07.48

Rullar alldeles strax iväg mot mitt andrahem för ett morgonpass. Fokus på biceps, triceps, mage och rumpa denna lördagmorgon. Kärlek till lördagmorgnar. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Alltså jag vet inte vad som händer Alva. Klart att du aldrig kommer komma ifrån din sjukdom, men är det inte så att det börjar bli värre? Du tränar hur mycket som helst och jag har märkt att du inte alls skriver alla träningspass du kör på bloggen, är det för att folk inte ska märka att du tränar så mycket som du gör? Så att man inte ska märkta hur mycket du egentligen tränar. Maten också, såpass mycket som du tränar borde du äta dubbelt så mycket än vad du gör. Och när du säger att du ska bli stark, hur har du då tänkt? För att bygga muskler måste man ha något att ta från, men det har inte du. En bulkperiod är väl inte ens ett alternativ för dig, men om du ska bli så stark som du säger kanske det är något du måste göra. Eller vad är ditt mål egentligen? FÖR DU HAR EN DÖSNYGG KROPP.
Snälla. Säg att det här inte är något som gör dig sjuk igen. Jag vet inte heller vad det värsta är, att du tränar så mycket eller att folk inte förstår att du faktiskt har en sjukdom. Det är något du också måste inse. Ta hand om dig.

2013-02-16 @ 11:24:21
Postat av: Mli - Husägare & blivande mamma ♥

Sjukt imponerad över din motivation!

Svar: Kul att jag kan inspirera andra!:D
Alva

2013-02-16 @ 22:51:54
URL: http://idamli.blogg.se
Postat av: Mli - Husägare & blivande mamma ♥

dock var ju kommentaren ovan skrämmande.. Hoppas det inte stämmer...

2013-02-16 @ 22:52:28
URL: http://idamli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0