
Erik och syrran kommer hit kring femtiden så bjuder jag dom på mysmiddag. 
Kvällens planer har jag inte riktigt spikat upp ännu. Är galet sugen på en hemmakväll. 

Q/A

Har du på riktigt vitt hår?
 
I vissa ljus ser det nästan lite lilaaktigt ut och ibland ser det grått ut. Ibland vitt kanske. Vet inte riktigt vad jag har för hårfärg. Men jag använder mig av silverschampoo två gånger i veckan som kan förklara det hela. Jag tål inte när mitt hår får en varm gul ton. Så silverschampoot gör susen! 
I vanliga fall är jag brunett. 
 
Lite konstig fråga kanske... men har dina bröst minskat när du tränar så mycket? Dom brukar väl göra det?
 
Jag har aldrig haft några jättetuttar direkt och skulle absolut inte vilja ha det heller. Jag är nöjd med mina små myggbett till bröst. Om dom var mycket större är dom ju ändå bara i vägen. Och svar ja, dom har minskat iochmed all min träning. Det blir ju ofta så att brösten ryker först. Men det gör mig ingenting. Finns värre saker att oroa sig för här i världen. 
 
 

TIPS

Hawaiian tropical dark tanning oil.
 
Fick den här sololjan av min kusin för ett tag sen. Älskar den.
Ger betydligt bättre resultat och luktar kokos. Den ska definitivt med till Turkiet på onsdag. 
Pröva hörni! Den finns att köpa på Kicks blandannat. 

TVÅ NYA TING

Fick med mig denna godbit från stan igår + ett par gråa dösköna mjukisar. Båda från bikbok. 
 
 

KESOPLÄTTAR

Jag startade dagen min på sensia med ett riktigt mördarpass. Körde tunga intervaller på crosstrainern innan jag dödade armarna och magen. Mådde rent illa när jag satte mig på cykeln hemåt. Gjorde ett besök på solariet innan jag landade på hemmaplan och käkade den mumsiga lunchen på bilden här ovanför med syrran. 
 
Kesoplättarna är gjorda på ägg, grahamsmjöl och keso. Enkelt och supergott! 

VI SKULLE KLARA VAD SOM HELST, VI SKULLE ALDRIG SÄGA NEJ

 
Bajskvalla
Jag ska mysa med två favoriter ikväll. Andra avenyn-mys står på kvällens schema. 
Sängen väntar direkt när jag landar på hemmaplan igen. 
Imorgon dödar jag biccar och triccar på gymmet. För er som vill skriva upp det någerst tänkte jag. 

18.05

Sitter med den här mumsiga middagen i magen, mätt som bara den. För er som har svårt att se vad som ligger på tallriken min så är det; tacoköttfärs med majs, tonfisk, fullkornsbulgur, keso, paprika, rödlök, sallad, ägg och haricoverts. Gottgottgott.

NIONDEMAJ

Idag har jag sovit länge, myst i husvagnen i regnet, strosat runt på affärer i Skelleftestan i mina gula vantar, käkat en megalyxig lunch↑ (kycklingburgare, lökringar, sallad, kikärtssallad och coleslaw) och slutligen varit på Kalas hos Nygge som fyllt 18 bast! 
Ni ska få se mina fynd imorgon. 

DEN ENDA REGELN ÄR ATT DU SKA HA SÅ JÄVLA KUL

Hej vänner. Jag åker till Skellefteå om sisådär en timme och dansar mig svettig till klockan ett inatt. 
Nivet jag har ju en gång i tiden varit en buggare så det var på tiden att uppliva den karriären kände jag.
Sover över i husvagnen med mamma, pappa, brorsan och Nettan sen.
På hemmaplan imorgon någon gång. Ha det bäst!
 

