ENERGI

Har precis fått i mig grötfrukost ↑ med äggmackor och keso. Ska avverka ett pass på sensia kring tiotiden. Klockan 12 blir det Brunch på statt med familjen och några släktingar. Och ikväll kommer världens bästa mamma hem från Estland. Blir nog en helt okej söndag skulle jag tro. Tjingeling

Kommentarer
Postat av: Anonym

När kommer bilderna från Turkiet? :)

2013-05-26 @ 11:35:18
Postat av: Gabrielle

hej, jag testade göra en sån där gröt, men min blev bara klibbig och tjock. förstår inte hur du får din att se så aptitlig ut. Dok hade jag vanliga havregryn, är det stor skillnad på fiberhavregryn och vanliga? hatar gröt sådär annars, har du fler tips för att ändra lite på smaken i gröt? :))

Svar: Jahaja. Alltså det beror ju lite på hur man vill ha den, jag gillar att den är rätt tjock och inte sådär rinnig. Men upplever du att den blir för tjock och kompakt som den lättare blir när man sätter i en äggvita så är det ju bara du sätter i mer vatten för att få den som du vill ha den?:)
Den enda skillnaden på vanligt havregryn och fiberhavregryn är att det såklart är mer fiber i fiberhavregrynet som gör att du håller dig mätt längre än på vanligt havre.

Något annat som gör gröten ännu godare är att sätta i bär, russin, eller andra torkade frukter. Eller vad man gillar helt enkelt:) du får pröva dig fram lite! Pröva ha mosad banan, kanel och rivet äpple på gröten!:D supergott!
Alva

2013-05-26 @ 21:37:47
URL: http://nofearlessfriend.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0