Lidträskeeee ;)

Heeejjj :) . De böev just bestämt att jag ska me Ida till Lidträske nu klockan halv fyra:) , Jag är fett glad för de :D:D.
Jag tar me mej datorn så de är ju chill ;) .

Puss <33


Asså man hinner juh intee !! ;)

Asså dee är sjuukt , jag har liksom inte hunnit skirva på bloggen , äreee två dagar ?? :O , men iallafall så skriver jag då nu :D .
Dagen har vart super (Y) :) . Å imorrn är det ju då påskrejs , såå himla greaat (Y) :D . Jag Hanna Ida å Robin kommer att pownaa sönder ;) .

Puss <33

Aöbeeeerg is on theeee rolllinggg flooor in thaaa biiig worllld !!!

Fråga mej inte var jag fick rubriken ifrån hahah , fett ballt ! . Ida var vi ju då i Älvsbynn , grymmt najjjsss !<33. Asså jag har haft lördag i skallen heela dan så det känns inte bra alls att det är skola imorrn daeeeemmm !! :S.

Puss seeeyahh there somewhereee !! <333


Daem va ballltt !! ;D

Sitter här me Hanna ;) , vi inser att det bara är en vecka kvar till discoooo !!! <333. Vi ska snart iväg oppa folkan :D ,)

Puss <33

 
Ohhhhhyeaaahhhhh ;D;D;D;


Skiiiiis...

Nu bär det av till Fårön runt!! ;D

Puss <333

Hahaa we love Idomin !! <333

Läkerol Chewing gum peppermint !!!

Hallå ;D , jag å Hanna har vart å hyrt två filmer , en som är feett läskig (tror vi) , å en som är fett cool hahah ;D . SÅ de blir å fara till Hanna ikväll å kolla ena filmen ;) .
Å justejag köptee tuggummi för fem spänn , ett rikrigt klipp om ni frågar mej ! ;D .

 Yeaaaahhh ;)

Puss cyyyaahhh <33333

Weeee liikee !! ;D

Hallå ! ;D , asssååå imorrn är det ju fredaaag :D , de är ju bara huur nice som helst <333. Men asså egentligen så skulle vi ju ha skidor på gympan imorrn men nää då ska vi på nån himla musikal !!,  en fjärt i rymdeeeen heteren .... jajjaja de blir nog bra i slutändan ;D.

Just nu är jag själv hemma ... fett läskigt !! , man hör ljud hela tiden :S:S:S. Men jag tror nån kommer hem snart ;) , tur att jag har radion å datorn <333


Vad skulle jag göra utan er ??!!!! <333333333333333

 Yeeesss;D , Kooort hååår !!! ;)

Ida Marklund <33


Puss <33Oftaaa ennsss !! ;D

Yoooo alla cooolingaaaarr!! , jag har då gjort klart kemin nuu fett sköönt ! (Y) :D . Nu återstår bara tyskaaaaa som jag måste kunna till på Fredag då de är prov buhhuuuu !!! :S .

Jag Ida å Hanna var på stan idag :D , jag köpteeee byxor å tröjajjaajaaa . ;)
.
 199:- JC

 Älskaaa nikesockar !! <33

Nu ska jag gå å försöka tvätta bort mitt sminkk ,,,;) öö

Puss på er <333

 Yeaahhh ;)


Man bliiir juuh feeett deprimeraad !!

Asså jag orkaar inte med Kemi !! , det är bara såå sjukt jobbigt å tråkigt å ointressanttt . Jajja jag får försöka leva vidare ändå ;) .
Dagen har vart bra , fast min tandställning har lossnat så de gör ont i munnen buhuuuu ... , men mamma ska eller har ringt till tandläkarn å beställt en akuttid (Y) ;)
Imorrn blire även stan me ida å Hanna <333


Puss loveyah <33


Kåbdalis <33

Tjaaa ;) , dagen idag var feett bra <33 :D . Fast det blåste i kåbdalis utav bara den , men det var ändå helt grymmt bra i backen (Y) :D .

Här får ni lite oredigerade bilder ;) : We love Adidas <33

 
Ikväll var vi å hämtade korvarna på skolan , så nu äre bara att gå ut å dela ut dom ;D .Hade bra puss <33


Liiivet ägeeeer :D (Y) <333

Hallå :). Dagen har vart helgreat . Jag var ju på konrmationsgrejs ida . Det var kul när vi gick på stationer och hade tävling , mittt lag var fett grymmt bra (Y) ;D .  Men sen så var vi i kyrkan å det var booooring , jag hade sååå mycke spring i benen hahaha ;);) . Jag har ju å hunnit vara på stan idaa , å då köpte jag en nyyy parfym <33.

 <33

Nu coolar jag mej med vonkiiis å Lydiaa på msn , doom är tyyp huur coola som helst ;D;D .
Men coolast är ju ändå Robin (H)(H) :D
Puss hade göttt <333333

 
Älskaaa skitig spegeeel :D ;) 

Puss cyyyaah <33
Awesome !