NO PAIN NO GAIN

Har precis avklarat ett tungt benpass. Benen mina gör ont. Precis som det ska kännas efter man har tagit i så man bara vill skrika. Hade bra med kräm i benen idag så jag lyckades lägga på extra på de flesta övningarna. 
Ska jogga ner en stund nu innan jag rullar hemåt för en brakmiddag. 

ONSDAGSLYCKA

Idrott första lektionen. Slutar galet tidigt. Avverkar ett benpass direkt efter skolan. Ledig hela fyra dagar.
Lycklig, svar ja. 

@alexisssmith

Följer denna kvinna på instagram. Galet vacker kropp. 
Grym inspiration. Skulle döda för hennes snygga lår.

DAGENS FÖRSTA

Har laddat upp med grötfrukost precis som vanligt.  Ni som har undrat över hur jag tillverkar min mumsiga gröt tänkte berätta det för er ännu en gång; 
1,5 dl fiberhavregryn, en äggula, 1 dl vatten, solrosfrön, kanel → in i micron typ 1-2 minuter. 
Mosad banan, solrosfrön, mandlar och ofta gojibär ovanpå. 
(kokar hallonen nuförtiden för att vara på den säkra sidan)

DET KOMMER BLI SÅ BRA

Hittade ett collage från förra sommaren. 
 
Längtar så galet mycket till att få gå omkring i shorts, fylla 18, ta körkort, gå på festivaler, bada, sola, umgås med fina människor, sälja jordgubbar, lira volleyboll på phb, och bara leva livet. Sommaren är utan tvekan bästabästabästa årstiden.

SJUNDEMAJ

Idag har jag gått omkring i min jeansskjorta, avverkat ett morgonpass på sensia, ätit massa fisk till lunch, slutfört våran skoltidning och ätit en supergod vegetarisk tacopaj↑ (smakade godare än den såg ut på bild) på Kost och hälsan innan jag rullade mot stan för en teorilektion. Har precis landat på hemmaplan nu så jag tänkte sätta mig med bokrecensionen på hungerspelen innan jag slänger ihop ett mumsigt kvällsmål innan sängen. 
Jag är glad i hela mig utan någon speciell anledning. Älskade lycka. 

THEY DON'T GROW ON TREES

Morgonflex. Morgongym. Tisdagmorgon. Dödar axlarna idag. Magen också. 
Lång dag väntar. Slutar 16.20, drar direkt på teorilektion, hemma kring halvsju tiden. 
Krigar. 

NI BA MÅSTE TRYCKA PÅ PLAY ↓

 
Hjälper frän grabb att vinna någon slags tävling som går ut på att få så många views som möjligt på sin video typ. Så snälla underbara läsare kolla på denna video här ovan och gör deras dag. Ni är typ sådär asbra då!♥
(det är ni iallafall men ändå ba) 
 

DU KAN TOLKA DET PRECIS HUR DU VILL OCH FORTSÄTTA STÅ STILL

Det blev måndag igen. En ny vecka. Eller nä, två och en halv dag. Yeye!! 
4 Lektioner står på schemat idag. Sen rullar jag mot sensia och beger mig in i bubblan en stund. 
Marklyft och grejjer ska avklaras. Har bestämt mig för att våga mig på löpbandet också. 
Är nämligen livrädd att ramla av det i farten. Någon annan som har samma dilemma? 
Ha en bra måndag vänner.

INSTAGRAM'

 
alvaooberg

TRYCK F5


JUST NU

Sitter jag här ute på gården i mina tjocksockar. Jag har precis läst ut min bok och solen gick i moln. 
Om en timme rullar jag och syrran till LF för att glo på fotboll. 
Räkgryta till middag väntar när vi landar på hemmaplan. 
Ikväll ska jag skriva en bokrecension. Okej söndag ändå. Söndagsångesten har icket dykt upp än. 

SÖNDAGSLYX

Gjorde varma mackor i ugnen till lunch idag gjorda på grovt bröd, rökt skinka, ägg, tomat, rödlök, basilika, oregano och riven ost. Mums va gott!
 
