Fjortis ;)

Hallå igen =) . Idag fyller jag år hiihi =) . Asså det känns som inge speciellt som det brukar göra , förutom då att jag får en massa gratulationer och sånt ;) . Men ja det är en bra dag iallafall . Dagen har bestått av strande med Marie , elin ,amanda , Ida och frida . Det var stora vågor idag så det var ju en bonus ;) . Ikväll blire fest med nära och kära efter fotbollsträningen som jag ser fram emot <3 . Snart ska jag laga pasta inför träningen också ska jag försöka hinna med att fixa lite med bilderna från göteborg om jag ids , men dom kommer såsmåningon om än inte idag  men dom kommer , det lovar jag hahah ;) .
Hade
Puss / alva ♥

Hemma <3

Hallå igen !
Nu är jag äntligen hemma efter två långa veckor med husvagn runt om i Sverige. Först en vecka i Göteborg på Gothia cup och Liseberg. Det var underbart där <3 . Sen blev det lite tråkigare för då for vi till en mindre stad = Karlstad. Asså det är ju en fin stad men när man harr varit i Göteborg så är man lite lätt kräsen ;) . Därefter bar det av till Sälen där vi såg på " Diggiloo" , som var super ´! . Imorse for vi från Sundsvall och kom hem till Piteå klockan fem <333 . Bilder kommer senare efter redigering .
Hade !
Puss / a♥

Göteborg !!

Hallå och hejdå kan man ju nästan säga ;) . Ja nu blir det ett litet uppehåll i mitt bloggande i ungefär två veckor drygt . Jag ska till Göteborg och se fotboll , gå på Lissan och mycke mera kul . Så ni får försöka att stå ut alla mina bloggläsare ;) .
Jag finns på mobilen 076-8241876  ( sms a gärna )
Hade bäst kommer att sakna er alla <3
Puss / alva ♥


<3


=)

Hello" ! Idag har jag varit på stan med Mrie och Marielle . Jag köpte hårfärg som jag ska färga ikväll för att jag har värsta utväxten =( . Hoppas det blir bra . Ja jag har då en ny idol nu. Och det är Håkan Hellström . Asså han e såå bra jag älskar hans låtar. Jag har en annan nyhet , jag fyller år om tjugo dagar wiiiiihoooo! . Det är typ när vi just har kommit hem från Göteborg . Ha en fortsatt bra dag nu Puss <3
/ alva

Håkan Hellström <3


Halli hallå!

Hallå där det var ett tag sen sist hörni ! . Men som jag tror att jag skrev i mitt sista blogginlägg så har jag ju varit på Hanna Fjällströms stuga med tjejerna. Vi kom dit på måndag kväll och for hem på onsdag kväll . Och idag äre ju onsdag så nu är jag hemma . Vi har roat oss dom två dagarna med att bada, åkt baki båten med surfingbrädan (Y) , haft träslöjd ;P , äti suveränt god mat och framför allt så har vi skrattat <3 . En rolig grej som hände där på " Buskön " var att , vi allihopa for ut med flotten en bit och la ankare typ mitt i farleden där alla båtar körde men som tur var så kom det ingen båt hah a. Men iallafall så badade ju då jag och Hanna och schampoonerade/balsamerade in oss så vi blev rena som barnrumpor ;P , sen när vi hade badat klart så tänkte jag och Hanna simma i land fast med flytvästarna på oss förstås . Så vi började då simma inåt det var kanske cirka 50 m in tror jag . Ja och när vi nästan var tillbaks uti bryggan så kollade vi bakåt och såg att det gick lite sisådär för dom andra att komma tillbaka hah ;P  så jag och Hanna vände om och fick boksera in dom till bryggan hahah känner mej rätt så stolt ;P . Ja snart så ska jag se på Allsång på skansen,  som jag missade igår för att dom inte hade kanal ett i stugan , på internet ( hoppas att det går ) . Sen blir det tv och sova aaah (Y) . Imorrn ska jag äntligen få träffa Marie efter att hon varit i stockholm längtaaaar <3 .
Men hörni hade !
Puss / alva♥

 Gammal bild ( shopping i skellefteå )
Älskar er flickorna mina <3


Ny design :D

Hej hoppas att du gillar din nya design, säg bara till om du vill ändra något så kan jag försöka hjälpa dig om du vill :D <3
// Marie Johansson

Gammalt....

Hallå ! . Jag har upptäckt att jag älskar gamla låtar . Asså jag gillar ju nya också ;) . Ja för just nu sitter jag tillexempel och lyssnar på Ted Gärdestads låtar ;P . Men jag skäms inte över det som kanske vissa gör . Ja idag kommer då som sagt kusinerna hit till Piteå och det ska bli jättekul ♥ . Asså jag kommer inte att hinna träffa Marie på hur länge som helst ju för att hon är ju i stockholm nu och jag ska till götebörg i två veckor...... men då blir det ju desto roligare att träffas men jag kommer att sakna henne , ida,Hanna, Petra, Issan och Hanna superduper mycke älskar er tjejer <33333
Nu ska jag kolla runt på bloggar Puss hade !
/ alva♥

Oh <3


Fotboll<3

Ciao ! Jag har inte hunnit skriva någe sedan i måndags för det har varit så mycket med allt typ stranden och stan mm. Idag har jag iallafall spelat match mot svartbjörnsbyn. Ett tag ledde vi med 2-1 men sen så fick dom in två snabba mål och vann :/ . Men jag tycker att vi spelade bra iallafall. Imorrn kommer kusinerna , mormor och morfar och farmor till oss för vi ska ha typ lite party av olika anledningar tex konfirmation och student. Det ska bli jätteroligt. Till veckan ska jag fara till Hannas stuga mest troligt , jag, Ida ,Hanna fo , issan och Petra . Jag längtaaar <3 Och på fredag kväll åker vi ju till Göteborg och Gothia <33 . Så det kommer att bli ett litet uppeh¨ll i min lilla blogg men jag tror att ni klarar er . Ikväll ska jag nog se på sommarkrysset och " Repmånad " . Ett varmt fotbad blir det nog också ;) .
Puss hade!
/ alva♥

 

Hittade den här bilden från i julas jag hade ljust hår då hihh ;)

RSS 2.0