Hallå ;D . Jag sitter här nyduschad å nyvaken´. Å det är ju lördag (Y) . Assså det känns typ som att man har haft lov nu den här veckan under praoen , heeelsoft :D . Idag äre konfagrejs med alla tre grupperna fifan 200 pers (Y) =) . Dagen igår var great , vissa saker kunde vart bättre men , jag lever idag ändå ;)
Puss cyyyah <33

 Vi älskar knapersteiiikt ;)


Hahhhaaa :D

Yooo ! , jag sitter på msn . Älska msn :D:D:D .

Jag är så cool :A hahah ;)

  

Puss <33

Pink - dear mr presidentLove it <33

Dear mr President

Hallåj såhär på kvällskvisten ;D . Dagen har vart bra å jag har fått göra strips idag ,hellballt hahah ;).
 Å nu  tänkte jag gå på dejt with the pillow ;) .
Puss hade <33

 Sååå glada :D

ghslkdioeitjw4lka

Nu ska jag snart cykla iväg i 20 minusgrader till Sunes . Jag hoppas det blir roligaree idag hah ;).
Puss<3  Yooo ;)

Puss <33


ZZZzz...

Heejj ;D , nu ska jag sooovaaa !
Puss <3


ZZZzz...

Heejj ;D , nu ska jag sooovaaa !
Puss <3


ZZZzz...

Heejj ;D , nu ska jag sooovaaa !
Puss <3


Suunes! ;)

Hallå ;) , jag lagar mat nu , det blir röding och potatis :D (Y) . Sen ska jag vara med Ida å Hanna <33 . Å imorrn blire första dan på Sunes Gatukök haha ;) , skriver mer om det imorrn :D .

Puss <33

 


Gleeiist !

Hallå ;D . Jag ska snart iväg på middag hos Marie Johansson med familjen  .
Gårdagen var bra (Y) . Det tog huuur länge som helst för mej å Ida att fixa oss, det är rent utav komiskt jö hahah ;) . Men discot var bra , fast i början så var dte lite glest men sen blev det bättre ;) , men nu ska vi fara .
Puss <33

 

NX taggen ! :D

Hallå !:) , kom hem från dollarstore för ett litet tag sen , var där med Ida :D . Jag fyndade int nå men.
Ikväll äre ju disco på nolia <3333 . Ida kommer till mej senare också ska vi äta å göra oss i ordning :D (Y) . 
 
Imorse så hoppade jag ner i en isvak hahah ;D , heeelcoolt ! . Fast det var kallt men ändå en typ härlig känsla .. Jag rekomenderar att pröva å känna hur det känns :DPuss <33

Idomin ! :D

Hej :) , Jag sitter nu här med Ida å Hanna , vi nördar oss med Idddomin <33. Imorrn blir det å bada isvak :D ,  helcoolt ;) .

 

 

 


Puss <33

No teacher !!

Hallå :) , blev inget bloggande för min del igår , hann inte :( . Men idag så var det snöööigt på vägen = fett jobbigt !! :( . Men jag klarade det både till och från skolan (Y) ;) . Ikväll kanske det blir å fara till vallsberget med Ida å Hanna :D .

Asså jag dööööör ! , det är flera som typ säger att det kanske inte blir någe disco imorrn :( , asså jag blir såå lessen om det skulle vara så :( . Men jag håller tummarna för att det är :D (Y) .
Puss <33

 

Varsågoda ! , första tandställningsbilden !! ;)

Åh juste , idag hade vi ingen lärare på No:n heeelsooft :D


Rubrik ! ;)

Hallå ! , Jag tänkte att jag skulle försöka ladda upp lite bilder från gårdagen då jag och Hanna Fjällström höll på å crazade oss hahah :D , sååå himla kul <33  .

Tisdagen avklarad !!! , najjs värre :D . Vi hade badminton på gympan idag , inga kommentarer ...
Jag gissar att det är roligare att se på bilder än att höra att jag har ont i magn så det får bli bilder ist ;) : 

 Love yah <333333333

Nu ska jag se på mästarnas mästare Puss <33
Skolaa..

God morron ! , Nu bär det av till skolan ;) .
Pusshej <3


Sista dagen av frihet !!

Hallå ! . Jaa ni , dagen är kommmen . Den sisssta dagen av sportlovet :S buhuuu ! . Men då får man se det på den positiva sidan att nx närmar sej hahah ;) .
Men jag ska iallafall ta å baka bröd nu :D ,
Puss see yah ! <33

 

Den bjuder jag påå ;)

Ida Marklundddd är snygg !!

Yooo ! , ligger på luftisen å bloggar nu . Jag och Ida vill inte se den läskiga filmen som alla andra flickorna sitter och glor på hahah ;). Jag 'är btw gooode såå trött nu ....ZZzzzz............