 

11.03

Har precis mumsat i mig en god frukost↑ och lyssnat på min favoritkanal på radion. 
Ska röja upp lite i mitt rum nu innan jag beger mig ut i solen. En skön promenad med p3 i lurarna känns som en bra start på denna söndag. Resten av dagen har jag tänkt få mitt rum städat på riktigt, se fotboll, äta varma mackor och bara ta det lugnt. Vilar från gymmet idag. 

GODMORGON VÄRLDEN

Jag fick äntligen sova ut idag. Vakna till underbart väder. Lycklig är jag. 

EN DAG TILLBAKA

Första bilden är på kycklingwoken jag lagade till middag igår. Galet god! 
Andra bilden är på mitt mumsiga lördagsgodis. Ni måste pröva mini-ananas hörni!
Vi befann oss hos Hanna igårkväll, såg 9 avsnitt av andra avenyn och hade det megamysigt. 
Bra lördagkväll.

VI KAN GÖRA ALLTING PLUS LITE TILL

Jag mår väldigt bra just nu. Har fått på mig sköna kläder och håret mitt föll sig helt bra idag. 
Ser ett oth avsnitt eller två nu innan jag styr upp kycklingwok till middag. 
Ikväll ska jag mysa med mina favoriter. Kram på er. 

MÅR


NÄRA NU

Inte alltför långt borta tills man kan gå i bara shorts och linne. Längtar massor tills jag får använda mitt peacelinne↑ jag hittade på bikboks rea. 
 
Jag ska sluta drömma mig bort nu och ta mig en dusch. Med massa silvershampoo i håret. 
Efter det ska jag äntligen läsa ut min bok som jag gått och nästan sparat på till ett bra tillfälle. 
Idag är tilllfället jag väntat på. Ute i solen med en kaffekopp och en dunderboll vid min sida. 
 

12.03

Min lunch + Keso och granola med kanlel till efterrätt. Mätt och nöjd. 

DO IT BECAUSE THEY SAID YOU COULDN'T

Jag startar denna lördag som vanligt med ett indoorwalking-pass med min favoritinstruktör. Rumpa, mage och rygg ska bränna i gymmet sen innan jag rullar hem igen i bajsvädret. 
11 dagar kvar till Turkiet. 

Q/A

Vart är mobilväskan ifrån?
Gina Tricot. 

Bajsväder

Q/A

Jag har en fråga, angående maten. Hur gör du i skolan när det till exempel är köttfärsås, pytt i panna eller falukorv och stuvade makaroner, skippar du maten då eller äter du i alla fall? skulle vara kul, om man nu får önska ett inlägg, att du skriver om hur en mattdag (vardag) ser ut?
 
På skolan äter jag det som serveras helt enkelt. Men annars en helgdag eller ledig dag där jag får välja själv kan en matdag se ut ungefär såhär: 
 
Frukost: 
Fiberhavregrynsgröt med mosad banan, hallon och solrosfrön. Äggmackor på fiberbröd och en kiwi. 
 
Lunch: 
Makrill på burk, kesoplätta, keso, ägg, avocado, rödlök, bönor, ärtor och sallad. 
 
Mellanmål: 
Banan, mandarin, dadlar, Chashewnötter, vatten. 
 
Middag: 
Tacotallrik alla Alva. 
 
Kvällsmål: 
Keso blandat med kesella eller A-fil. Hallon och solrosfrön. 
 
Det är såklart lite olika hur mina måltider ser ut beroende på vad som serveras och på hur mycket jag orkar ställa mig och laga och fixa ihop. 
 
 
 
 

MELLANMÅL

Kiwi, dunderboll och svart kaffe. 
Världens bästa mamma har nykokat kaffe när man kommer hem från skolan. Extra gott när man cyklat i motvind och bara vill kasta en miniräknare på en blomkruka när man kommer innanför dörren. Heh. 
 
