EN RIKTIG JÄKLA VINNARE

Just nu känner jag mig nästan som en sån. Eller iallafall lika lycklig som en trissvinnare typ! Jag har avklarat fem lektioner och ett prov idag. Känns überbra! Ska ta mig iväg till sensia nu och ta mig igenom ett svettigt fredagspass i mitt snygga träningslinne. Kvällen min ser ut så att jag käkar tacos med mina favvotjejjer till middag och lite senare beger mig mot Norrmalmia för att kika lite på domarcupen. Blir nog kalasbra! In i bubblan nu. Ciao

Kommentarer
Postat av: Linda Berg

Hej Alva! Jag läser din blogg tyyyyyp dagligen och vill bara säga att du är sjukt duktig med träning, kost osv, och har en kropp to die for. Tränar också, men är inte alls lika flitig som dig och jag skulle tycka det var skitkul om du typ kunde "ta med oss" på ett av dina pass? Eller alla, genom hela kroppen. Skulle jättegärna få höra hur du tränar, kondition- och styrkemässigt, vilka vikter, hur många reps och set, bilder osv!
Är det något du skulle kunna tänka dig att göra? Är extremt nyfiken och intresserad.

Ha en bra dag! :D

Svar: Hej! Åh va jag blir glad av att höra sånt här. Älskar att kunna inspirera andra. Jag skulle jättegärna vilja ge er mer tips på mina pass än vad jag gör. Men det är lite svårt att bara förklara med ord. Jag vill ha bra bildmaterial också! SKa försöka ragga med mig någon polare som vill hjälpa mig att fota "in action" ;). Men det kan dröja ett tag. Håll utkik!
Kram på dig:)
Alva

2013-02-01 @ 20:59:27
URL: http://liibee.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0