DUNDERBOLLAR / RAW CHOKLADBOLLAR

 
Bakade mina dunderbollar igår igen. Dom måste alltid finnas tillgängliga i frysen då jag ska dricka kaffe ;)
 
Enkel sats:
1 dl raw cashewnötter
4 msk riven kokos
6 dadlar utan kärnor (osötade ekologiska)
1 msk kokosfett (fungerar med olja eller bara vatten också)
4 msk raw kakao (eller vanlig kakao)
3 msk malda linfrön
1/2 tsk äkta vaniljpulver (går med vanlig också)
kokos att rulla bollarna i
 
1.Kör chashewnötterna och 4 msk riven kokos i en matberedare tills allt är som pulver.
2.Sätt i resten av ingredienserna tills det blivit en deg.
3.Tillsätt även här lite vatten för att få ihop det till en deg om det behövs.
4. Rulla till bollar, rulla i kokos eller havregryn och förvara dom i kylen eller frysen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0