 

SÅ LÄTT ATT SE I BACKSPEGELN OCH SKILJA RÄTT FRÅN FEL

Jag tog mina converse från Turkland på mig idag. Och min gröna jacka till min favorit t-shirt. 
Dagen har rullat på nästan lite för bra. Ännu ett nationellt prov avklarat, i Tyska. Mitt favoritämne.
Motvinden hem hade dock något emot mig idag... Hujedamig vad tungt det gick.

 

JAG OCH SEXTIPLUSSARNA

Ja jag är världens morgonmänniska. Och ja, jag gillar att trängas med alla söta gubbar och gummor på gymmet vid den här tiden. Biccarna och triccarna ska dö idag. Dagens mål är att gå upp på 10 kilos hantlar iallafall 2 set. Håll tummarna att jag har ovanligt med kräm i armjäklarna idag. Mot sensia!

KANSKE FÖRSTA OCH SISTA GÅNGEN

Moa: Skulle du kunna lägga upp en bild när du inte ler med tänderna? Har aldrig sett dig göra det, bara för skojs skull!
Föredrar att slippa knipa ihop läpparna. Det är inte min grejj asså. Ser rent ansträngd ut på bilden. Inte okej.  
 
Sitter här och funderar och har mig. Fram och tillbaka, hit och dit. Har bestämt mig för några saker jag vill förändra på och klara av inom en snart framtid. 
 
- Klara strikta chins utan hjälp. 
- Använda jeans oftare. 
- Ha bättre inställning till vissa saker. (Typ på engelska lektionerna) 
- Bli bra på att stretsha efter träning. Är stel som en 90 plussare. 
- Gå upp i vikt. 
- Tillåta mig själv att lyssna på kroppens signaler. 
- Göra intressantare och roligare inlägg här på bloggen. 
 
Lyckospark till mig. 
 

SIKTADE MOT MOLNEN, HAMNADE I SANNINGEN

Har gått omkring i min jeansjacka, en grå oversize t-shirt, svarta tights och mina doctor Martens. Lyckades glömma mobilfickan hemma när jag fick bråttom iväg. 
 
Ett till nationellt prov i Engelska check! Bara två kvar så svävar jag på moln sen på riktigt. 
Lagomt slapp torsdag resten av dagen. Plättar utan leverpastej till lunch, STORT MINUS.
Om 13 dagar åker jag och min syster till Turkiet. Fakkje
 
 
 
 

IF YOU´RE A BIRD, I´M A BIRD

- The Notebook
 
Jag hoppas ni har sett Nicholas Sparks film "The Notebook".
Galet bra. Helt klart en av mina favoriter. 

07.36

Går omkring i blått, grått, svart och nitar idag.
 
Helt fantastiskt att det redan är torsdag även fast gårdagen kändes som en söndag. Yeye. Avverkar fyra lektioner och ett nationellt prov idag. Kan ju säga att engelska inte är min starkaste sida så om ni känner för det kan ni tänka en tanke på mig där kring niotiden. Vi hörs sen vänner.
 

SNED

Sned och glad. Träningsverken i rumpan är grotesk idag.
 
 
(det var inte meningen att det skulle bli ett rim)

SENASTE DYGNET

1.Hade en supermysig valborgsmässoafton med mina favoriter igår. Mös massor och grillade på Petras stuga.
2.Startade dagen idag med grötfrukost.
3.Avverkade ett grymt benpass på sensia.
4.Slängde ihop en mumsig lunch.
5.Drömde mig bort i solariet en trettiominutare.
6.Cyklade till LF och glodde på fotboll med tjejerna.
 
Och nu sitter jag här vid datorn med Pizza i magen. Felix och Edvin for just iväg så nu blir det plugg resten av denna onsdag. Om ni ville veta precis vad jag har roat mig med det senaste dygnet. Engelska nationella imorgon. Döda mig. Typ nu tack. 

RSS 2.0