Rubrik

Halli hallå ! . Ännu en vecka har gått av skolan . Tiden går så fruktansvärt fort så jag vet ju inte vad ;P . Men det är ju bra att den inte går långsamt . Men man vill ju liksom samtidigt inte att livet bara ska fara iväg ;p . Idag var jag på stan med hanna . Jag köpte en kofta 199:- och en stickan tröja 149:- båda på Gina Tricot .


Jag tappade ju bort min Rosa lilla klocka här för några dagar sen . Men jag kan meddela att den är återfunnen . Tack gud ! .  Jag vet inte vad jag skulle ha gjort om den hade varit borta för alltid . Jag menar jag har ju liksom inte haft den så länge ;) .  Hade
Puss / alva ♥

Blyg .... ;)

Halli hallå alla mina söta bloggisar <3 . Jag sitter just nu och tillbringar en natt av mitt liv hemma hos Hanna Fjällström med Elin H . Imorrn hoppas jag att det blir superbra väder för då ska jag fara till stranden och steka . Hahah jag vet ni tycker säkert att jag är helt konstig men asså om man liksom sitter i lä i solen så är det riktigt varmt =) (Y) . Ja nu ska jag vara social med mina små flickor hära pussen på näsan hade !
/ alva ♥
Flickorna i mitt liv <33
<3333

Hahah ja vet ;)

Nu har jag hållt er på gallret ett bra tag ( talesätt typ )  hah ;) . Asså jag vet att jag har en liten period där jag inte laddar upp presis varje dag men asså man hinner ju inte med när man har en massa annat man hellre prioriterar istället för att sätta sej vid datorn haha ;) . Men nu kände jag att nu måste jag ju checka in läget här på bloggarna och pixx och allt . Ja idag så började ju skolan om , jag kan ju inte säga att det kändes helt superkul att få bekräftat att man liksom hade ett helt skolår framför sej , men samtidigt skulle det ju inte vara så kul om man hade sommarlov hela livet ;) , så man får typ tänka om lite och se det på den positiva sidan istället ;) .
Asså är det någon annan än jag som längtar tills andra avenyn börjar om eller ? , det känns som en evighet sen det gick på tv.n  men den som väntar på någe gott väntar ju aldrig för länge som man brukar säga ;) .
 


I helgen åkte jag och tjejerna iväg till Luleå på en shoppingtur , jag hade en underbar dag med er tjejer pussen på er <3 .
Här ska ni få lite bilder ....

 På Phb ;)
 I Myckle på fotbolscup <3
 Den gamla hårfärgen ....
 <333333333333333
 Två saknas ..
 Vi gillar spegeln haha ;)
 Yeah ;)


Det blir inge mer nu kommer mer på pixbox tror jag eller här .
Puss hade <3

Outfit ...

Dagens outfit :

   Linne : Gina Tricot 129:-
                                                                                                                                        Tights : Cubus 99:-


 Asså jag kan inte fatta det hära . Jag fick för några veckor sedan kläder av en kompis til min syrra .
Det var ju hur fina och br kläder som helst + att dom var som oanvändna (stavning) ! . Det var bla. tre par cheap Monday jeans och två adidas koftor ! . Tack <33

Här får ni se hur kläderna ser ut :
 (!)
 Inte världens bästa kvalla på bilderna men jag hoppas att dte duger ahah ;)
Puss hade <3

Klädeeer ....

Tänk att det kan vara så himla roligt att shoppa kläder . När man tänker efter så kan man liksom inte komma på just varför det är så roligt . Egentligen så borde man köpa tyg och sy egna kläder . Fast det skulle nog bli jobbigt efter första plagget redan , om jag känner mej själv rätt ;) . Men om man gillade och var bra på att sy så skulle det ju helt klart vara ett alternativ ;) . Tänk vad mycket pengar man skulle spara . Jag tror att jag ska räkna ihop alla pengar som jag spenderar på kläder på ett helt år , det lär nog bli ett par tusen och ändå är jag inte den som shoppar allra mest . Ett exempel är ju typ blondinbella , hon shoppar typ hur dyra grejer som helst ( iallafall när jag ar läst hennes blogg ) och hon får liksom inte dåligt samvete över det . Jag får ju typ dåligt samvete im jag köper upp mit barnbidrag på en månad som är 1200:- .  Jaja . Jag tror inte att man ska jämföra sej själv med andra så mycket . Men ibland kan det liksom vara bra för man kan ibland få bra självförtroende av det ;) . Jag tycker att du som läser det här ska ta dej en funderare på det häa med kläder ;)
Puss hade <3

jaaa...

Halli hallå . Idag äre måndag och bara typ en vecka och lite mer tills skolan börjar :S känner inte direkt taggen inför det men ... I helgen har det varit underbart med fotboll dagarna i ända ;) . Och idag blir det match mot Sunderbyn som vi ska krossa !  c") . Jag ska mest troligt vara ett tag  med hanna senare .
Puss hade <3

Fler bilder fårn Göteborg =)

 Kampala Kids =)

  Joho du ;)

 Älskade far och Jag ;)

 Jag och Jens redo för shopping ;)

 Alltid han man ju med lite fotboll ;)

 En slags Pålle hittade jag ;)

 Diggiloo i Säken <3

Men hörni nu ska jag skärpa mej och börja skriva lite mera på bloggen . Ska försöka iallafall haha ;) .
Puss och kram och nyp i stjärten <3
/ alva♥


Fattar inte !

Hej hallå ! Asså jag är ju hopplös ! . Jag fattar inte hur alla hinner med att skriva en massa på sina bloggar . Jag hinner ju typ aldrig. Iallafall inte så mycket nu på sommarlovet ;p . Men jag ska försöka att bättra mej på att skriva hihi ;) . Men nu ska ni få massor med bilder från älskade Göteborg sätt dej skönt och njut ;)   ( det där lät ju riktigt poetiskt hahah ) .  Slänggungorna.

 Mssk =)

 Igen ;)

 Kampala Kids vinner guld =)

Kommer snart fler bilder efter redigering =)
Puss / alva<3

RSS 2.0