LAXFILÉ MED CEASARPOTATISSALLAD
2 laxfiléer
400 g potatis
1/2 rödlök
1/2 påse babyspenat
1/2 paket sockerärtor
1 ask coctailtomater
En skvätt olivolja
Till ceacardressingen:
1 dl matyoghurt
1/2 vitlöksklyfta
2 sardellfiléer
1/2 msk vinäger
1/2 pressad citron
1 dl riven parmesanost
salt och peppar
1. Skölj potatisen och dela i bitar, lägg i en ugnsform, krydda med salt och peppar och häll på lite olivolja. Rosta sedan på hög värme i ugnen på 250 grader i 20-25 minuter.
2. Lägg laxen i en ugnsform, salta och peppra. Ugnsstek i 9 minuter på 180 grader.
3. Skär grönsakerna till potatissalladen.
4. Bland alla ingredienser till dressingen och mixa ihop till en lös sås.
5. Blanda grönsakerna, potatisen och dressingen.
6. Lägg upp laxen och potatissalladen och njut!
Vi lagade denna rätt idag på kost och hälsan. Verkligen hur gott som helst. Enkelt dessutom.
Pröva vänner!
Kommentarer
Trackback