SÅ NÖJD

 
Sitter här rätt nöjd och glad, som ett litet barn som fått en godispåse typ. Startade passet idag med intervaller på crosstrainern tills tröjjan min var sjöblöt. Fortsatte med rumpövningar på stepbräda,gummiband och bara kroppsvikt. Därefter Knäböj varvat med burpees. Avslutade passet med mage+ vader. Nöjd tjej sitter här i spegeln. Ska pallra mig hem och fixa ihop något gott käk.
Alltid hungrig. 

Kommentarer
Postat av: Lina

Hej! jag heter lina och bor i Skellefteå. Jag kommer nu i augusti att flytta till piteå med min pojkvän då kan ska spela hockey där :) Jag har läst din blogg rätt länge och tycker att du är en grym! Man blir såå motiverad att träna av din blogg :)

Jag tränar själv mycket då det började med att jag slet av korsbandet på en innebandymatch för 3 år sedan, och efter det har jag gymmat hela tiden. Men eftersom jag är en lagidrottsmänniska egentligen så tycker jag det är lite tungt att träna ensam, därför tänkte jag fråga dig ifall du kanske skulle vilja bli "träningsbuddies" ibland?

Det skulle vara jättekul, nu när jag inte känner någon förutom min pojkvän och hans tvillingbror som jag flyttar med(a) haha

2013-08-07 @ 21:44:41
URL: http://lbhs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0