      ------------->>>>

Pusshejjj <33


Rix..F...MM

Yoo ! ,, nu är jag här igen . Snart är sportlovet slut buhuuu ! :( . Fast däremot så kommer NX detso närmare !! =) aaahh längtar <33.  Imorrn ska jag och Ida fara till Vallsberget och ta vara på näst sista dagen av lovet ;)  . Just nu snackar jag me coolIda på msn ;D , Jag ska sen se på Let´s Dance , jag har hittills bara hunnit med att se ett programm ;) haha :D.

 <33

 Old picture ! ;D


Nu ska jag fara å hyra film :D , Puss <33


Pommes frittisar !!

Hallå ! , jag är hemma i Piteå nu , har dock vart det typ hela dagen men ;) . Jag Isse Jenny och Ida var idag å åkte madrass på Strömlida . Det var superroligt , fast gode kallt med all snö som envisades med att spruta upp i ansiktet ;D . Vi blev gode snabbt less och får hem till mej å käkade bullar å spelade några parti i kort :D .


Men jag skriver mer sen
Puss <33


DVitamin!

Nu kom vi just in från en liten härlig promenad, jag mamma Elin och Evve ;) . Det var superhärligt men i slutet bet det lite i benen under jeansen ;) . Ikväll blir det å fara iväg på föreläsning , intressant.

Puss hade <33


Kalixx

Hallå ! . Nu bär det strax av mot Kalix , vi får se om jag hittar en dator som jag kan blogga ifrån därborta :D .
Puss see yah ! <33

 Yeaaah ! ;)


Snackiss! ;)

Jiaooo!

Jag snackade just med Hanna och Ida , haha det var mycket som skulle pratas om ;) . Jag säger bara , vad vore jag utan er älsklingar !!?? . Svar = INGENTING!! . 
 
 <33333333333333333333333333333333


Imorse när jag vaknade så snöade det som vanligt gode så häftigt och jag tänkte att nä nu blir det inge Kåbdalis . Men vi trotsade vädrets makter och drog iväg ändå . Och det visade sej att det lönade sej ! , väl i kåbdalis så var det ju sol och blå himmel (!) . Huuur najjs som helst asså =) .

 

Imorrn så bär det av till Kalix , helnajs . Ida kommer också hem imorrn men jag får träffa henne på fredag istället :) <3

Om 40 minuter är det andra avenyn !! (Y) ,. ska fixa lite grejer nu innan :D
Puss see yah ! <33Break a leg ! ;)

Jiiaaó ! ;) , dte var supernajs på havsbadet idag med Petra å Isse =) , först så blev vi typ less på dirren men då var det som att vi fick en ny kick av God high in the SKY !! . Plus att det var nå slags uppträdande , dock var det inte sådär superbra låtar men ändå :D .

Imorrn bär det av till Kåbdalis , ska bli kul å se när dom har gjort om ;D . Sen ska jag se på mästarnas mästare, det var jättelängesen det var eftersom det har varit OS å så :D . Dessutom ska jag göra en tidig kväll så jag orkar hoppa i alla big jumps i kåbbe hahah ;) .

Puss på er hörni ! <33

 Sååå glada ;)
Saknar er bådaa sjukt mycket <33 


PHB ;)

Yooo ! , jag Petra å Isse ska ta bussn till Pitehavsbad idag. Bussen går klockan 12.34 uppe uti dagis. Hoppas det int är sååå himla knökfullt med folk på badet ;D .
Jag och Isse for till Petra igår kväll , vi gjorde ett kryapådejkort till Hanna Fo som har magsjuka elr jag tror hon nästan är bra (Y) =) ni kan se hur det såg ut här www.hannaforsbeerg.blogg.se ;) . 
Jag skriver när jag kommit hem från PHB ;)

See yah ! Puss <3


 

 

 Webbåtta finalen ! , sä jävla bäst vi var !! (Y) :) hhah <3 


LDB ,,

Hallå igen ! ;) , jag har ju blivit helgrymm på att uppdatera hahah !;) . Men jag kom hem från stan för typ en timma sen. Jag åt på subland med Isse och Petra , det blev det vanliga hah ;) . Det blev en påse i handen med  hem okcså , en bikini från H&M för 79.90 :-  

 =D

Jag fick en ny duschkräm av mamma också idag hahah ;)

 LDB ;)

See yah puss <33

 Kissss ! ;)

The river flows in you

Morrn ! , det snöar supermycket ute idag . (y). Jag ska följa med mamma och handla snart och då får jag köpa nytt schampoo och balsam . Jag älskar att köpa nya duschgrejer ! =D .
Jag vet vilken bild som jag vill ha att framkalla men jag kan inte hitta den på datorn !!!! jag bli galn ! ;) , men jag tror att Hanna Fjällström har den så jag får ta och höra med henne när hon kommer hem på lördag =) .

 Hahah ;) Jag har en känsla av att jag har lagt upp denna bilden förr ??! ;) , men jag göre igen isåfall =D .

 

Puss see yah ! <33


RSS 2.0